Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Βρε κοριτσια, καλη η οικολογια δε λεω! Αυτο το πλανετ ομως δεν καθαριζει καθολου καλά! Τουλαχιστον σε μενα που τα ρουχαλακια της μεγαλης ειναι μες στα χωματα και τη μουτζουρα, δεν κανει τιποτα. :(

Και θα ηθελα πραγματικα να χρησιμοποιω κατι που δε βλαπτει το περιβαλλον αλλα...

Σημερα εχει στο καρφουρ προωθητικη ενεργεια sτα babylino. 4 ευρω στις μεγαλες και 2 σε ολες τις μικρες συσκευασιες.

Μηπως θυμασαι ποια ειναι η αρχικη τιμη γιατι την προηγουμενη φορα ηταν 2 ευρω πιο ακριβα απο οτι τις ειχε ο Σκλαβενιτης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηπως θυμασαι ποια ειναι η αρχικη τιμη γιατι την προηγουμενη φορα ηταν 2 ευρω πιο ακριβα απο οτι τις ειχε ο Σκλαβενιτης

Οχι ακριβως. Γυρω στα 17 ευρω.

Να σου πω τη μαυρη μου αληθεια, πηρα 3 συσκευασιες και μου εδωσαν 3 κουπονια. Οταν εφτανα στο ταμειο, συνειδητοποιησα οτι μολις ειχα βαλει βενζινη και ειχα λιγα χρηματα οποτε πηρα απλα τα κουπονια πληρωσα και ενα Αριελ για to οποιο ειχα παει αρχικα και εφυγα. :D

Τα κουπονακια θα τα εξαργυρωσω αλλη στιγμη.

Δυστυχως δεν εχει Σκλαβενιτη στη Β. Ελλαδα. :-(

Οχι ακριβως. Γυρω στα 17 ευρω.

Να σου πω τη μαυρη μου αληθεια, πηρα 3 συσκευασιες και μου εδωσαν 3 κουπονια. Οταν εφτανα στο ταμειο, συνειδητοποιησα οτι μολις ειχα βαλει βενζινη και ειχα λιγα χρηματα οποτε πηρα απλα τα κουπονια πληρωσα και ενα Αριελ για to οποιο ειχα παει αρχικα και εφυγα. :D

Τα κουπονακια θα τα εξαργυρωσω αλλη στιγμη.

Δυστυχως δεν εχει Σκλαβενιτη στη Β. Ελλαδα. :-(

εγω πηγα σημερα στο καρφουρ στο Περιστερι και δεν ειχε τιποτα σε μπειμπιλινο :(:confused:

6iY7p3.png?cAMNhNbb

εγω πηγα σημερα στο καρφουρ στο Περιστερι και δεν ειχε τιποτα σε μπειμπιλινο :(:confused:

:(

Εγω πηγα στο καρφουρ της Καβαλας. Να ηταν λες μονο εδω; Χλωμο το βλεπω.

Εχθες το βραδυ που πηγα ΑΒ Βασιλοπουλος ειχε - 30% ολες τις πανες LIBERO για οποιον ενδιαφερεται!

-35% τις εχει μικρες κ οικονομικες συσκευασιες. πηρα εγω σημερα το απογευμα κ η προσφορα ισχυει εως 21/9

Διαφημίσεις

-35% και αφορά μόνο τις μικρές συσκευασίες!

Πήρα up and go No 5 με 6,67? το πακέτο!

Επίσης χαρτί υγείας Softex γίγας 12 ρολλών μόνο με 5,16?!!!

Και οι μεγαλες συσκευασιες εχουν -35%.πηρα εγω του μικρου 5 πακετα νο5. Το καρτελακι που ειχαν ελεγε για μικρες συσκευασιες κ ρωτησα στην υποδοχη αν η εκπτωση ισχυει μονο για τις μικρες κ μου ειπαν οχι για ολες τις συσκευασιες ισχυει. Απο 18,45 πηρα την καθε οικονομικη συσκευασια Νο 5 11,99.

Χτες στο Carrefour ειδα ενα φορητο τηλεφωνο. Επειδη το παλιο μου χαροπαλευει και ετοιμαζεται να αφησει την τελευταια του πνοη, κοιταξα την τιμη αλλα λεω λαθος θα ειναι, δεν μπορει!

Γυρισα σπιτι πηρα κιάλλα χρηματα και ξαναπεταχτηκα.

Λοιπον, πηρα το Siemens Gigaset A380:

http://www.skroutz.gr/s/94921/Siemens-Gigaset-A380.html

με 11 ευρω!!! :shock::shock::shock:

Και μαλιστα σε μπορντω χρωματακι (αυτο που λεει στη λιστα του skroutz 45,53!!! )

Δεν ειχε καποιο ταμπελακι προσφορας ή κατι τετοιο. Απλα ειχε 11 ευρω! :shock:

Πηρα το τελευταιο και το φορτισα και περιμενα σημερα να δω τι ψαρια επιασα πριν σας γραψω. Ανεβηκα στην ταρατσα που το πανασονικ το προηγουμενο δεν επιανε καθολου, και μ'αυτο μιλουσα τελεια!!! Ειπα να το αναφερω μηπως καποιος ενδιαφερεται. :D

Y.Γ. Το πιο ενδιαφερον ειναι αυτο που γραφει η κατασκευαστρια εταιρια:

Το Siemens Gigaset A380 είναι εξοπλισμένο με τη τεχνολογία ECO DECT, προσφέροντας εξοικονόμηση ρεύματος που φτάνει το 60% με χρήση νέων τροφοδοτικών. Επιπλέον με τη λειτουργία ECO επιτυγχάνεται μείωση της ακτινοβολίας στο 80% κατά τη διάρκεια των κλήσεων, ενώ η ακτινοβολία μηδενίζεται όταν η συσκευή βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής με ενεργή τη λειτουργία ECO Plus

Χτες στο Carrefour ειδα ενα φορητο τηλεφωνο. Επειδη το παλιο μου χαροπαλευει και ετοιμαζεται να αφησει την τελευταια του πνοη, κοιταξα την τιμη αλλα λεω λαθος θα ειναι, δεν μπορει!

Γυρισα σπιτι πηρα κιάλλα χρηματα και ξαναπεταχτηκα.

Λοιπον, πηρα το Siemens Gigaset A380:

http://www.skroutz.gr/s/94921/Siemens-Gigaset-A380.html

με 11 ευρω!!! :shock::shock::shock:

Και μαλιστα σε μπορντω χρωματακι (αυτο που λεει στη λιστα του skroutz 45,53!!! )

Δεν ειχε καποιο ταμπελακι προσφορας ή κατι τετοιο. Απλα ειχε 11 ευρω! :shock:

Πηρα το τελευταιο και το φορτισα και περιμενα σημερα να δω τι ψαρια επιασα πριν σας γραψω. Ανεβηκα στην ταρατσα που το πανασονικ το προηγουμενο δεν επιανε καθολου, και μ'αυτο μιλουσα τελεια!!! Ειπα να το αναφερω μηπως καποιος ενδιαφερεται. :D

Καλή φάση, αλλά και να ενδιαφέρεται κάποιος, αφού εσύ πήρες το τελευταίο, τι να πάρει? :-)

Καλή φάση, αλλά και να ενδιαφέρεται κάποιος, αφού εσύ πήρες το τελευταίο, τι να πάρει? :-)

Πρωτα απ'όλα μενω στην Καβαλα!

Και εχεις δικιο, δεν εκφραστηκα σωστα. Το τελευταιο εννοουσα απο τα το μπορντω, οχι την τελευταια συσκευη, συγνωμη! :-D

Τωρα που το ξαναδιαβαζω φαινεται σαν να πηρα το τελευταιο κουτι.

Λογικα και στα αλλα καρφουρ θα υπαρχει.

Διαφημίσεις

Μα δεν ηταν προσφορα. Αyτο ακριβως εγραψα. Αν ρωτησατε αν εχουν προσφορα στα siemens προφανως θα σας ειπαν οτι δεν εχουν.

Το ειπα και στην κουμπαρα μου και πηγε σημερα στο carrefour στην Κηφισιας και πηρε ενα ιδιο στα 11 ευρω.

Απλα μου ειπε οτι ειχε στα 11 ευρω το μπορντω ενω τα υπολοιπα χρωματα ηταν ακριβοτερα.

Διαφημίσεις

Επίσης στον Αρβανιτίδη εχει τα babylino όλες τις συσκευασίες -20% ακόμα. Δεχονται και τα κουπονάκια και βγαίνει η μεγαλη συσκευασία 13,84-4 (κουπ)=9,84.

οντως εχει ακομα -20% και μαλιστα δωρο σετ πρωινου... εμενα ομως στις Σερρες δεν μου δεχτηκαν τα κουπονια, κι οταν τους πιεσα και τους εξηγησα οτι σε ολα τα σ/μ , ακομη και στον ιδιο τον Αρβανιτιδη της Θεσνικης τα δεχονται, μου ειπαν οκ θα τα δεχτουμε αλλα μονο για μεγαλες συσκευασιες(που φυσικα ειχαν τελιωσει!!! υπηρχαν μονο μικρες)

F2ETp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...