Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Καλέ χθες, 1η μέρα προσφοράς, στις 18:30 έστειλα τον αδελφό μου σε μεγάλο carrefour και μάλιστα όχι κεντρικό. Παίρνει τηλ "έλα, δεν έχει jumbo συσκευασίες, ούτε σε active fit, ούτε baby dry" και ακούω κάτι φωνές και του λεω "τι είπες?" και απάντηση: "Ξέρεις δεν είμαι ο μόνος που ψάχνει..."

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα..

Μάλλον δεν πρέπει να ρωτήσω εδώ αλλά δεν ξέρω και που να΄΄ψαξω..

Κάποια στιγμή είχε πάρει το μάτι μου για ένα βαλιτσάκι που σου στέλνουν πριν γεννήσεις αλλά τώρα δεν μπορώ να βρώ που το είχα δει..Μήπως ξέρει καμία κάτι?Ευχαριστώ...

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Κορίτσια καλησπέρα..

Μάλλον δεν πρέπει να ρωτήσω εδώ αλλά δεν ξέρω και που να΄΄ψαξω..

Κάποια στιγμή είχε πάρει το μάτι μου για ένα βαλιτσάκι που σου στέλνουν πριν γεννήσεις αλλά τώρα δεν μπορώ να βρώ που το είχα δει..Μήπως ξέρει καμία κάτι?Ευχαριστώ...

το βαλιτσακι ειναι της care direct θα παρεις τηλ. εδω 800 11 82800 και αν σε ρωτησουν που ειδες τη διαφημισει θα πεις στον καταλογο του mothercare.

Διαφημίσεις

κοριτσια οσες εχετε παρει πανες του λιντλ με ποιες θα της παρομοιαζατε?παμπερς η λιμπερο?ειναι λεπτες ενδιαφερομαι να παρω,,

πελαγια σου εστειλαν κουπονια για τις πορτοκαλι πανες?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΤΑ PAMPERS ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΥ LIDL ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ PAMPERS ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΝΑ, ΣΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑ ΤΟΥ LIDL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 3. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΕΣ.

Διαφημίσεις

κοριτσια τις πανες του καρφουρ τις εχετε δοκιμασει?ειναι σαν του lidl οικονομικες και το κυριοτερο ελληνικες. και ειχαν επισης το μειον 20%

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

κοριτσια τις πανες του καρφουρ τις εχετε δοκιμασει?ειναι σαν του lidl οικονομικες και το κυριοτερο ελληνικες. και ειχαν επισης το μειον 20%

Τις παίρνω αρκετό καιρό!παίρνω το νούμερο 8-18 κιλά.δεν είχαμε ΚΑΜΊΑ διαρροή τόσο καιρό.κ ο δικός μου κοιμάται συνήθως 10 το βράδυ με 9 το πρωί!κάποιες φορές είναι ασήκωτες απ τα τσισακια αλλά διαρροή μηδέν.πότε δεν έπαθε έγκαυμα αλλά γενικά ο δικός μου δεν έχει πρόβλημα με καμία πανα.

Μόνο από διάρροια πάθαμε έγκαυμα.δεν θα τις χαρακτήριζα τελείες γιατί είναι για παιδιά με δέκα κιλά διαφορά.δηλαδή ο δικός μου που είναι 10,5 του έρχονται αρκετά ψηλοκαβαλες αλλά...σήμερα πήρα πακέτο κ είχε διαφορετικό σχέδιο μπροστά στην πανα κ αυτές έχουν καλύτερη εφαρμογή απ τις προηγούμενες.καμία άλλη απορία;

Διαφημίσεις

ξέρετε κανένα μαγαζί που να κάνει εκπτώσεις σε παιχνίδια της fisher price ή γενικότερα σε παιχνίδια;

Τα κουκου είχαν σε κάποια συγκεκριμένα προϊόντα έκπτωση στην αρχή των εκπτώσεων αλλά δεν νομίζω να ισχύει πλέον.ήταν όμως πολύ καλές.αν θυμάμαι καλά μέχρι κ 20 ευρώ κάτω είχα δει σε κάποια προϊόντα.

Λοιπον casperaki εγω πηρα πορτοκαλι συσκευασια το νουμερο τρια 60 πανες 12,99 και με το κουπονακι -2 ευρω ακομα φτυνοτερα ειναι πολυ συμφερουσες!

Τι κανείς κούκλα μου;

ποσο κανουν κοριτσια οι πανες στα λιντλ?

τα παμπερσ μεγαλη συσκευασια 20 ευρω σχεδον..αλλου τα βρισκω κ 18.

Του ΛΙΝΤΛ ποσο κανουν κ ποσα εχουν μεσα?

του lidl το νούμερο 4 που παίρνουμε εμέις έχει 50 κομμάτια €9,65

age.png

παντως και η μπειμπιλινο αν εχεις κουπονι 4αρι βγαινει φτηνα το μεγαλο πακετο και δινουν και ωραια δωρα..το ξθλινο θρανειο ας πουμε ειναι τελειο...με 2 μεγαλα πακετα το δινανε...

Τι περιεχει αυτο το βαλιτσακι που λετε πιο πανω?

το στελνει η care direct σε μελλουσες μανουλες:rolleyes:

μεσα εχει ενα οδηγο εγκυμοσυνης,μια πιπιλα κικο,ενα κουτακι για μωρομαντηλα νιβεα με δειγμα μεσα,μια κρεμα sudocream μικρη,φυσιολογικους ορους,1 κουπονι φισερ πραις,1 δειγμα persil baby.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...