Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

α ναι ε?

έχω μωρέ τέσσερα κουτιά,δυο λιμπερο,ένα παμπερσ,ένα λιντλ....λες?

80 τεμάχια μόνο 11? ε?

Είναι χοντρές ή λεπτές σαν τις πορτοκαλί παμπερσ?

Εχουν άρωμα? Γιατί η μικρή μου με τις πάμπερσ με το άρωμα έβγαζε σπιθούρια κάτω και τις κατήργησα

Σε ζάλισα ε?

σορυ

ειναι πολυ καλεσ και εμενα που ηταν αλεργικοσ εμεινα ευχαριστημενη σαν τα λιμπερο σε παχος καλυτερε απο το lidl emeis den meiname pote eyxaristhmenh apo to lidl ολο βρεχοταν..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι γιατι καπου το ειχα δει και δεν θυμαμαι που για να το ξαναψαξω...

καπου ειχα διαβασει οτι αν εισαι εγκυος ετοιμογεννη, αν στειλεις κατι νομιζω στη mothercare σου εστελνε δωρο .... Ισχυει κατι τετοιο ή ειμαι στον κοσμο μου????

κορίτσια σήμερα παρέλαβα το βαλιτσάκι.....μου το στείλανε δυο μήνες μετά.

εσύ αν είσαι ετοιμόγεννη λογικά θα σου το στείλουν γρήγορα.αν όχι,όταν τους παρεις δώσε κοντηνοτερη ημερομηνία για να μη στο στείλουν με το πασο τους.

αν ενδιαφέρεστε παντως κοριτσια,μπείτε στο site της babylino κ πολλή συντομα θα σας στείλουν βαλιτσάκι με 26 πάνες,πακέτο με μωρομάντιλα κανονικό μεγεθος,δείγμα με σερβιετάκια και ενα πακέτο βαμβάκι.

επίσης υπαρχουν τα site της pampers και της libero.....

joela με ενδιαφερει αυτο για τα παμπερς και τα λιμπερο..εγινες μελος και σου το στειλανε?εγω εχω μπει στο σαιτ τις μπειμπιλινο αλλα δεν μου εχουν στειλει κατι..εγω το παρελαβα το βαλιτσακι την παρασκευη που μας περασε.

επισης να πω οτι απο χτες φοραμε τις πανες του λιντλ και ειναι πολυ καλες..

απο pampers k libero οχι ακόμη,απο babylino όμως μου το στείλανε μετά απο καμια δεκαριά μέρες.συμπλήρωσες τις φόρμες ενδιαφέροντως στο εκάστοτε site? το βαλιτσάκι της libero μπορείς να το πάρεις κ απο τα λητώ,αρκει να τους κλείσεις ραντεβου για μια ξενάγηση κ στο τέλος αυτής σου δίνουν κ το βαλιτσάκι

κορίτσια σήμερα παρέλαβα το βαλιτσάκι.....μου το στείλανε δυο μήνες μετά.

εσύ αν είσαι ετοιμόγεννη λογικά θα σου το στείλουν γρήγορα.αν όχι,όταν τους παρεις δώσε κοντηνοτερη ημερομηνία για να μη στο στείλουν με το πασο τους.

αν ενδιαφέρεστε παντως κοριτσια,μπείτε στο site της babylino κ πολλή συντομα θα σας στείλουν βαλιτσάκι με 26 πάνες,πακέτο με μωρομάντιλα κανονικό μεγεθος,δείγμα με σερβιετάκια και ενα πακέτο βαμβάκι.

επίσης υπαρχουν τα site της pampers και της libero.....

Εγώ έχω γραφτεί στη babylino αρκετό καιρό τώρα, μου στέλνουν κουπόνια αλλά βαλιτσάκι όχι.Ξέρετε γιατί;

Μάνθος 20/12/1987

Νίκος 10/10/1989

Τάσος 09/09/2008

Σταμάτης 17/05/2010

Διαφημίσεις

μου εστειλε η pampers σημερα κουπονια για αυτη τη σειρα την "οικομικη" σειρα οπως τη λεει.. Και μιας και μας ειχαν τελειωσει οι πανες ειπα να παω να τις παρω.

Εγω της φοραω πανες λιντλ. (κανουν 9,60 οι 50). Αυτες εχουν 13 ευρω μειων 5 ευρω το κουπονι. 8 ευρω οι 50. Σημερα της εβαλα την πρωτη και κοιμαται. Το πρωι θα σας πω αποτελεσματα. Παντως μου φανηκε πολυ λεπτη. Δεν μου γεμισε το ματι. Θα δουμε αυριο...

μου εστειλε η pampers σημερα κουπονια για αυτη τη σειρα την "οικομικη" σειρα οπως τη λεει.. Και μιας και μας ειχαν τελειωσει οι πανες ειπα να παω να τις παρω.

Εγω της φοραω πανες λιντλ. (κανουν 9,60 οι 50). Αυτες εχουν 13 ευρω μειων 5 ευρω το κουπονι. 8 ευρω οι 50. Σημερα της εβαλα την πρωτη και κοιμαται. Το πρωι θα σας πω αποτελεσματα. Παντως μου φανηκε πολυ λεπτη. Δεν μου γεμισε το ματι. Θα δουμε αυριο...

κι εγώ τις δοκίμασα στις διακοπές. δεν είχαμε καμία διαρροή ούτε τη νύχτα.

age.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν κορίτσια..άσχημα νέα στο μέτωπο της πάνας...

Τελικά ούτε αυτές οι παμπερς οι πορτοκαλί μας βγήκαν σοι...

έβγαλε σπιθούρια στην μέση της εκεί που την ακουμπάει το ζωναράκι της πάνας...

οπώτε για να μην τις πετάξω είναι νόυμερο 4, αλλά ντρεπομαι και λίγο, δεν είναι ολοκληρο κουτι...είναι μισό και άλλο μισό στο σπίτι της μάμάς μου έχω κοντά ένα κουτάκι βγάινει

αλλά και πάλι εγώ δεν θέλω να τις πετάξω

όποια κοπέλα τις θέλει πολύ ευχαρίστως να της τις δώσω χέρι χέρι γιατί τρέχω σε μια βδομάδα παντρεύομαι και δεν έχω χρόνο να τα στέλνω με ελτά

Λοιπόν κορίτσια..άσχημα νέα στο μέτωπο της πάνας...

Τελικά ούτε αυτές οι παμπερς οι πορτοκαλί μας βγήκαν σοι...

έβγαλε σπιθούρια στην μέση της εκεί που την ακουμπάει το ζωναράκι της πάνας...

οπώτε για να μην τις πετάξω είναι νόυμερο 4, αλλά ντρεπομαι και λίγο, δεν είναι ολοκληρο κουτι...είναι μισό και άλλο μισό στο σπίτι της μάμάς μου έχω κοντά ένα κουτάκι βγάινει

αλλά και πάλι εγώ δεν θέλω να τις πετάξω

όποια κοπέλα τις θέλει πολύ ευχαρίστως να της τις δώσω χέρι χέρι γιατί τρέχω σε μια βδομάδα παντρεύομαι και δεν έχω χρόνο να τα στέλνω με ελτά

Αχ και εγώ 2-3 πάνες μόνο φόρεσα από τις πορτοκαλ............!!!

έβγαλε σπιθουράκια................ SNIF SNIF

στην ,μεσουλα και στα μπουτάκια του

αφήστε που μυρίζουν και πλαστικό

ΛΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΜΠΕΡΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΚΙΜΗ

Ευτυχώς που θα μου τις αγοράσει η κουνιάδα μου και έτσι δεν θα έχω χασούρα χιιχιχχιιχ 4 κουτιά σχεδόν 40 ευρώ θα τις πουλήσω όσο τις αγόρασα με τα κουπόνια.

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ………………..!!!!!!!!!!!!!

.....

εμας βρε κοριτσια η πορτοκαλι πανες δεν μας πειραξαν καθολου,εμενα αντιθετα με την λιμπερο συγκαηκε που δεν μου εχει ξανασυγκαει ποτε...τωρα χρησιμοποιω της πανες του λιντλ και ειναι μια χαρα..

Διαφημίσεις

κι εμένα μας ταίριαξαν οι πορτοκαλί παμπερς. γενικά όλες οι μάρκες και τα μοντέλα μας έχουν ταιριάξει εκτός από τις active feet (μωβ παμπερς).

αν περισσέψουν σε καμία νούμερο 5...ας μας προτιμήσει

age.png

βερόπουλος

με 2 συσκευασίες everyday δώρο ενα σετ 2 δοχείων καφέ-ζάχαρης

20% φθηνότερα αγοράζοντας 1 pampers μωρομάντηλα (2+1) baby fresh, naturals, sensitive, active

15% φθηνότερα αγοράζοντας 1 από pampers baby dry, active fit οικονομικές/ jumbo συσκευασίες

johnson's bed time 1+1 δωρο

JB shampoo +300ml δώρο

20% φθηνότερα αγοράζοντας 1 always/ alldays μονές συσκευασίες

age.png

σήμερα και αύριο -30% σε χαρτιά υγείας - κουζίνας, χαρτομάντηλα, χαρτοπετσετες στο μαρινοπουλο.

Θυμάμαι μια εκπομπή που έιχα δει στην τηλεόραση που έλεγε ότι το χαρτί υγείας για μας τις γυναίκες δεν πρέπει να ειναι χρωματιστό και να είναι από 100% κυτταρίνη ή παρθενο πολτό.

Κοριτσια καλησπερα!!!!

Εχω να σας πω πως η Baby lino ειναι φοβερη.

Εστειλα mail την 1/9/09 ζητωντας να μου στειλουν δειγματα για πανες και μωρομαντηλα νεογεννητου, και μου ηρθε σημερα στο σπιτι με κουριερ ενα κουτι που περιειχε μια κανονικη συσκευασια πανες για νεογεννητα, μωρομαντηλα (κανονικη συσκευασια), μια συσκευασια βαμβακι και κατι δειγματα σερβιετακια!:D:D:D:D:D:D:D

Αααα, ειχε και κατι κουπονια!!!:D:D

Απιστευτο!!! Πολυ χαρηκα η χαζομαμα!!!!

1260345600.jpg

Κκαι εμενα η babylino μου εστειλε ηδη κουπονια και μαλιστα αοριστου χρονου...

ειναι καλα? ειναι χοντρα ή λεπτα?

επισης ακουσα στο ραδιοφωνο πως ο μασουτης εχει 50%(??)στις πανες babyλινο αλλα δεν ξερω ποτε και τι ακριβως..ξερει καμια?

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Κοριτσια καλησπερα!!!!

Εχω να σας πω πως η Baby lino ειναι φοβερη.

Εστειλα mail την 1/9/09 ζητωντας να μου στειλουν δειγματα για πανες και μωρομαντηλα νεογεννητου, και μου ηρθε σημερα στο σπιτι με κουριερ ενα κουτι που περιειχε μια κανονικη συσκευασια πανες για νεογεννητα, μωρομαντηλα (κανονικη συσκευασια), μια συσκευασια βαμβακι και κατι δειγματα σερβιετακια!:D:D:D:D:D:D:D

Αααα, ειχε και κατι κουπονια!!!:D:D

Απιστευτο!!! Πολυ χαρηκα η χαζομαμα!!!!

που εστειλες e-mail η μηπως εγινες μελος στο site?γιατι θελω και εγω..:mrgreen:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...