Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

nomizw dexontai ta kouponia giati egw exw agorasei se prosfora sto carrefour ka alli fora kai mou dextikan k ta kouponia...an einai etsi pantws k to carrefour dexetai k ta kouponia me 10 euro 8a ka8arisoume 2 value pack syskeyasies kai mia mikri (ennoeitai me ta arxika kouponia tis babylino 2 twn 4 euro kai 1 twn 2euro)good luck opws kai exei to pragma...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου ήρθε μήνυμα από την ΙΚΕΑ ότι μέχρι το Σάβατο 26 Νοεμβρίου έχουν έκπτωση -20% σε 300 προϊόντα, αλλά φυσικά δεν δίνουν την παραμικρή πληροφορία για το ποια είναι....

Το -40% στα ΑΒ αφορά όλες τις οικονομικές συσκευασίες LIBERO και LIBERO UP & GO

http://www.ab.gr/gr/index.php/offers/weekly_offers

Σωστή! Έτσι ακριβώς είναι!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

σημερα πρωι πρωι πηγε ο αντρας μου και πηρε babylino απο carrefour... τα δεχτηκαν τα κουπονια αν και αρχικα πηγε η πωλητρια να του κανει κολπα... μολις ομως ειπε να παρει τηλ στα κεντρικα της babylino συνετιστηκαν... κι ο αγιος φοβερα θελει...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Κλασικό καρφούρ....δηλαδή σας έφαγαν την μισή τιμή του κάθε κουπονιού.

Γι αυτό δεν ψωνίζω από εκεί.

Άντε μην γίνομαι υπερβολική, αν βάλουν έκπτωση 99% να το σκεφτώ!!! :-)

απο βεροπουλο ειχα παρει εγω babylino με την προσφορα 50% (και τωρα το 35% μια χαρα ειναι) και με τα κουπονια (τα δεχτηκαν ωραιοτατα) μου βγηκαν τζαμπα σχεδον. Πρωτα μου περασαν την προσφορα και μετα τα κουπονια. Καρφουρ ουτε απεξω δεν θελω να περναω...

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

Κύπρου 25 είναι το kinderland αν δεν με απατά η ισχυρά μου μνήμη. Αν είναι αυτό σου έχω και τηλ. Σου στέλνω πμ.

Μάλλον χαλασμένο τηλέφωνο ήταν, δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο, σόρυ σε όλες!

Μάλλον χαλασμένο τηλέφωνο ήταν, δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο, σόρυ σε όλες!

Σιγά βρε κοριτσάκι. Δεν έγινε και τίποτα.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Κοριτσια πηραμε και εμεις στα καρφουρ! Ε ναι! Αντι να πληρωσουμε 4ε την οικονομικη την πληρωσαμε 6ε! Τελοσπαντων! Απατεωνες..

ααααααα! Πηρα τηλ πριν 10 μερες στα pampers περιμενα στη γραμμη καμμια ωρα, αλλα τα ειχα παρει, γιατι ειχαμε παρει ολα τα pampers και οι διαρροες το βραδυ και το πρωι κανονικοτα!!

Ειχα κρατημενα τα barcodes! Της τα εψαλλα ενα χερακι και με λεει πρωτη φορα που το λενε, και κανω εγω ναι , δεν καταλαβες, επειδη οι γραμμες κανουν κατι χρονια να μας συνδεσουν βαριεται ο κοσμος, αλλα τη λεω, επειδη εδωσα 60ε σε παμπερσ μονο για μια βδομαδα δοκιμαζοντας ολα τα προιοντα σας ειπα να περιμενω!

Αφου εκραξα καλα καλα, σημερα με ηρθαν κουπουνια παρακαλω για μωρομαντηλα αριελ σουιφερ και παμπερσ παλι, αλλα των 2 των 5 και των 15ε!

Και ο αγιος φοβερα θελει!!

ελπιζω να μην γινομαι ενοχλητικη..αλλα δεν μου απαντησε καποιος...:roll:

τα κουπονια απο που τα βρισκετε?

οι babylino ειναι καλες ?

παντως η μεγα (η εταιρια που τις φτιαχνει) ειναι ελληνικοτατη!!

Μπες στο http://www.babylino.gr γινε μελος στο κλαμπ , παρε και ενα τηλεφωνο για επιβεβαιωση στο 800-11-84200 νατους πεις οτι εγινε μελος και θελεις να παρεις δειγμα απο παμπερς τους, και θα σε στειλουν ενα πακετο με 20 κομματια αναλογα το μεγεθος του μωρου και κουπονια!

τα κουπονια σε ερχονται καθε μηνα αυτοματα!!! εφοσον εισαι μελος!!;)

Διαφημίσεις

Το -40% στα ΑΒ αφορά όλες τις οικονομικές συσκευασίες LIBERO και LIBERO UP & GO

http://www.ab.gr/gr/index.php/offers/weekly_offers

Πηγα σημερα, πηρα 3 οικονομικες συσκευασιες και ειχα και 3 κουπονια των 5 ευρω

απο 18,45 τη συσκευασια πηρα και τις τρεις 18 ευρω!!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

12.70:D

Πήγα σήμερα στο Μασούτη, αλλά αφορά μόνο τις πάνες βρακάκι.

Στο καρφουρ και μένα αρνήθηκαν τα κουπόνια, την προηγούμενη φορά που είχαν προσφορά τα μπεμπιλίνο.

εμενα την περασμενη εβδομαδα δεν μου δεχτηκαν τα κουπονια που ειχα για τα λιμπερο γιατι λεει ειχαν ηδη προσφορα....στα καρφουρ....

Συγνώμη, αλλά που βρίσκετε κουπόνια από λίμπερο?Δεν στέλνουν εδώ και πολύ καιρό...........

Συγνώμη, αλλά που βρίσκετε κουπόνια από λίμπερο?Δεν στέλνουν εδώ και πολύ καιρό...........

εμενα ηταν ελλατωματικη μια οικονομικη συσκευασια και μου εστειλαν την αξια της σε κουπονια

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

απο περιεργεια αυτο στη κυπρου ηταν το κιντερλαντ οντως? κλεινει?

γιατι εχουμε και στην αγ ΜΑρινα και ειναι μια χαρα και τσιμπημενες τιμουλες!

Πήρα στο τηλέφωνο που μου έστειλε η χουρχουρίνι και δεν ήταν αυτοί, τελικά ή κάποιο λάθος έγινε ή κάποιο άλλο μαγαζί εκεί κοντά θα είναι αλλά δεν βγήκα να δω. Συγγνώμη για την αναστάτωση

Tι γίνεται με την libero ? Στέλνει και κουπόνια ? Πάντως μπήκα να δω τα δώρα που δίνει για τους πόντους και δεν εχει μείνει σχεδόν τίποτα . Εχει κανείς κάπια ενημέρωση ?

JJBjp3.png

Tι γίνεται με την libero ? Στέλνει και κουπόνια ? Πάντως μπήκα να δω τα δώρα που δίνει για τους πόντους και δεν εχει μείνει σχεδόν τίποτα . Εχει κανείς κάπια ενημέρωση ?

απο τη νεα χρονια θα μπουν καινουρια δωρα ειπαν......εγω χρειαζομαι 200 ποντους για το σπιτακι:confused::confused::confused:

θα δειξει

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...