Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εντυπώσεις απο mytoys.de

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 183
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η κάρτα λοιπόν χρεώθηκε κανονικά αλλά για να μου επιστραφεί το ποσό θα πρέπει να τους επιστραφεί το πακέτο (αυτό που μου έστειλαν κατά λάθος, αυτό που δεν παρέλαβα, αυτό που βρίσκεται εδώ και μέρες στις αποθήκες της ACS γιατί δεν το αποδέχεται ο παραλήπτης - οι της mytoys δηλαδή - σύμφωνα με όσα μου είπαν από την ACS). Για να μου στείλουν αυτό που είχα παραγγείλει αρχικά πρέπει να το παραγγείλω και να το πληρώσω εκ νέου :shock:.

Δυστυχώς, λένε, δε γίνεται διαφορετικά.

Αν επρόκειτο για Ελληνική επιχείρηση θα έδινα 90% πιθανότητα πως με κλέβουν. Τώρα, θέλω να πιστεύω πως όλο αυτό οφείλεται στη μετακόμιση των αποθηκών τους....

TM1Dp2.png

Ε, κάτι δεν καταλαβαίνεις σωστά. Δεν γίνεται να πληρώσεις 2 παραγγελίες και να πάρεις μια.

Να ζητήσεις να πιστωθούν πίσω στην κάρτα τα χρήματά σου και πες τους να συνεννοηθούν εκείνοι με την κούριερ να παραλάβουν το δέμα πίσω.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Ε, κάτι δεν καταλαβαίνεις σωστά. Δεν γίνεται να πληρώσεις 2 παραγγελίες και να πάρεις μια.

Να ζητήσεις να πιστωθούν πίσω στην κάρτα τα χρήματά σου και πες τους να συνεννοηθούν εκείνοι με την κούριερ να παραλάβουν το δέμα πίσω.

Δεν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω. Ό,τι μου γράφουν μεταφέρω.

Εννοείται πως δε θα πληρώσω κάτι δύο φορές. Απλά μεταφέρω αυτά που μου γράφουν διαπιστώνοντας ότι δε λειτουργούν όλα ρόδινα όπως συνέβαινε μέχρι στιγμής (βάσει των μέχρι τώρα posts) ;)

TM1Dp2.png

O περιορισμος των 200 ευρω ισχυει? γιατι θελω να κανω παραγγελια και ειναι λιγο παραπάνω...οποτε εαν ειναι να μειωσω τιποτα :(

Εγω παρηγγειλα 2 καθισματακια αυτοκινητου και είχαν 158+15μεταφορικα=173 σύνολο και την δέχτηκε. Έχει μια εβδομάδα που τα παρηγγειλα.... τα περιμένω!

Άρα μάλλον δεν ισχυεί.

Βρε Ιωάννα...αφου το συνολο σου ήταν 173ευρώ λογικα και καλα την δεχτηκε....

Αν ξεπερνουσες τα 200 λενε τα κοριτσια ισως να μη τη δεχόταν!

Για αυτο το περιορισμο ειπανε

Διαφημίσεις

Τις γνώσεις σας παρακαλώ!!!!

Παρήγγειλα από το Mytoys και μου έστειλαν mail ότι έφυγε το ένα από τα πράγματα που παρήγγειλα. Τα υπόλοιπα έπονται. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί,αλλά απ' ότι διαβάζω εδώ αυτό δεν πρέπει να με ανησυχεί.

Υπάρχει κάποιος γερμανομαθής να μου μεταφράσει αυτό "Wenn Sie Ihre Lieferung per Nachnahme erhalten, bitten wir Sie, sich vom Zusteller eine Quittung über den gezahlten Nachnahmebetrag ausstellen zu lassen"? Δεν το καταλαβαίνω.

Επίσης, ξέρεται με ποια μεταφορική τα στέλνουν? Θα έπρεπε να μου έχουν στείλει tracking number ή δεν στέλνουν?

Παρήγγειλα από το Mytoys και μου έστειλαν mail ότι έφυγε το ένα από τα πράγματα που παρήγγειλα. Τα υπόλοιπα έπονται. Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί,αλλά απ' ότι διαβάζω εδώ αυτό δεν πρέπει να με ανησυχεί.

Υπάρχει κάποιος γερμανομαθής να μου μεταφράσει αυτό "Wenn Sie Ihre Lieferung per Nachnahme erhalten, bitten wir Sie, sich vom Zusteller eine Quittung über den gezahlten Nachnahmebetrag ausstellen zu lassen"? Δεν το καταλαβαίνω.

Επίσης, ξέρεται με ποια μεταφορική τα στέλνουν? Θα έπρεπε να μου έχουν στείλει tracking number ή δεν στέλνουν?

Έχεις πληρώσει με κάρτα;

Αν ναι, τότε μην δίνεις σημασία σε αυτό το μήνυμα, αναφέρετε σε αντικαταβολή.

Έτσι έγινε και στην περίπτωσή μου. Έστειλαν το ένα στις 25/5/2010 και έφτασε στην πόρτα μου στις 28/5/2010 ενώ το δεύτερο το έστειλαν μια μέρα μετά (26/5/2010) και έφτασε επίσης σε 3-4 ημέρες. Αν εξαιρέσει κανείς ότι δεν ήρθε η παραγγελία που έκανα αλλά άλλη, άσχετη, από ταχύτητα ήταν άψογοι :lol:

TM1Dp2.png

Λοιπον την εκανα την παραγγελια μου χθες και περιμενω να δω τι θα γινει...ηταν πανω απο 200 .

Μολις εχω νεα θα σας πω!!!

Παντως τα λεφτα εχουν δεσμευτει απο την καρτα μου!!

eNortjKzUjI0NbY0tFSyBlwwFZwC2Q,,15.png

line_m121_beg_micky_time_1248408000_text_cf20ecf0ddecf0e7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Βρε Ιωάννα...αφου το συνολο σου ήταν 173ευρώ λογικα και καλα την δεχτηκε....

Αν ξεπερνουσες τα 200 λενε τα κοριτσια ισως να μη τη δεχόταν!

Για αυτο το περιορισμο ειπανε

Αααααα καλά!!!!!

Εγώ κατάλαβα οτι θέλουν 200 € για να δεχτουν την παραγγελία!!!

Sorry... βρε κορίτσια για την παρανοηση!!!

Διαφημίσεις

υπαρχει καποιο πεδιο που μπορουμε να δουμε την πορεια της παραγγελιας μας?

ειχα παραγγειλει καποια πραγματα...συνολο 8 τεμαχια

και παρελαβα τα 2

το χαρτι που τα συνοδευει γραφει στα προιοντα που δεν ηρθαν...

wird nachgeliefert

που απ οτι καταλαβα σημαινει οτι θα σταλουν ...

τα αλλα τα εχω παραλαβει απο περιπου 20 Μαιου...

να περιμενω???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Έτσι έγινε και στην περίπτωσή μου. Έστειλαν το ένα στις 25/5/2010 και έφτασε στην πόρτα μου στις 28/5/2010 ενώ το δεύτερο το έστειλαν μια μέρα μετά (26/5/2010) και έφτασε επίσης σε 3-4 ημέρες. Αν εξαιρέσει κανείς ότι δεν ήρθε η παραγγελία που έκανα αλλά άλλη, άσχετη, από ταχύτητα ήταν άψογοι :lol:

Από εσένα διάβασα για τις σπαστές αποστολές. Τους έστειλα πάντως mail και τους ρωτάω. Ελπίζω να βγάλεις άκρη με την παραγγελία σου.

ACS.

Μην ανησυχείς καθόλου για τα ξεχωριστά πακέτα.

Η τελευταία παραγγελία μου που ήρθε χθες, ήταν 3 πράγματα σε 3 διαφορετικά πακέτα.

Αν έχεις κάνει εγγραφή σαν μέλος πριν κάνεις την παραγγελία, πηγαίνεις :

Mein Konto > Auftragsübersicht/Retouren > Sendungsauskunft

Σε πηγαίνει στην GLS και βλέπεις ανα πάσα στιγμή που βρίσκεται το πακέτο σου

url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]dev222pr___.png[/url]

ACS.

Μην ανησυχείς καθόλου για τα ξεχωριστά πακέτα.

Η τελευταία παραγγελία μου που ήρθε χθες, ήταν 3 πράγματα σε 3 διαφορετικά πακέτα.

Αν έχεις κάνει εγγραφή σαν μέλος πριν κάνεις την παραγγελία, πηγαίνεις :

Mein Konto > Auftragsübersicht/Retouren > Sendungsauskunft

Σε πηγαίνει στην GLS και βλέπεις ανα πάσα στιγμή που βρίσκεται το πακέτο σου

Ευχαριστώ για την καθοδήγηση, γιατί δεν απάντησαν στο mail. Οντως, βλέπω την πορεία του δέματος και πολύ καλά μάλιστα. Αναμένουμε.

Ευχαριστώ για την καθοδήγηση, γιατί δεν απάντησαν στο mail. Οντως, βλέπω την πορεία του δέματος και πολύ καλά μάλιστα. Αναμένουμε.

εψαξα κι εγω να δω που ειναι το πακετο μου αλλα μου βγαζει αυτο...

το εβαλα στην μεταφραση του google αλλα δεν βγαζω νοημα.καμια βοηθεια???

Ihr Auftrag ist spätestens in der Auftragsübersicht aufgeführt, sobald Sie eine automatische Bestätigung per E-Mail erhalten haben.

Eine Stornierung ist erst dann möglich.

ευχαριστωωωω

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λοιπον την εκανα την παραγγελια μου χθες και περιμενω να δω τι θα γινει...ηταν πανω απο 200? .

Μολις εχω νεα θα σας πω!!!

Παντως τα λεφτα εχουν δεσμευτει απο την καρτα μου!!

Η παραγγελια τελικα εχει φύγει απο Γερμανια....ελπιζω να ερθουν σωστα!!!

:-D

eNortjKzUjI0NbY0tFSyBlwwFZwC2Q,,15.png

line_m121_beg_micky_time_1248408000_text_cf20ecf0ddecf0e7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Από εσένα διάβασα για τις σπαστές αποστολές. Τους έστειλα πάντως mail και τους ρωτάω. Ελπίζω να βγάλεις άκρη με την παραγγελία σου.

Κι εγώ το ελπίζω, αν και το παιδικό κάθισμα, που πλήρωσα και δεν ήρθε, δεν υπάρχει πια στο χρώμα που το είχα παραγγείλει. Κοντεύει να κλείσει μήνας και αναγκαστικά θα παραγγείλω νέο κάθισμα, παρόλο που δε μου έχουν επιστραφεί ακόμα τα χρήματα που κατέβαλα μέσω πιστωτικής (μετά από 20 ημέρες μου είπαν θα πιστώσουν το λογαριασμό μου.... πολιτική της εταιρείας). Αν δεν διάβαζα τόσα καλά λόγια εδώ μέσα, δύσκολα θα πρότεινα σε κάποιον να αγοράσει από αυτούς.

TM1Dp2.png

Δυστυχώς και εμένα δεν πήγε καλά η παραγγελία. Με ενημέρωσαν ότι ένα από τα πράγματα που παρήγγειλα (κάθισμα αυτοκινήτου και εγώ) δεν υπάρχει τελικά και ότι θα μου επιστραφούν τα χρήματα.

Τους ρώτησα εάν μπορώ επιτόπου να αλλάξω την παραγγελία και να μου στείλουν άλλο κάθισμα, ωστε να μην επιβαρυνθώ πάλι τα μεταφορικά. Περιμένω απάντηση.

Κι εγώ δύσκολα θα το σύστηνα σε άλλους.

:shock::(:(

Θα σου δώσουν κάποιον κωδικό τον οποίο θα πληκτρολογήσεις σε επόμενη παραγγελία και θα "διαγραφούν" αυτομάτως τα μεταφορικά από το συνολικό κόστος (τουλάχιστον σ' εμένα αυτό είπαν).

Ποιο κάθισμα επί τη ευκαιρία; Εγώ είχα παραγγείλει το pebble της maxi-cosy.

Καλά ξεμπερδέματα να έχουμε :evil:

TM1Dp2.png

Καλημέρα κι από εμένα. Οντως μου έστειλαν εκπτωτικό κωδικό και μπήκα και παρήγγειλα άλλο καθισματάκι. Ας ελπίσουμε να πάει καλά γιατί το κάθισμα το χρειάζομαι πραγματικά. Πρέπει να βγάλω το μωρό από το αυγουλάκι. Ετσι, το μωρό θα πάρει το κάθισμα που έχει τώρα η μεγάλη μου και η μεγάλη θα πάρει το καινούργιο. Λέμε τώρα...

Είχα παραγγείλει της chicco το Neptun, Shark και τώρα παρήγγειλα πάλι το ίδιο αλλά σε κόκκινο. Από ότι έχω δει είναι από τα ελάχιστα που γίνονται και booster, οπότε θεωρώ ότι αγοράζοντάς το κλείνω πια από καθισματάκια.

Φοβάμαι όμως ότι πάλι θα ατυχήσω, γιατί το έχουν σε πάρα πολύ καλή τιμή, οπότε δεν ξέρω αν θα το προλάβω. Είδομεν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...