Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Όλες zouzounel. Το λέει.

ναι μωρε, λεει "πανες βρεφικές κλπ κλπ...", αλλά στη φωτο δείχνει λιμπερο, γι' αυτό ειπα να ρωτήσω...

anyway θα πάω έτσι κι αλλιώς σχολώντας να δω, thx!...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα παω καρφουρ για πανεςςςςςςςςςςςςςςς!!το εδειξε και η τιβι!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

5 μηνων?????? τι τα ταιζεις καλεεεεεεεεε

η Α ακομα στο 4 ειναι!!!!!!! (παμπερς εεεεε)

στο 4 ειναι ο μπεμπης(7 κιλα ειναι)δεν του κανει το 3

η μπεμπα 3(5600)

παμπερς

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

εάν ενδιαφέρει καμία μανούλα,

στο benetton Χαλανδρίου έχει απίθανα ρούχα της προηγούμενης σεζόν-χειμερινά- με 60% έκπτωση και τουλαχιστον μέχρι προχθές είχε ποικιλία σε νούμερα και σχέδια

(γιατί στης αγίας παρασκευής που εχει 80% έκπτωση είχαν μείνει πολύ λίγα κομμάτια- για ηλικίες μεχρι 18 μηνών):wink:

Και για να το βαλουμε γιατι ισως καποιες δεν μπουν στη σελιδα του καρφουρ......

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ -20%!!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατι ειχε πολυ καιρο να βαλει -20%!!!θα παω σιγουρα να παρω.:-D:grin::-D

Διαφημίσεις

Εγω παντως που χρησιμοποιω κυριως Babylino προτιμω να παω στον Βασιλοπουλο που εχει εως τις 20 του μηνος μειον 40% στις πανες αυτες,παρα στον Μαρινοπουλο που εχει σημερα και αυριο μειον 20% σε ολες τις πανες,περιλαμβανομενων και των Βabylino...

Με λιγα λογια,δεν συμφερει να παρεις Babylino σημερα στον Μαρινοπουλο...:D

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πηγα στο καρφουρ και πηρα 2 συσκευασιεσ mega baby dry απο 36 και κατι αρχικη βγαινανε 69 και κατι με 2 κουπουνια των 3 ευρω που μοιραζε εκει μια κυρια κατεβηκε στα 63 και κατι και με το 20% ειχα 12 ευρω μειον τελικη 51 ευρω για 2 mega συσκευασιεσ των 108 παμπερσ η καθεμια.

κορίτσια καλημέρα, απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν κάρτα μάκρο. Pampers οικονομικές συσκευασίες 12,45 στις 3 συσκευασίες δώρο 3 πακέτα μωρομάντηλα.!!!! Συμφέρει!!!!!!!!

Καλημέρα.!! Ισχύουν τα κουπόνια pampers στα macro????

Αγάπη.... η χαραμάδα της αιωνιότητας..

Ernesto Cardenal

κορίτσια πήγα σήμερα Βασιλόπουλο στο Παγκράτι και είχε αρκετές πάνες - γιατί δεν ήξεραν ότι ισχυεί το -40% και στις μικρές συσκευασιές - παίρνουν και τα κουπόνια - πήρα 3 πακέτά μικρά σχεδόν 10,00 όλα ( με την έκπτωση και τα κουπόνια)

Ευχαριστώ κοριτσάκια για την πάντα σωστή ενημερωση!!

1gGKp3.png

Τηλεφώνησα στα makro Θεσ/νίκης και δέχονται κουπόνια για όλες τις πάνες που έχουν!!!!

Οπότε λογικά πρέπει να συμφέρει!!!!;)

Άντε και καλά ψώνια σε όσες πάνε!:P

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Τηλεφώνησα στα makro Θεσ/νίκης και δέχονται κουπόνια για όλες τις πάνες που έχουν!!!!

Οπότε λογικά πρέπει να συμφέρει!!!!;)

Άντε και καλά ψώνια σε όσες πάνε!:P

Τα δέχονται ναι αλλα κοβουν το ΦΠΑ απο αυτα να ξερετε....!

Μήπως υπάρχει κάποιος/α που να γνωρίζει από ταμεία σούπερμαρκετ;;

Ρωτάω διότι πήρα από Μαρινόπουλο δύο πακέτα baby dry pampers, είχαν 17,55 ευρώ αρχική, δέχθηκαν το κουπόνι μου των 2 ευρώ για ένα από αυτά και η απόδειξη γράφει 3,51 ευρώ έκπτωση στο ένα πακέτο και 3,11 στο άλλο (το είδα τώρα που ήρθα σπίτι).

Δεν είναι για τα 40 λεπτά διαφορά, απλά ήθελα να ξέρω τι γίνεται...

kat05 καλά κάνεις και ρωτάς και εγώ θα τα έπαιρνα αν μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο. Αλλά μάλλον αν δεις στην απόδειξη σου αφαίρεσε πρώτα τα 2 ευρώ του κουπονιού οπότε πήγε το πακέτο 15,55 ευρώ και μετά έκανε την έκπτωση -20 %. Οπότε η έκπτωση για το ένα πακέτο που έδωσες το κουπόνι ήταν 3,11, και για το πακέτο που το πήρες με κανονική τιμή ήταν 3,51ευρω.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Σωστή σε βρίσκω!! καλά, ντηπ για ντηπ από μαθηματικά... Κρίμα η 1η δέσμη... Mpouki αποτι βλέπω συμβαδίζουμε και στα μωρά μας και στην εγκυμοσύνη. Σ' ευχαριστώ και καλή συνέχεια!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...