Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Εγώ είμαι ΠΟΛΥ τυχερή, γιατί δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με αυτά του Lidl, οπότε πλέον δεν παίρνω τίποτα άλλο.

Άσε, τα Libero μου 'λεγε η αδελφή μου παλιά, τα έπαιρναν γιατί ήταν τα "πιο φτηνά", ενώ πλέον έχουν ίδια τιμή με τα pampers!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είμαι ΠΟΛΥ τυχερή, γιατί δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με αυτά του Lidl, οπότε πλέον δεν παίρνω τίποτα άλλο.

Άσε, τα Libero μου 'λεγε η αδελφή μου παλιά, τα έπαιρναν γιατί ήταν τα "πιο φτηνά", ενώ πλέον έχουν ίδια τιμή με τα pampers!

εχθες που ημουν στο μαρινοπουλο(για την αδερφη μου,εγω κανω μποικοταζ:D) ειδα τις εξης τιμες

libero 7-14 κιλα τα 60 τεμαχια 18.40

pampers active fit maxi 7-18 τα 68 τεμαχια 26 ευρω.

και τις κοιταξα επιτηδες τις τιμες γιατι το πρωι που κοιταγα στο σαιτ του mothercare αγγλιας ειχε τις pampers τα 111 τεμαχια 16,50 λιρες:shock::shock::shock:.απλα ηθελα να ξαναδω ποσο κλεφτες ειναι!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

μωρομαντηλα αγορασα απο ενα αγγλικο σαιτ που ειχε μωρομαντηλα pampers simply clean με 0,90 λιρες το πακετο με 72 τμχ μεσα.ειχε επισης Listerine με 3 λιρες,οδοντοβουρτσα που εδω την αγοραζω 2 ευρω την μια την βρηκα 1 λιρα τα 3 τμχ.τα εξοδα αποστολης ειναι 7,5 λιρες αλλα εκανα μεγαλη παραγγελια απο διαφορα και υπολογισα οτι γλιτωσα 45 ευρω.ειναι ομως και να πετυχεις προσφορες σε πραγματα που χρησιμοποιεις.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον το σαιτ ειναι το chemist direct αλλα κανουν περιπου 20-25 μερες να ερθουν τα πραγματα και καποιες κοπελες που πρασπαθουσαν να επικοινωνησουν με μειλ αργουσαν να απαντησουν.εγω παντως θα ξαναπαραγγειλω,δεν με πειραζει να περιμενω.

χρησιμοποιει καμια απο εσας πανες nanny's?τις ειδα στο my market 11,50 τα 54 τεμαχια αν θυμαμαι καλα(αν και δεν θυμαμαι ποιο νουμερο).

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγω πηγα με την προυποθεση οτι εχουν 6,15.στο ταμειο με χρεωσανε ομως 15,86.με το φυλλαδιο και την αποδειξη πηγα στον υπευθυνο και ειπα οτι ενω γραφουν οτι αυτη η συσκευασια εχει 6,15 με χρεωσανε 15,86.μου ειπε οτι μαλλον δεν εχει περαστει η εκπτωση απο τα κεντρικα και μου εκοψε πιστωτικο 9,71.μου ζητησε χιλες φορες συγνωμη και ειπε οτι ισως ειναι και λαθος γιατι ειναι πολυ μεγαλη η εκπτωση.σημασια εχει οτι με ενα κουπονι που ειχα πηρα την συσκευασια 3,65 απο σχεδον 16 ευρω:shock::shock::shock::shock::shock:!

πριν απο καιρο μεσα σε μια εβδομαδα μου κανανε λαθος 3 φορες.εννοειται οτι μου λεγανε ακριβως το ιδιο με εσενα,μαλλον ειναι το συστηματα τους.αλλα την τριτη φορα πηρα τον καταναλωτη!προχτες πηγα να παρω πατατακια και ειχα ληξει απο τις 7/3!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Διαφημίσεις

Eγω ειχα παραγγειλει στις αρχες Ιανουαριου απο το chemmist direct,απο οδοντοπαστες εως καθισματακι αυτοκινητου.Ποτέ δεν ελαβα τα πραγματα,και οχι μονο αυτο αλλα σε οσα e-mail κι αν τους εγραψα,ποτέ δεν πηρα απαντηση.Ενα μιση μηνα αργοτερα κοιταξα το status της παραγγελιας και εγραφε''cancelled''.Τι να πω? Σε εμενα μονο ετυχε?

Eγω ειχα παραγγειλει στις αρχες Ιανουαριου απο το chemmist direct,απο οδοντοπαστες εως καθισματακι αυτοκινητου.Ποτέ δεν ελαβα τα πραγματα,και οχι μονο αυτο αλλα σε οσα e-mail κι αν τους εγραψα,ποτέ δεν πηρα απαντηση.Ενα μιση μηνα αργοτερα κοιταξα το status της παραγγελιας και εγραφε''cancelled''.Τι να πω? Σε εμενα μονο ετυχε?

ναι το ξερω οτι καποια κοριτσια ειχαν προβλημα αλλα ειπα να το ρισκαρω και ευτυχως τα ελαβα.καλα εκανες και το εγραψες για να το ξερουν τα κοριτσια πριν παραγγειλουν.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλημερα!!Όσα κορίτσια είναι από Θεσσαλονίκη μέχρι 31/5 έχει ο ΒΑΣΙΛΑΓΑΣ SUPER MARKET τα JUMBO PAMPERS 12HRS BABY DRY τα 74 τεμάχια μόνο 15 ευρώ!!!Και τα simple dry τα πορτοκαλι από 6 ευρω!Το site είναι http://www.3bmarkets.gr

JgiCp3.pngv9Xtp3.png

;

Είχες πληρώσει και έχασες τα χρήματα ή δεν είχες πληρώσει;

κοριτσια πηγα χθες μασουτη για πανες.ειχε την μεγαλη συσκευασια babylino 13,79 και την μικρη 7,29. και ειχα και κουπονια και πηρα 1 μεγαλη και 1 μικρη συσκυασια 14 και κατι $.απο ποτε εχει η μεγαλη συσκευασια 13.79 .εχω καιρο να παρω.τελευταια φορα την πηρα 18 και κατι

Κορίτσια το ξαναβάζω για να το δειτε....

Κοριτσια αναφέρω απο το μετωπο της ακρίβειας....

Απο τις 21/04 εως τις 30 του μηνα στο Καρφουρ εχει τις πάνες babylino τα 31 τεμαχια απο 9,87ευρώ στα 6,80ευρω τελική τιμή! Και στις πανες libero 20tem απο 10,41ευρω αρχική τελική τιμή 7,18ευρω!

;

Είχες πληρώσει και έχασες τα χρήματα ή δεν είχες πληρώσει;

Oχι ευτυχως δεν ειχα τετοια προβληματα,γιατι δεν σου κρυβω ειχα πολυ αγχος με αυτο το ζητημα. Ειχα δωσει και τον αριθμο της καρτας και καταλαβαινεις!

Ποσο χρεωνουν τα μεταφορικα? 2 ευρω το τεμαχιο?

κοριτσια μολις γυρισα απο καρφουρ-μαρινοπουλο και πηρα τη μεγαλη συσκευασια της babylino No4+ 13,20ευρω, και το κουπονι -4ευρω δηλαδη πληρωσα στο ταμειο 9,20! Ας επλισουμε οτι οι τιμες στις πανες τα μεινουν μονιμα μειωμενες γιατι διαφορετικα τα αγοραζουμε μονο απο τα λιντλ

κοριτσια μολις γυρισα απο καρφουρ-μαρινοπουλο και πηρα τη μεγαλη συσκευασια της babylino No4+ 13,20ευρω, και το κουπονι -4ευρω δηλαδη πληρωσα στο ταμειο 9,20! Ας επλισουμε οτι οι τιμες στις πανες τα μεινουν μονιμα μειωμενες γιατι διαφορετικα τα αγοραζουμε μονο απο τα λιντλ

Η προσφορά ισχύει μόνο για μεγάλες συσκευασίες ή και για τις μικρες;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...