Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

εμενα που μου την εχουν "δωσει" τα λιμπερο κ εχω 3 οικονομικες συσκευασιες? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

τελειωνει η συσκευασια babylino που εχω κ αν δεν βγαλουν προσφορα lidl μετα...

ο βασιλαγας εχει φθηνα τα pambers 7,50 την μικρη συσκευασια αλλα δεν δεχονται κουπονια.... οποτε παλι δεν λεει!:mad::x:x

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εlachl οπως σου απαντησα και στο πμ που μου ζητησες ποντους, μου ειπαν στην Libero οτι δεν θα ξαναβαλουν σπιτακι ή αν το βαλουν θα εχει πολυ περισσοτερους ποντους.

Off the record υποτιθεται. Οποτε επιφυλάσσομαι :rolleyes:

και γω ετσι πιστευω τουλαχιστον 4000 ποντους θα ζητανε....

ασε που ηδη ξερουν ποσους ποντους εχει ο καθενας μας αφου τους καταχωρουμε στο libero club κ εχουν ψιλιαστει οτι δεν τους συμφερει!

και γω ετσι πιστευω τουλαχιστον 4000 ποντους θα ζητανε....

ασε που ηδη ξερουν ποσους ποντους εχει ο καθενας μας αφου τους καταχωρουμε στο libero club κ εχουν ψιλιαστει οτι δεν τους συμφερει!

κι εγω αυτο πιστευω........ασε που τωρα λογικα πρεπει να βγηκαν εκτος προυπολογισμου εφοσον παραδοθηκαν και σπιτακια αξιας 500Ε....αναρωτιεμαι ομως γιατι αυτα??? αφου περα απο αυτο που δινανε ταlittle tikes εχουν και σπιτακια με πιο χαμηλη αξια!

Οχι, δεν χρειαζεται. Εγω το εδωσα ασπρομαυρο και το δεχτηκαν μια χαρα.

Σε ευχαριστώ. Να κι ένα καλό. Τι έγινε και κόψανε τις πολλές απαιτήσεις;

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

καλησπερα.εμενα μου ειπανε οτι θα ξαναβαλουν αλλα δεν θα εχει παραπανω ποντους..με 2000 θα ειναι παλι.αν δεν ειναι σπιτακι θα ειναι κατι αλλο.οσο για τη μεγαλη αξια των σπιτιων ουτε καν το ξερανε..απο το εξωτερικο εγινε αυτο λογω μεγαλης ζητησης που δεν φτασανε!

Καλησπέρα τσουπριτσες! Τα my market έχουν -30% στα λιμπερο και -15% στα babylino ( όχι ότι είναι κάτι σπουδαίο αλλα άμα κάποια έχει ξεμείνει κάτι είναι και αυτο)

Ξεμείναμε, ξεμείναμε και σήμερα ψώνισα από το lidl για να τη βγάλουμε μέχρι να πετύχουμε καμιά προσφορά. Μήπως ξέρετε μέχρι πότε είναι για τις libero?

Ξεμείναμε, ξεμείναμε και σήμερα ψώνισα από το lidl για να τη βγάλουμε μέχρι να πετύχουμε καμιά προσφορά. Μήπως ξέρετε μέχρι πότε είναι για τις libero?

Είναι μέχρι την Τρίτη

Διαφημίσεις

-20% έχει τα baby dry, οικονομική συσκευασια. Απο σήμερα ως 16/7, μου φεραν φυλλάδιο στο σπιτι με διάφορες προσφορές

λετε να δεχονται και κουπονια???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τανκουπονια άο τις έπιθυμιες είναι τελικά για όλα τα σούπερ μαρκετ;

Αυτά που τυπώνεις μόνη σου είναι μόνο για τον Βερόπουλο. Το ρώτησα και μου απάντησαν έτσι, δυστυχώς...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

λετε να δεχονται και κουπονια???

Βασικά που είδατε ότι στον Βασιλόπουλο έχει προσφορά παμπερς?

Στο site τους βλέπω κατάλογο που ισχύει έως 6/7 και δεν υπάρχει προσφορά παμπερς...

Κορίτσια τανκουπονια άο τις έπιθυμιες είναι τελικά για όλα τα σούπερ μαρκετ;

Τα συγκεκριμένα που εκτυπώνεις μόνη σου είναι μόνο για Βερόπουλο το λεει επάνω...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Κοριτσια προσοχη

Με εντολή του ΕΦΕΤ ανακαλούνται από την ελληνική αγορά κατεψυγμένος βοδινός κιμάς και κατεψυγμένα σουτζουκάκια στα οποία εντοπίστηκε παθογόνο στέλεχος Escherichia coli, διαφορετικό όμως από το στέλεχος που προκάλεσε επιδημίες στη Γερμανία και τη Γαλλία.

Το τοξικό στέλεχος O157 βρέθηκε σε προϊόντα από την αγορά της Μακεδονίας:

Κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH στην ελληνική εταιρεία LIDL Hellas. Έχει αριθμό παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6-11-2011.

Κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 1000 g, με την εμπορική επωνυμία «Marvest», τα οποία διακινήθηκαν από τη γερμανική επιχείρηση Vion Convenience GmbH στη LIDL Hellas. Έχει αριθμό παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κοριτσια προσοχη

Με εντολή του ΕΦΕΤ ανακαλούνται από την ελληνική αγορά κατεψυγμένος βοδινός κιμάς και κατεψυγμένα σουτζουκάκια στα οποία εντοπίστηκε παθογόνο στέλεχος Escherichia coli, διαφορετικό όμως από το στέλεχος που προκάλεσε επιδημίες στη Γερμανία και τη Γαλλία.

Το τοξικό στέλεχος O157 βρέθηκε σε προϊόντα από την αγορά της Μακεδονίας:

Κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH στην ελληνική εταιρεία LIDL Hellas. Έχει αριθμό παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6-11-2011.

Κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 1000 g, με την εμπορική επωνυμία «Marvest», τα οποία διακινήθηκαν από τη γερμανική επιχείρηση Vion Convenience GmbH στη LIDL Hellas. Έχει αριθμό παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011.

Ε, ρε γλέντιαααα!!!!!!!!

Ευτυχώς δεν παίρνω ποτέ κατεψυγμένο κιμά και άλλα κιμαδοειδή (!).

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Αν ρωτήσω μήπως ξέρετε για καμιά προσφορα σε ελαιαόλαδο έξτρα παρθένο, είμαι off topic;

Έχω ξεμείνει.....αλλά δεν θέλω τα κλασικά που δεν είναι "παρθένο ελαιόλαδο"....;)

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

αληθεια ποδηλατακι εκτος απο μενα εχει παραγγειλει καμια αλλη?

εγω παρηγγειλα ενα ποδηλατακι και ενα γουρουνακι κουμπαρα με μια μερα διαφορα....το γουρουνακι ηταν δευτερο και ηρθε πρωτο....το ποδηλατακι τιποτα ακομα....

p595314.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...