Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Η χρεωση απο το amazon.co.uk της πιστωτικης γινεται οταν τοποθετησουμε την παραγγελια ή οταν κανουν dispatch?

Εχει παρατηρησεις καποιος/α?

Οσον αφορα στις πανες υπαρχει (αν καταλαβα καλα) μια διαφορα της ταξης του 23%(οσο ειναι το Φ.Π.Α μας) απο την τιμη που βλεπουμε στο σαιτ...

Πρεπει να εχουν 0% αυτοι στις πανες....σε αντιθεση με αλλα προιοντα που εχουν 20-21%...

κ παλι ομως συμφερει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσι οι τιμες στα επωνυμα γνωστα παιχνιδια της αγορας ειναι ολοιδιες με ολα τα υπολοιπα παιχνιδαδικα.

Oi τιμες που περιγραφεις ειναι εξωπραγματικες και προφανως αφορουσαν καποιο ξεπουλημα του συγκεκριμενου καταστηματος.

Προς θεού δεν μιλάω για όλα τα παιχνίδια είχε και παιχνίδια στις ίδιες τιμές όπως και πριν. Και δεν λέω και εγώ ψωνίζω αρκετές φορές από εκεί γιατί βρίσκω προσφορές. Οι τιμές που περιγράφω είναι όντως πολύ φτηνές και ισχύαν και στα 3 καταστήματα της περιοχής μου. Και είπα ότι τα προιόντα υπάρχουν ακόμα αλλά αλλάξαν οι τιμές. Ούτε έχω κάτι να κερδίσω ούτε να χάσω, απλά το θεώρησα μεγάλη κοροϊδία αυτό που κάναν. Δηλαδή εκτοξεύω τις τιμές και βάζω και ένα -20%. Δυστυχώς εδώ δεν έχει μεγάλα επώνυμα παιχνίδια έχει fisher price μικρά παιχνίδια, barbie.

yQPJp2.png N5FJp2.png

Κοριτσια , εμενα η pampers πρωτη φορα μου εστειλε κουπονια με εκπτωση 6,00 ευρω , οποτε περιμενω καποια καλη προσφορα να παω να γεμισω . Εμενα προσωπικα 5 χρονια ψωνιζω Pampers τα κουπονια ηταν 3 με 4 ευρω παντα .Ηρθαν σημερα και γραφουν οτι συνδυαζονται με οποιαδηποτε αλλη προσφορα.

Η χρεωση απο το amazon.co.uk της πιστωτικης γινεται οταν τοποθετησουμε την παραγγελια ή οταν κανουν dispatch?

Οσον αφορα στις πανες υπαρχει (αν καταλαβα καλα) μια διαφορα της ταξης του 23%(οσο ειναι το Φ.Π.Α μας) απο την τιμη που βλεπουμε στο σαιτ...

Πρεπει να εχουν 0% αυτοι στις πανες....σε αντιθεση με αλλα προιοντα που εχουν 20-21%...

κ παλι ομως συμφερει....

Σε χρεωνουν οταν κανουν dispatch!

Οι τιμες που εγραψα ειναι για τελικη τιμη στο καλαθι μαζι με ΦΠΑ!!

Διαφημίσεις

Προς θεού δεν μιλάω για όλα τα παιχνίδια είχε και παιχνίδια στις ίδιες τιμές όπως και πριν. Και δεν λέω και εγώ ψωνίζω αρκετές φορές από εκεί γιατί βρίσκω προσφορές. Οι τιμές που περιγράφω είναι όντως πολύ φτηνές και ισχύαν και στα 3 καταστήματα της περιοχής μου. Και είπα ότι τα προιόντα υπάρχουν ακόμα αλλά αλλάξαν οι τιμές. Ούτε έχω κάτι να κερδίσω ούτε να χάσω, απλά το θεώρησα μεγάλη κοροϊδία αυτό που κάναν. Δηλαδή εκτοξεύω τις τιμές και βάζω και ένα -20%. Δυστυχώς εδώ δεν έχει μεγάλα επώνυμα παιχνίδια έχει fisher price μικρά παιχνίδια, barbie.

Αυτο σου εξηγω. Δεν εκτοξευσε τις τιμες. Απλα τις γυρισε στις αρχικες οπως ισχυουν σε ολα τα παιχνιδαδικα. Τα εργαλεια mickey και το ηλεκτρικο κατσαβιδι εχει παντου 15 ευρω. Και μιας και διαβαζεις αυτη τη στηλη και ολοι επωφελουμαστε απο αυτη, αν τυχει και ξαναβαλει τετοιες προσφορες, την επομενη φορα σφυρα μηπως και ψωνισει και καμια κοπελα απο την περιοχη σου. :D

Κριμα ειναι να μη μαθαινουμε τετοιες προσφορες.

Και μιλωντας για πάνες, μπορει τα καρφουρ να ειναι εξοργιστικα καποιες φορες αλλα οι babylino προχτες βγηκαν 10 λεπτα η μια στις μικρες συσκευασιες και 10 και 3!!! λεπτα η μια αναλογα με το κουπονι στη μεγαλη συσκευασια. Δε θελω να σας επηρεασω αλλα πειτε μου οταν παραλαβετε απο αμαζον αν ηταν τυχαιο αυτο που παρατηρησα ή οχι. Την προηγουμενη φορα που ειχα παρει απο αμαζον οταν εστελνε, οι πανες ηταν πιο λεπτες απο Ελλαδα και ειχαμε ακομα πιο πολλες διαρροες. :?

καλα κ με 23% φπα παλι μας συμφαιρει πολυ χτες που ειχα παει σκλαβενιτη επιτηδες κοιταξα ποσο κανει μια κουτα πανε τζαμπο με 70 πανες αν δεν κανω λαθος εχει 25 ευρω ενω στο αμαζον θα παρω με 36 ευρω 264 πανες....κ εγω για 2 σκεφτομαι αν θα υπαρχει απο εβδομαδα θα αγορασω...

Και εγώ λέω ότι συμφέρουν από ΑΜΑΖΟΝ.

Παίρνω από τον ΑΜΑΖΟΝ πάνες από τον Φλεβάρη, τα ΠΑΜΠΕΡΣ, και δεν είχα θέμα με διαρροές.

Ο αδερφός μου επίσης, για τον ανηψούλη, εδώ και 6 μήνες περίπου και επίσης δεν μου έχει παραπονεθεί για διαρροές.

Συνήθως οι προδιαγραφές των ίδιων πραγμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διαφέρουν, εις βάρος των ελληνικών στην πλειοψηφία των περιπτώσεων (βλέπε κολώνιες, καλλυντικά, αυτοκίνητα κλπ).

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, για τις πάνες δηλαδή, θα έλεγα, ότι δεν υπάρχει διαφορά. Απλά από το ΑΜΑΖΟΝ είναι πολύ συμπιεσμένες και φαίνονται λεπτές. Από απορροφητικότητα όμως, δεν υστερούν.

Στο θέμα της τιμής έχω παρατηρήσει το εξής. Πέρσυ όταν έστελνε το ΑΜΑΖΟΝ στην Ελλάδα, δεν χρέωνε ΦΠΑ εξτρά (προφανώς κάποιο bug του συστήματος). Είχα πάρει πάνες νο 3 ή 4 δεν θυμάμαι καλά, το διπλό τζάμπο πακ, με 16 λίρες, τιμή που δεν υπάρχει !!!! Πλέον, χρεώνει ΦΠΑ, ακριβότερα από πέρσυ βγαίνουν αλλά και πάλι έχει διαφορά με την Ελλάδα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

αχ ασε κ εγω βαραω το καφαλι μου που δυο χρονια δινω τοσα χρηματα σε πανες..κ τελικα μαλλον θα παιρνω απο κει με χρι να κοψω την πανα μεχρι καλοκαιρι μαλλον... παντως συμφαιρει 1000% αν λετε οτι ειναι κ ιδιες..

Κορίτσια, σήμερα στο ΣΠΑΚ super market στην Δραπετσώνα, επειδή έχει εγκαίνια, έχει βγάλει φυλλάδιο που ισχύει μόνο για σήμερα και έχει προσφορές σε πάρα πολλά είδη, 1+1!

Όσες πιστές προσέλθετε!

c3uigj8l12ghbm4e.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ΠΡΟΣΟΧΗ στο καρφουρ. Πριν 2 εβδομάδες είχα ψωνίσει αρκετά παιχνίδια που είχε σε προσφορές το καρφουρ Μαρινόπουλος της πόλης μου για δωράκια.

Χτες που είδα στη σελίδα του για την έκπτωση σε χριστουγεννιάτικα και παιχνίδια είπα να πάω να πάρω μερικά ακόμα που ήθελα και κάτι χριστουγεννιάτικα καρουζέλ. Ε λοιπόν δεν πήρα ΤΊΠΟΤΑ οι τιμές ήταν τουλάχιστον διπλάσιες.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι για την πόρτα πριν 4? χτες 6,5?.

Μουσικό καρουζελ πριν 2? χτες 9?.

Μαγνητικός πίνακας ντόρα ή μπομπ σφουγγαράκης πριν 2? χτες 5,2?.

Ηλεκτρικό κατσαβίδι και εργαλεία mickey mouse clubhouse πριν 5? χτες 15?.

Ξύλινος πίνακας που γράφεις με μαρκαδόρο ή με κιμωλία πριν 5? χτες 10?.

Φακός-προτζέκτορας Ντορα τον πήρα 10 λεπτά χτές 3,10?.

Ζωάκια little pet shop πριν 2? χτές 5?.

Δηλαδή και στη μισή τιμή να τα βάλει πάλι ακριβότερα θα είναι από τις τιμές που είχε πριν 2 εβδομάδες.

Σόρρυ για το μεγάλο μύνημα αλλά διαβάζοντας το μύνημά σου το θημήθηκα και συγχήστηκα.:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:[/QUOT

εγω αγορασα το πατινι ντορα και οταν ηρθα σπιτι και ειδα τ αποδειξη ειδα οτι δεν ειχαν κανει το - 20% πηγα πισω και όταν τούς το είπα μου είπαν οτι τα πατινια ειναι στα ποδήλατα και δεν έχουν έκπτωση έλα όμως που είχαν και τα ποδήλατα -20% έγινε ένας χαμός πήρα τα χρήματα πίσω και αφού τούς διαβολόστειλα έφυγα

προσοχη γιατια αυτα τα κανουν συνεχεία :twisted:

;)μπλες

Βρηκα αυτο....

ισως σας ενδιαφερει εσας που ειστε Αθηνα.

μακαρι να μασταν και εμεις κοντα.εχει πολλες προσφορες στην Αθηνα. :(

''Η Yalco διοργανώνει 10ήμερο bazaar προσφορών και σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε έπιπλα, είδη κουζίνας, είδη τραπεζιού και πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα έως και -70%. Το απίστευτο αυτό bazaar προσφορών θα ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου 2011 και θα τελειώσει στις 17 Δεκεμβρίου 2011 στις εγκαταστάσεις Yalco.

Super Home Bazaar

Ανδρέα Μεταξά 9 Κηφισιά (εγκαταστάσεις Yalco)

τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6299856-7

Ώρες λειτουργίας

Καθημερινές 10:00-20:00,

Σάββατο και Κυριακή 10:00-18:00

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και το bazaar προσφορών πατήστε εδώ.

ΜΠΕΤΤΥ

κ παλι ομως συμφερει....

Βρε κοριτσια βοηθηστε κ εμενα την αχρηστη την μανα....οταν παραγγελνεις απ'εξω πχ απο το amazon απο την τιμη που βλεπεις ειναι χωρις το φπα? ποσο ειναι τα μεταφορικα? σε ποσες ημερες ερχοντε κ που? sos....

Βρε κοριτσια βοηθηστε κ εμενα την αχρηστη την μανα....οταν παραγγελνεις απ'εξω πχ απο το amazon απο την τιμη που βλεπεις ειναι χωρις το φπα? ποσο ειναι τα μεταφορικα? σε ποσες ημερες ερχοντε κ που? sos....

Το ΑΜΑΖΟΝ χρεώνει επιπλέον την διαφορά ΦΠΑ, αν υπάρχει, μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας. Στις πάνες συγκεκριμένα, στην Αγγλία έχουν 0 ΦΠΑ, γιαυτό για να υπολογίσεις την τιμή που θα σε χρεώσει, πολλαπλασίασε την τιμή της συσκευασίας που θελεις με το 1,23. Η τιμή που δείχνει αρχικά είναι η αγγλική.

Μεταφορικά για παραγγελία άνω των 25 λιρών με αποστολέα το ΑΜΑΖΟΝ είναι μηδενικά.

Παραλαβή .... παίζει. Συνήθως σε 5-9 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Νομίζω με κούριερ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, μεχρι ποτε ειναι το -30% στα libero στον Γαλαξια????

Δυστυχώς δεν θυμάμαι μεχρι πότε αλλά και τα καρφουρ έχουν 30% τα λίμπερο σιγουρα το νο 4 δεν ξέρω για τα άλλα

Μπας και θυμάστε πόσες πάνες έχει η μικρή συσκευασία babygo νούμερο 5; Θα πάραγγείλω άλλα πράγματα από το άμαζον και αν συμφέρει λέω να βάλω και τα up&go.

Νομιζω 20 τεμαχια.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Κοριτσακια μου, μεχρι ποτε ειναι το -30% στα libero στον Γαλαξια????

Στο φυλλάδιο που είδα,οι προσφορές ισχύουν από 8-31/12;)Λογικά ισχύει για όλα τα προϊόντα και για τις πάνες

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Μπας και θυμάστε πόσες πάνες έχει η μικρή συσκευασία babygo νούμερο 5; Θα πάραγγείλω άλλα πράγματα από το άμαζον και αν συμφέρει λέω να βάλω και τα up&go.

Το κοιταξα και εγω μολις τωρα.Ειναι οντως 20 τεμαχια το νουμερο 5.

Ευχαριστω πολυ!!! Θα παω αυριο να παρω!!!!

Και μια ακομη απορια... δηλαδη εαν παραγγειλουμε απο το αμαζον παμπερς, τι κερδος εχουμε?

Μπες να δεις την τιμή στο νούμερο που θέλεις, υπολόγισε τον ΦΠΑ, αναγαγέ το στην ισοτιμία της ημέρα και διαίρεσέ το με το πλήθος των πανών που περιέχει η συσκευασία. Για έναν πρόχειρο υπολογισμό, δες εδώ .

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Στον Σκλαβενίτη πάντως έληξε η προσφορά Babyllino και δεν είχε κιόλας εκεί που πηγαίνω στο μέγεθος που ήθελα. Αφήστε που άρεσαν στην κόρη μου και έκλαιγε για τις libero πάνες βρακάκι που δεν της άρεσαν... Ευτυχώς είναι μόνο για το βράδυ γιατί βγαίνουν 0.57 ευρώ η μία!

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...