Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mας διαβάζουν, σίγουρα, δεν ανακαλύψαμε και την Ωκεανία άλλωστε, ένα τόπικ σε ένα φόρουμ είμαστε.

Λοιπόν, δηλώνη ότι χωρίς κουπόνια και χωρίς προσφορές, δεν σκοπεύω να ψωνίσω.

Σημειωτέον, ότι ο γιός μου δεν έχει θέμα, παμπερς, λίμπερο, μπειμπιλίνο, του κάνουν όλα :wink:;-):wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εμ ετσι ειναι τα σωστα πιλοτοπαιδα!!! Οχι σαν τα δικα μου τα συνπιλοτοπαιδα που ο ποπος του δεν σηκωνει τα pampers!!!!! Παντως συμφωνω και επαυξανω...πανες πλεον ΜΟΝΟ με προσφορα + κουπονια

(εχω κανει στοκ για 3 μηνες, δεν μπορει θα σκασει προσφορα μεσα στο 3μηνο!!!!!! Προχθες που πηγαμε ΣΜ μου λεει ο αντρας μου εντρομος οταν περναγαμε απο τις πανες 'δεν θα παρεις αλλες ε????')

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Σου είπε τέτοιο πράγμα ? Σε εσένα ? :shock::shock::shock:

Μετά από τόση οικονομία ( ...........) που κάνεις ψωνίζοντας ονλάιν ? :roll:

Μετά από το τατού ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λοιπόν, δηλώνη ότι χωρίς κουπόνια και χωρίς προσφορές, δεν σκοπεύω να ψωνίσω.

μαζι σου! εχω στοκ απο προσφορες για κανα 2μηνες. Πανω απο 20λ η πανα δεν δινω (θελω τουλ. 10 τη μερα)

Σου είπε τέτοιο πράγμα ? Σε εσένα ? :shock::shock::shock:

Μετά από τόση οικονομία ( ...........) που κάνεις ψωνίζοντας ονλάιν ? :roll:

Μετά από το τατού ?

ΚΑΡΑΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...............:cool::cool::cool::cool:!!!!!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Και εγώ θέλω 10 πάνες τη μέρα αλλά δεν έχω στοκάρει :-( γιατί δεν ήξερα... Και θα μου πείτε δεν ήξερες,,,, δε ρώταγες???? Με την επόμενη όμως θα στοκάρω που θα πάει...........:P

zy59p3.png 1UlVp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ θέλω 10 πάνες τη μέρα αλλά δεν έχω στοκάρει :-( γιατί δεν ήξερα... Και θα μου πείτε δεν ήξερες,,,, δε ρώταγες???? Με την επόμενη όμως θα στοκάρω που θα πάει...........:P

Κουράγιο, της γης οι μάνες οι καταχεσμένες και κατακατουρημένες ............

Άκουσα στην τηλεόραση ότι το μέσο κόστος για πάνες για ένα παιδί αγγίζει τα ........... 3.000 ευρώ :?:roll::roll::roll:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

σαμπως εγω τι εκανα στην αρχη; 20ε ειχε το πακετο, 20ε εδινα ουτε κουπονια ουτε προσφορες, δεν ηξερα και εστελνα το συζυγο, το ιδιο για γαλατα βρεφικα 20ε το κουτι

Κουράγιο, της γης οι μάνες οι καταχεσμένες και κατακατουρημένες ............

Άκουσα στην τηλεόραση ότι το μέσο κόστος για πάνες για ένα παιδί αγγίζει τα ........... 3.000 ευρώ :?:roll::roll::roll:

Μια καλή λύση ίσως είναι οι πλενόμενες πάνες, αλλά δεν το τόλμησα ακόμη.. Έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας?

zy59p3.png 1UlVp3.png

σαμπως εγω τι εκανα στην αρχη; 20ε ειχε το πακετο, 20ε εδινα ουτε κουπονια ουτε προσφορες, δεν ηξερα και εστελνα το συζυγο, το ιδιο για γαλατα βρεφικα 20ε το κουτι

Εμένα το γάλα μου βγαίνει οικονομικά :lol:μητρικό βλέπετε!!!!

zy59p3.png 1UlVp3.png

Μια καλή λύση ίσως είναι οι πλενόμενες πάνες, αλλά δεν το τόλμησα ακόμη.. Έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας?

Μωρέ, όσες χρησιμοποιούν είναι ευχαριστημένες, μόνο ονλάιν αγορά, στα συμβατικά μαγαζιά τις χρυσοπληρώνεις. Δες στο τόπικ με τα βιολογικά οικολογικά, στην υπογραφή της SOEVAN07 και στο τόπικ με τα e-shops.

Μια συνήθεια είναι, έχεις κάμποσες και βάζεις πλυντήριο ανά 2-3 ημέρες, λέω εγώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Οι πλενομενες πανες δε ξερω κατα ποσο συμφερουν. Γιατι εκτος του οτι εχουν τεραστιο κοστος αγορας (σιγουρα και οι μιας χρησεως τεραστιο κοστος εχουν, αλλα τουλαχιστον δεν τα δινεις ντουκου), πρεπει να υπολογισετε και τα εξοδα σε πλυσιμο (ρευμα-απορρυπαντικο) καθως επισης και τον κοπο και τον χρονο πλυσιματος! (το βασικοτερο για μενα :cool:)

Κι εγω περιμενω να βγει καμια προσφορα σε πανες, γιατι εχω κουπονια και παμπερς και babylino.

Εχω την αισθηση παντως οτι το epithymies που δινει το κουπονι των 4ε (μονο για βεροπουλο) το δινει γιατι ξερει οτι ο βεροπουλος δε προκειται να βαλει προσφορα σε παμπερς μεχρι τελος Ιουλιου (ημερ. ληξης κουπονιου). Οποτε αυτο μαλλον αχρηστο θα παει. Μονο προσφορα ΚΑΙ κουπονι πλεον! Αλλιως χιλιες φορες ιδιωτικης ετικετας ή απο αγγλια!

Οι πλενομενες πανες δε ξερω κατα ποσο συμφερουν. Γιατι εκτος του οτι εχουν τεραστιο κοστος αγορας (σιγουρα και οι μιας χρησεως τεραστιο κοστος εχουν, αλλα τουλαχιστον δεν τα δινεις ντουκου), πρεπει να υπολογισετε και τα εξοδα σε πλυσιμο (ρευμα-απορρυπαντικο) καθως επισης και τον κοπο και τον χρονο πλυσιματος! (το βασικοτερο για μενα :cool:)

Κι εγω περιμενω να βγει καμια προσφορα σε πανες, γιατι εχω κουπονια και παμπερς και babylino.

Εχω την αισθηση παντως οτι το epithymies που δινει το κουπονι των 4ε (μονο για βεροπουλο) το δινει γιατι ξερει οτι ο βεροπουλος δε προκειται να βαλει προσφορα σε παμπερς μεχρι τελος Ιουλιου (ημερ. ληξης κουπονιου). Οποτε αυτο μαλλον αχρηστο θα παει. Μονο προσφορα ΚΑΙ κουπονι πλεον! Αλλιως χιλιες φορες ιδιωτικης ετικετας ή απο αγγλια!

Συμφωνώ σε όλα !!!!! Το ίδιο πράττω και εγώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Εχω την αισθηση παντως οτι το epithymies που δινει το κουπονι των 4ε (μονο για βεροπουλο) το δινει γιατι ξερει οτι ο βεροπουλος δε προκειται να βαλει προσφορα σε παμπερς μεχρι τελος Ιουλιου (ημερ. ληξης κουπονιου). Οποτε αυτο μαλλον αχρηστο θα παει.

το εχω υποψιαστει αυτο κι εγω..αν και επανω γραφει οτι 'ΜΠΟΡΕΙ' να συνδυαστει και με αλλη προσφορα..για να δουμε

το εχω υποψιαστει αυτο κι εγω..αν και επανω γραφει οτι 'ΜΠΟΡΕΙ' να συνδυαστει και με αλλη προσφορα..για να δουμε

ναι οκ....αλλα αν ξερουν (που το ξερουν...δεν παιζει τετοιο θεμα) οτι ο βεροπουλος δε θα βαλει προσφορα τα συγκεκριμενα παμπερς...ειναι δωρον αδωρον....απλα μας κανουν τους καλους! :P

Καλησπέρα και άο μένα! Τα κουπόνια απο τις επιθυμίες είναι μόνο για το βεροπουλο;

Εγω έχω κουπόνια babylino και περιμένω προσφορα για να στοκαρω! Πάντως κι εγω ευτυχώς απο γάλα τσάμπα λόγω μητρικου τόσους μήνες τώρα της δίνω λίγο συμπλήρωμα το βράδυ αλλα μου κρατάει αρκετά το κουτί! Αλλα απο πάνες ακόμα και τώρα πέντε το λιγότερο τις θέλω

ναι οκ....αλλα αν ξερουν (που το ξερουν...δεν παιζει τετοιο θεμα) οτι ο βεροπουλος δε θα βαλει προσφορα τα συγκεκριμενα παμπερς...ειναι δωρον αδωρον....απλα μας κανουν τους καλους! :P

Εμενα παντως με προβληματιζει το γεγονος πως μπορουμε να τα εξαργυρωσουμε μονο στον Βεροπουλο...

Οι επιθυμιες παντα εστελναν στο σπιτι κουπονια και δεν σε περιοριζαν να τα εξαργυρωσεις σε συγκεκριμενο καταστημα,απορω τωρα γιατι το κανουν???

Τι εχει αλλαξει???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Εγώ βλέπω αρνητικά ακόμη και το νέο στυλάκι "τυπώστε τα κουπόνια σας". Κατανοώ το οικολογικόν του πράγματος (τυπώνει ο καθενας αυτό που χρειάζεται και δεν πάνε κουπόνια χαμένα) αλλά το κόστος της έγχρωμης εκτύπωσης είναι μία η άλλη με την έκπτωση στις πιο πολλές περιπτώσεις. Προτιμώ σαφώς να μου στέλνουν εκείνοι τα ωραιότατα καθ' όλα κουπόνια τους και όσα δεν χρησιμοποιώ τα χαρίζω.

Πάντως για πάνες ΜΟΝΟ με κουπόνι ΚΑΙ προσφορά μαζί. Έχω κάνει ένα τρελλό στοκ και έχω ποοοοοολύ υπομονή να περιμένω.

Τώρα αν καμιά μανούλα έχει κανα πόντο libero περίσευμα μας δίνει κι εμάς μπας και πάρουμε κι εμείς κανα δωράκι.....

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...