Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

επειδή δεν ξέρω που να το ποστάρω....

άπο χθες έως τέλη νοέμβρη ισχύει ένα προμότιον πρόγραμμα για απόσυρση κατσαρολών για αγορά κατσαρολών Fissler με -20% από την αρχική τιμή!Εγώ πήγα και αγόρασα δυο κατσαρολίτσες από το cookshop!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδή δεν ξέρω που να το ποστάρω....

άπο χθες έως τέλη νοέμβρη ισχύει ένα προμότιον πρόγραμμα για απόσυρση κατσαρολών για αγορά κατσαρολών Fissler με -20% από την αρχική τιμή!Εγώ πήγα και αγόρασα δυο κατσαρολίτσες από το cookshop!!!

ισχυει η συγκεκριμενη προσφορα σε οποιοδηποτε κατaστημα πουλαει fissler?

Διαφημίσεις

Τι να πουλησω τη χυτρα μου?

Γιατι καποια στιγμη θα τη χρειαστω... ο αντρας μου ειναι ναυτικος, εγω δεν μαγειρευω ποτε (αντε σπανια οταν ειναι εδω) γιατι συνηθως τρωω στη μανα μου.. δεν λεει να μαγειρευω μονο για μενα.Ο μικρος μου ειναι πολυ κακοφαγο παιδι κ δεν τρωει τιποτα οποτε δεν μπορεις να πεις θα κανω ενα φαι κ θα το φαμε οι δυο μας..

Θελω μια πολυ μικρη χυτρα μονο και μονο για τα φαγητα του μικρου. Γιατι ακομα οταν εχουμε κατι που δεν το τρωει καθολου (η μανα μου δηλαδη) πχ οσπρια , λαδερα κλπ ακομα του κανω σουπιτσες.

Αλλα περυσι που ειχα κοιταξει η μικρη τις φισλερ εκανε γυρω στα 150 ευρω αν θυμαμαι καλα.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

καλησπερα!οχι δεν εβλεπα τιποτα δυστυχως..δεν εγινε τιποτα.η τριχα εγινε τριχια.αυτο εγινε...μια λεξη μια φραση αρκει για να στησουμε τον αλλον στον τοιχο.δεν θελω να το συζηταω.....ευχαριστω κοριτσια...

Διαφημίσεις

(χμμμμμμμ περιεργο γιατι εγω μπορω...

Κι εχω και ασυρματο που παει αργααααα.....

Τι ειναι αυτα???

Που πηγε η δημοκρατια οεο???)

Α και να μην ξεχνιομαστε.....

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι αυτο που λενε στα carrefour οτι με αγορα 50 ευρω παιρνεις 50 ποντους μεχρι ποτε ισχυει?

Για μένα αυτό δεν είναι προσφορά αλλά κοροιδία γιατί στην πράξη για κάθε 50 ευρώ σου δίνουν πίσω 50λεπτά!!! καταχρεώθηκαν!

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Για μένα αυτό δεν είναι προσφορά αλλά κοροιδία γιατί στην πράξη για κάθε 50 ευρώ σου δίνουν πίσω 50λεπτά!!! καταχρεώθηκαν!

...απο την αλλη ομως...αμα ουτως η αλλως ψωνιζεις απο αυτους κι αν εχεις μικρο παιδι,το πενηνταρι το εχεις στανταρ (τουλαχιστο με πανες,γαλατα...)κι αν εχεις κ κουπονια,σε συνδυασμο με τις προσφορες τους,μαζευεται καποιο ποσο,που ετσι κι αλλιως θα πληρωνες (γιατι κ αναμεσα στις αγορες θα εχεις σιγουρα κι αλλους ποντους.ειναι περισσοτερο απο αλλου που δεν δινουν τιποτα.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

sσορυ δε το εγραψα, απλα ηταν απο κατω και το συνεχισα! σε Μαρινοπουλο-καρφουρ

αλλα αν δεις στικερακι 4 ειναι το ιδιο πραγμα

ολο ψωνιζω και τους 500 ποντους ακομα να τους φτασω .....ξεφτιλες σε αυτο το θεμα, αλλα στα αλλα αξιζουν

kKZUp2.png

Κοπέλες! Σήμερα πήγε ο σύζυγος Σκλαβενίτη και είχε οικονομικές συσκευασίες pampers με -2 ευρώ στίκερ και αν έπαιρνες δυο, είχε επιπλέον κουπόνι -9 ευρώ. Αν δεν κάνω λάθος μου είπε ότι και αν έπαιρνες 1 συσκευασία είχε επιπλέον -3ή 4 ευρώ.

Δηλαδή αντί για 19,60+19,60=39,20 ευρώ πλήρωσε 26,20 δηλαδή κέρδος 13 ευρώ

Απ ότι μου είπε εξαιρούνται οι πορτοκαλί pampers

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

κοριτσια, ερωτηση στα carrefour-μαρινοπουλο, εχετε δει τις πορτοκαλι pampers? εγω σε 2 καταστηματαπου ρωτησα μου ειπαν πως δεν τα εχουν φερει ακομα:roll::roll: τωρα τι ειναι αυτο? εσεις τις εχετε παρει απο το συγκεκριμενο σουπερ μαρκετ?

οχι παιδί μου

παντού υπάρχουν τα πορτοκαλί πάμπερς. οντως είναι περίεργο!

φαντασου...εγω τις πρωτοδοκίμασα στις διακοπές. πού δεν ημασταν και σε κανένα πολυσύχναστο μέρος...

age.png

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΠΟ 19.60 ΜΕΙΟΝ 2 ευρω το στικερακι 17.60 μαζι με ενα κουπονι -3 ευρω 14.60

αν παρεις δυο συσκευασιες ειναι -9 ευρω.Δηλαδη 17.60+17.60 =35.20-9=26.20!!!!!

ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!σημερα το εχει σιγουρα για αυριο κτλ δεν γνωριζω!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...