Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

το ειδα το σπιτακι ωραιο ειναι.που θα βρω 500 ποντους?τα τελευταια πακετα που πηρα του εκαναν κοκκινιλα με σπυρακια στην μεσουλα.θα δω αν ειναι και περασουν θα παω να παρω και αλλες.και αυτο που γραφουν οτι αν εξαντληθουν τα δωρα θα στειλουν καποιο αλλο χωρις προειδοποιηση??

ναι το ειδα και χαλαστηκα λιγακι ειναι η αληθεια,θα δουμε μολις παραλαβω.....

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια είμαι νέα στην παρέα σας! Δεν την είχα πάρει χαμπάρι αυτήν την ενότητα του Φορουμ! Έχω μια κορούλα 6,5 μηνών η οποία ΖΩΗ να έχει με έχει ξεπαραδιασει απο την αγορά πανων!ελπίζω να με θελετε στην παρέα σας!

Καλησπέρα κορίτσια είμαι νέα στην παρέα σας! Δεν την είχα πάρει χαμπάρι αυτήν την ενότητα του Φορουμ! Έχω μια κορούλα 6,5 μηνών η οποία ΖΩΗ να έχει με έχει ξεπαραδιασει απο την αγορά πανων!ελπίζω να με θελετε στην παρέα σας!

εννοειτε πως σε θελουμε στην παρεα μας... καλως ηρθες να χτυπησουμε ολοι μαζι την ακριβεια....!

Κορίτσια καλημέρα. Σήμερα σε carrefour και carrefour μαρινόπουλος, όλες οι πάνες παιδικές και ενηλίκων, οι σερβιέτες και τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής, -20%.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

εγω εχω 2,700 και μολις εξαργυρωσα τους 2.000 και πηρα το σπιτακι!!!!!!:P:pνα"σαι καλα που μας ειχες ενημερωσει!!!απο τοτε που μας το ειχες πει μαζευα!!!

Που τα βλέπεις τα δώρα και πως τους εξαργυρώνεις ? Δεν κατάφερα να βρω τίποτα .............

wa__74__022M00000g41MDAxMzk0Mmh8MjA3OTYxMGhhfA.gif

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια sorry Που ρωταω αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω τα πισω σημερα...

οταν εχει προσφορα σε pampers δεχονται και κουπονια ή το σταματησαν???

πχ...καρφουρ και σκλαβεντιητ μιλαω

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

βρε κοριτσια sorry Που ρωταω αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω τα πισω σημερα...

οταν εχει προσφορα σε pampers δεχονται και κουπονια ή το σταματησαν???

πχ...καρφουρ και σκλαβεντιητ μιλαω

ο σκλαβενιτης τα δεχεται κανονικοτατα !!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Πηγα χθες το μεσημερι και δεν ηταν ουτε στο ραφι περασμενη η τιμη αλλα πριν το αγορασω πηγα στην συσκευη ελεγχου τιμης και μου εβγαλε την μικρη συσκευασια 4,80.νουμερο 3 αγορασα εχθες αλλα στα καλυβια,θα σου πεφτει λιγακι μακρια.....

ναι ειναι οντως μακρια...και εχω κουπονια για τις μεγαλες συσκευασιες. ευχαριστω παντως!

καμια αλλη κοπελα μηπως ειδε babylino nr. 3 μεγάλο σε καποιο carrefour? Αγ. Παρασκευή ή Χαλάνδρι?

Ειναι ενας μεγαλος αριθμος με νουμερα κυριως αλλα και αγγλικα γραμματα κεφαλαια ανακατα...εγω χθες περασα εναν κωδικο μικρης συσκευασιας πανας βρακακι και μου εδωσε 100ποντους..

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

αρα αριθμοι και γραματα.ποσα στον αριθμο?

Βρε κοπελιά, όταν ανοίγεις τη συσκευασία κοίτα στη μέσα πλευρά από το καπάκι που μόλις άνοιξες. Εκεί λέει "libero club code" και ακολουθεί ο κωδικός.

απο σημερα και μεχρι τις 31 του μηνα ο βεροπουλος εχει εκπτωση 30% στι libero.

επιπλεον τον κωδικο που στελνουμε για τους ποντους μπορουμε να τους χρησιμοποιησουμε για διαγωνισμους που κληρωνει 20 δωρα little tikes σπιτακια ποδηλατακια κα στελνοντας μηνυμα στο 54260 με χρεωση 0.31 λεπτα.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

απο σημερα και μεχρι τις 31 του μηνα ο βεροπουλος εχει εκπτωση 30% στι libero.

επιπλεον τον κωδικο που στελνουμε για τους ποντους μπορουμε να τους χρησιμοποιησουμε για διαγωνισμους που κληρωνει 20 δωρα little tikes σπιτακια ποδηλατακια κα στελνοντας μηνυμα στο 54260 με χρεωση 0.31 λεπτα.

Αυτό τώρα πού το ανακάλυψες βρε κορίτσι;

Στέλνω μόνο τον κωδικο ή γράφω και κάτι άλλο;

Ακομα δεν το πιστευω!

11.25 η μεγαλη συσκευασια των 50 babylino στα carrefour!

-8 ευρω κουπονι=3.25

-20% που ειχε χτες και σημερα=2.60 οι 50 πανες!!!

Πηρα 3 συσκευασιες. 150 πανες με 7.80! :shock:

Η κοπελα με κοιταζε καλα-καλα στο ταμείο.

Ασχετο! Οσο και να ειχανε παλι αυτες θα επαιρνα.

Εχω δοκιμασει ολες τις πανες που κυκλοφορυν. Σαν τις καινουριες πανες της babylino δεν εχω δει αλλες. Ειναι φανταστικες. Μακραν καλυτερες απ'όλες τις αλλες. :D

Οι παλιες δεν μου αρεσαν καθολου.

κουπονι 8? που βρηκες?

τα carrefour εχουν 11 ? την μεγαλη συσκευασια χωρις την εκπτωση?

μου τα εδωσε μια φιλη μου. Δεν ξερω που τα βρηκε.

11.25 εχουν μονο οι συσκευασιες sensitive οχι οι up & go (ή καπως ετσι).

μου τα εδωσε μια φιλη μου. Δεν ξερω που τα βρηκε.

11.25 εχουν μονο οι συσκευασιες sensitive οχι οι up & go (ή καπως ετσι).

11,25? ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΒΑΒΥΛΙΝΟ???? εχουνε στικερ πανω η συσκευασιεσ?? πως και τισ εχουνε αρχικη τοσο φθηνα?? μηπωσ κανεισ λαθοσ??

Να σας πω κ εγώ ότι στο Βερόπουλο στα Ιωάννινα έχει με 1 οικονομική συσκευασία ή με 2 babylino (τα καινούρια) δώρο ένα κουτί υφασμάτινο αποθήκευσης και με 2 οικονομικές ή 4 μεσσαίες babygo ένα γραφειάκι δώρο. Και 20% κάτω

κουπονι 8? που βρηκες?

τα carrefour εχουν 11 ? την μεγαλη συσκευασια χωρις την εκπτωση?

ειναι 17 και κατι αρχικη και βγαινει 11 και κατι με το 35% που εχει εκπτωση μεχρι την αλλη εβδομαδα.αλλα χθες και σημερα που ειχε σε ολες τις πανες -20% εβγαινεπςριπου 9 ευρω η οικονομικη.

anna1980 Μου κανει εντυπωση που σου πηραν το κουπονι σου,στο σαιτ εγραφε οτι δεν μπορουσες να χρησιμοποιησεις κουπονι,ετσι καταλαβα τουλαχιστον.

παντως εγω εχω στοκ απο παλιες babylinο.ανοιξα χθες ενα πακετο Νο 4 και εχει 62 πανες μεσα.η καινουργια ???? μολις 44 πανες!!!!!μα ποσο (ξανα)εκνευριστηκα :evil::evil::evil:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...