Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρηκα στα carefour τα babylino με στικερ 6 ευρω,πηρα τα 62 τεμ 10.78 .Αυτη ειναι προσφορα της babylino οποτε θα παει κ σε αλλα μαρκετ.δουλευω στο βεροπουλο αλλα ειναι μικρο καταστημα κ δε τα φεραμε ακομη.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

αντε εκανα και τη καλη μου πραξη! μου περισσευε ενα κουπονακι με 2 ευρω που δεν ηθελα! τσακωσα ενα μπαμπα και του το εδωσα!!!!!

στομεταξυ μαλλον δε θα ξαναλαβουμε κουπονια (απο λιμπερο τερμα ηδη) ουτε απο παμπερς...κλαψψψψψ...στη γυρα του παρεντς απο εδω και περα

kKZUp2.png

Λοιπόν κορίτσια τα πορτοκαλί παμπερς είναι πολύ καλά!τα πήρα για δοκιμή κ τώρα που τελειώνει το πακέτο μπορώ να σας πω εντυπώσεις.όταν το άνοιξα κ τις είδα λέω ΩX...ΘΑ ΠΛYNΩ ΠΟΛΎ ΚΑΤΟΥΡΙΜΕΝΟ ΡΟΎΧΟ!ειδικά η πίσω πλευρά είναι σαν ακτινογραφία.κι όμως.ο κωνσταντίνος κοιμάται πλέον 9.30-8.30 περίπου.γενικά πίνει πάρα πολύ νερό κ κάποιες φορές πίνει στην διάρκεια της νύχτας μέχρι κ 240μλ.προχτές ήταν λοιπόν μια τέτοια νύχτα που ήπιε πολύ νερό.το πρωί η πανα του ήταν βαριά κ ασήκωτη κι όμως δεν είχαμε διαρροή.οπότε μην τις φοβάστε.πάντως κ με του μαρινόπουλου είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Διαφημίσεις

Γατουλα γιατι λες οτι δε θα ξαναπαρουμε κουπονια απο pampers k libero βγηκε καμια ανακοινωση?

νομίζω ότι το λέει γιατί τα μωρά της μεγάλωσαν (είναι πια μεγάλα παιδιά) και οι εταιρίες στέλνουν μέχρι κάποια ηλικία των παιδιών κουπόνια π.χ. 18 μηνών...

bpGZp3.png

ooAsp3.png

για 2 ολοκληρα λεπτα καλε!παιδια χτυπηστε κανενα μπειμπιλινο τωρα που εχει το -6.εσεις που εχετε και καρφουρ εκει με -20 ποσο θα τα πουλησουν?τα παιρνειςκαι φευγεις!χα χα

Βρε κοριτσια μηπως εχετε κανενα νεοτερο σχετικα με τον νεο διαγωνισμο της ΝΟΥΝΟΥ? Θα ξαναρχισει αραγε?Προς το παρον ξερω οτι υπαρχει ενας για την επετειο της νουνου, αλλα δεν εχει καμια σχεση με τον προηγουμενο που μαζευες τους νουνουκους, τους εστελνες και κερδιζες...Τι γινεται μ' αυτο το θεμα????Για πειτε!

καλησπερα. το στικερ το βρηκα στο 4 κ στο 4+.πηρα 4 πακετα παλι σα το γαιδουρι φορτωθηκα!!!

μονο εγω ο "κοτσος" πηρα προχθες απο μασουτη το Νο 4 χωρις στικερ?

αρχικη τιμη ηταν 18,5 ?, ή το πηρα ακριβα? θυμαστε ποσο το παιρνετε?

thanks...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...