Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι 3 πακετα πηρα την περασμενη βδομαδα με προσφορα απο Σκλαβενιτη στο Γαλατσι...μηπως δεν προσεξες οτι ειχε κουπονι μπροστα στα pampers?baby dry εννοειται!

εχθές ψώνισα.....μήπως τελείωσε η προσφορά....ή να με αυτομαστιγώσω αν δεν είδα το κουπόνι....;;;

Στον Βασιλόπουλο εχει -40% για σκόνη πλυντηρίου 40-42 μεζούρες κ για Αριελ υγρο 60-66 μεζούρες...

Δες εδω... http://www.ab.gr/1_company/index.php?ID=A4hYTbdQlZzogk8C

Ευχαριστώ, ελπίζω να προλάβω.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ναι είναι διασταυρωμένο, ρώτησα και στην εταιρεία ;)

Μου έφτιαξες τη μέρα βρε κοριτσάκι μου. Να είσαι καλά!!! Έφυγααααα!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Λοιπον κοριτσια δεν θα το πιστεψετε αλλα τα mail μας στη ΜΕΓΑ για τα babylino επιασαν τοπο!!! Πηγα σημερα Σκλαβενιτη (once more) και πηρα libero (και στο Σ στη Χαλκηδονα -5ευρω και οι μικρες συσκευασιες) και τι προσεξα?? Στις babylino ειχαν αφαιρεσει το sticker των -2 ευρω για τις οικονομικες και το -1 για τις μικρες αλλα οι τιμες ηταν οι ιδιες...δηλαδη 15 κομμα κατι οι μεγαλες (αντι για 17κατι) και 6,45 οι μικρες αντι για 7,45...εμ τοσο μπουρου μπουρου, φαγανε και μεγαλη ηττα απο τα Libero τις τελευταιες μερες...αντε να δουμε!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

πηρα babylino απ το σουπερ γιατι ειχαν 50%

παιδια αισχος! σαν γυαλοχαρτο ειναι!

ασε που το βρακακι ψιλοσκιζεται μεχρι να το βαλεις

κι αμα πας να το βγαλεις θελει τρελλη δυναμη

χαλια χαλια

pampers και παλι pampers

4 χρονια κανενα παραπονο και τα active fit ειναι απιστευτα ελαστικα στο πλαι

πηρα babylino απ το σουπερ γιατι ειχαν 50%

παιδια αισχος! σαν γυαλοχαρτο ειναι!

ασε που το βρακακι ψιλοσκιζεται μεχρι να το βαλεις

κι αμα πας να το βγαλεις θελει τρελλη δυναμη

χαλια χαλια

pampers και παλι pampers

4 χρονια κανενα παραπονο και τα active fit ειναι απιστευτα ελαστικα στο πλαι

Σε παρακαλώ γράψε σε πιο σούπερ μάρκετ τα έχουν 50%, please, please, please...

H δικη μου ιστορία είναι το αντίθετο, αγανάκτησα με τις pampers και τις libero: το βράδυ ξυπνάγαμε 15 χιλιάδες φορές με βρεγμένο φορμάκι και κρεβάτι (απάτη τα babydry) και όποτε έκανε κακά λερώνονταν και τα ρούχα της, όσο για τα active fit απαπαπα, βγάζανε μια μυρωδιά χάλι.

Ευτυχώς ανακάλυψα τα babylino και σώθηκα, είναι heavy duty, 11 ώρες βραδυνός ύπνος, φτάνει η πάνα να ζυγίζει μισο κιλό(!) αλλά έξω δε βγαίνει τιποτα, είναι μαγικά! και άψογα στο δερματάκι μας. και όχι, τι εννοείς θέλει δύναμη και σκίζεται; πρώτη φορά το ακούω αυτό! ένα χρόνο τώρα τα χρησιμοποιώ δε μου έχει λερώσει ρούχο, ούτε νιώσει το μωρό βρεγμένο να χάσει ύπνο ή διάθεση και φυσικά δε σκίζεται βρε Στέλλα, τι λες; Μιλάς για πάνες ή βρακάκια; Οι πάνες πάντως έχουν εντυπωσιακή αντοχή. Καλά, στην τελική όπως βολεύεται ο καθένας, το καλύτερο θέλει ο καθένας μας για το μωρό του αναμφισβήτητα.

FRV7p2.pngu9z0p3.png

για πανες βρακακια λεω

αυτο το ειπε και ο αντρας μου που λες οτι δε σηκωθηκε βρεγμενος με τα babylino αλλα πολυ ψευτικα ρε παιδια

εγω τα πηρα απο Μασουτη αλλα ειναι σε ολα τα σουπερ μιση τιμη γιατι η διαφημιση παιζει στην τηλεοραση απο την babylino Οποτε παντου ειναι η προσφορα

για πανες βρακακια λεω

αυτο το ειπε και ο αντρας μου που λες οτι δε σηκωθηκε βρεγμενος με τα babylino αλλα πολυ ψευτικα ρε παιδια

εγω τα πηρα απο Μασουτη αλλα ειναι σε ολα τα σουπερ μιση τιμη γιατι η διαφημιση παιζει στην τηλεοραση απο την babylino Οποτε παντου ειναι η προσφορα

Οκ Στέλλα, σ' ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση. τη διαφήμιση δεν την έχω πετύχει στην τηλεόραση. Μασούτη δυστυχώς δεν έχουμε εδώ. Θα ψάξω γενικώς που υπάρχει η προσφορά.

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Διαφημίσεις

τα σουπερ μαρκετ extra εχουν σκονη πλυντηριου planet 67 μεζουρες με τιμη 17,76 και παιρνεις και δευτερο δωρο γενικα εχει 1+1 και το μαλακτικο planet και το υγρο απορυπαντικο.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

κοριτσια δε ξερω αν το αναφερατε ηδη, αλλα σημερα πηρα απο τον Βασιλοπουλο και τη μικρη συσκευασια libero -50% λογω ελλειψης της μεγαλης

ναι το αναφέραμε και ευτυχώς που έβαλαν και στις μικρές συσκευασίες για να στοκάρουμε όσο περισσότερες γίνεται :lol::lol:

Να' μαι πάλι. Λοιπόν, κοριτσάκια, στον ΑΒ Ελληνικού το -50% ισχύει για όλα μα όλα τα νούμερα ανοιχτης και πάνας βρακάκι libero και για τις μεγάλες αλλά και για τις μικρές συσκευασίες. Πήρα και Ariel excel gel -40% και μου δέχτηκαν και το κουπόνι που είχα.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

Λοιπον κοριτσια δεν θα το πιστεψετε αλλα τα mail μας στη ΜΕΓΑ για τα babylino επιασαν τοπο!!! Πηγα σημερα Σκλαβενιτη (once more) και πηρα libero (και στο Σ στη Χαλκηδονα -5ευρω και οι μικρες συσκευασιες) και τι προσεξα?? Στις babylino ειχαν αφαιρεσει το sticker των -2 ευρω για τις οικονομικες και το -1 για τις μικρες αλλα οι τιμες ηταν οι ιδιες...δηλαδη 15 κομμα κατι οι μεγαλες (αντι για 17κατι) και 6,45 οι μικρες αντι για 7,45...εμ τοσο μπουρου μπουρου, φαγανε και μεγαλη ηττα απο τα Libero τις τελευταιες μερες...αντε να δουμε!!!!!:wink::wink::wink::wink::wink:

Συνπιλότισσα μακάρι αυτό να είναι μόνιμο και όχι ένα απλό αντανακλαστικό για να μας κοιμίσουν και να τα ξανααυξήσουν μετά ..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ε αμα αυξησουν ξανα τις τιμες αυτοι θα χασουν...εμεις δοξα το Θεο ολο και καποια προσφορα θα βρισκουμε να στοκαρουμε!!!

(η μπεμπα φοραει ακομα νουμερο 3 και ηδη εχω 10 πακετα μεγαλα Νο4 babylino & libero τα οποια ξεκινησα να τα αγοραζω ΠΡΙΝ καν γεννηθει κατα καιρους σε διαφορες προσφορες!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Ε αμα αυξησουν ξανα τις τιμες αυτοι θα χασουν...εμεις δοξα το Θεο ολο και καποια προσφορα θα βρισκουμε να στοκαρουμε!!!

(η μπεμπα φοραει ακομα νουμερο 3 και ηδη εχω 10 πακετα μεγαλα Νο4 babylino & libero τα οποια ξεκινησα να τα αγοραζω ΠΡΙΝ καν γεννηθει κατα καιρους σε διαφορες προσφορες!)

Είσαι unpectable !!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kαι μετά λέμε για την Γατούλα, ότι στοκάρει......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Παιδακι μου εαν παω super και δεν περασω απο τις πανες αρρωσταινω!!!! Εαν δε, εχουν και προσφορα δεν υπαρχει περιπτωση θα λιποθυμησω εαν δεν αγορασω...η κουμπαρα μου λεει οτι μπορει να μην εχουμε φαι να φαμε πανα ομως σιγουρα θα εχουμε για να χε....με!!!!!:lol::lol::lol:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Koριτσια εγω fun των babylino,γιατι οτι αλλο φοραγα εκανε διαρροες.....ειδικα βραδυ..Δοκιμασα libero και μου αρεσανε πολυ μπορω να πω...ωραια εφαρμογη,χωρις το μπουγιο αναμεσα στα μπουτακια,ουτε διαρροη το βραδυ ,πολυ καλες>Το προβλημα μου ειναι η τιμη,15,50 τις βρηκα,τη φθηνοτερη σε Γαλαξιας,μενω επαρχεια κ δεν εχουμε πολλα...μονο καρφουρ κ Γαλαξια.

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Οταν λες μαρινοπουλος εννοεις carrefour???

ναι. απλα πηρα το φυλαδιο απο μαρινοπουλο γι αυτο...

35% στα babylino στα καρφουρ και μαρινοπουλο

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Κορίτισια στα carrefour οταν έχει προσφορά στα babylino δεχονται και κουπόνια μαζι; Εχει πάρει καμία;

στο μαρινοπουλο δεχονται. λογικα και στα καρφουρ

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...