Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

τωρα που το θυμηθηκα να το γραψω γιατι θα το ξεχασω. τωρα με τις εκπτωσεις οπως και το φεβρουαριο στο καρφουρ και μαρινοπουλο βγαζουν σε τρελες τιμες τα ρουχαλακια που εχουν μεινει απο τη σεζον... πχ αρχικη τιμη μπλουζας 15 ευρω και την παιρνεις με 4. μιλαω για παιδικα και βρεφικα παντα. αρκει να προλαβετε να πατε νωρις για να χει περισσοτερα νουμερα. εγω το φεβρουαριο πηρα ΤΑ ρουχα... disney, tinkerbell, winnie εχει επισης cars, spiderman για τα αγορακια, και λοιπα...και πηρα στις μικρες και επειδη ειναι και σε τετοια ηλικια που ειναι θα τα φορεσουν σιγουρα και του χρονου το χειμωνα...και η μικρη μπορει να φορεσει και της μεγαλης κανενα που ειναι σε καλη κατασταση. πραγματικα σας το λεω ειναι ευκαιρια.ειδικα τα disney με απειρα πλυσιματα οι μπλουζες δεν εχουν ξεβαψει οι σταμπες καθολου. ειπα πως δε ξαναψωνιζω χειμωνιατικα καθημερινα ρουχα πχ για το σχολειο απο αλλου γιατι δεν εχει νοημα. πηρα πχ παντελονι φορμας disney για 4ων ετων με 5 ευρω!!!!!. ουτε στη λαικη δε τα χουν τοσο....

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενικά πόσο συχνά βγάζουν προσφορές?? Ας πούμε τώρα θα ξαναβγάλουν φθινόπωρο?? Κάπου στο τρίμηνο βγαίνουν ή τώρα λόγω εκπτώσεων γίνονται σε όλες τις μάρκες προσφορές??

οχι βγαζουν τα σουπερμαρκετ απο μονα τους στο ασχετο. μπορει τη μια βδομαδα να εχει ο βασιλοπουλος την αλλη ο μαρινοπουλος, αλλα μετα πχ για 2 βδομαδες κανεις. γιαυτο αν πετυχεις προσφορα παρε να χεις αν μπορεις;)

v&a εχεις δίκιο,τώρα που ξεψαχνίζω το φυλλάδιο,τα ρούχα είναι σε πολύ χαμηλές τιμές!

Για βάλτε κανένα λίνκ βρε κορίτσια ....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

βασικα δε ξερω αν εχει φυλλαδιο, αν εχει πειτε το μου το λινκ κι εμενα. μολις ξεκινησουν ομως επισημα οι εκπτωσεις (δε ξερω ποτε, εχουν μηπως ξεκινησει?) στανταρ σας λεω ειναι παρα πολυ χαμηλες τιμες, στο 1/3!!! προλαβετε ;)

ναι κι εγω ειδα το ονλαιν φυλλαδιο αλλα δεν εχει σχεδον καθολου ρουχα . οταν αρχισουν οι εκπτωσεις σας λεω...δεν νομιζω να τα βαλουν στο φυλλαδιο γιατι δεν ειναι προσφορες ειναι τα υπολοιπα της σεζον. αμα πατε θα με θυμηθειτε!

Διαφημίσεις

Που το ειδες αυτο γιατι στο site τους δε το βρηκα

Έβγαλαν φυλλάδιο που αφορά στην περίοδο των εκπτώσεων. Οι εκπτώσεις διαρκούν από 15/7 - 31/8. Η προσφορά του carrefour για τις babylino sensitive θα διαρκέσει από 15/7 έως 23/7. Μετά ακολουθεί προφανώς νέο φυλλάδιο!!!

Άντε και καλό μας τρέξιμο!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Καλησπέρα μουνουλες έβγαλε και η babylino επιτέλους κάτι!!!!είναι μόνο για τις οικονομικές η και για τις μικρές; Γιατί έχω κούπονακια! Και ισχύει μόνο για καρφουρ

Η και για μαρινόπουλο;

Διαφημίσεις

Τελικα υπαρχει απο χθες εκπτωση 4 ευρω στις μεγαλες συσκευασιες active fit και easy up σιγουρα σε καρφουρ και προμηθευτικη αρα υποψιαζομαι γενικη προσφορα στα συγκεκριμενα.

στο βεροπουλο -4 ευρω παμπερσ ακτιβ φιτ και easy up και με το κουπονακι απο επιθυμιες αλλα -4 ευρω ερχεται στα 11.20. Αλλα και τα παμπερς εχουν μειωσει τις πανες στη συσκευασια :evil::evil::evil:

γεια σας! πειτε λιγο... τα κουπονια που μας στελνει η babylino μπορουμε να τα εξαργυρωσουμε σε ολα τα super??.?

Οου, γες!!! Σε όλα, μα όλα τα σούπερ μάρκετ...

Αγαπητές φίλες,

σε ότι αφορά στο μεγάλο δώρο είμαστε σε αναζήτηση ενός νέου δώρου που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Μόλις έχουμε καταλήξει θα το δείτε και στην αντίστοιχη σελίδα δώρων του συστήματος πόντων.

Σας υποσχόμαστε ότι η υπομονή σας θα σας ανταμείψει.

Φιλικά,

Libero Club

Αυτο εγραψαν στη σελιδα τους

αφου το εγραψαν ....πιστευω θα βαλλουν κατι καποια στιγμη...δνε νομιζω να εκτεθουν...απλα αμα τους πιεζουμε με τηλεφωνα ισως κινηθουν πιο γρηγορα...οπως και με τα σπιτακια...αν δειτε στο facebook ειχαν γινει παραπονα και ετσι τα μοιρασαν καποια στιγμη!

Σιγουρα βλεπουν τους ποντους....αλλα και να μην τους καταχωρουμε πιστευετε οτι δεν ειναι ψιλλιασμενοι οτι τους μαζευουμε??

Εγώ πάντως αν δεν βάλει προσφορά σε babylino ο Βασιλόπουλος ή ο Μασούτης, δεν ψωνίζω από τα Carrefour...

Βαρέθηκα να παλεύω να μου πάρουν τα κουπόνια....ουφ πια...λες και δεν θα πληρώσουμε...ενώ ο Μασούτης και ο Βασιλόπουλος δέχοντε τα πάντα!!!!!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Εγώ πάντως αν δεν βάλει προσφορά σε babylino ο Βασιλόπουλος ή ο Μασούτης, δεν ψωνίζω από τα Carrefour...

Βαρέθηκα να παλεύω να μου πάρουν τα κουπόνια....ουφ πια...λες και δεν θα πληρώσουμε...ενώ ο Μασούτης και ο Βασιλόπουλος δέχοντε τα πάντα!!!!!

μα καλα γιατι παλευεις να σου παρουν τα κουπονια;εγω δουλευω στα καρφουρ και οταν υπαρει εκπτωση παιρνουμε και τα κουπονια απλα πρεπει να παρεις την αξια της εκπτωσης απο την υποδοχη..γνωστη διαδικασια

ναι ναι -50% θελουμε..........

Εγώ πάντως θυμάμαι ακόμη ένα περίφημο -60% που είχε κάνει ο βασιλόπουλος στις libero. Αυτά είναι ποσοστά.... όχι κάτι ψωροείκοσι τοις εκατό...

Ακούει κανείς...?...!!!

Αγαπητές μου μανούλες καλημέρα, να πω κ εγώ τα δικά μας νέα:

1. Παρέλαβα το ποδηλατάκι από το libero club, ο μικρός το ψιλοσνομπάρει, ίσως πρέπει να μεγαλώσει λιγάκι

2. Ο Βασιλόπουλος (Ιωάννινα) έχει -4 ? στα pampers

3. Έδωσα κουπόνι εκτυπωμένο από epithimies κ δεν το δέχτηκαν - καμία γνώμη; Μήπως τα δέχονται σε συγκεκριμένα σούπερ;

4. Τελευταία που είπαμε ότι έχει προσφορά τα babylino;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...