Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

μόλις μου ήρθε το φυλλαδιάκι της πάμπερς(όχι επιθυμείες) και έχει μέσα κουπόνια των -6 ευρώ για πάμπερς (3 στο σύνολο ) και κουπόνι για -3 ευρώ(3 στο σύνολο και αυτά) μπα βάλανε μυαλό !!!!παλι καλά!!!!

Και σε μενα ηρθε το φυλλαδιο, αλλα εχει μονο τα κουπονια -2 ευρω, πως γινεται αυτο και στελνουν διαφορα:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παιρνει τελικα κουπονια το καρφούρ?

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ:?

Αφου ολες οι κοπελες παραπανω λενε οτι τους τα δεχτηκαν στο καρφουρ κανονικα τα κουπονια.

Επισης στα καρφουρ εχει μιση τιμη στα herbal essences. Το σαμπουαν απο 3,92 ειχε 1,96 και με 1 ευρω κουπονι πηγε στα 96 λεπτα. :cool:

Εμένα μου ήρθαν χθες κουπόνια από babylino. Έχασα την προσφορά στον Βερόπουλο αλλά κάπου άλλου θα βάλει. Θα κοιτάω στον Σκλαβενίτη.

Ο Γαλαξιας τα εχει -40 μολις πριν λιγο πηρα το φυλλαδιο.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Ο Γαλαξιας τα εχει -40 μολις πριν λιγο πηρα το φυλλαδιο.

καλημερα!!

ο γαλαξιας εχει απο αυριο προσφορα στα βρακακια μονο babygo οχι στις ανοιχτες πανες

το mymarket τις εχει απο 15,30 .....10,70 και την μικρη συσκευασια απο 7,42 ......... 5,19 μεχρι τις 15/11

eQMGp2.png

καλημερα!!

ο γαλαξιας εχει απο αυριο προσφορα στα βρακακια μονο babygo οχι στις ανοιχτες πανες

το mymarket τις εχει απο 15,30 .....10,70 και την μικρη συσκευασια απο 7,42 ......... 5,19 μεχρι τις 15/11

Σορυ δεν το προσεξα!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα! Ειμαι νεα στην παρεα! Ευχαριστω για την πληροφορια στο Βεροπουλο! Γιατι εχω σκασει με τον μπομπιρα, με τα pampers! γινεται μουσκεμα! Δεν τον κρατανε καθολου!! και θα με ερθουν τα κουπονια απο βδομαδα του babylino και θα παμε!

Καλησπέρα κ απο μένα, ναι όντως στα my market δέχονται τα κουπόνια τώρα που τρέχει προσφορά στις πάνες babylino -30%εκπτωση , επίσης στο Βερόπουλο χαιδαρίου που έτυχε κ πήρα απο εκει τότε με το 50%εκπτωση πάλι δεχτήκανε κουπόνια από οσο γνωρίζω μόνο τα καρφούρ δε δέχονται που όπως έχω δει σε διαφημιση στη τηλεόραση το γράφει με γραμματα που περνάνε γρήγορα κάτω :)

eNortjKzUjI0trQ0M1CyBlwwFasC2Q,,88.png

Διαφημίσεις

Στα καρφουρ σημερα εχει -20% σε ολα τα προϊοντα περιποησης & ομορφιας κλπ.

Ισχυει και για τα παιδικα σαμπουαν, κρεμες κλπ καθως επισης και για τους ορους της μυτουλας. Εγω παιρνω της μαρκας carrfeour (που εχουν ολοιδια συσκευασια με αλλο επωνυμο προϊον ;) ) και εχουν τα 40 φιαλιδια 3,60 (της nivea τα 24 εχουν 3,76 αρχικη) . ΣΗμερα βγαινει το κουτι στα 2,88.

Εχετε βρει καπου καλτερες τιμες για ορο σε αμπουλες;

Βλέπω τώρα στο φυλλάδιο του Βερόπουλου:14-26/11 -35% σε babylino sensitive, -20% σε Pampers Baby-Dry οικονομικές και jumbo συσκευασίες και -25% στις συσκευασίες 2+1 pampers μωρομάντηλα (εκτός simply clean) και στο αριελ baby

Κοριτσια αυτο με τα παμπερς η προσφορα ισχυει παντου και παιρνουν και κουπονια! Το ξερω γιατι πηραμε απο Βασιλοπουλο και μας βγηκε 12ε αντι για 14ε!

Α! αυτα τα παμπερς τα συγκεκριμεν, καθολου ομως δεν μας καθησαν!! μα καθολου! μουσκεμα γινεται!:?:

Α! αυτα τα παμπερς τα συγκεκριμεν, καθολου ομως δεν μας καθησαν!! μα καθολου! μουσκεμα γινεται!:?:

Κι εμείς το ίδιο περάσαμε, ξύπναγε στον ύπνο του το μωρό μούσκεμα εξαιτίας των πάμπερς:(. Δοκίμασε babylino τις ανοιχτές πάνες εμείς σωθήκαμε μ' αυτές!:)

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Και εμεις το ιδιο! Πηγαμε σε babylino και ειμαστε οκ!!

Και ειναι και πιο φτηνα!

Καλε μεχρι το λαιμο μουσκεμα καθε μερα ! Φανελακι, φορμακι, υπνοσακος, πανα , σεντονι και το υποσεντονο!

μα καθε μερα!!

Πηρα τηλ προχτες στα παμπερς και τους εκραξα! Κανονικοτατα!!:mad:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...