Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

πω πω ειστε απιστευτες ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΘΕΡΜΑ:P

Ριτακι εχει στον γαλαξια προσφορα τα παμπερς -20% πρεπει να βγαινει γυρω στα 15Ε το κουτι ισως και φθηνοτερα δεν θυμαμαι....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο μαρινοπουλο πηγα χθες και εχουν στα νουλακ και κιντ -20%. νομιζω πως η εκπτωση εχει γινει στη τιμη στο ραφι, κ δε τη κανουν στο ταμειο....

εγω πηρα νουλακ 7+1δωρο απο 7,21-1,44Ε με το -20%δηλαδη 5και κατι μου βγηκε η 8αδα

στο βεροπουλο ειχα δει νομιζω 13 το μεγαλο!

Κοιταξα το φυλλαδιο του βεροπουλου και δεν γραφει πουθενα προσφορα σε καμια πανα??Αχ θυμησου σε ποιο σ.μαρκετ την εχει γιατι εχω 6-7κουπονια παμπερες που ληγουν τελη σεπτεμβρη να παω να στοκαρω αμα ειναι!:cool:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σας πω κ εγώ τα νέα μου, πήγα carrefour για babylino κ έδωσα κ τα κουπόνια αλλά δεν μου έκαναν κ το 70% στο δεύτερο προϊόν, μου είπαν ή τα κουπόνια ή αυτό. Τώρα σωστό ή λάθος τι να πω.

Διαφημίσεις

Να σας πω κ εγώ τα νέα μου, πήγα carrefour για babylino κ έδωσα κ τα κουπόνια αλλά δεν μου έκαναν κ το 70% στο δεύτερο προϊόν, μου είπαν ή τα κουπόνια ή αυτό. Τώρα σωστό ή λάθος τι να πω.

Εμένα πάλι στο κατάστημα του Αλιμου, μου πέρασαν τα κουπόνια και μου έδωσαν και το 70% σε χρήματα στην υποδοχή.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Εμένα πάλι στο κατάστημα του Αλιμου, μου πέρασαν τα κουπόνια και μου έδωσαν και το 70% σε χρήματα στην υποδοχή.

Τότε την επόμενη φορά να μου πεις να έρθω μαζί σου, γιατί στο ίδιο κατάστημα εμένα μου είπαν ή τα κουπόνια ή την προσφορά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ξερετε αν ο Σκλαβενιτης εχει ακομα -3,5 ευρω στις οικονομικες συσκευασίες Babylino?

Χθες είχε -3,5€ στις μεγάλες και -1€ στις μικρές.

Όποια πάει αύριο μπορεί να μας πει αν τις έχει ακόμη?

Ο πιτσιρίκος μας είναι:

iZMwp2.png

Ηρθες για να με τρελάνεις!!! 19/10/2011

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΝΤΛ!!!!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!! ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ!!!! Η ΔΙΠΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10 ΕΥΡΩ!!!!!! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΡΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΣΥΜΦΕΡΕΙ!!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!! ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!!!!!

Τότε την επόμενη φορά να μου πεις να έρθω μαζί σου, γιατί στο ίδιο κατάστημα εμένα μου είπαν ή τα κουπόνια ή την προσφορά.

Μάλλον τελικά όλα εξαρτώνται από την καλή διάθεση ή όχι της εκάστοτε υπαλλήλου στην υποδοχή! Δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Φυσικά και να έρθεις μαζί μου!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Προχθές Σάββατο 10/9 αγόρασα από τον Σκλαβενίτη τις libero (μεγάλη συσκευασία) -6? και είδα ότι είχε τις μικρές -3?... ελπίζω να ισχύει ακόμη και να προλάβει όποιος ενδιαφέρεται!

eNortjKzUjIyMjA2tVSyBlwwFW8C0g,,43.pngeNortjKzUjIyMjA2M1CyBlwwFVgCyg,,70.png

η προσφορα στα my market gia babylino υπαρχει ακομη??

τι τιμες εχει?? μηπως θυμαστε?? τα κουπονια τα παιρνουνε??

για κουπονια δεν ξερω.τιμη τελικη μικρης συσκευασιας 5,19 και μεγαλης 12,11.εχουν φυλλαδιο στο σαιτ τους.

http://mymarket.metro.com.gr/index.php?option=com_flippingbook

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Εχω αρκετα κουπονια pampers που θελω να εξαργυρωσω.Θελω ομως να αγορασω πανες τις jumbo/mega pack αλλα στο καρφουρ μου ειπααν οτι τα κουπονια εξαργυρωνονται μονο για τις οικονομικες συσκευασιες κ οχι γιατις jumbo/ mega.Οντως ισχυει αυτο σε ολα τα σουπερ η μονο στο καρφουρ; Επισης ξερετε αν το νουμερο 6 libero βγαινουν κ σε συσκευασια mega η μονο μεχρι το νουμερο 5 βγαινουν;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...