Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Μήπως τα ποσά που κοιτάτε στην απόδειξη του Μάκρο είναι προ ΦΠΑ, οπότε αν προσθέσετε και τον ΦΠΑ βγαίνει κανονική αξία 4??

Διότι 3,35 +23% = 4?. Το ΦΠΑ προστίθεται στο τέλος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως τα ποσά που κοιτάτε στην απόδειξη του Μάκρο είναι προ ΦΠΑ, οπότε αν προσθέσετε και τον ΦΠΑ βγαίνει κανονική αξία 4??

Διότι 3,35 +23% = 4?. Το ΦΠΑ προστίθεται στο τέλος.

Αυτό είναι σωστό που γράφεις, αφαιρούν το ΦΠΑ και βγαίνει 3,35 και το προσθέτουν μετά.

Το κουπόνι το αφαιρούν όλο, απλά το αφαιρούν από την ΑΡΧΙΚΗ τιμή του προϊόντος, και μετά κάνουν την έκπτωση του 40%.

Οπότε, αντί να βγει η συσκευασία με το κουπόνι 3,98 (7,98 τιμή με προσφορά - 4 ευρώ κουπόνι) βγαίνει 5,58. Το κατάστημα όμως θα πάει στη ΜΕΓΑ με τα κουπόνια των 4 και θα τα εισπράξει πίσω στο ακέραιο!

Πάντως, σε καταγγελία που έκανα προ μηνών στη Γ. Γραμματεία Καταναλωτή για το καρφούρ για ανάλογο θέμα, τους έστειλαν 2 φορές χαρτί με κοινοποίηση σε μένα, όπου τους καλούν να δικαιολογηθούν για το θέμα. Στην επιστολή αναφέρονται νόμοι, βάση των οποίων αν δεν απαντήσουν θα πληρώσουν πρόστιμα κλπ.

Δεν έχει για μένα σημασία τι θα απαντήσει το καρφούρ, σημασία όμως έχει ότι όποτε ξαναπήγα έκτοτε μου κάνουν πρώτα την έκπτωση και μετά την αφαίρεση του κουπονιού!

Αν τη Δευτέρα δεν έχω απάντηση από το μάκρο για επιστροφή χρημάτων, θα κάνω και σ'αυτούς καταγγελία.

Στο εντυπο της προμηθευτικης που ισχυει 15/12-07/01 εχει τις λιμπερο 25% για ολες τις συσκευασιες κ τα babylino sensitive -30, απο 6,96 σε 4,87?.

Στα babylino μονο στις μικρες συσκευασιες εχει το -30%?

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ παίρνω στη MAKRO και δεν απαντάνε.

Πόσο πρέπει να μας επιστρέψουν για κάθε κουπόνι 4 και 2 ευρώ;

Για κάθε κουπόνι των 4 ευρώ, πρέπει να επιστρέψουν 1,52 (εφόσον η πάνα χρεώθηκε 5,58).

Κουπόνια των 2 ευρώ δεν έδωσα, γιατί δεν είχε προσφορά στις μικρές συσκευασίες.

Ακριβως ετσι οπως τα γραφει η katrin ειναι. Με πήραν τηλέφωνο απο το makro και μου είπαν ότι αναγνωρίζουν το λάθος. Πάρτε τους τηλέφωνο όσοι πάθατε το ίδιο. Αν τα αφήνουμε έτσι κάτι τέτοια περιστατικά θα ζημιωνόμαστε συνεχώς. Αν αντιδράσουμε θα διορθωθούν τα πράγματα. Σύμφωνα με το φυλλαδιο τους η τιμή με εκπτωση 40% είναι 6.49 ευρω/συσκευασία.

Με το 23% ΦΠΑ βγαίνει 7.98 - 4 ευρώ κουπόνι πρέπει να πληρώσουμε 3.98 ευρώ/συσκευασια.

Κοριτσια ποιες προσφορες υπαρχουν τωρα σε babylino k pampers?

μεχρι αυριο στα καρφουρ μαρινοπουλος εχουν 60% στην αγορα δευτερης συσκευασίας μονο στα active fit και στα esay up

YiMXp3.png

Ακριβως ετσι οπως τα γραφει η katrin ειναι. Με πήραν τηλέφωνο απο το makro και μου είπαν ότι αναγνωρίζουν το λάθος. Πάρτε τους τηλέφωνο όσοι πάθατε το ίδιο. Αν τα αφήνουμε έτσι κάτι τέτοια περιστατικά θα ζημιωνόμαστε συνεχώς. Αν αντιδράσουμε θα διορθωθούν τα πράγματα. Σύμφωνα με το φυλλαδιο τους η τιμή με εκπτωση 40% είναι 6.49 ευρω/συσκευασία.

Με το 23% ΦΠΑ βγαίνει 7.98 - 4 ευρώ κουπόνι πρέπει να πληρώσουμε 3.98 ευρώ/συσκευασια.

Δηλαδη εγω αυριο που θα παω makro τι να τους πω??? Οτι εφοσον περνουν 4ευρω απο τη ΜΕΓΑ τοσο πρεπει να αφαιρεσουν και απο εμενα?? Εσενα τελικα τι σου ειπαν?? Θα σου επιστρεψουν τη διαφορα??? Αν επιτρεπεται σε πιο makro πηγες??

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !!!!!και εγώ όπως προανέφερα το ίδιο έπαθα αλλά δεν πρόλαβα σήμερα να τηλεφωνίσω εγώ χρησιμοποίησα 4 κουπόνια των 4 ευρώ και 4 των 2 ευρώ και πώς θα γίνει ο συμψιφισμός με επόμενες αγορές?

Δηλαδη εγω αυριο που θα παω makro τι να τους πω??? Οτι εφοσον περνουν 4ευρω απο τη ΜΕΓΑ τοσο πρεπει να αφαιρεσουν και απο εμενα?? Εσενα τελικα τι σου ειπαν?? Θα σου επιστρεψουν τη διαφορα??? Αν επιτρεπεται σε πιο makro πηγες??

Οχι δεν θα τους πεις αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι πρώτα αφαιρούν το κουπόνι των 4 ευρώ και μετά κάνουν την έκπτωση 40% οπότε η κάθε συσκευασία βγαίνει 5.58 ευρώ.

Η σωστή διαδικασία είναι πρώτα να κάνουν την έκπτωση 40% και μετά να αφαιρέσουν το κουπόνι.

Ετσι κάνει και ο Βερόπουλος και ο Σκλαβενίτης.

Ο συμψιφισμός θα γίνει μάλλον με επόμενες αγορές.

μεχρι αυριο στα καρφουρ μαρινοπουλος εχουν 60% στην αγορα δευτερης συσκευασίας μονο στα active fit και στα esay up

Γνωρίζετε αν δέχονται κουπόνια; Έχει αγοράσει κανείς;

σορυ τώρα είδα ότι λέτε όχι.κρίμα....

Κι'ομως δεχονται!!!:shock:

Σιγουρα??? ο αντρας μου πηγε χθες και δεν δεχτηκε, χαμος εγινε, γιατι καθε φορα γινεται το ιδιο με Carrefour!! φωναξε το διευθυντή, αλλα τελικα τιποτα-δεν πηρε τα κουπονια.. κι ομως πρεπει να το κάνει ή όχι???

Διαφημίσεις

Σιγουρα??? ο αντρας μου πηγε χθες και δεν δεχτηκε, χαμος εγινε, γιατι καθε φορα γινεται το ιδιο με Carrefour!! φωναξε το διευθυντή, αλλα τελικα τιποτα-δεν πηρε τα κουπονια.. κι ομως πρεπει να το κάνει ή όχι???

Στα περισσοτερα Carrefour δυστηχως δεν δεχονται αποτι εχω καταλαβει....Κανονικα ομως θα επρεπε...

qZmyp3.pngZmFZp3.png

Ο Βερόπουλος έχει τις πάνες BabyGo -45% απο αύριο,τα μεσαία νούμερα....

Για τις sensitive 'εχετε κάτι υπόψηn σας? Θα βάλουν καμιά προσφορά?

Γνωριζεις μεχρι ποτε ισχυει? Γιατι μπηκα στο site κ δεν μπορεσα να το βρω

Στα περισσοτερα Carrefour δυστηχως δεν δεχονται αποτι εχω καταλαβει....Κανονικα ομως θα επρεπε...

Πιο ανοητη πολιτικη απο αυτη των carrefour δεν εχω ξαναδει. Το μονο που καταφερνουν ειναι τελικα να διωχνουν κοσμο! :?

Στο υποκαταστημα της Kαβαλας δεχτηκαν κανονικα κουπονια. :shock:

Βγηκαν κοντα στα 20 ευρω οι 2 συσκευασιες το 5 νουμερο.

Τη βδομάδα που μας πέρασε αγόρασα από Carrefour 22τμχ Babyllino Sensitive Nr 3 και από το Σκλαβενίτη την ίδια συσκευασία.. Στα Carrefour είχαν ακριβώς ένα ευρώ ακριβότερη τη συσκευασία! (χωρίς κουπόνια και στις δύο περιπτώσεις).

Στο The Mall μοίραζαν μια πάνα Sensitive σε συσκευασία με φυλλάδια και κουπόνια πριν λίγες μέρες. -2 Ευρώ για τη μικρή και -4 για τη μεγάλη

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Μάλλον τα καρφούρ πήζουν από πελάτες και διώχνουν όσους τολμούν να χρησιμοποιήσουν κουπόνι (φεσατζήδες μπατιροπελάτες ούστ!).

Το 'χουμε ξαναπεί. Υπάρχουν και άλλα σουπερμάρκετ. Και δεν ανησυχώ αν κλείσουν γιατί θα ανοίξουν άλλα στη θέση τους, που θα δέχονται κουπόνια και δεν θα τρώνε τα λεφτά από τον πελάτη μειώνοντάς του την αξία της έκπτωσης με τεχνάσματα στο πέρασμα της τιμής, αλλά εισπράττοτας κανονικά την αναγραφόμενη αξία από την εταιρεία.

Όσο για τις υπηρεσίες προστασίας του καταναλωτή....μάλλον περνούν κρίση και αυτές...ταυτότητας.

Καμία προσφορά σε baylino?

Γνωριζεις μεχρι ποτε ισχυει? Γιατι μπηκα στο site κ δεν μπορεσα να το βρω

Έχω ενα φυλλάδιο απο το θέμα που λέει απο 19 εως 31/12, μια βόλτα απο κει μάλλον θα σε πείσει... Εμείς δεν φοράμε ακόμη τα BabyGo οπότε δεν πήγα....

zy59p3.png 1UlVp3.png

Το ανεφερε μια κοπελα πιο πανω, το επιβεβαιωσα κι εγω σημερα...στην ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ -30% οι μικρες μονο συσκευασιες babylino...με κουπονι -2ευρω βγαινει καπου στα 2,80 η συσκευασια.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...