Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια όσες είσαστε μέλη του babylinO club μπείτε στο [email protected] γράψτε το ονοματεπώνυμο σας το φύλο την ηλικία και τα κιλά του παιδιού σας και πείτε ότι θα θέλατε δείγμα απο τα νέα babylino ! Πριν μια βδομάδα το έστειλα και σήμερα παρέλαβα μια μικρη συσκευασια δώρο! Τελικά είναι η μονη σωστή εταιρεία!

Έφυγε !!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Σε μια βδομάδα το πολυ να περιμένεις το πακέτο μα κούριερ παρακαλώ!

Δεν μου λες σΟυ στέλνουν κουπόνια και για μωρομανηλα;

Τσου, μόνο για πάνες. Για μωρομάντηλα, τα οποία δεν χρησιμοποιούμε και με μεγάλο πάθος, να είναι καλά το άγιο ΑΜΑΖΟΝ, βοήθειά μας.:wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

απο το μεσημερι ηδη....εμεις υποτιθεται ειμαστε να κοψουμε πανες...για να δουμε

Τι εννοείς δηλαδή ? Νον κομπρέντε.... άνευ πάνας είστε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Τσου, μόνο για πάνες. Για μωρομάντηλα, τα οποία δεν χρησιμοποιούμε και με μεγάλο πάθος, να είναι καλά το άγιο ΑΜΑΖΟΝ, βοήθειά μας.:wink:

Α παραγγελνεις απο εκει μωρομαντηλα; Μωρά είδα κι εγω που τα είχε τα παμπερς σε πολυ καλη τιμή αλλα συμφέρει με μεταφορικά κλπ; Για πες γιατί ειλικρινά απο ίντερνετ δεν έχω παραγγείλει και πολλα πράγματα!

Α παραγγελνεις απο εκει μωρομαντηλα; Μωρά είδα κι εγω που τα είχε τα παμπερς σε πολυ καλη τιμή αλλα συμφέρει με μεταφορικά κλπ; Για πες γιατί ειλικρινά απο ίντερνετ δεν έχω παραγγείλει και πολλα πράγματα!

Ποιά μεταφορικά ? Σε αυτά π.χ. http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B003P2UU6Y/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1306446284&sr=1-1 δεν έχει μεταφορικά, για παραγγελία 25 λιρών και άνω (όχι σε όλα τα πράγματα ε ?). Κοινώς, παρήγγειλε 3 κούτες (3 *9 = 27 πακέτα των 63 wipes), με 33 λίρες σύνολο (ήτοι περίπου 38 ευρώ) και θα έχεις μωρομάντιλα, μέχρι να τελειώσει η κρίση.

Κάνε πιο συχνά ένα πέρασμα από το τόπικ με τα eshops, θα δεις ότι σε συμφέρει :wink: Παρεμπιπτόντως, τι έγινε με την τσάντα που έψαχνες (καλά θυμάμαι ?).

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Α μάλιστα είδες δεν το ήξερα αυτο ! Θα το κοιτάξω σε ευχαριστω! Μωρε κοιταω ακόμα το ψάχνω πολυ γιατί πήρε μια και είναι πολυ μεγάλη είναι για ταξιδακι δυο ημερών και τώρα το κοιταω προσεκτικά! Ασε που μου φαίνονται και ακριβές! Θέλω μια που να είναι messenger αλλα ούτε πολυ βαρελακι και να κρεμιεται στο καρότσι! Πολλα ζητάω;; ΕΣΥ ποια έχεις;

Α μάλιστα είδες δεν το ήξερα αυτο ! Θα το κοιτάξω σε ευχαριστω! Μωρε κοιταω ακόμα το ψάχνω πολυ γιατί πήρε μια και είναι πολυ μεγάλη είναι για ταξιδακι δυο ημερών και τώρα το κοιταω προσεκτικά! Ασε που μου φαίνονται και ακριβές! Θέλω μια που να είναι messenger αλλα ούτε πολυ βαρελακι και να κρεμιεται στο καρότσι! Πολλα ζητάω;; ΕΣΥ ποια έχεις;

Όχι, δεν ζητάς πολλά, ζητάς αυτό που χρειάζεσαι :wink:

Το πρώτο καρότσι της ΚΙΚΟ που πήρα, είχε μαζί μια τσάντα αλλαγής, μου ήταν ΟΚ, τίποτα ιδιαίτερο αλλά έκανε την δουλειά της. Μετά πήρα μια ΠΕΡΕΓΚΟ από τα ΛΗΤΩ, γκράντε βλακεία, πεταμένα 70 ευρώ, ήταν ότι και η ΚΙΚΟ που είχα, μπιγκ ταιμ βλάκας που τα έδωσα.

Τα κορίτσια από το τόπικ με τα eshops έχουν πάρει από αυτά τα σάιτς

http://www.pacapod.com/shop/

http://www.pinklining.co.uk/shop/changing-bags/?osCsid=6u9tartbn05ekmt099tsklldu2

http://www.laessig-fashion.com/

ιδιαίτερα οι πακαποντ λένε ότι είναι πολύ καλές. Μου αρέσουν σαν σχέδια.

Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις ? Πήγαινε στο τόπικ αυτό, επάνω δεξιά στην σελίδα στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ και βάλε pacapod. Θα σου βγάλει τα σχετικά μυνήματα και σε αυτά μπορείς να διαβάσεις τα σχόλια των κοριτσιών.

Επίσης, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο ebay, αν δεν ξέρεις, πες να το δώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Είσαι φοβερή σε ευχαριστώ παρα πολυ! Θα προσπαθήσω να κοιτάξω κι στο e bay αν δεν τα καταφέρω θα σου πω να με βοηθήσεις! Κι εγω έχω απο το καρότσι της inglesina μια και μέχρι τώρα με είχα βολέψει αλλα τώρα που θέλω να βάλω και πιατακια κουταλακια κρεμες θερμούς κλπ δεν τα πολυ χωράει και παίρνω έξτρα σακούλα και τσαντιζομαι

Λοιπόν το πρώτο σάιτ που μου εδειξεα εκτός του ότι μου φαίνονται ακριβές δεν είναι και το στυλ που ψάχνω! Το δεύτερο είναι στυλ που θέλω αλλα δεν μαρεσουν τα χρώματα! Αχαχαχζ πάω να δω και το τρίτο

Είσαι φοβερή σε ευχαριστώ παρα πολυ! Θα προσπαθήσω να κοιτάξω κι στο e bay αν δεν τα καταφέρω θα σου πω να με βοηθήσεις! Κι εγω έχω απο το καρότσι της inglesina μια και μέχρι τώρα με είχα βολέψει αλλα τώρα που θέλω να βάλω και πιατακια κουταλακια κρεμες θερμούς κλπ δεν τα πολυ χωράει και παίρνω έξτρα σακούλα και τσαντιζομαι

Λοιπόν, κοίτα την έρευνα που έβαλα εδώ http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=changing+bags&_in_kw=1&_ex_kw=&_sacat=See-All-Categories&_okw=changing+bags&_oexkw=&_adv=1&_udlo=&_udhi=&_ftrt=901&_ftrv=1&_sabdlo=&_sabdhi=&_samilow=&_samihi=&_sadis=200&_fpos=Zip+code&_fsct=&LH_SubLocation=1&_sargn=-1%26saslc%3D0&_salic=1&_fsradio2=%26LH_AvailTo%3D1&_saact=80&LH_SALE_CURRENCY=0&_sop=12&_dmd=1&_ipg=50 είναι changing bags available to Greece. 28 σελίδες τσάντες για σένα μόνο :wink::wink: Καλό ψάξιμο !!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Αυτή η carter's είναι πολύ ωραία http://cgi.ebay.com/Carters-Pink-Applique-Baby-Diaper-Nappy-Changing-Bag-/400193907388?pt=US_Diaper_Bags&hash=item5d2d6a6abc, μόνο 18 δολλάρια (=13 ευρώ) και δωρεάν μεταφορικά. Φαίνεται μεγάλη και δεν μοιάζει βαλίτσα !!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Αχ σε ευχαριστώ πολυ πολυ πολυ πολυ είσαι σούπερ θα τις κοιτάξω (μάλλον αύριο)με την ησυχία μου και τι στο καλο ελπίζω να βρω! Με pay pal ψωνιζεις ε; Για πες λέτομερειες να πάω να βγάλω αν είναι

Διαφημίσεις

Από ebay, εννοείται με πειπαλ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Για οδηγίες, δες εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67896 και αν θες κάτι πες.

Εντωμεταξύ, κόλλησα εγώ με τις τσάντες αλλαγής ....... για την νύφη μου και τον ανηψούλη που έρχεται......είδες βόλτα στα μαγαζιά ξημερώματα...... στα καλύτερα πάμε:lol::lol::lol:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλε νΙ κι εγω κόλλησα να δω Ρήγας θα κοιμηθώ τώρα! Αχαχαχα! Βλέπω απο το τικερακι σου ότι η κορούλα σπυ σήμερα γίνεται τεσσάρων; Αν ναι να την χαίρεσαι

:lol::lol::lol::lol::lol: Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου !!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

αγόρασα απο Βερόπουλο 2 συσκευασίες babylino to 6αρι μειον 20% και συν απο ενα κουπόνι των 2 τελική τιμή 3,90. αν επερνες 2 συσκευασίες ανοιχτή πάνα επερνες δώρο ενα κουτι αποθηκευσης παιχνιδιών αν αγοραζες 4 συσκετασίες βρακάκι ειχε δώρο ενα γραφειο με καρεκλίτσα ενσωματωμένη. πολύ ομορφο αλλα δυστυχώς δεν μας βολεύουν τα βρακάκια. επίσης πήρα και libero με βολεύει γιατί εχει 7αρι και ειναι ακριβώς στο μεγεθος του μικρού μου με -20%. απ οσο θυμάμαι τελική τιμή 13μιση περίπου . οχι οτι εκανα και την τρελή αγορά αλλα απ το τίποτα κάτι ειναι κ αυτό.

M6bap3.png

cik1p3.png

νεοσυλεκτες για περαστε απο ιντερνετικες πρωτα

μετα διαβαστε σα καλες μαθητριες ΟΛΕΣ τις οδηγιες στην υπογραφη των kalamaraki-access

καλη επιτυχια και ελπιζω να περασετε με αριστα.... :D

εχετε χρονο μεχρι να ξαναπεσουν λιγο τα μωρομαντηλα!!!!! :D

kKZUp2.png

Εγω σήμερα έβγαλα κάρτα pay pal και ετοιμαζω την πρώτη μου αγορά η οποία θα είναι η η τσάντα η τα μωρομαντηλα!!!

Μωρέ χθεσινοβραδινή φιλενάδα, τι κάρτα πειπαλ έβγαλες ? Προπληρωμένη εννοείς φαντάζομαι.

Αποφάσισες για τσάντα ? Ποιά, για βάλε να δω. Window Shopping το λένε αυτό.

Η Γατούλα έχει δίκιο. Μην πέσεις με τα μούτρα, διάβασε και τίποτα πρώτα. Ρώτα και γι'αυτό που θες στο τόπικ με τα eshops, μην κάνεις καμιά πατάτα.

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...