Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα.τα pampers baby dry μεγαλη συσκ. στο βασιλοπουλο απο 30/6-16/7 τα εχει 14,40ευρω.ελπιζω να ειναι χρησιμη η πληροφορια μου.

Για ποιο νουμερο μιλας ακριβως? Η αρχικη τιμη ποια ηταν?

Θυμασαι μηπως και ποσες πανες ειχε η μεγαλη συσκευασια?

EDIT: Ακυρο, μολις ειδα το φυλλαδιο, ειναι για τα No5, 20% εκπτωση δηλαδη. Αν και γραφει οτι το ποσοστο ισχυει για ολες τις οικονομικες συσκευασιες.

http://www.ab.gr/elements/epipleon_entypo.pdf

Για ποιο νουμερο μιλας ακριβως? Η αρχικη τιμη ποια ηταν?

Θυμασαι μηπως και ποσες πανες ειχε η μεγαλη συσκευασια?

EDIT: Ακυρο, μολις ειδα το φυλλαδιο, ειναι για τα No5, 20% εκπτωση δηλαδη. Αν και γραφει οτι το ποσοστο ισχυει για ολες τις οικονομικες συσκευασιες.

http://www.ab.gr/elements/epipleon_entypo.pdf

Η αρχική τιμή ήταν 18 ευρώ και ισχύει για όλα τα μεγέθη. Η συσκευασία έχει μεσα πάνες ανάλογα με το μέγεθος, όσο πιο μεγάλο μέγεθος τόσο λιγότερες πάνες. Το 3 που πήρα έχει 60, το 4 απο οτι θυμάμαι 54 ή 56.

Την Παρασκευή πήρα από τα Καρφούρ Πάνες Libero Νο 3 (5-8kg) την οικονομική συσκευασία των 88 τεμαχίων. Χωρίς καμμιά έκπτωση ή κουπόνι η τιμή της ήταν 23,87€. Δηλαδή 0,27125€ το τεμάχιο. Μέσα από το On line κατάστημα της Libero, την πιο οικονομική συσκευασία την αγοράζεις με 0,29656€ το τεμάχιο.

Υπάρχει κάτι που σου δίνουν επιπλέον για να τα αγοράσεις On line? Πόντους ή κάτι άλλο???

Γιατί διαφορετικά μου φαίνεται χαζό η ίδια εταιρία να το πουλάει πιο ακριβά και μάλιστα σε "ηλεκτρονικό" κατάστημα...

Διαφημίσεις

Την Παρασκευή πήρα από τα Καρφούρ Πάνες Libero Νο 3 (5-8kg) την οικονομική συσκευασία των 88 τεμαχίων. Χωρίς καμμιά έκπτωση ή κουπόνι η τιμή της ήταν 23,87?. Δηλαδή 0,27125? το τεμάχιο. Μέσα από το On line κατάστημα της Libero, την πιο οικονομική συσκευασία την αγοράζεις με 0,29656? το τεμάχιο.

Υπάρχει κάτι που σου δίνουν επιπλέον για να τα αγοράσεις On line? Πόντους ή κάτι άλλο???

Γιατί διαφορετικά μου φαίνεται χαζό η ίδια εταιρία να το πουλάει πιο ακριβά και μάλιστα σε "ηλεκτρονικό" κατάστημα...

οι εταιρειες δινουν στα σουπερ μαρκετ μια προτεινομενη λιανικη τιμη.συνηθως ομως τα ΣΜ δεν βαζουν αυτη την τιμη αλλα λιγοτερο.γι'αυτο και η διαφορα.αυτο μου ειχαν πει απο την babylino,υποθετω ισχυει και για την λιμπερο.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

μολις γυρισα απο σκλαβενιτη κερατσινιου....

Παμπερς baby dry μεγαλη συσκ. -4,50 τελικη 13,50

Μπεμπιλινο μεγαλη συσκ. τελικη 15,30

always μεγαλη συσκ. -1,5 τελικη 3,00

Σκιπ μεγαλο 70 μεζ. -7 τελικη 11,90

Αριελ μεγαλο 70 μεζ. ?...ξεχασα...15 και κατι...

Και τα λιμπερο ειχαν κοριτσια αλλα δεν κοιταξα η χαζη:oops:

Γενικα εχουν βαλει στικερακια σε παααααρρααα πολλα

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

μολις γυρισα απο σκλαβενιτη κερατσινιου....

Παμπερς baby dry μεγαλη συσκ. -4,50 τελικη 13,50

Μπεμπιλινο μεγαλη συσκ. τελικη 15,30

always μεγαλη συσκ. -1,5 τελικη 3,00

Σκιπ μεγαλο 70 μεζ. -7 τελικη 11,90

Αριελ μεγαλο 70 μεζ. ?...ξεχασα...15 και κατι...

Και τα λιμπερο ειχαν κοριτσια αλλα δεν κοιταξα η χαζη:oops:

Γενικα εχουν βαλει στικερακια σε παααααρρααα πολλα

Τα babylino στο ΑΒ εχουν τοσο αρχικη τιμη.

Διαφημίσεις

Στα ψιλα γραμματα λεει οτι το ποσο εχει ηδη αφαιρεθει απο την τιμη ραφιου αρα πιστευω οτι θα δεχονται και κουπονια...αλλα αγνωσται αι βουλαι του σουπερμαρκετα!!! Μια δοκιμη θα μας πεισει!!!;)

Η babylino τιποτις??? Ξεραιλα???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Χθες είδα νομίζω φυλλάδιο του carrefur με προσφορά στις libero

σε ευχαριστω πηγα στον μαρινοπουλο και αγορασα την κατηγορια 4 29 τεμ 7,70 τα ιδια κιλα εχθες στον βασιλοπουλο ειδα ότι τα ειχε 10,10 θα τρελαθουμε νομιζω ότι θελουν χρεωνουν

Μολις μου εστειλαν sms απο libero club -30% οι libero up&go ολες οι συσκευασιες απο 7/7 εως 13/8 στο ΓΑΛΑΞΙΑ.

αν παει κανεισ σε Γαλαξια να παρει λιμπερο με προσφορα ασ μασ πει ποσο ειχανε αρχικη και ποσο τελικη. διοτι θα πρεπει να αρχισουμε να αμφιβαλουμε τελικα για τισ τιμεσ.

αλλοι πουλανε με αρχικη οσο πουλανε οι αλλοι την τελικη με προσφορα......

Οντως με τις τιμες υπαρχει ενα μπαχαλο!

Εγω συγκρινω παντα με βαση την τιμη ανα πανα.

Ειναι πιο σιγουρο και ξερω ποσα δινω.

Μια διαιρεση στο κινητο κανεις και ξερεις εαν οντως ειναι προσφορα και κυριως ποια μαρκα ειναι πιο συμφερουσα.

Αυριο λογικα θα παω Carrefour και θα δουμε κατα ποσο ειναι καλη η προσφορα...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...