Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

που μπορεις να ζητησεις να σου στειλουν κουπονια μπειμπιλινο ??? μεσω ιστιοσελιδασ????

Sha, δες εδώ έχουν ξαναρωτήσει για κουπόνια.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως στον Γαλαξία στη Νέα Μάκρη που πήγα δεν είχε προσφορά στις libero. Η μικρή μου που ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τις πάνες με τις καινούργιες babylino έπαθε μεγάλο πρόβλημα. Τώρα τις έκοψα για να της περάσει, της βάζω libero και babylino βρακάκια και θα ξανακάνω μία προσπάθεια αργότερα να δω αν ήταν προσωρινό το πρόβλημα ή αν έχει θέμα με τις καινούργιες. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω δυο πακέτα σπίτι μου + αυτές που μου έστειλαν (ως δείγμα) + κουπόνια διπλά που λήγουν τον Σεπτέμβριο. Μακάρι γιατί τοτε ξέμεινα μόνο με libero, τα παμπερς ούτε να τα δούμε δεν θέλουμε.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Καλημερα! Κοριτσια εχουμε καμια προσφορα σε παμπερς? Για να μην τρεχω βασιλοπουλο με τα κουπονια απο τις επιθυμιες!

Δεν ξερω αν εχετε δοκιμασει τις πανες καρφουρ εγω εχω σωθει! Αψογες!Ουτε διαρροες ουτε συγκαματα και 6,5 ευρω το πακετο! Pampers βαζω μονο τη νυχτα αν και δεν ξερω αν θα το συνεχισω αφου ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τα καρφουρ!

Αγαπητές φίλες,

σε ότι αφορά στο μεγάλο δώρο είμαστε σε αναζήτηση ενός νέου δώρου που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Μόλις έχουμε καταλήξει θα το δείτε και στην αντίστοιχη σελίδα δώρων του συστήματος πόντων.

Σας υποσχόμαστε ότι η υπομονή σας θα σας ανταμείψει.

Φιλικά,

Libero Club

Αυτο εγραψαν στη σελιδα τους

Διαφημίσεις

τους πηρα και γω τηλ..αλλα ειπανε δεν ξερουμε ακομα τιποτα..

που το γραψανε αυτο?εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα..θα κανουνε και κανα μηνα να το στειλουν..οποτε..

http://www.liberoclub.gr/Community/Forum/Room/Topic/?topicId=46101

την προηγουμενη βδομαδα ειχα στειλει email στην λιμπερο γιατι δεν ειχα παραλαβει το ποδηλατακι. με πηραν πριν απο λιγο τηλ να δουν αν το παρελαβα κ ρωτησα αν θα βαλουν μεγαλυτερο δωρο κ μου απαντησε οτι δεν γνωριζει αλλα αμεσα δεν νομιζει να μπει μεγαλυτερο δωρο απ το ποδηλατο!

ρε κοριτσια οσες εχετε 2000 ποντους τους εχετε καταχωρησει? αν ναι φαινονται στο συστημα τους πχ μπορει να εχουν καταχορημενους 2000 ποντους πανω απο 200 ατομα(μπορει κ λιγα να ειπα) οποτε ξερουν οτι δεν τους συμφερει να βγαλουν μεγαλο δωρο.....

o σκλαβενιτης το σαββατο -4 ευρω το παμπερς το μεγαο και με το κουπονι 3 ευρω 10 ευρω το πηρα

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Διαφημίσεις

Τελικα υπαρχει απο χθες εκπτωση 4 ευρω στις μεγαλες συσκευασιες active fit και easy up σιγουρα σε καρφουρ και προμηθευτικη αρα υποψιαζομαι γενικη προσφορα στα συγκεκριμενα.

Κορίτσια να σας ρωτήσω: Μου έχουν στείλει κουπόνια από babylino και για οικονομικές συσκευασίες, αλλά δεν τις είδα ούτε σε carrefour ούτε σε Βερόπουλο για νεογέννητα (#1) Δεν βγάζει?? Αν είναι να πάρω για μεγαλύτερο παιδάκι να μην μου πάνε χαμένα τόσα κουπόνια!

Α! Αν έχετε εκτυπώσει τα κουπόνια από "Επιθυμίες" που είναι μόνο για Βερόπουλο (έχει και pampers) έχει κάνει ήδη και προσφορές του 20% και με τα κουπόνια μαζί που δέχονται αξίζουν τρελά! Πήγα σήμερα..

A1WSp2.png

Πήγα σήμερα σκλαβενιτη, έχει με ένα μεγάλο babylino δώρο την πισίνα ! Είχα και 4 ευρώ κουπόνι, μου δωσαν και 2 σετ παιδικές κρεμαστρες !

Σε ποιον σκλαβενίτη πήγες; Είχε προωθήτρια και σου έδωσε τις κρεμάστρες;

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

αμα κοριτσια βρειτε λιμπερο σε καρφουρ μαρινοπουλο η βασιλοπουλο σφυριχτε μας!!!! εδω δεν εχουμε σκλαβενιτη βεροπουλους κλπ....

παντως το ποδηλατακι ειναι πολυ καλο δωρο το χαμε αγορασει εμεις πριν 3 χρονια εχει κ κατι πραματακια που κουνανε μεσα στο τιμονι, αμα προχωρας...και ειναι πολυ γερο αλλωστε η μαρκα τα λεει ολα...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Κορίτσια να σας ρωτήσω: Μου έχουν στείλει κουπόνια από babylino και για οικονομικές συσκευασίες, αλλά δεν τις είδα ούτε σε carrefour ούτε σε Βερόπουλο για νεογέννητα (#1) Δεν βγάζει?? Αν είναι να πάρω για μεγαλύτερο παιδάκι να μην μου πάνε χαμένα τόσα κουπόνια!

Α! Αν έχετε εκτυπώσει τα κουπόνια από "Επιθυμίες" που είναι μόνο για Βερόπουλο (έχει και pampers) έχει κάνει ήδη και προσφορές του 20% και με τα κουπόνια μαζί που δέχονται αξίζουν τρελά! Πήγα σήμερα..

Μήπως ξέρεις μέχρι πότε είναι οι προσφορές στα pampers στον Βερόπουλο;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

η BABYLINO τι εγινε μας το παιζει δύσκολη και δεν βαζι προσφορες??

στο carrefour city gate εχει τισ λιμπερο με -30% και κουπονι -2? πνω στην μεγαλη συσκευασια. εβγαινε περιπου 11 η οικονομικη συσκευασια.

Hliana στα babylino οικονομικές συσκευασίες βγάζει απο το 3 νουμερο και πάνω.Πάρε το 3 να μην πάνε χαμένα τα κουπονια σου..έτσι κι αλλιως δεν θα αργήσετε πολύ να τα βάλετε!

xceZp3.png

κοριτσια γενικα να το ξερετε πως τα νουμερα ειναι πολυ σχετικα ...εχω βαλει σε 3 χρονων παιδι νουμερο 4 μπεμπιλινο και σε 20 μηνων παιδι νουμερο 6. η διαφορα στο φαρδος ειναι ελαχιστη. διαφορες εχουν μονο τα πρωτα νουμερα ας πουμε το 1 και το 2 που το μωρο μεγαλωνει αστραπιαια,,,μετα ειναι λιγο πολυ τα ιδια . τουλαχιστον στα λιμπερο που παιρνω εγω ειναι τσεκαρισμενο. αυτη τη στιγμη η μικρη μου φοραει νο 6 πανα βρακακι και ειναι 10 κιλα, αλλα η μεγαλη εβγαλε και τη βραδυνη πανα και μου μεινανε!!!!! και δεν ειχα καμια διαρροη εδω και 2 βδομαδες.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

η BABYLINO τι εγινε μας το παιζει δύσκολη και δεν βαζι προσφορες??

στο carrefour city gate εχει τισ λιμπερο με -30% και κουπονι -2? πνω στην μεγαλη συσκευασια. εβγαινε περιπου 11 η οικονομικη συσκευασια.

:wink::wink::wink::wink:

Hliana στα babylino οικονομικές συσκευασίες βγάζει απο το 3 νουμερο και πάνω.Πάρε το 3 να μην πάνε χαμένα τα κουπονια σου..έτσι κι αλλιως δεν θα αργήσετε πολύ να τα βάλετε!

tzo28 σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Οπότε θα πάρω και το 3!

Γενικά πόσο συχνά βγάζουν προσφορές?? Ας πούμε τώρα θα ξαναβγάλουν φθινόπωρο?? Κάπου στο τρίμηνο βγαίνουν ή τώρα λόγω εκπτώσεων γίνονται σε όλες τις μάρκες προσφορές??

A1WSp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...