Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη κ ιεμενα μου ηρθαν χωρις να τα ζητησω, ισως στελνουν σε οσους εχουν καρτα καρφουρ και βλεπουν κινηση στα προϊοντα... πχ εκανε συμφωνια η Unilever με καρφουρ και μου ηρθαν μεσω καρφουρ κουπονια unilever

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Φυσικά, ούτε εμένα τα δέχτηκαν τα κουπόνια και φυσικά παράτησα τις πάνες και έφυγα και μάλιστα τους είπα, ότι γι΄αυτό το λόγο δεν πρόκειται να ξανά ψωνίσω πάνες από αυτούς, αυτοί θα χάσουν! Εγώ κάπου αλλού θα βρω προσφορά.

Διαφημίσεις

Καλά, θέλει πολύ να καταλάβουν ότι θα πάω στα καρφούρ κι εκτός από πάνες θα ψωνίσω και τα ψώνια της εβδομάδας(που σημαίνει ένας καλός λογαριασμός), και μερικά άλλα εκτός προγράμματος-λιγούρες βλέπετε λόγω θηλασμού.Εφόσον μου λένε "όχι δεν δεχόμαστε κουπόνια" δεν θα πάω! άρα για 8? έκπτωση που θα μου κάναν(είπαμε όμως ότι θα έπαιρναν τα λεφτά των κουπονιών πίσω από την εταιρεία, να μην συζητήσω ότι τα έχουν και 2? ακριβότερα οπότε μας τρώνε άλλα 2? από το κουπόνι) τώρα χάνουν καμια κατοστάρα.

Ας όψεται, σταματήσαμε να τρώμε κουτόχορτο και να δούμε ποιοι θα επιβιώσουν. Ήδη η γερμανική saturn ανακοίνωσε ότι κλείνει(καλά αυτή για άλλους λόγους, φαντάζομαι πόσους υπολογιστές/τηλεοράσεις.... να αγοράσει κάποιος πια?).

Όσο για την επιστροφή της αξίας του κουπονιού από την υποδοχή, ανακοίνωσαν ότι ανάμεσα σε δύο προσφορές (έκπτωση+κουπόνι) θα ισχύει μόνο μία, η μεγαλύτερη.Σε μένα προφορικά, για γραπτά κάπου πρέπει να το πήρε το μάτι μου στην τηλεόραση σε λεζάντα)

Σκλαβενίτηηηηηης!

(Για τις βόρειες Μασούτης)

Αν δεν περναει το ταμειακο συστημα τα κουπονια,μπορειτε να πατε στην υποδοχη και να σας τα εξαργυρωσουν..ουτως ή αλλως το καθε σουπερ μαρκετ παιρνει πισω την αξια των κουπονιων απο τις εταιριες...ειτε ειναι σε προσφορα ειτε οχι....να απαιτειται το δικιο σας στην υποδοχη και θα το βρισκετε.

Θα καλουν την Α ταμια...και περαιτερω την προισταμενη ταμειων..

Δουλευα εκει σαν Α ταμιας και ξερω οτι περνανε κανονικα τα κουπονια...ειτε με τον απλο τροπο...ειτε με τον δυσκολο!!

Φιλικα

Γιωτα

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

καλησπερα σας!!

πηγα και εγω στον αλιμο οπου μου ειπαν οτι δεν υα δεχονται.μιλησα με τα κεντρικα και αφου τους ειπα οτι σε καποια αλλα καταστηματα τα δεχονται κανονικα με πηραν τηλεφωνο προν λιγο και μου ζητησαν συγνωμη και να παω να μου περασουν κανονικα την εκπτωση στα ταμεια.

eQMGp2.png

καλησπέρα, έχει αύτή τη βδομάδα καμιά προσφορά ο Σκλαβενίτης σε πάνες;;;

ειχε σημερα ο σκλαβενιτης στις libero -6 στις μεγαλες συσκευασιες και -3 στις μικρες.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Διαφημίσεις

καλημερα. γιατι δεν περνας το κουπονι στο ταμειο και επιστροφη της εκπτωσης στη ρεσεψιον? ουτε αυτο το δεχονται?

Αυτο πως γινεται; Πας ταμειι σου λενε οτι μονο η εκπτωση αφαιρειται κ μετα τι πας να κανεις στην υποδοχη; Εμενα καποιες φορες μου εχουν αφαιρεσει κουπονι+ εκπτωση μαζι στο καρφουρ στο μαρουσι κ στη Ν.Ιωνια. Αλλες παλι μονο την εκπτωση.Οταν ρωτησα γιατι μου ειπαν οταν η εκπτωση ειναι με την καρτα club carrefour τοτε περναει κ το κουπονι αλλιως οχι.

Γράφτηκες κάπου για να σου στέλνουν τα Καρφούρ?

Ευχαριστώ πολύ!

Συγνώμη για το οφφ,ada στα καρφουρ τι έκανες κ σου στέλνουν?Συμπληρωσες κάτι?Ενημέρωσέ με πλιζζζ;)

Δεν θυμαμαι να χω κανει κατι το ιδιαίτερο!Εχω καρτα ΚΑΡΦΟΥΡ και εχω την εντυπωση οτι βλεπουν τι ψωνιζεις κ σου στέλνουν γιατι μου στελνουν κ γι αλλα προιοντα!Ειναι 'ομως μονο για να ψωνιζεις στο καρφουρ!

Αυτα!Αν εχετε καρτα βγαλτε κι αλλη μια γιατι κ εγω μετα τη δευτερη καρτα αρχισαν να μου στελνουν (δεν ξερω βεβαια αν εχει σχεση)

Πήγα το απόγευμα στα καρφουρ στα Γιαννιτσά και πήρα μπεμπιλίνο αλλά δεν μου δέχτηκαν τα κουπόνια εφόσον λέει είναι σε προσφορά και τώρα διαβάζω ότι σε άλλα καταστήματα καρφουρ τα δέχονται και σε άλλα όχι, δηλαδή ότι να 'ναι!!!!!!

πηγα στο καρφουρ στο ωραιοκααστρο και η προσφορα ισχυε για τις sensitive. δεν ειχανε καθολου παλιες συσκευασιες.

αλλα δεν επαιρναν κουπονια και αφησα ολες τις συσκευασιες στο ταμειο. ουε μια δεν πηρα απο τα νευρα μου. τελικα μονο ο μασουτης τα παιρνει τα κουπονια χωρις πολλες κουβεντες.

Διαφημίσεις

Μια φορα μου ειχε τυχει σα καρφουρ να δωσω κουπονια παμπερς και να μη τα δεχτουν λογω του -20 που ειχαν βγαλει μονο η συγκεκριμενη εταιρια ομως. Οταν ρωτησα το λογο μου ειπαν οτι η προσφορα ηταν της εταιριας και οχι του σουπερ γι αυτο και δεν μπορουσαν να δεχτουν τα κουπονια. Ενω για παραδειγμα οταν εβγαζε παλιοτερα ολες τις πανες σε προσφορα τα κανανε δεκτα.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο niko viewpost.gif

Σημερα στα Carrefour πηρα 2 μεγαλα babylino sensitive και 1 μικρο με περιπου 17 ευρω. Δεχτηκαν κανονικα τα κουπονια και έκαναν και 35% εκπτωση.

Σε ποιο καρφουρ πηγες?

Της Νεας ιωνιας, χωρις να δημιουργησουν κανενα απολυτως προβλημα.

Περασαν κανονικα τα κουπονια απο την ταμειακη και την εκπτωση 35% μου την επεστρεψαν στην υποδοχη.

Σε ποιο καρφουρ πηγες?

Περασαν κανονικα τα κουπονια απο την ταμειακη και την εκπτωση 35% μου την επεστρεψαν στην υποδοχη

Αυτο πως γινεται; Πας ταμειι σου λενε οτι μονο η εκπτωση αφαιρειται κ μετα τι πας να κανεις στην υποδοχη; Εμενα καποιες φορες μου εχουν αφαιρεσει κουπονι+ εκπτωση μαζι στο καρφουρ στο μαρουσι κ στη Ν.Ιωνια. Αλλες παλι μονο την εκπτωση.Οταν ρωτησα γιατι μου ειπαν οταν η εκπτωση ειναι με την καρτα club carrefour τοτε περναει κ το κουπονι αλλιως οχι.

στο καρφουρ στο μαρουσι (avenue) που πηγαινω μονες τους μου το λενε οι ταμιες. μου αφαιρουν το κουπονι στο ταμειο και παω υποδοχη και παιρνω την εκπτωση σε χρηματα.

Περασαν κανονικα τα κουπονια απο την ταμειακη και την εκπτωση 35% μου την επεστρεψαν στην υποδοχη

Tην έκπτωση 35% επί της αρχικής τιμής (αυτής που έχει στο ράφι) ή επί της τιμής μείον του κουπονιού(δηλ -35% στα 13?=-4.55?)?

Αν ήταν σωστοί θα πρέπει να έχεις πληρώσει για μία μεγάλη συσκευασία:

17?-35%=11.05? - 4?(κουπόνι)=7,05?.

Τόσα πλήρωσες για κάθε οικονομική συσκευασία αρχικής αξίας 17??

Ή μήπως πλήρωσες γύρω στα 9,5? ανά συσκευασία? (σε αυτήν την περίπτωση σου έφαγαν πολύ έντεχνα 2,5?/συσκευασία)

στο καρφουρ στο μαρουσι (avenue) που πηγαινω μονες τους μου το λενε οι ταμιες. μου αφαιρουν το κουπονι στο ταμειο και παω υποδοχη και παιρνω την εκπτωση σε χρηματα.

Νομίζω ότι κάνουν το τελευταίο που αναφέρω...Υπολόγισε πόσο σου βγήκε η συσκευασία να καταλάβουμε κι εμείς.

Σε προγενέστερη προσφορά μου είχαν κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα, οπότε και ορκίστηκα να μην ξαναπατήσω. Γιατί να τους χαρίζω 2.5? όταν οι ίδιοι διατείνονται και διαφημίζουν (κατά περίπτωση) έκπτωση ....% από την αναγραφόμενη τιμή στο ράφι, και τελικά κάνουν έκπτωση μετά την μείωση του κουπονιού?

Μπάι μπάι, αφού για λίγα ευρώ δεν θέλουν και τα υπόλοιπα ευρουλάκια μου που θα ψώνιζα, μπάι μπάι!

Και φυσικά για αυτό δεν ευθύνονται ούτε οι κοπέλες στο ταμείο, ούτε στην υποδοχή, οπότε δεν έχει νόημα να βάλω φωνές, εργαζόμενες είναι και κάνουν ότι τους λένε. Αφήστε που σκέφτομαι και αν τους κολλούν και όλα τα ένσημα, οπότε...

Αλλά αφού δεν υπάρχει κανένα μέτρο προστασίας του καταναλωτή και του εργαζόμενου θα φτάσουμε εκεί που θα φτάσουμε.

Tην έκπτωση 35% επί της αρχικής τιμής (αυτής που έχει στο ράφι) ή επί της τιμής μείον του κουπονιού(δηλ -35% στα 13?=-4.55?)?

Αν ήταν σωστοί θα πρέπει να έχεις πληρώσει για μία μεγάλη συσκευασία:

17?-35%=11.05? - 4?(κουπόνι)=7,05?.

Τόσα πλήρωσες για κάθε οικονομική συσκευασία αρχικής αξίας 17??

Ή μήπως πλήρωσες γύρω στα 9,5? ανά συσκευασία? (σε αυτήν την περίπτωση σου έφαγαν πολύ έντεχνα 2,5?/συσκευασία)

Δυστυχως κανουν αυτο ακριβως που ειπες! Καθε φορα.

Τωρα ομως που ξανακοιταξα την αποδειξη επιστροφης, η κοπελα πρεπει να εκανε λαθος και μου επεστρεψε το 35% της αρχικης αξιας πισω, αλλα απο λαθος. Καθε φορα "τρωνε" απο την αξια του κουπονιου που ουτως ή αλλως τους τα επιστρεφουν ολοκληρα οι εταιριες! :?

Αν δε με εξυπηρετουσε λογω αποστασης, ουτε απ'έξω δε θα περνουσα. Στη Β. Ελλαδα Μασουτη και νοτια Σκλαβενιτη! Και Ελληνικα!

Και για οσους ζουν σε Καβαλα και Δραμα υπαρχει και η αλυσιδα "Γουντσιδης" που στηριζει παρα πολυ τους ντοπιους παραγωγους και δε πουλαει ποτε ξενα φρεσκα κρεατα, φρουτα και λαχανικα.

Καλημερα (οσο μπορει να ειναι με οσα ακουμε και οσα μας περιμενουν) :-(

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...