Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Εγώ έλαβα την Παρασκευή ταχυδρομικώς κουπόνια από την Babylino, 1 των 2 ευρώ και 2 των 4 ευρώ. Μου στέλνουν κάθε μήνα και δεν έχουν σταματήσει. Δεν γράφει επάνω ότι δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά, γράφει μόνο ότι είναι για τις νέες συσκευασίες.

Και εγω κοριτσια πολυ ευχαριστημενη με τα babylino και εμενα απο τοτε που ζητησα δειγματα μου στελνουν καθε μηνα...και τα καινουργια ειναι πολυ καλυτερα απο τα παλια...

Zzlwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!....κοριτσια καλο ειναι οσες εχετε παραγγειλει να παρετε τηλ να ρωτησετε κ να δουμε αν βγαλουν κι αλλο δωρο επιπλεον για εμας που μαζευουμε....λες να ειναι εμπορικο κολπο??

δυστυχως ετσι μου φαινεται.... "βρωμαει" το πραγμα.... τελικα παρελαβε καμια το σπιτακι? πολυ μου την εδωσε που τα ειχαν μονο για "κραχτες"

αυτη ειναι η νοοτροπια του ελληνα δυστυχως....

WLFfp2.png XI11p2.png

δυστυχως ετσι μου φαινεται.... "βρωμαει" το πραγμα.... τελικα παρελαβε καμια το σπιτακι? πολυ μου την εδωσε που τα ειχαν μονο για "κραχτες"

αυτη ειναι η νοοτροπια του ελληνα δυστυχως....

πηρα τηλεφωνο και ρωτησα ποτε θα βγαλουν δωρο με 2000 ποντους.....κι ενω παλια (πριν ενα μηνα) μου ειχαν απαντησει τι θα γινει αμεσα......σημερα μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε και τι δωρο θα μπει κλπ κλπ......προφανως ειδαν οτι ολες μαζευουμε ποντους στοκαροντας με το 50% και καταλαβαν οτι ισως δεν τους συμφερει!! Αμφιβαλλω αν θα βαλλουν αλλο δωρο αξιας και αυτα που εχουν τωρα δεν αξιζουν ....αν δειτε στο ιντερνετ το ποδηλατο κανει μολις 30Ε....... ενω το σπιτακι εκανε 180Ε....οποτε αν το σκεφτει κανεις τι συμβαινει.....μια μαμα παιρνει οικονομικες συσκευασιες περιπου 20 τεμαχια και πληρωνει 10 Ε το τεμαχιο (9 και κατι στοιχιζει περιπου με το 50%)......αρα δινει 200Ε ...και συγκεντρωνει επι 100 ποντους καθε συσκευασια.....2000ποντους!! Αρα με 200Ε περιπου (μαλλον με λιγοτερα αν κανιες καλα το πολλαπλασιασμο) παιρνεις ενα δωρο ισης αξιας!!

Αρα αυτοι ουσιαστικα δνε βγαζουν.....οποτε δεν τους συμφερει.........επομενως ......σιγα μη ξαναβγαλουν αλλο δωρο.....εκτος αν δεχτουν πιεσεις απο μαμαδες που ηδη μαζευουν ποντους με την ελπιδα να παρουν μελλοντικα ενα δωρακι.........γι αυτο ισως αν δεχθουν τηλεφωνα πολλα ισως βαλλουν κατι ακομα με 2000 αλλιως δεν το βλεπω! Και παλι δνε πιστευω με τπτ οτι θα ειναι ισως αξιας με 180Ε οπως το σπιτακι.........γιατι πολυ απλα......δεν συμφερει αν το δεις απο οικονομικη πλευρα!!! Οταν τους ρωτησα για τα σπιτακια μου ειπαν οτι δεν περιμεναν οτι θα ειχε τοοοοοοοση ανταποκριση..........προφανως παρηγγειλαν πολυ περισσοτεροι απο οσα ειχαν υπολογισει εκεινοι!Ειδικα τωρα που εβαλαν το 50% και στο Γαλαξια προσφατα αλλα και στο libero day...ειμαι σιγουρη οτι πολλοι θα περιμενουν το δωρο εχοντας ηδη στοκαρει!!! ...........

Απο την αλλη πλευρα πηγα στο λιμπερο day και οφειλω να πω οτι ηταν πολυ ωραια και πολυ καλη κινηση αυτη ...μια πολυ ωραια γιορτη με δωρεαν εισοδο για τα παιδια .....μια κινηση που δεν κανουν ουτε τα PAMPERS αλλα ουτε και τα babylino.....!!!

Καλημερα κοριτσια καμια προσφορα στα babylino γνωριζει καμια?

Χθες πετυχα στο Σκλαβενιτη μια κυρια απο τα Babylino, τα οποια τα ειχαν με ?2 εκπτωση. Στα Νο1 που πηρα εγω συμφερε (απο ?4,78 στα ?2,78).

Επισης εαν επαιρνες πιο μεγαλα νουμερα σου εδινε και κουπονια συνολικα ?10 μαζι με ενα δειγμα για το Νο3.

Παντως ηταν πολυ ευγενικη και μου εδωσε και κουπονια!

Διαφημίσεις

Μου έστειλαν μήνυμα απο το liberoclub οτι στα ΑΒ αν πάρεις 1 οικονομική συσκευασια ανοιχτή πάνα ή 1 πάνα βρακάκι libero και 1 συσκευασία persil baby 1.5L 6.50ευρώ φθηνότερα από 23/6 έως 6/7.

A παρέλαβα κουπόνια απο babylino 1 2ευρώ και 2 των 4ευρώ..

zy59p3.png 1UlVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια το εχετε δει αυτο το site Που συγκρίνει τις τιμες των σμ? Εϊναι αξιόπιστο?

http://www.shopnsave.gr/home.html

δεν ενημερωνεται καθημερινα,μπορει να κανει και 4-5 μερες να ενημερωθει.

π.χ σαββατο ειχε σουπερ μαρκετ μιση τιμη λιμπερο και 4 μερες μετα εγραφαν ακομα την μιση τιμη ενω το σαββατο ηταν η τελευταια μερα.

δες εδω που γραφει Πότε και από πού ενημερώθηκαν οι τιμές και οι πληροφορίες τελευταία φορά;

http://www.shopnsave.gr/product_info.php?cPath=248_356&products_id=888

και θα δεις οτι εχουν απο 15-6 να ενημερωθουν για την τιμη απο σκλαβενιτη η και 11-6 απο μασουτη :shock:

οι προσφορες ομως τρεχουν.......;)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Kαλησπέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε ποιό Σκλαβενίτη έχουν την προωθητική ενέργεια της babylino?Γιατί στην γειτονιά μου έχουμε έναν μικρό Σκλαβενίτη και δεν φέρνει καθόλου.

Στο Περιστερι, στον Κηφισο ηταν... δεν ξερω εαν θα ειναι και σημερα ομως.

στον Μασουτη ΟΛΕΣ οι πανες, ΟΛΕΣ οι συσκευασιες -35% μεχρι το Σαββατο!!! περνανε και τα κουπονια και εχει και ατοκες δοσεις με αγορες ανω των 60?!!! (εγω στοκαρα!!!)

σιγουρα? στο σαιτ τους δεν γραφει κατι....

Διαφημίσεις

στον Μασουτη ΟΛΕΣ οι πανες, ΟΛΕΣ οι συσκευασιες -35% μεχρι το Σαββατο!!! περνανε και τα κουπονια και εχει και ατοκες δοσεις με αγορες ανω των 60?!!! (εγω στοκαρα!!!)

Και μετά κάνετε και παράπονα ότι δεν έχετε Σκλαβενίτη!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

καλησπερα!

στα sprider εχει εκπτωση στα παιδικα 30%,αν εχετε και καρτα μελους νομιζω οτι εχει και επιπλεον εκπτωση.ας μας πει καποιος που ξερει.εχω βγαλει καρτουλα αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα.

eQMGp2.png

χουρχουρινακι τι κανεις??????????αυτο που εγραψες για τις πανες και τους πολιτικους ηταν ολα τα λεφτα.............

σου εκλεψα τα πνευματικα δικαιωματα και το αναρτησα στο facebook.κορυφη λεμε..........

eQMGp2.png

αχαχαχαχαχαχα......

με κάρτα μέλους ειναι το -30%.... κι αν δεν εχεις καρτα βγαζεις εκεινη την ωρα.....

επίσης και στα pink woman με καρτα εχει εκπτωση -25%.....

οι εκπτωσεις οι κανονικες ξερουμε ποτε ξεκινανε;;;;;

το 30% ειναι για ολους αν μιλαμε για τα sprider.θα ηθελα να μαθω εαν γινεται και επιπλεον εκπτωση αν εχεις καρτα.bounitsa μηπως ξερεις?

νομιζω οτι πρεπει να παιζει καποιο ειδος εκπτωσεων γιατι αυτο το διαστημα υπαρχουν πολλα bazzar και απο οτι βλεπω στην τηλεοραση γινονται κατι εβδομαδιαιες προσφορες.παντως λενε για νωριτερα ενα μηνα απο αλλες φορες

eQMGp2.png

το 30% ειναι για ολους αν μιλαμε για τα sprider.θα ηθελα να μαθω εαν γινεται και επιπλεον εκπτωση αν εχεις καρτα.bounitsa μηπως ξερεις?

κοίτα...

εδω στη σπαρτη γραφε παντου και μας το ειπε κι η πωλητρια οτι ειναι -30% για τα μελη μονο....

απο κει και περα οτι ποντους μαζεψεια παιρνεις και τη δωροεπιταγη.....

η εκπτωση ισχυει μονο για τα μελη του sprider cosmos το γραφει κ στα καταστηματα τους αλλα κ στην διαφημιση.

οσο για επιπλεον εκπτωση δες εδω:

http://www.spriderstores.gr/cosmos/

βεβαια εαν εχεις την εκπτωση των 5? απο προυγουμενη αγορα δεν μπορεις να την χρησιμοποιησεις οταν παρεις ρουχα με -30%

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...