Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Super markets τύπου Μάκρο και Μετρό, δηλαδή για επαγγελματίες με μεγάλες παλέτες, πολυ βαριά εμπορεύματα κ.λπ. απαγορεύουν την είσοδο σε παιδιά για λόγους ασφαλείας. Μην αντιδρούμε σε όλα, καλά κάνουν

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Super markets τύπου Μάκρο και Μετρό, δηλαδή για επαγγελματίες με μεγάλες παλέτες, πολυ βαριά εμπορεύματα κ.λπ. απαγορεύουν την είσοδο σε παιδιά για λόγους ασφαλείας. Μην αντιδρούμε σε όλα, καλά κάνουν

Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε καν σήμανση για κάτι τέτοιο.

Τουλάχιστον για αυτό είναι υποχρεωμένοι.

sms ξέρουν να στέλνουν μεσημεριάτικα για τις προσφορές τους....

ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΧΤΕς ΜΕ -2

Ναι έχεις δίκιο -2 € είναι, συγνώμη

Χιλιάδες κεριά μπορούν να ανάψουν από ένα κερί και η ζωή αυτού του κεριού δε θα μικρύνει. Όπως το κερί έτσι και η ευτυχία ποτέ δε μικραίνει όταν μοιράζεται"

- Βούδας -

Διαφημίσεις

Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε καν σήμανση για κάτι τέτοιο.

Τουλάχιστον για αυτό είναι υποχρεωμένοι.

sms ξέρουν να στέλνουν μεσημεριάτικα για τις προσφορές τους....

τωρα ρωτησα τον αντρα μου για σιγουρα,στο μακρο στον φοινικα υπαρχη πινακιδα.

α οκ αν ειναι ετσι αλλα μου κανεις εντυπωση και δω που εχουμε λιντλ και ειναι ολα σε παλετες δεν εχω ακουσει κατι τετοιο...μακρο δεν εχουμε και δεν ξερω καν πως ειναι!

καμια σχεση με λιντλ.

επειδη πρεπει να στοιβαξουν παλετες μεχρι το ταβανι σχεδον που ειναι πολυ ψηλο,εχουν σιδερενια ραφια-σκαλωσιες με πολυ χοντρα σιδερα.

ξεκιναν με παλετα μεχρι 1 μετρο υψος νομιζω απο πανω 2-3 ραφια και απο εκει και πανω παλι παλετες,ειναι για επαγγελματιες που ψωνιζουν μεγαλες ποσοτητες,απλα εχει καλες τιμες σε πολλα και μπορουμε και ψωνιζουμε και εμεις:-D

Καλημερα...

Εγω εργαζομαι σε ενα απο αυτα τα δυο σουπερ μαρκετ χονδρικης που αναφερατε και οντως δεν επιτρεπεται ΟΧΙ παιδια αλλα καροτσακια με παιδακια - μωρακια ...για λογους ασφαλειας...

Ειναι τοσο ψιλα οι παλετες και κουτες που αν πεσει....ειναι πολυ επικινδινα ...

Αλλωστε απευθυνονται μονο σε επαγγελματιες...(ευτυχως μπορουμε να ψωνιζουμε και εμεις το προσωπικο χαχα)

ulzbp3.png?RHvFPiSs3fxAp3.png?nm7c3Vpz

Στον Γαλαξία οι bABYGO 6,15 . κΑΙ ΔΕΊΧΝΕΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΆΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ Π.Χ. ΚΑΙ Μ.Χ.

ΠΡΟ TOY ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ TON ΧΡΗΣΤΟ.

ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Τέλικά είναι η μικρή. Ρωτησα στο καταστημα της Καλλιθεας και μου το ειπαν,

εγω πηγα με την προυποθεση οτι εχουν 6,15.στο ταμειο με χρεωσανε ομως 15,86.με το φυλλαδιο και την αποδειξη πηγα στον υπευθυνο και ειπα οτι ενω γραφουν οτι αυτη η συσκευασια εχει 6,15 με χρεωσανε 15,86.μου ειπε οτι μαλλον δεν εχει περαστει η εκπτωση απο τα κεντρικα και μου εκοψε πιστωτικο 9,71.μου ζητησε χιλες φορες συγνωμη και ειπε οτι ισως ειναι και λαθος γιατι ειναι πολυ μεγαλη η εκπτωση.σημασια εχει οτι με ενα κουπονι που ειχα πηρα την συσκευασια 3,65 απο σχεδον 16 ευρω:shock::shock::shock::shock::shock:!

stellitsa αυριο θα σου στειλω τα κουπονακια!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κοριτσια αναφέρω απο το μετωπο της ακρίβειας....

Απο τις 21/04 εως τις 30 του μηνα στο Καρφουρ εχει τις πάνες babylino τα 31 τεμαχια απο 9,87ευρώ στα 6,80ευρω τελική τιμή! Και στις πανες libero 20tem απο 10,41ευρω αρχική τελική τιμή 7,18ευρω!

Κοριτσια αναφέρω απο το μετωπο της ακρίβειας....

Απο τις 21/04 εως τις 30 του μηνα εχει τις πάνες babylino τα 31 τεμαχια απο 9,87ευρώ στα 6,80ευρω τελική τιμή! Και στις πανες libero 20tem απο 10,41ευρω αρχική τελική τιμή 7,18ευρω!

ποιος καλε?????

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Επειδη ειμαι μεγάλο ουφο.... το διόρθωσα! Στο καρφουρ κοριτσιααααααααααα

ααααααααα εγω κανω μπουκοταζ!!!!!!!δεν παιρνουν κουπονια?????δεν ψωνιζω!!!οχι πως τους νοιαζει αλλα λεμε τωρα.....:-D

Kht7p2.png

3iVPp3.png

ααααααααα εγω κανω μπουκοταζ!!!!!!!δεν παιρνουν κουπονια?????δεν ψωνιζω!!!οχι πως τους νοιαζει αλλα λεμε τωρα.....:-D

Κι εγώ το ίδιο κάνω...όχι παίζουμε....εδώ στον ΑΒ 6,50 ευρώ μου βγήκε η μεγάλη συσκευασία babylino 62 τεμ.!!!!! Επειδή δέχτηκαν και τα κουπόνια....!!!! ;)

Sofaki αυτες οι εκπτώσεις ειναι με καρτα κλαμπ καρφουρ οπωτε δεν μπορουν κατά τα λεγόμενα τους την τελευταια φορα να μη τα δεχτουν τα κουπονια...και για να δεις τι μυαλο εχω...θα παω την ιδια ωρα που ειχα παει για να πετυχω τον ιδιο προιστάμενο που μου μιλησε τοτε...για τις καρτες και τις εκπτωσεις....Ε και δεν μου τα περάσει....

θα μας ακουσει ολη η Θεσσαλονικη!!!!!!!! του εχω αχτι απο την πρηγούμενη φορα....

Sofaki αυτες οι εκπτώσεις ειναι με καρτα κλαμπ καρφουρ οπωτε δεν μπορουν κατά τα λεγόμενα τους την τελευταια φορα να μη τα δεχτουν τα κουπονια...και για να δεις τι μυαλο εχω...θα παω την ιδια ωρα που ειχα παει για να πετυχω τον ιδιο προιστάμενο που μου μιλησε τοτε...για τις καρτες και τις εκπτωσεις....Ε και δεν μου τα περάσει....

θα μας ακουσει ολη η Θεσσαλονικη!!!!!!!! του εχω αχτι απο την πρηγούμενη φορα....

Αντε και μετά πες μας εαν δέχθηκαν τα κουπόνια για να τους τακτοποιήσω κι εγώ εδώ στην Κομοτηνή...χαχαχα

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

εμείς που πήραμε συγκάηκε η μικρή και ποτέ δεν συγκέεται...

αλλά πολλοί που πάιρνουν είναι ικανοοιημένοι.

τον τελευταίο καιρό οι libero στον μαρινόπουλο και στο αβ το νούμερο 6 είναι λευκό,χωρίς σχέδια,ενώ δεν ήταν...

προσπαθούν να ρίξουν το κόστος στο εγοστάσιο?εμάς γιατί μας τα χρεώνουν 18Ε.

φυσικά τα πήρα 10Ε είχαν βάλει προσφορά.έτυχε όμως.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...