Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα θελω !!!!μενω θεσνικη

ο μασούτης πέρα από τα pampers active fit & easy up me 12,70 (ναι αυτές είναι οι οικονομικές συσκευασίες με 45τμχ το νο 5 που πήρα τελευταία) έχει προσφορά στα μωρομάντηλα της ίδιας μάρκας 2+1 3,80 ευρώ και όλες τις βρεφικές κρέμες -20% και το λιτρο γάλα μεβγαλ 0,95

Τελεια!Εχω κ κουπονακια για μωρομαντηλα -1Ε αρα μια χαρα,αρκει να ισχυει ακομα!!!!:confused:

Την ένταση της πίεσης της σύριγγας την ρυθμίζεις εσύ. Οι παιδίατροι λένε πολλά και έχουν την δική τους ατζέντα….. εμένα πχ μου είχε πει να μην δώσω γάλα εβαπορέ γιατί είναι κενό γάλα......δεν μου το πληρώνει όμως αυτή και εννοείται βέβαια ότι οι γιατροί έχουν οφέλη όταν προωθούν το συσκευασμένο σε σκόνη γάλα. Η εταιρεία μου είπε ότι είναι ακριβώς τα ίδια, απλά άλλος τρόπος παρασκευής εξού και το διαφορετικό κόστος.

To εβαπορέ και το γάλα σε σκόνη δεν έχουν καμμία σχέση. Το εβαπορέ είναι όντως ένα κενό γάλα που εγώ προσωπικά δε θα το έδινα ποτέ στο παιδί μου. Ολα αυτά τα γάλατα έχουν πολλά λιπαρα. Το γάλα σε σκόνη εάν διαβάσεις περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που βοηθούν στην καλύτερη ανάπτυξη του ανάπτυξη του παιδιού. Δούλευα 10 χρόνια σε εταιρεία πολυεθνική που εξειδικευόταν στα παιδικά γάλατα και γνωρίζω πολύ καλά πως συσκευάζονται και με τι προδιαγραφές παρασκευάζονταν τα συγκεκριμένα γάλατα. Η παιδίατρος μας είπε ότι αν δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα να συνεχίσουμε να δίνουμε στα παιδιά γάλα σε σκόνη μέχρι τα 4 έτη και αυτό σκοπευω να κάνω. Δεν μου πρότεινε εταιρεία γιατί ήξερε ότι εγώ θα έπαιρνα τα συγκεκριμένα γάλατα γιατί είναι η μοναδική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με τα βρεφικά γάλατα. Ενώ όλες οι άλλες εταιρείες (βλέπε ΝΟΥΝΟΥ, ΝΕΣΤΛΕ) παρασκευάζουν από καφέδες μέχρι τυριά οπότε η εξειδικευσή τους δεν είναι αποκλειστική. Εχω φίλη που τα παιδιά της είναι 11 και 7 ετών και τους δίνει ακόμα σκόνη.

Είμαστε στην ενότητα με θέμα οικονομία

Σε ότι αφορά το γάλα

Το μητρικό είναι το φθηνότερο (και το καλύτερο)

Νομίζω μετά πάει το φρέσκο (εγώ δεν το δίνω, δεν το έδωσα και θα αργήσω να το δώσω, γιατί πολύ απλά δεν έχω εμπιστοσύνη στην διατήρηση του)

Μετά έχουμε ακριβώς στην ίδια κατηγορία το εβαπορέ και την σκόνη, ανάλογα με την εταιρεία διαφοροποιείται σε μικρά ποσοστά η αναλογία θρεπτικών συστατικών (βάλε λίγο – βγάλε λίγο) και σαφώς η γεύση (η κάθε εταιρεία έχει την δική της). Στο εβαπορέ υπάρχουν και βιταμίνες και ιχνοστοιχεία όπως και στην σκόνη. Διαφορά στην τιμή ,λόγω τρόπου παρασκευής και όχι λόγω ποιότητας. Στην σκόνη οι γιατροί έχουν όφελος στο εβαπορέ κανένα.

Επίσης το γεγονός ότι το εβαπορέ με την σκόνη είναι ακριβώς της ίδιας θρεπτικής αξίας αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το Νουλάκ, δίνεται από τον 6 μήνα…!!! Από τον νόμο επιβάλλεται όλα τα γάλατα έχουν τα απαραίτητα για τα μικρά παιδάκια διαφορετικά δεν δίνονται.

Είναι τελείως λάθος ένας παιδίατρος να χαρακτηρίζει ένα γάλα κενό επειδή απλά δεν έχει όφελος και σαφώς να δημιουργεί στον γονιό το αίσθημα ότι δεν θα δώσει στο παιδί του το «καλύτερο» επειδή δεν θα πάρει σκόνη. Ο μοναδικός παιδίατρος που είπε την αλήθεια ήταν αυτός που πήγε ένας γνωστός μου και ο παιδίατρος του είπε “όλα τα γάλατα είναι ίδια, δώσε στο παιδί όποιο του αρέσει γευστικά καλύτερα”.

Επίσης ανάλογα με την γιατρό διαφοροποιείται και η εταιρεία που προωθεί, η πρώτη μου παιδίατρος που ήταν «ελληνιδάρα» φανατικά προωθούσε Sanilac της Γιώτης, αλλά εγώ αναγκαζόμουν και έκανα ειδική παραγγελία γιατί πολύ απλά δεν το έβρισκα τόσο εύκολα. Μετά ξεψάρωσα και πήρα frigrow, και μετά τον πρώτο ενάμιση χρόνο ξεψάρωσα τελείως όπου και το γύρισα σε εβαπορέ με πολύ καλά αποτελέσματα αφού και το πίνει καλύτερα και η τιμή είναι πάρα πολύ καλή.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι το καλύτερο γιαούρτι για το παιδί μια και μιλάμε για γαλακτοκομικά είναι σαφώς αυτό με την πέτσα και σε καμία περίπτωση αυτά τα παιδικά γιαουρτάκια που μόνο το παιδί εθίζουν στην γλυκιά γεύση και την σοκολάτα. (όχι ότι δεν τα δίνουμε) Επίσης είναι και φθηνότερο αυτό με την πέτσα…..!! :)

Εκτος απο το ποσες πανες εχει η συσκευασια, ρολο παιζει και ποια ειναι η αρχικη τιμη τους.

Γι αυτο εαν δεις πχ το Νο4 στις Libero εχει αρχικη τιμη καπου στα ?18.90, ενω οι Babylino στα ?15.30!

Κανε τις διαιρεσεις και μετα δες ποια ειναι πιο φθηνη...

Στην περιοχή μου όλα σχεδόν τα σουπερ έχουν την συσκευασία 17,30?!!

cYXLp2.png

Καλησπέρα' date=' διαβάζω για τις προσφορές στα babylino στον Σκλαβενίτη , αλλά στην περιοχή μου (Καλλιθέα Αττικής) σε 3 καταστήματα που πήγα + στο Athens heart, κανένα δεν έχει στίκερ, ρώτησα τις κοπέλες και μου είπαν οτι δεν έχουν όλα τα καταστήματα την προσφορά, πήρα και τηλέφωνο άλλα άκρη δεν βρήκα.

Αν κάποια κοπέλα έχει δει σε κοντινή περιοχή την προσφορά στο εν λόγω σούπερ μάρκετ ας μου πει (ψάχνω το Νο 3 μεγάλη συσκευασία).

Σας ευχαριστώ.[/quote']

Στην Κοψαχείλα (στα πρατήρια στην Ελευθερίου Βενιζέλου) είχε χθες.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Είμαστε στην ενότητα με θέμα οικονομία

Σε ότι αφορά το γάλα

Το μητρικό είναι το φθηνότερο (και το καλύτερο)

Νομίζω μετά πάει το φρέσκο (εγώ δεν το δίνω, δεν το έδωσα και θα αργήσω να το δώσω, γιατί πολύ απλά δεν έχω εμπιστοσύνη στην διατήρηση του)

Μετά έχουμε ακριβώς στην ίδια κατηγορία το εβαπορέ και την σκόνη, ανάλογα με την εταιρεία διαφοροποιείται σε μικρά ποσοστά η αναλογία θρεπτικών συστατικών (βάλε λίγο – βγάλε λίγο) και σαφώς η γεύση (η κάθε εταιρεία έχει την δική της). Στο εβαπορέ υπάρχουν και βιταμίνες και ιχνοστοιχεία όπως και στην σκόνη. Διαφορά στην τιμή ,λόγω τρόπου παρασκευής και όχι λόγω ποιότητας. Στην σκόνη οι γιατροί έχουν όφελος στο εβαπορέ κανένα.

Επίσης το γεγονός ότι το εβαπορέ με την σκόνη είναι ακριβώς της ίδιας θρεπτικής αξίας αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το Νουλάκ, δίνεται από τον 6 μήνα…!!! Από τον νόμο επιβάλλεται όλα τα γάλατα έχουν τα απαραίτητα για τα μικρά παιδάκια διαφορετικά δεν δίνονται.

Είναι τελείως λάθος ένας παιδίατρος να χαρακτηρίζει ένα γάλα κενό επειδή απλά δεν έχει όφελος και σαφώς να δημιουργεί στον γονιό το αίσθημα ότι δεν θα δώσει στο παιδί του το «καλύτερο» επειδή δεν θα πάρει σκόνη. Ο μοναδικός παιδίατρος που είπε την αλήθεια ήταν αυτός που πήγε ένας γνωστός μου και ο παιδίατρος του είπε “όλα τα γάλατα είναι ίδια, δώσε στο παιδί όποιο του αρέσει γευστικά καλύτερα”.

Επίσης ανάλογα με την γιατρό διαφοροποιείται και η εταιρεία που προωθεί, η πρώτη μου παιδίατρος που ήταν «ελληνιδάρα» φανατικά προωθούσε Sanilac της Γιώτης, αλλά εγώ αναγκαζόμουν και έκανα ειδική παραγγελία γιατί πολύ απλά δεν το έβρισκα τόσο εύκολα. Μετά ξεψάρωσα και πήρα frigrow, και μετά τον πρώτο ενάμιση χρόνο ξεψάρωσα τελείως όπου και το γύρισα σε εβαπορέ με πολύ καλά αποτελέσματα αφού και το πίνει καλύτερα και η τιμή είναι πάρα πολύ καλή.

Επίσης θα ήθελα να πω ότι το καλύτερο γιαούρτι για το παιδί μια και μιλάμε για γαλακτοκομικά είναι σαφώς αυτό με την πέτσα και σε καμία περίπτωση αυτά τα παιδικά γιαουρτάκια που μόνο το παιδί εθίζουν στην γλυκιά γεύση και την σοκολάτα. (όχι ότι δεν τα δίνουμε) Επίσης είναι και φθηνότερο αυτό με την πέτσα…..!! :)

Εμένα η παιδίατρος δεν μου επέβαλλε ποτέ ποιο γάλα θα πάρω και δεν ήξερε που δουλευα. Ισα ισα που μου είπε αυτό που λες. Πάρε όποιο θες. Οπότε ποτέ δεν πιέστηκα και ποτέ δεν πάω στα τυφλά να ακούσω τα των παιδιάτρων. Οσο για τα γιαούρτια με την πέτσα θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά πήγαινε να δώσεις τώρα στον μικρό μου τέτοιο γιαούρτι που δεν το ανοίγει το στόμα και δεν τον έχω μάθει σε γλυκά με κουρκουμπίνια και τέτοια.

Εγώ ψωνίζω από το Γαλαξία, που είναι ελληνικός και με σούπερ προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Μέχρι τις 8/2 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων έχει προσφορά όλα τα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας Septona... μπατονέτες για τα αυτιά, δίσκους ντεμακιγιάζ, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, σερβιέτες κ.α.1+1 δώρο, καθώς και Υγρά μαντήλια για τα χέρια και μωρομάντηλα 2+2 δώρο.

9Af0p2.png

Εγώ ψωνίζω από το Γαλαξία, που είναι ελληνικός και με σούπερ προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Μέχρι τις 8/2 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων έχει προσφορά όλα τα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας Septona... μπατονέτες για τα αυτιά, δίσκους ντεμακιγιάζ, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, σερβιέτες κ.α.1+1 δώρο, καθώς και Υγρά μαντήλια για τα χέρια και μωρομάντηλα 2+2 δώρο.

κι εγω...αυτα κ το μασουτι,αν ειναι σε αλλη πολη στελνω αλλον κ τα περνει.Τα αντισυπτικα τα χτυπησε κ εγω...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Κοριτσια στα carrefour το -70% σε παιδικα ρουχα αξιζει...πηγα σημερα και πηρα φορμακια disney φλις με 3.90.Θα εχει μεχρι αυριο εκπτωση.

Eκανα κι'εγω μια βολτα και πηρα τελεια ρουχαλακια!

Κυριως φορμες για τον παιδικο.

Φορμες fleece με φερμουαρ της disney με μινι και γουϊνι στα 6 ευρω! Εχω ξαναπαρει και η ποιοτητα ειναι φοβερη! Επισης βελουρ φορμες απο 8 εως 10 ευρω.

Ειδικα τα μπεμπε μεχρι 3 χρονων ειναι πολυυυυυυυυυυ γουστοζικα! Ειχε και πολλες tutu με κολαν. Μεχρι αυριο λενε αλλα φανταζομαι οτι απο Δευτερα θα εχει ακομα μεγαλυτερη εκπτωση αλλα δε θα εχει νουμερα. Πυτζαμακια ανοιξιατικα απο λεπτο βαμβακι στα 3 ευρω. :D

Διαφημίσεις

Τα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ έχουν στις LIBERO -40 τοις εκατό!!!

Μόνο οι μικρές συσκευασίες έχουν -40% όχι οι μεγάλες. Επίσης έχουν στίκερ -1,5 ευρώ οι babylino οι μικρές πάλι συσκευασίες. Το lenor έχουν με έκπτωση -30% και βγαίνει 1,97 ευρώ. Το fairy τις διαφανείς ταμπλέτες σε πράσινο χρώμα για το πλυντήριο πιάτων τα 37 τεμ τα έχει έκπτωση -30% δηλ. 6,20 το ίδιο και η platinum συσκευασία αλλά αυτή έχει 30 τεμ. Το αριελ υγρό το έχει κι αυτό -30% 10,20 ευρώ. Οι προσφορές αυτές ισχύουν μέχρι 1/2

Σήμερα που πήγαμε στον Σκλαβενίτη για τα ψώνια του μήνα είχε σχεδόν σε όλα τα προιόντα στικερ με έκπτωση απορρυπαντικά,σαμπουάν,υγρά πιάτων,οδοντόκρεμες σε όλα σχεδόν τα μη φαγώσιμα.Και ακόμα έχει και πάνες με -3,5 τις μεγάλες.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Σήμερα που πήγαμε στον Σκλαβενίτη για τα ψώνια του μήνα είχε σχεδόν σε όλα τα προιόντα στικερ με έκπτωση απορρυπαντικά,σαμπουάν,υγρά πιάτων,οδοντόκρεμες σε όλα σχεδόν τα μη φαγώσιμα.Και ακόμα έχει και πάνες με -3,5 τις μεγάλες.

Πήρα Ariel και Lenor χτες με στικεράκι ΚΑι κουπόνια και ήταν πάμφθηνα!

GJMap2.png

καλημερα!

μηπως ξερει, καποια/ος τι εκπτωσεις εχουν αυτη την στιγμη τα benneton?

τωρα αν τυχαινει να ξερει καποιος συγκεκριμενα για τα ΖΟΥΖΟΥ της Βαρυμποπης, που εχουν benneton (διπλα στα τζαμπο)

ακομη καλυτερα...

πολλα ζηταω μαλλον, αλλα μηπως...

καλημερα!

μηπως ξερει, καποια/ος τι εκπτωσεις εχουν αυτη την στιγμη τα benneton?

τωρα αν τυχαινει να ξερει καποιος συγκεκριμενα για τα ΖΟΥΖΟΥ της Βαρυμποπης, που εχουν benneton (διπλα στα τζαμπο)

ακομη καλυτερα...

πολλα ζηταω μαλλον, αλλα μηπως...

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο που λες.

Πέρασα εχθές απέξω από το κατάστημα του Πειραιά και έλεγε -30% και για αγορές άνω των 200 ευρώ, -50%.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

με 35% δεν βγαινει 11.80 , μηπως εννοεις 3.5 ευρω?

Η αλήθεια είναι πως στην απόδειξη γράφει -3.50 ευρώ αλλά το στικερ της συσκευασίας γράφει -35% :-P

Όπως και να χει, 7,80 για οικονομική συσκευασία, ούτε του παπά!

Και επίσης εξακολουθούν να έχουν τις πολυσυσκευασίες babycare με στικερ. 4 πακέτα 6,48 είναι μια χαρά.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο που λες.

Πέρασα εχθές απέξω από το κατάστημα του Πειραιά και έλεγε -30% και για αγορές άνω των 200 ευρώ, -50%.

ακριβώς το ίδιο καο το δικό μας απέναντι από το σπίτι μου το ίδιο και στην βαρυμπόμπη.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...