Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια να ρωτησω,αυτο το μηνα πετυχα στο τηλ.για τα κουπωνια παμπερς,αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα δεν ξερω,αυτα εχουν ημερομηνια ληξεως?επισης αν ξερει καποια να μου πει,στο μαυευτηριο μου φερανε κουτια με τα δωρα απο παμπερς κλπ.και μου πηραν τα στοιχεια θα στειλουν αυτοι τιποτα κουπωνια ή πρεπει να παερνω καθε μηνα τηλ.οπως εκανα τωρα?

στο μαυευτηριο μου φερανε κουτια με τα δωρα απο παμπερς κλπ.

εμενα μου εστειλαν αν θυμαμαι καλα μετα απο 3 μηνες - μεσα ηταν ενα παμπερς (που ηταν ηδη μικρο νουμερο για το μωρακι μου :-D) και κουπονια - 1 κουπονι 3 ευρω (μονο Active Fit) και 2 κουπονια 2 ευρω. αυταααα....

83rTp3.pngF8Qup3.png

Διαφημίσεις

ααα επίσης ξέχασα να σας πω...

Πήγα σήμερα στο Grand Μασούτη στην καλλίδου στη Καλαμαριά και είδα ταμπέλα μεγάλη να λέει -40% στις πάνες Libero για πηγαίνετε μια βόλτα να το δείτε...!

Ετοιμη ήμουν να πάρω χαχαχα

ασχετα αν έχω στοκ 8 κουτιά πάνες!!!

βρε κοριτσια να ρωτησω,αυτο το μηνα πετυχα στο τηλ.για τα κουπωνια παμπερς,αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα δεν ξερω,αυτα εχουν ημερομηνια ληξεως?επισης αν ξερει καποια να μου πει,στο μαυευτηριο μου φερανε κουτια με τα δωρα απο παμπερς κλπ.και μου πηραν τα στοιχεια θα στειλουν αυτοι τιποτα κουπωνια ή πρεπει να παερνω καθε μηνα τηλ.οπως εκανα τωρα?

κοιτα,τα στοιχεια τα εκμεταλευονται διαφορες εταιρειες κ θα σου στελνουν κουπονια,επισης θα σου ερθει κ πλασιε γ βιβλια καποια στιγμη,θα σου στελνουν ενα περιοδικο κατα καιρους με δειγμα,εκπτωτικα κουπονια αμα θες θα πρεπει να περνεις τηλ καθε μηνα

NJMAp3.png

εστειλα το μπαμπα μου να παρει πανες απο το καρφουρ,πολυ γελιο!!!!!!!!!!!μεχρι να βρει τα ραφια με τις πανες ....μεχρι να δει πιο τουλεω και εγω να δινω οδηγιες απο το τηλεφωνο!!!!!!!!καρτελακι παντως γ την εκπτωση δεν ειχε.....περιμενω να μου τα φερει και να δω την αποδειξη!!

NJMAp3.png

Δεν έχει βρε καρτελάκι ούτε και τις άλλες φορες...

Απλά κρεμάνε πάνω από τον διάδρομο στον αέρα το -20%

Μην ανυσηχείς αμα έχει κάρτα σίγουρα του κάνανε έκπτωση

αν δεν έδειξε την κάρτα...τοτε κλάφτα χαράλαμπε!

Διαφημίσεις

του το τονισα κ την ειχε την καρτα μαζι του!!!!!εντωμεταξυ τη μεγαλη συσκευασια την ειχε -4 ευρω τα μπευμπιλινο γ οποιον ενδιαφερεται σε περιπτωση που δεν βρειτε τη μεσαια

NJMAp3.png

Κορίτσιαααααααααααααααααααααααααα

ΣΟΣ Μολις το είδα τρεξτεεεεεεεεε!

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

Χθες πηρα δεντρο απο τα carrefour και κατι στολιδια:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Και οχι οτι το στολισα. Δεν μπορουσα να παω σημερα?????? Απλα μου μπηκε χθες να παω να το παρω. Πω πω θα ειχα στολισει ολο το δεντρο τωρα με ολοκαιρουρια στολιδια.:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Α τα Libero στο Μασουτη τα πληρωνεις με την κανονικη τιμη και σου δινουν μια αποδειξη επιστροφης του 40% της αξιας σου για να κανεις ψωνια μετα τις 14 Δεκεμβριου αν θυμαμαι καλα.

Διαφημίσεις

μεχρι αυριο δε θα βρω ΤΙΠΟΤΑ αχχχχχχχχχχχχχχχ

μπεμπιλινομανες τρεχτε χαχαχαχαχα

εγω σημερα περασα απο Λιντλ και σιγα μην ειχαν μεινει , παντελονακια και συναφη! μονο τις πινακιδες ειχαν!

kKZUp2.png

Και σημείωση...γιατί βλέπω πέρασε απαρατήρητο

Στο καρφούρ σήμερα έχει και τα παιχνίδια -20%!!!!!!!!!!!!!

4fc95454.jpg

Καλα kalamaraki επειτηδες μου το κανεις?????????:-(:sad::-(:sad::-(

Δεν περασε απαρατηρητo πιστεψε με!!!!!!! Χθες πηρα δεντρο απο τα carrefour.......

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...