Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπον μολις γυρισα απο σκλαβενιτη.αγορασα λιμπερο -7 ευρω και πηραν κανονικα τα κουπονακια μου.οχι σαν τους αλλους!:evil:

επισης εχει και μια καλη προσφορα στα babylino.αγοραζοντας μια οικονομικη συσκευασια (πηρα το νουμερο 4 ,7-18 κιλα)η οποια ειχε 16,80 επαιρνες δωρο την μικροτερη συσκευασια που κοστιζε 8,60.αυτη η προσφορα ειναι μεχρι αυριο αλλα επειδη ειναι προσφορα της babylino δεν παιρνουν και κουπονια,το γραφει κιολας πανω στο κουπονι της προσφορας.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

επισης εχει και μια καλη προσφορα στα babylino.αγοραζοντας μια οικονομικη συσκευασια (πηρα το νουμερο 4 ,7-18 κιλα)η οποια ειχε 16,80 επαιρνες δωρο την μικροτερη συσκευασια που κοστιζε 8,60.αυτη η προσφορα ειναι μεχρι αυριο αλλα επειδη ειναι προσφορα της babylino δεν παιρνουν και κουπονια,το γραφει κιολας πανω στο κουπονι της προσφορας.

Και σε εμενα στην αρχη στον Σκλαβενιτη δεν μου πηρανε το εκπτωτικο κουπονι -4 αγοραζοντας μια οικονομικη συσκευασια babylino και δωρο μια μικρη αλλα μετα μου φωναξανε την υπευθυνη και μου το πηρανε

Κανουν οτι θελουν και οπωσ τους βρεις καθε φορα

Διαφημίσεις

Tελικά χτες στα carrεfour Μοσχάτου δεν μου πήραν κουπόνια. Δεν ξαναπάω. Αφου βάζει και το ΑΒ και ο Γαλαξιας -40%. Μποικοταζ!

Το ΑΒ βγάζει προσφορά και τα άλλα νούμερα ή μονο τις οικονομικές συσκευασίες; Γιατί όσες φορές είδα εγώ έχει μόνο τις οικονομικές συσκευασίες.

Γαλαξία δυστυχώς δεν έχουμε..:( ούτε Σκλαβενίτη..:(

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

επιτελους ο γαλαξιας εβγαλε φυλλαδιο!

εχει babylino baby-go την οικονομικη συσκευασια 6,15.ξερει κανεις ποσα τεμαχια εχει μεσα?και ποσο ειναι η κανονικη τιμη τους?

συμφωνω με stellitsa για μποικοταζ στα carrefour μαρινοπουλος!:twisted::twisted::twisted::twisted:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Ναι την ειδα την προσφορα και ελπίζω να παίρνουν κουπονάκια. Μαλλον τα δέχονται. Λοιπον το babygo boy No 4 που παίρνω έχει 22 τεμάχια. Φανταζεστε, 6,15-2,5 (κουπόνι)= 3,65.!!!

Διαφημίσεις

Ναι την ειδα την προσφορα και ελπίζω να παίρνουν κουπονάκια. Μαλλον τα δέχονται. Λοιπον το babygo boy No 4 που παίρνω έχει 22 τεμάχια. Φανταζεστε, 6,15-2,5 (κουπόνι)= 3,65.!!!

η οικονομικη συσκευασια και εχει τοσες λιγες πανες????:roll::roll::roll:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Οχι για την μικρή λέω. Οικονομικη Νο 4 δν έχει ο Γαλαξιας.

αααα μαλιστα!ποσο χρονων ειναι ο γιος σου και χρησιμοποιεις πανα βρακακι?για ποιες ηλικιες ειναι?απο 1 ετους και μετα?καλα ακυρο για την ηλικια,ειδα το ticker σου!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

και εγω περασα το πρωι απο Μαρινοπουλο για 2 κουπονακια λιμπερο που εχω ακομα

τιποτα

επεμενα, ξερω, κανω δινω, δε μπορουσε

πηγα στην εξυπηρετηση, το προσπαθησαν με ολους τους τροπους

μου εξηγησε οτι οταν εχουν 20% βγαινει η εκπτωση στο τελος και μπορει να παρει και κουπονι, ενω στο 40% βγαινει απο κατω και δεν επιτρεπει και 2η εκπτωση το συστημα

ενα τεταρτο τα λεγαμε, δεν επεμεινα, φυσικα της ειπα οτι το εχω ξανακανει οτι ειμαστε πολλες και το ψαχνουμε

και η ιδι μου ειπε αν βρω καπου που το περασε να της το πω!

εχει παρει καμια με 40% και κουπονι, περιοχη απο αργυρουπολη , ηλιουπολη, μεχρι εδω κηφισιας που ειναι στο δρομο μου, μηπως περασω γυριζοντας?

λοιπον εγω στο καρφουρ στο μαρουσι εκανα σχετικη φασαρια και τελικα μου αφαιρεσαν τα κουπονια οχι απο τις πανες, αλλα απο κατι πετρες κηποθ που ειχα παρει. το στστημα δεν δεχοταν στις πανες τα κουπονια, στις πετρες ομως τις δεχοταν!δοκιμαστε την επομενη φορα, παντα με σχετικη φασαρια!

Διαφημίσεις

Προς όσες κατάλαβαν ότι και εγώ, πως δηλαδή στα marks and spencer εχει -50% στα παιδικά καλοκαιρινά, μόλις ήρθα απο εκεί και δεν είχε σε κανένα παιδικό -50%. Το μόνο που είχε ήταν για κάθε 60 ευρώ αγορών δώρο 1 εκπτωτικό κουπόνι 10 ευρώ για επόμενες αγορές εντός του Απριλίου. -50% είχε σε επιλεγμένα γυναικεία...

Το έσκασα το 200αρι για τη μικρή πάλι...Το χω ξαναπει...Η λύση είναι ταξίδι στο Λονδίνο 2 φορές το χρόνο...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Πήγα σήμερα στο Μάκρo.

Πήγα σαν μάνα με το μωρό στο καρότσι...

Δεν με άφησαν να μπω γιατί λέει δεν επιτρέπεται το μωρό και το καρότσι.

Σας έχει ξανατύχει; Έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Να επισημάνω πως δεν αναγραφόταν πουθενά!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ..στη μυτιληνη τουλαχιστον που εχουμε 3 σουπερ μεγαλα δεν μου το κανανε..αν μου το λεγανε θα με ξαναβλεπανε με το μακαρονι..και που να το αφησω ρημαδη το καροτσι?μου υπογραφουνε χαρτι οτι δεν θα το χασω?

κοριτσια απο δευτερα μεχρι σαββατο στα lidl pampers μεγαλα πακετα 14,99

Κορίτσια καλησπέρα!

Πήγα σήμερα στο Μάκρο Ιωνίας στη Θεσσαλονίκη.

Πήγα σαν μάνα με το μωρό στο καρότσι...

Δεν με άφησαν να μπω γιατί λέει δεν επιτρέπεται το μωρό και το καρότσι.

Σας έχει ξανατύχει; Έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Είναι πολιτική καταστήματος αυτή;;;

Να επισημάνω πως δεν αναγραφόταν πουθενά!

Ναι δυστυχώς κι εμένα πέρσι που τον έιχα κ αγκαλιά, ούτε καν καρότσι δεν μου επέτρεψαν να μπω στο makro του Φοίνικα. Μου είπαν ότι απαγορεύονται παιδιά κάτω των 12 ετών.

Κάπου που το συζήτησα μου είπαν κάτι κουφό για εκπομπή κυμμάτων από τα μηχανήματα τους και απαγορεύουν τα μικρά να μπουν γι'αυτό το λόγο. Να το πιστέψω?????

932708c9ku0fnaz0.gif

εγω πηγαινω χρονια στο μακρο και το ξερω αυτο,νομιζω οτι ειναι για την ασφαλεια των παιδιων πιο πολυ γιατι οπως θα εχεται δει τα πραγματα ειναι σε παλετες μεγαλες χωρις να ειναι σφαλισμενα,επισης υπαρχουν σιδερα παντου,αμα μπλεχτη ενα παιδακι και πεσει και χτυπησει?

εγω πηγαινω χρονια στο μακρο και το ξερω αυτο,νομιζω οτι ειναι για την ασφαλεια των παιδιων πιο πολυ γιατι οπως θα εχεται δει τα πραγματα ειναι σε παλετες μεγαλες χωρις να ειναι σφαλισμενα,επισης υπαρχουν σιδερα παντου,αμα μπλεχτη ενα παιδακι και πεσει και χτυπησει?

ακριβως το ιδιο κι εγω ξερω. φοβουνται μη τραβηξει τιποτα κανενα παιδακι και μαςπεσουν ολα στο κεφαλι

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

α οκ αν ειναι ετσι αλλα μου κανεις εντυπωση και δω που εχουμε λιντλ και ειναι ολα σε παλετες δεν εχω ακουσει κατι τετοιο...μακρο δεν εχουμε και δεν ξερω καν πως ειναι!

Καλημέρα, pampers baby dry νούμερο 3 μεγάλη συσκευασία με -3? στίκερ στο ΑΒ Βασιλόπουλος

Χιλιάδες κεριά μπορούν να ανάψουν από ένα κερί και η ζωή αυτού του κεριού δε θα μικρύνει. Όπως το κερί έτσι και η ευτυχία ποτέ δε μικραίνει όταν μοιράζεται"

- Βούδας -

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...