Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Xθες ο σκλαβενιτης babylino μεγαλη συσκευασια 11,30....ειχα και κουπονι 6 ευρω...

τελικη τιμη 5,30 !!!!

Πηρα 4 πακετα... οσα κουπονια ειχα

Μα που τα βρίσκετε όλοι αυτά τα απίθανα κουπόνια? Εγώ το πολύ μέχρι 4 ευρώ κουπόνι έχω δει/βρει.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτησω? απο Σαντανσκυ?? και μιλας για μαρκα pampers?? γιατι μου ειχαν φερει απο εκει ενα πακετο pampers αλλα με 19 ευρω και οχι 13...

Nαι απο εκεί. Να σου πω ότι έχει πάει ο πατέρας μου και τα αγοράζει μπορεί και 19 αλλά νομίζω 13? είπε..Αλλά και παραπάνω να είναι 96 κομμάτια με τέτοια τιμή δεν βρίσκεις Ελλάδα..Πάμπερς εννοώ.

cYXLp2.png

Μα που τα βρίσκετε όλοι αυτά τα απίθανα κουπόνια? Εγώ το πολύ μέχρι 4 ευρώ κουπόνι έχω δει/βρει.

Ναι βρε κοριτσια...που τα βρισκετε??? Εγω μεχρι και mail στη babylino εστειλα να μου στειλουν εστω και των 4 ευρω και παλι τζιφος...:cry::cry::cry:

οσα εχω βρει μου τα εχουν παραχωρησει κοριτσια απο εδω...τι στο καλο? Να παω μεχρι τη ΜΕΓΑ να παρω????:rolleyes:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ναι βρε κοριτσια...που τα βρισκετε??? Εγω μεχρι και mail στη babylino εστειλα να μου στειλουν εστω και των 4 ευρω και παλι τζιφος...:cry::cry::cry:

οσα εχω βρει μου τα εχουν παραχωρησει κοριτσια απο εδω...τι στο καλο? Να παω μεχρι τη ΜΕΓΑ να παρω????:rolleyes:

παρε τηλεφωνο τη γραμμη babylino και θα σου στειλουν και καθε φορα που σου τελειωνουν θα σου στελνουν οταν τους ξαναπαρεις!

4 ευρω κουπονια δινουν οι προωθητριες στα σουπερ μαρκετ....εμενα μου εδωσε μια γνωστη που δουλευει εκει κουπονια των 6....

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα στον Βερόπουλο. Είχε την προσφορά της babylino με τα κουτιά αποθήκευσης, αλλά μόνο με την νέα συσκευασία. Για τις παλιές συσκευασίες είχε στις μεγάλες κουπονι επάνω κολλημένο -8 ?. Από 17,30 την πήρα στα 9,30.

20iyp2.png mI5Hp2.png

γειά σας κορίτσια!

οι προσφορές libero που συνεχίζονται καθώς και νέες είναι:

μασούτης libero mega pack sticker 4.5 euro μέχρι 30/6

βερόπουλος -30% έως 31/5

κοντόγιωργας - ινκα σε όλες τις μικρές συσκευασίες -20% μέχρι 23/5

ελομας-συμεωνίδης σε όλες τις οικονομικές ανοικτής πάνας -25% μέχρι 4/6

mymarket όλες οι μικρές -30% μέχρι τις 25/5

ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλες τις οικονομικές συσκευασίες & πάνες βρακάκι -30% μέχρι 7/6

ελομας-αφροδίτη σε όλες τις μικρές συσκευασίες -20% από 26/5 μέχρι 15/6

ΑΒ με 2 up&go οικονομική συσκευασία ή με 2 swimpants ή συνδυασμό και των 2, 200 πόντοι από 26/5 εως 8/6

ελομας-πτολεμαϊς σε όλες τις συσκευασίες -30% απο 28/5 εως 11/6

σκλαβενίτης στις up&go μικρές & οικονομικές -3,5 & -6 ευρώ αντίστοιχα απο 25/5 εως 9/6

κοριτσαι την βοηθια σας. για τα λιμπερο, τον κωδικο που εχουνε μεσα στην συσκευασια σε ποιο λινκ τα βαζουμε για να βαζεψουμε ποντους για να παρουμε δωρακια?? μπορει καποια να με βοηθησει?

Διαφημίσεις

Οποιος προλαβε, προλαβε!!! :(

Το πρωι μου ειπε μια κυρια απο τη Λιμπερο που μιλησα για κατι ασχετο, οτι εξαντληθηκαν. :(:(:(

Βεβαια κατι αλλο θα δωσουν αλλα δεν ξερω τι.

μηπως ειναι λιγο μουφα τα δωρα? ειναι δυνατον οπως να δινουν τοσο καλο δωρο με μονο 20 συσκευασιες λιμπερο?

Οποιος προλαβε, προλαβε!!! :(

Το πρωι μου ειπε μια κυρια απο τη Λιμπερο που μιλησα για κατι ασχετο, οτι εξαντληθηκαν. :(:(:(

Βεβαια κατι αλλο θα δωσουν αλλα δεν ξερω τι.

Μαλλον εμεις πηραμε χθες το τελευταιο γιατι σημερα δεν το εχει στα δωρα!

Μου εστειλαν την επιβεβαιωση στο μειλ μου ελπιζω να ειναι οκ

9newp3.png8dIOp3.png

κριμα πανε τα σπιτακια.50 ποντους ηθελα ακομα.ελπιζω να βαλουν κατι καλυτερο.το εχουν βγαλει και απο την σελιδα.ευτυχως που δεν πηγα να παρω και μαζεψα απο μανουλες που δεν τους ηθελαν

eQMGp2.png

Μαλλον εμεις πηραμε χθες το τελευταιο γιατι σημερα δεν το εχει στα δωρα!

Μου εστειλαν την επιβεβαιωση στο μειλ μου ελπιζω να ειναι οκ

μπραβο!!ποτε σας ειπαν θα παραλαβετε?ελπιζω να μην κανει 6 μηνες που εκανα να παραλαβω τα δωρακια που εστελναν με τις καρτελες.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

εμενα μειλ επιβεβαιωσης δεν μου εστειλαν :shock::shock: αλλα η παραγγελια και η εξαργυρωση φαινονται στο προφιλ μου :?

αυριο θα τους π αρω τηλεφωνο.....

αν παρεις ρωτησε ακομα αν θα βγαλουν κατι αλλο στη θεση του?

Sofaki κι'εγω το προλαβα στο τσακ χτες το απογευμα αλλα μου ηρθε αμεσως email επιβεβαιωσης.

Aφου το βλεπεις ομως στις παραγγελιες σου εισαι ενταξει. Κοιτα και στα spam.

μου ειπαν οτι θα παραδοθει σε δεκα μερες.

Μαλλον σπιτακι θα ξαναβαλουν μου ειπαν.

Κορίτσια Πήγα σήμερα καρφουρ και πήρα τις νέες babylino 11,25 και με τα κούπνια που είχα πήγαν στα 7,25! Τα παίρνουν τα κουπόνια και ας απικονιζουν τις παλιές συσκευασίες!
και ο σκλαβενιτης 11,25 τις εχει και δεν σου κανουν και τα περιεργα του τυπου πηγαινε περνα τα κουπονια στο ταμειο και μετα στην υποδοχη να σου δωσουν την εκπτωση ή μηπως σου τα περασαν μαζι στο ταμειο?

eQMGp2.png

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι άσχετο; Ψάχνω για μια τσάντα αλλαξιερα που να είναι μεγάλη οχι τυπου ταχυδρομου αλλα όχι πανάκριβη ξερτε που μπορώ να βρω;

Κορίτσι έλα στο τόπικ με τα eshops !!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

και ο σκλαβενιτης 11,25 τις εχει και δεν σου κανουν και τα περιεργα του τυπου πηγαινε περνα τα κουπονια στο ταμειο και μετα στην υποδοχη να σου δωσουν την εκπτωση ή μηπως σου τα περασαν μαζι στο ταμειο?

η εκπτωση ειναι περασμενη στο ραφι, δεν στην κανουν στο ταμειο.σε αυτες τις περιπτωσεις παντα παιρνουν κουπονια.καρατσεκαρισμενο ;)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...