Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

κορίτσια προσφορές libero!

βασιλόπουλος -50% μέχρι 14/5

μασούτης mega pack sticker 4.5 euro μέχρι 30/6

συμμετρον γρηγοριαδης στις οικονομικές συσκευασίες ανοικτής πάνας -30% μέχρι 21/5

κοντόγιωργας ινκα σε όλες τις μικρές συσκευασίες ανοικτές και πάνες βρακάκι -20% μέχρι 23/5

σπεύσατε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κόρες! μπήκα κι εγώ να σας πω για τις προσφορές libero, αλλά με προλάβατε! Εγώ πήγα και... φοτρώθηκα πρωί πρωί.

:-D:grin::-D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Κοριτσάκια σας έχω νέο....Σκλαβενίτης, libero οικονομική συσκευασία -9Ευρώ και -10Ευρώ, έτσι ώστε να βγαίνει το πακέτο στα ?9,40 με ?9,45. Ισχύει για όλα τα νούμερα στην οικονομική συσκευασία. Το παράδοξο είναι πως η μικρή συσκευασία κοστίζει ?10,10...Αστείο δεν είναι?

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Με προλαβες χουρχουρινι!!!

Πηγα για εγω στα ΑΒ...μονο 6 + 7 νουμερο...τσαντιζομαι και λεω θα παω Σκλαβενιτη να δω μπας και ειναι καμια κυριουλα της babylino να μου δωσει κανα κουπονι και τσουπ...πεφτω πανω στο -9 ευρω της Libero! Κι επειδη δεν το ξερει πολυς κοσμος εχει και απ'ολα τα νουμερα!!!!:wink:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Με προλαβες χουρχουρινι!!!

Πηγα για εγω στα ΑΒ...μονο 6 + 7 νουμερο...τσαντιζομαι και λεω θα παω Σκλαβενιτη να δω μπας και ειναι καμια κυριουλα της babylino να μου δωσει κανα κουπονι και τσουπ...πεφτω πανω στο -9 ευρω της Libero! Κι επειδη δεν το ξερει πολυς κοσμος εχει και απ'ολα τα νουμερα!!!!:wink:

εχει και στις πανες βρακακι ο σκλαβενιτης -9 ευρω ???

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Συγνώμη αλλά στον Σκλαβενίτη στο Γαλάτσι ούτε μια προσφορά δεν έχω βρει....και όταν έμενα Γλυφάδα ο Βασιλόπουλος είχε συνέχεια προσφορές και τύχαινε να αγοράζω πάνες και με 6 ευρώ το μεγάλο ....ενώ τώρα δίνω 15 με 20 ευρώ...!

Διαφημίσεις

Noulac και Nounou kid και κρέμες Βρεφικές Νουνου με κουπόνι στο ράφι.....-1 ευρώ Σκλαβενίτης Γαλάτσι. Επίσης στα Αctive Fit τα pampers -20% αλλά προσωπικά αυτά δεν τα αγοράζω ποτέ, στα Babydry δυστυχώς τίποτα από προσφορά.

κορίτσια προσφορές libero!

βασιλόπουλος -50% μέχρι 14/5

μασούτης mega pack sticker 4.5 euro μέχρι 30/6

συμμετρον γρηγοριαδης στις οικονομικές συσκευασίες ανοικτής πάνας -30% μέχρι 21/5

κοντόγιωργας ινκα σε όλες τις μικρές συσκευασίες ανοικτές και πάνες βρακάκι -20% μέχρι 23/5

σπεύσατε!!

Μια διευκρίνηση θέλω να μου κάνεις στο μασούτη mega pack εννοείς τις οικονομικές συσκευασίες στις ανοικτές πάνες?

Κορίτσια χτες τηλεφώνησα στη babylino και ρώτησα εμείς που είμαστε επαρχία δεν θα πάρουμε καρεκλάκια?Και μου είπε ότι μόνο η συγκεκριμένη αλυσίδα (εννοούσε τον Σκλαβενίτη) τα δίνει δώρο!!!!!!

Κορίτσια και αγίρια!μήπως ξέρετε πόσο έχουν οι οκολογικές πάνες? ο μπέμπης είναι 1 μηνώ σήμερα και είναι πολύ συγκαμμένος με πληγές. πήγαμε και σε δερματολόγο άλλα τίποτα. οι μεγάλες δεν έιχαν ποτε πρόβλημα και λέω μήπως είναι τα pampers. γνωρίζει κάποιος??? συγνώμη αν είμαι off topic!

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

Κορίτσια και αγίρια!μήπως ξέρετε πόσο έχουν οι οκολογικές πάνες? ο μπέμπης είναι 1 μηνώ σήμερα και είναι πολύ συγκαμμένος με πληγές. πήγαμε και σε δερματολόγο άλλα τίποτα. οι μεγάλες δεν έιχαν ποτε πρόβλημα και λέω μήπως είναι τα pampers. γνωρίζει κάποιος??? συγνώμη αν είμαι off topic!

Δες εδώ, δεν ειναι πιο ακριβές απο τα παμπερς νομίζω..

http://www.ubershop.co.uk/nappies/moltex/moltex_oko_nappies_mini/

υπαρχουν και στο babykind.co.uk αρκετες μαρκες.

Δεν εχω δοκιμασει καθόλου όμως!

Κανε αναζητηση και στο φορουμ ομως για οικολογικές πάνες, υπαρχουν πολλες πληροφορίες.

Το σύγκαμα μπορεί να σημαίνει και αλλεργία...αλλά δεν ξέρω πολλά πάνω στο θέμα.

παντως κορίτσια παραγγειλα pampers απο το site αυτο απο 1/5 και ακομα να παραλαβω...δεν ξερω τι γινεται,μου στειλανε μηνυμα ζητωντας μου συγνωμη και του είχαν αργία 2 ημερων και ότι θα παραλαβω εντός της εβδομαδας.Για να δουμε...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Κ εμένα ο μικρός είχε συγκαεί πολύ όταν ήταν σχεδόν 2,5 μηνών και για τις πληγούλες του έβαζα σε ένα βαμβακάκι βαλσαμέλαιο. (μου το σύστησε η παιδίατρος η οποία είναι αρκετά υπέρ σε θέματα βιολογικών) και πραγματικά κάνει δουλειά!!!

Στην πορεία έφτιαξα μόνη μου κηραλοιφή και στη μία έβαλα βαλσαμέλαιο και στην άλλη έβαλα λάδι καλέντουλας. Της χρησιμοποιώ εναλλάξ σε όλο το σώμα και για το έκζεμα που βγάζει κατά καιρούς στα μπουτάκια. Δοκίμασέ το.

Περι αλλεργίας ο λόγος το έχω ακούσει κ εγώ.

Δες στο τόπικ με τα οικολογικά-βιολογικά, έχει αρκετά στοιχεία στην υπογραφή της SOEVAN.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Πηρα τηλ παντου για να βρω το καρεκλακι και τιποτα... ρε κοριτσια πειτε μας εσεις που το προλαβατε πως ηταν να μας φυγει ο καημος τουλαχιστον!!!!

Και κατι αλλο, τι συμφαιρει το στικερ -9 ευρω η το -50% ?

Πηρα τηλ παντου για να βρω το καρεκλακι και τιποτα... ρε κοριτσια πειτε μας εσεις που το προλαβατε πως ηταν να μας φυγει ο καημος τουλαχιστον!!!!

για να σας φυγει ο καημος :wink: εγω δεν θα το αγοραζα, έχει μία μυρωδιά (μαλλον τα χρώματα), ειναι λίγο ψηλό (καθεται ανετα δε λεω αλλα αν επαιρνα, θα επαιρνα ενα λιγο πιο χαμηλο), και ειναι ολο απο ξυλο (μαλλον, πάντως ειναι πολύ βαρύ) οπότε μπορεί ευκολα να χτυπήσει αν παίζει με αυτό (εμενα το πανε πανω κατω, το ανεβοκατεβαζουν στον καναπε κλπ).

χαχα και εγω ειδα ΤΡΙΑ παραταγμενα (τριδυμα) ενταξει ομορφουλικα αλλα μεχρι εκει

προτιμω τα του ΙΚΕΑ

παντως αμα βγαλει αργοτερα καμια πισινουλα/βαρκουλα σφυρατε να παω απο τη ΠΡΩΤΗ μερα χιχιιχιχιχι

οσο για το στικερ 9 μια χαρα !!!! εγω ειχα παρει τα καινουρια 11,20 με εκπτωση 6

kKZUp2.png

για να σας φυγει ο καημος :wink: εγω δεν θα το αγοραζα, έχει μία μυρωδιά (μαλλον τα χρώματα), ειναι λίγο ψηλό (καθεται ανετα δε λεω αλλα αν επαιρνα, θα επαιρνα ενα λιγο πιο χαμηλο), και ειναι ολο απο ξυλο (μαλλον, πάντως ειναι πολύ βαρύ) οπότε μπορεί ευκολα να χτυπήσει αν παίζει με αυτό (εμενα το πανε πανω κατω, το ανεβοκατεβαζουν στον καναπε κλπ).

ΧΙχιχιχι να σαι καλα μας περασε λιγο!!!!:-P

Μια διευκρίνηση θέλω να μου κάνεις στο μασούτη mega pack εννοείς τις οικονομικές συσκευασίες στις ανοικτές πάνες?

Κορίτσια χτες τηλεφώνησα στη babylino και ρώτησα εμείς που είμαστε επαρχία δεν θα πάρουμε καρεκλάκια?Και μου είπε ότι μόνο η συγκεκριμένη αλυσίδα (εννοούσε τον Σκλαβενίτη) τα δίνει δώρο!!!!!!

ναι γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει mega pack στις πάνες βρακάκι ;)

κορίτσια αυτές οι προσφορές της libero -9 για τις ανοιχτές & -10 για τις κλειστές (οικονομικές συσκευασίες) και -5 για τις ανοιχτές & τις κλειστές (μικρές συσκευασίες), είναι ΜΟΝΟ για τον Σκλαβενίτη

Και σκέτο ελαιόλαδο σε κάθε αλλαγή πάνας αντί της κρέμας μια χρά δουλειά κάνει. Δοκίμασε μια δυο φορές και θα με θυμηθείς;)

gth0p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...