Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Kαλημέρα! Να ρωτήσω κάτι?

Οι πιο οικονομικές πάνες (αν κατάλαβα καλά από τις συζητήσεις σας) είναι στο Lidl, σωστά?

Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα. Απλά θέλω να αγοράσω φτηνές πάνες για να φτιάξω diaper cake και η αγγελία ανταλλαγής που είχα βάλει μάλλον "κατέρρευσε", οπότε...την "ψάχνω να βρω τις πιο φτηνές πάνες.

Ευχαριστώ.

Τι θα το κάνεις το diaper cake?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα! Να ρωτήσω κάτι?

Οι πιο οικονομικές πάνες (αν κατάλαβα καλά από τις συζητήσεις σας) είναι στο Lidl, σωστά?

Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα. Απλά θέλω να αγοράσω φτηνές πάνες για να φτιάξω diaper cake και η αγγελία ανταλλαγής που είχα βάλει μάλλον "κατέρρευσε", οπότε...την "ψάχνω να βρω τις πιο φτηνές πάνες.

Ευχαριστώ.

To φτηνές πάνες είναι σχετικό.

Δηλαδή όταν στα lidl έχουν 10? (στην τύχη αναφέρω μία τιμή,νομίζω κάτι παραπάνω αλλά δεν θυμάμαι) οι 50 πάνες και στο mymarket έχουν 12,5? οι babylino -4? κουπόνι = 8,5? πάλι οι 50 πάνες....έ συμφέρει babylino.

Αν θες υπάρχουν και κάποιες μάρκας nannys που σου τις φέρνουν και στο σπίτι με κούριερ χωρίς καμία επιβάρυνση. Και αυτές την ίδια τιμή με lidl έχουν και είναι και Ελληνικής εταιρίας (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...!).

Το τηλ ψάξτο στο ιντερνετ, αν σε ενδιαφέρουν.

Για την ώρα όλες κοιτάμε να κάνουμε στοκ στις προσφορές και με τα κουπόνια.

Nαι, όσες είστε πρόσφατα μανούλες το γνωρίζω ότι έχετε κουπόνια από τις εταιρίες.

Εγώ όμως έχω μεγαλύτερα παιδάκια...και δεν έχω κουπόνια.

Ευχαριστώ πολύ, tsioubal.

Διαφημίσεις

Nαι, όσες είστε πρόσφατα μανούλες το γνωρίζω ότι έχετε κουπόνια από τις εταιρίες.

Αν θες έχω 2 κουπόνια να σου στείλω babylino, ένα των 2? για μικρή συσκευασία κι ένα των 4? για οικογενειακή που μου περισσεύουν.

Στείλε μου προσωπικό μήνυμα μόνο με τα στοιχεία σου να περάσω από ταχυδρομείο σε λίγο που θα φύγω.

Αν θες έχω 2 κουπόνια να σου στείλω babylino, ένα των 2? για μικρή συσκευασία κι ένα των 4? για οικογενειακή που μου περισσεύουν.

Στείλε μου προσωπικό μήνυμα μόνο με τα στοιχεία σου να περάσω από ταχυδρομείο σε λίγο που θα φύγω.

Έστειλα π.μ.

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ...

Στα καρφούρ στο anenue έχουν 30% τα babygo μόνο..

στα carefour σημερα -30% pampers (στο Avenue πηγα αλλα δεν προσεξα μεχρι ποτε ειναι η προσφορα). Δεχονται και κουπονι (ειναι στο ραφι περασμενη η εκπτωση.

Για πείτε καμμιά καλή προσφορά για Μασούτη, εδώ που είμαι τώρα έχει !!!!!!!!

Απορρυπαντικά, χαρτί υγείας .... τέτοια ρομαντικά.

Με τις πάνες, το τζιβαέρι μου είναι σε πολύ καλό δρόμο !!! Θέλω να ελπίζω ότι σε λίγο θα χρειαζόμαστε μόνο 1 την ημέρα ...... για τον ύπνο :-P:-P:-P:-P

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Ουτε γαλαξια εχει εδω, ξεμεινα περιμενωντας καμια προσφορα κι εχω πεντε πανες βρακακια μονο εξι νουμερο οτι μας εμεινε απ τη μεγαλη, οποτε αυριο πρεπει να φορτωσω οπωσδηποτε!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Τελικα εχει κανενα σουπερ μαρκετ (ΕΚΤΟΣ γΑΛΑΞΙΑ) προσφορα σε πανες;

Εδω στο καρφουρ δεν εχει τιποτα! :(

Αν καποιος εχει κοντα Μασουτη Cash & carry εχει -20% στα active fit και δεχονται κουπονια.

Διαφημίσεις

Στα καρφουρ στο Μακεδονία ισχύει η μειωμένη τιμη στα παμπερς. Δεν γραφει πουθενά πόσο % έκπτωση ή οτιδήποτε άλλο αλλά στο ράφι οι τιμές είναι μειωμένες. 13 και κάτι τα νούμερα απο 4 και πάνω 14 και κάτι τα μικρότερα. Μάλλον πρόκειται για τα -4ευρω της p&g. Δέχονται και κουπόνια. Στα παιχνίδια ομως είχε έκπτωση -50% στα καλοκαιρινά μόνο, κουβαδακια δηλαδή και τέτοια... Στα υπόλοιπα τίποτα...

Στα καρφουρ στο Μακεδονία ισχύει η μειωμένη τιμη στα παμπερς. Δεν γραφει πουθενά πόσο % έκπτωση ή οτιδήποτε άλλο αλλά στο ράφι οι τιμές είναι μειωμένες. 13 και κάτι τα νούμερα απο 4 και πάνω 14 και κάτι τα μικρότερα. Μάλλον πρόκειται για τα -4ευρω της p&g. Δέχονται και κουπόνια. Στα παιχνίδια ομως είχε έκπτωση -50% στα καλοκαιρινά μόνο, κουβαδακια δηλαδή και τέτοια... Στα υπόλοιπα τίποτα...

Στην Καβαλα δεν εχει εκπτωση στα παμπερς. :-(

Mπορείς να μπεις στο babylino.gr να πας στο "γίνε μέλος του babylino club" ή πας κατευθείαν εδώ: http://www.babylino.gr/babyclub.php συμπληρωνεις τα στοιχεία σου και σου στέλνουν μετά συστηματικά κουπόνια κλπ.

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Ευτυχώς μου έφυγε το έξοδο πάνας ..εχω μόνο την βραδινή για προληπτικούς λόγους!!!

Ξέρετε αν ισχυει το -40 στο carrefour στα παιχνίδια???

Στους αμπελοκήπους πάντως το έκαναν σε Ε Π Ι Λ Ε Γ Μ Ε Ν Α παιχνίδια.

Mπορείς να μπεις στο babylino.gr να πας στο "γίνε μέλος του babylino club" ή πας κατευθείαν εδώ: http://www.babylino.gr/babyclub.php συμπληρωνεις τα στοιχεία σου και σου στέλνουν μετά συστηματικά κουπόνια κλπ.

Σε ευχαριστώ. Έχουμε περάσει από αυτές τις ηλικίες εδώ και χρόνια...χιχι...

Θέλω μόνο κάποιες πάνες για να κάνω diaper κέικ.

καλημέρα! στα my market έχει μέχρι της 16/08 έκπτωση στα babylino.

τις μεγάλες συσκευασίες τις έχει 12,11 αν δεν κάνω λάθος και τις μικρές 5,20! και δέχονται και κουπόνιο,δηλαδή βγαίνει 8 ευρώ και 3 αντίστοιχα! :D:D

barbie2000 αν πάρεις τηλέφωνο την babylino και τους πεις οτι χρειάζεσαι κουπόνια για συγκεκριμένο λόγο θα σου στείλουν αμέσως!

καλές αγορές ...;););)

ήρθε ο μπεμπάκος μας και είναι τέλειος!

MfFHp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...