Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ,ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ,ΦΩΛΙΤΣΑ Νότια προάστια

Recommended Posts

Σκέφτομαι να ξεκινήσει η λατρεμένη μου Έλενα σε έναν από αυτούς τους παιδικούς σταθμούς. Δε γνωρίζω όμως γονείς που να ξέρουν κάτι για αυτούς τους παιδικούς σταθμούς από προσωπική τους εμπειρία ή κάποιου γνωστού τους. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει περιμένω.

AGED

Διαφημίσεις

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Στην Φωλίτσα έστελνα την Κατερίνα από 3 μέχρι 6 και επίσης πήγε και ο αδερφός μου τα παιδιά του για κάποιο διάστημα, δεν μπορώ να πω ότι μείναμε ευχαριστημένοι.

Εγώ είχα την κόρη μου στην Φωλίτσα από τον Ιούνιο του 2001 έως και τον Αύγουστο του 2006, και τον γιο μου μέχρι και τον Αύγουστο του 2007 μόνο και μόνο επειδή είχα πληρώσει. Ρούλα πως και δεν είχαμε συναντηθεί?

Την μεγάλη την άφησα τόσα χρόνια γιατί είχε δεθεί με τα παιδάκια, είχε φίλους και δεν ήθελα να της αλλάξω περιβάλλον. Οι δασκάλες της Φωλίτσας είναι καλές αλλά έχω παράπονα ως προς την διεύθυνση και τις υπερβολικές χρεώσεις (φωτογραφίες, σινεμά, στολές). Βέβαια δεν είναι μονο χρηματικό είναι η όλη νοοτροπία που με ενοχλεί. Αν πας απροειδοποίτα δεν σε αφήνουν να περάσεις μέσα κάτι που δεν ισχύει στο σταθμο που είμαι σήμερα.

Τα μικρά μου τώρα εκεί που τα πάω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Πρώτα από όλα υπήρχε ενδιαφέρον και από την διευθύντρια για την Δημητρούλα μου που ήταν άρρωστη. Τη Παρασκευή που ήμασταν στο Παίδων μίλαγα με την διευθύντρια του σταθμού κάτι που τόσα χρόνια στην Φωλίτσα δεν είχε γίνει. Τέτοια επαφή τόσα χρόνια δεν είχαμε.

Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

το ημερήσιο πρόγραμμα το βλέπω πολύ καλό, δηλαδή που έχει απο την αρχή έντονη σωματική δραστηριότητα κτλ.. όμορφο site!

τι χρηματικής τάξεως είναι?

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Εγώ είχα την κόρη μου στην Φωλίτσα από τον Ιούνιο του 2001 έως και τον Αύγουστο του 2006, και τον γιο μου μέχρι και τον Αύγουστο του 2007 μόνο και μόνο επειδή είχα πληρώσει. Ρούλα πως και δεν είχαμε συναντηθεί?

Την μεγάλη την άφησα τόσα χρόνια γιατί είχε δεθεί με τα παιδάκια, είχε φίλους και δεν ήθελα να της αλλάξω περιβάλλον. Οι δασκάλες της Φωλίτσας είναι καλές αλλά έχω παράπονα ως προς την διεύθυνση και τις υπερβολικές χρεώσεις (φωτογραφίες, σινεμά, στολές). Βέβαια δεν είναι μονο χρηματικό είναι η όλη νοοτροπία που με ενοχλεί. Αν πας απροειδοποίτα δεν σε αφήνουν να περάσεις μέσα κάτι που δεν ισχύει στο σταθμο που είμαι σήμερα.

Τα μικρά μου τώρα εκεί που τα πάω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Πρώτα από όλα υπήρχε ενδιαφέρον και από την διευθύντρια για την Δημητρούλα μου που ήταν άρρωστη. Τη Παρασκευή που ήμασταν στο Παίδων μίλαγα με την διευθύντρια του σταθμού κάτι που τόσα χρόνια στην Φωλίτσα δεν είχε γίνει. Τέτοια επαφή τόσα χρόνια δεν είχαμε.

Καλή επιτυχία!

Pam,

Μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον το ότι ασχολήθηκε η διευθύντρια, καθώς και το ότι σε αφήνουν να μπεις στο χώρο αν πας απροειδοποίητα. Αν θέλεις στείλε μου πμ, για το ποιος σταθμός είναι αυτός. Η μικρούλα μου είναι τρεις μήνες μικρότερη από το μικρό σου και θα πάει βρεφικό σύντομα.

Καλή επιτυχία!

Pam,

Μου ακούγεται πολύ ενδιαφέρον το ότι ασχολήθηκε η διευθύντρια, καθώς και το ότι σε αφήνουν να μπεις στο χώρο αν πας απροειδοποίητα. Αν θέλεις στείλε μου πμ, για το ποιος σταθμός είναι αυτός. Η μικρούλα μου είναι τρεις μήνες μικρότερη από το μικρό σου και θα πάει βρεφικό σύντομα.

Καλά το pc μου είναι πολύ πίσω....

Διαφημίσεις

Δε βρίσκω το Αλκιστη στα μέλη του ΠΑΣΙΠΣ, αν σημαίνει κάτι αυτό???

Κάποια άποψη για το Γλυκές Φατσούλες (Άλιμος) αν και είναι σχετικά μακριά μας και δε θέλω να μένει αρκετές ώρες στο σχολικό

AGED

Μόλις μίλησα με ΠΑΣΙΠΣ και μου είπαν ότι αν κάποιος σταθμός δεν είναι μέλος δεν σημαίνει ότι είναι και παράνομος. Δεν μπορούσαν να δουν αν ο συγκεκριμένος σταθμός είναι μέλος αλλά μου είπε η κοπέλα να μην ανησυχώ. Η εγγραφή των σταθμών στο ΠΑΣΙΠΣ είναι προαιρετική.

Ίσως η Μαρία Στ.μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο σε αυτό το κομμάτι.

ναι αυτό ξέρω και εγώ. είναι απλώς ένα εργαλείο για τους παιδικούς όχι κάτι άλλο όμως... (τους βοηθάει ίσως σε συνδικαλιστικά θέματα, ποιός ξέρει..)

δεν σημαίνει κάτι.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Καλή επιτυχία!

Μαρία μου η μεγάλη μου το 2001 πήγαινε δημοτικό βρε!!!!!

Διαφημίσεις

Με μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι αναφέρεστε σε παιδικούς σταθμούς που με ενδιαφέρουν κι εμένα, ως κάτοικο Νοτίων Προαστίων. Με προβληματίζει όμως ότι αυτοί οι σταθμοί δεν έχουν πολύ εξωτερικό χώρο για παιχνίδι. Οι περισσότεροι έχουν μία μικρή αυλίτσα, με χλωροτάπιτα και πλαστικά παιχνίδια. Την φάντάζομαι -γιατί τους βλέπω χωρίς παιδιά- αυτήν με 20 παιδιά, να κουτουλάνε το ένα με το άλλο και φρικάρω... Μήπως ξέρετε κανένα παιδικό σταθμό στην περιοχή μας με κήπο, αληθινό χόρτο, δέντρα και ξύλινα παιχνίδια?

Εχω εργαστει στο χαμογελο 9 χρονια στις γλυκες φατσουλες 3 ημερες(επρεπε να διακοψω για το παιδι)στην φωλιτσα εχουν παει αρκετα παιδακια που γνωριζω οπως και στην αλκυστη.η Λιλιπουπολη εχει πολλα κοινα στην νοοτροπια με το χαμογελο απο οσο ξερω.

η επιλογη του παιδικου σταθμου τελικα ειναι πααααρα πολυ δυσκολο θεμα,

και πολυ-πολυ προσωπικο.Ο καθε γονιος κανει και θελει ,το καλυτερο για το παιδι του ,οπως το πιστευει εκεινος.Οτι ειναι σημαντικο για εμενα καποιος το θεωρει αδιαφορο και το αντιθετο.

Αν γραψεις τι θα'θελες για το δικο σου παιδι νομιζω πως μπορω να σου πω σε ποιον απο τους παραπανω σταθμους θα το βρεις.

Ο Αλεξανδρος παει στο νηπιαγωγειο του Ξενοπουλου(το οτι δεν παει στο χαμογελο ειναι για ασχετους λογους με την ποιοτητα του σταθμου)και για τα δικα μας προτυπα και τα "θελω" απο ενα σχολειο εχουμε καλυφθει.(προς το παρον γιατι ποτε δεν ξερεις και ειναι και νωρις ακομα για να πω με σιγουρια)

Maya η Λιλιπούπολη έχει ένα φοβερό κήπο 1.5 στρέμμα με δέντρα, λιμνούλα, χελώνες και ωραία ξύλινα παιχνίδια. Την πρώτη φορά που πήγαμε να δούμε το σταθμό με τον Ιωάννη ,ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με τον κήπο, που είχε γραπωθεί σε ένα δέντρο και δεν έφευγε με τίποτα, κοντέψαμε να ξεριζώσουμε και το δέντρο φεύγοντας :wink:

Νινέττα,

Έχεις δίκιο, ο κάθε γονιός βάζει διαφορετικές προτεραιότητες και οι δικές μου προτεραιτότητες είναι > να νιώθει το παιδί μου ζεστασιά και να παίρνει αγάπη μέσα σε ένα χώρο (μου είναι αδιάφορο αν θα έχει όμορφο κήπο ή υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις -εννοείται να μην είναι κλουβί και να πληροί όλα τα standards καθαριότητας-) φιλόξενο, με παιδαγωγούς που θα μαθαίνουν στα παιδιά (μάλλον μέσα από το παιχνίδι) τις βασικές έννοιες της συνεργασίας και της κοινωνικοποιήσης ενώ παράλληλα θα καλλιεργούν την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό τους. Τόσο απλά. Μου είναι μάλλον αδιάφορο αν θα κάνει κολύμβηση, μίνι τενις, γκολφ, ιππασία, ή αν θα μάθει την προπαίδεια στα 2.5 χρόνια της. Θέλω απλά να είναι χαρούμενη και χαλαρή.

AGED

Maritsa ευχαριστώ πολύ που μου υπέδειξες τη Λιλιππούπολη. Από το site, με ενδιαφέρει αρκετά... Θα περάσω να δω και από κοντά φυσικά, μιά που έχω αρκετό χρόνο -λέμε από τον Σεπτέμβρη να τον στείλουμε- . Φαντάζομαι θα καλύπτει και τις γύρω περιοχές με λεωφορεία... Αν θέλεις με πμ στείλε μου πληροφορίες για το οικονομικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Annalap σου συστήνω Λιλιπούπολη ανεπιφύλακτα, ο γιος μου έχει πάει 1 χρόνο Φωλίτσα, 2 χρόνια Λιλιπούπολη και έχω δει και τους άλλους σταθμούς που αναφέρεις και μπορώ να σου πω και λεπτομέρειες που γνωρίζω λόγω της δουλειά μου. Εlenik μήπως μπερδεύεις τη Λιλιπούπολη με κάποιο άλλο σταθμό από αυτούς που αναφέρει η Annalap; Το λέω αυτό καθώς η Λιλιπούπολη δέχεται παιδάκια από 2.5 χρονών και πάνω, δηλαδή δεν είναι βρεφονηπιακός σταθμός.

Για την Λιλιπουπολη στην Πετρουπολη δεν μιλαμε? Αν κανω λαθος και υπαρχει και αλλη sorry. Εχει 2 . Ενα τον κεντρικο, τον μεγαλο για παιδια >2,5 ετων και ενα για μωρα στο Tera Petra κοντα. Εμενα με εστειλαν στα μωρα (ηταν 1)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!