Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εντυπώσεις απο mytoys.de

Recommended Posts

μετα απο αρκετο ψαξιμο για καθισματακι αυτοκινητου και με την βοηθεια μερικων απο εσας αποφασισα να κανω χτες την αγορα του maxi cosi priorix(250eyro+16eyro metaforika/στην ελλαδα 400-450ευρω).ημουν αναμεσα στα site του ολιβερ και toys.de.κατεληξα στο mytoys.de

...χρησιμοποιησα πιστωτικη καρτα προπληρωμενη της ATTICA BANK.

επειδη εχει και ο συζυγος αναλογη προπληρωμενη πιστωτικη στα πεδιο του ονοματος εβαλα καταλαθος το δικο μου ενω χρησιμοποιησα του συζυγου την καρτα αλλα με σωστο κωδικο και security code...Η παραγγελια ωστοσο φαινεται να προχωρησε γιατι φαινεται στη σελιδα του site <<your order is working on>>...δεν μου ηρθε βεβαια confirmation εμαιλ για την παραγγελια....επειδη η attica bank εχει ενα τηλεφωνο που αφου πληκτρολογεις τα στοιχεια καρτας σου λεει διαθεσιμο..διαπιστωσα πως οντως αφαιρεθηκαν τα χρηματα...απο οτι ξερω τα χρηματα αρχικα δεσμευονται απο την τραπεζα και μετα το καθε καταστημα προχωραει στην διαδικασια να τα παρει θελω να σας ρωτησω τα εξησ...

1)αν εχει κανει κανεις αγορα απο το συγκεκριμενο site στελνουν confirmation email??

2)παρολο που εβαλα λαθος ονομα με σωστα στοιχεια καρτας και code υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η παραγγελια??αλλα γιατι τοτε δεσμευτηκαν τα χρηματα??

3)ποσο περιπου κανουν να στειλουν τα πραγματα απο το συγκεκριμενο site

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

μετα απο αρκετο ψαξιμο για καθισματακι αυτοκινητου και με την βοηθεια μερικων απο εσας αποφασισα να κανω χτες την αγορα του maxi cosi priorix(250eyro+16eyro metaforika/στην ελλαδα 400-450ευρω).ημουν αναμεσα στα site του ολιβερ και toys.de.κατεληξα στο mytoys.de

...χρησιμοποιησα πιστωτικη καρτα προπληρωμενη της ATTICA BANK.

επειδη εχει και ο συζυγος αναλογη προπληρωμενη πιστωτικη στα πεδιο του ονοματος εβαλα καταλαθος το δικο μου ενω χρησιμοποιησα του συζυγου την καρτα αλλα με σωστο κωδικο και security code...Η παραγγελια ωστοσο φαινεται να προχωρησε γιατι φαινεται στη σελιδα του site <<your order is working on>>...δεν μου ηρθε βεβαια confirmation εμαιλ για την παραγγελια....επειδη η attica bank εχει ενα τηλεφωνο που αφου πληκτρολογεις τα στοιχεια καρτας σου λεει διαθεσιμο..διαπιστωσα πως οντως αφαιρεθηκαν τα χρηματα...απο οτι ξερω τα χρηματα αρχικα δεσμευονται απο την τραπεζα και μετα το καθε καταστημα προχωραει στην διαδικασια να τα παρει θελω να σας ρωτησω τα εξησ...

1)αν εχει κανει κανεις αγορα απο το συγκεκριμενο site στελνουν confirmation email??

2)παρολο που εβαλα λαθος ονομα με σωστα στοιχεια καρτας και code υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει η παραγγελια??αλλα γιατι τοτε δεσμευτηκαν τα χρηματα??

3)ποσο περιπου κανουν να στειλουν τα πραγματα απο το συγκεκριμενο site

δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω..μονο ισως οτι οσες φορες εχω κανει αγορες απο γερμσνικα σαιτς ειναι παντα αξιοπιστα και φερεγγυα.αν εχεις την καλοσυνη γραψε μας τι απεγινε η παραγγελια σου διοτι ενδιαφερομαι να ψωνισω και εγω απο αυτο το site.

ευχαριστω

εμεις εχουμε παρει πααααρα πολλες φορες και την τελευταια φορα την ημερα που ηρθαν τα πραγματα τοτε ηρθε και το mail, μηπως κατι τετοιο ετυχε.

Αν μπεις μεσα και κοιταξεις για τις παραγγελιες σου να δεις σε τι κατασταση ειναι;;;;

γιατι δεν στελνεις ενα mail που θα ρωτας στα αγγλικα αν δεν ξερεις γερμανικα (εγω δεν ξερω γρι) ;;;

ποσες μερες περασαν; τι ειναι;εμας το μεγαλο καθισματακι αυτοκινητου εκανε 10 περιπου μερες, ηταν και χριστουγεννα ολα τα αλλα σε 4-5

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

gerchristod82,

εγω εχω παρει αρκετες φορες πραγματακια απο το συγκεκριμενο σαιτ.ειναι πολυ αξιοπιστο.αν υπαρχει προβλημα με την παραγγελια σου στελνουν μαιλ, οπως επισης σου στελνουν και ενημερωση για το αν εχει αποσταλει η παραγγελια σου η οχι.το θεμα με το ονομα της καρτας κλπ μπορει να παιξει ρολο και να μην κανουν τη συναλλαγη.παντως μην τους φοβασαι.ειναι τρομερα αξιοπιστοι κα τα πραγματα που εχουν πολυ καλης ποιοτητας...

κι εμεις πηραμε 2 καθισματακια απο εκει μας τα εστειλαν σε 5 ημερες και νομιζω πως μου ειχαν στειλει και mail οτι η παραγγελεια μου εφυγε απο εκει.παντως εμεινα πολυ ευχαριστιμενη!

QnFwm8.png

VyFvm8.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ζητήσω και εγώ τα φώτα σας γιατί από γερμανικά δεν καταλαβαίνω απολύτως τίποτα... Λοιπόν, απ'ότι είδα στο mytoys η αποστολή προϊόντων στη χώρα μας κοστίζει περίπου 15 ευρώ. Αυτό ισχύει πάντα ή προσαυξάνεται το ποσό όσα περισσότερα παραγγέλνουμε;;

Κορίτσια να ζητήσω και εγώ τα φώτα σας γιατί από γερμανικά δεν καταλαβαίνω απολύτως τίποτα... Λοιπόν, απ'ότι είδα στο mytoys η αποστολή προϊόντων στη χώρα μας κοστίζει περίπου 15 ευρώ. Αυτό ισχύει πάντα ή προσαυξάνεται το ποσό όσα περισσότερα παραγγέλνουμε;;

εγω ειχα παραγγηλει δυο καθισματακια μαζι και ηταν δυο πολυ μεγαλες κουτες και πληρωσα περιπου 16 ευρω.

QnFwm8.png

VyFvm8.png

• 5 months later...

Σκεφτομαι να αγορασω μια κουζινα για την μικρουλα μου και εχει την μεγαλη 50 ευρω. Εχει πααραγγειλει καμια σας απο αυτην την σελιδα? σε τι κατασταση ηρθαν τα πραγματα? Γιατι φοβαμαι μη σπασει κατα την μεταφορα ( πλαστικουρα ειναι εξαλλου) και κλαιω τα λεφτακια μου μετα

βρε ολυμπια μου σουπερ ειναι καμματακια να μην μου ερθει η κουζινα και ποιος ακουει την γκρινια του αντρα μου και την κορη μου μετα:D

Διαφημίσεις

Κοιτά το ταξίδι που θα κάνει το πακέτο είναι μεγάλο, αλλά δεν πιστεύω να γίνει τίποτα.

Τα πακετάρουν καλά τα πράγματα.

Σκέψου ότι η κουζίνα θα είναι μέσα στο κουτί της και αυτοί θα βάλουν αυτό το κουτί μέσα σε ένα άλλο.

Και εγώ έχω ψωνίσει - καθισματάκι αυτοκινήτου και άλλα πραγματάκια, όλα ήρθαν μια χαρά (βέβαια, δεν ήταν εύθραυστα). Πολύ καλές τιμές και μέσα σε 5 εργάσιμες ήταν εδώ.

Με ξεσηκώσατε και εμένα! Είδα ένα πάνινο σπιτάκι για την κόρη μου το οποίο το έχει και το ELC εδώ, αλλά η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη: 75ευρώ το mytoys.de, 145ευρώ το ELC!

Διαφημίσεις

πραγματικά οι τιμές του καμια σχέση δεν έχουν με Ελλάδα , με Αγγλία και όχι μόνο.

Θα έλεγα πως συναγωνίζετε τιμές Αμερικής.

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι που ζητάει απευθείας την κάρτα και όχι μέσω paypal.

Το έχετε εμπιστοσύνη εσείς να του δώσετε τον άριθμό της πιστωτικής σας

ή αγοράζετε με προπληρωμένη?

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Κι εγώ το έψαχνα τον τελευταίο καιρό για να ψωνίσω από εκεί τα παιχνίδια. Αλλά είχα δει ότι κάπου έλεγε ότι δεν στέλνουν τα πολύ ογκώδη αντικείμενα εκτός Γερμανίας.

Οπότε κουκλόσπιτα, κουζίνες, κλπ δεν ξέρω κατά πόσο τα στέλνουν Ελλάδα.

.....δε νομίζω τάκη....

Ένα δίκιο τό'χεις...

Κι εμένα η κόρη μου κουζίνα ζήτησε και ο γιός μου κάστρο. Πόσο πιο ογκώδη να είναι;

Να το δοκιμάσω; Θα κάνω μια προσπάθεια και θα σας πω αν έχω νεώτερα.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

εμεις πηραμε καθισματακι αυτοκινητου, young sport, τσουληθρα, αλογακι κουνιστο, ρηλαξ ολα στην εντελεια ηρθαν και σε λιγες μερες!

στο συνιστω ανεπιφυλακτα

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

ευχαριστω για τις απαντησεις τελικα ακομα δεν ξερω τι θα κανω . Παντως οι κουζινες οι tefal δεν υπαρχουν στη Θεσσαλονικη οποτε μαλλον Απο Γερμανια μας βλεπω

Κοριτσια εγω δε μπορω να μπω. Ολυμπιααααααα κοιτα τι γραφει

Liebe Kundinnen, liebe Kunden,

wir arbeiten ständig an der Verbesserung unseres Shops,

um Ihnen neue Leistungen und noch mehr Service bieten zu können.

Wegen der dafür notwendigen Wartungs- und Pflegearbeiten ist unser Shop

leider vorübergehend nicht erreichbar, wird Ihnen aber bereits in Kürze

wieder in vollem Umfang zur Verfügung stehen.

Wir bitten um Entschuldigung und bedanken uns für Ihr Verständnis.

Ihr myToys.de Team

Donnerstag, 3. Dezember 2009

JBePp2.png?qDX8aAa3

Έλα μην ανησυχείς, κάνουν κάποιες εργασίες στην σελίδα τους.

Σε λίγο θα την ανοίξουν πάλι.

Μα και αυτοί οι Χριστιανοί τώρα βρήκαν που έρχονται Χριστούγεννα και θέλει ο κόσμος να ψωνίσει; χαχα