Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην Καλλιθέα στο Βασιλόπουλο πρέπει να έχουν ακόμα, είναι μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Το δίνουν προσφορά με μεγάλη συσκευασία babylino (-2 ευρώ) ή δύο μεσαίες. Ειναι ξύλινο και η πλάτη του έχει το σχήμα ενός αρκουδακιού :-)

πηρα τηλεφωνο στο Βασιλοπουλο αλλα δεν ισχυει η προσφορα με τα καρεκλακια.....ουδεποτε εβγαλαν τετοια προσφορα....

εισαι σιγουρη οτι ηταν Βασιλοπουλος????

Σημερα ο Σκλαβενιτης στο κερατσινι παμπερς μεγαλη συσκευασια - 6 ευρω....τελικη τιμη 12 ευρω.

Babylino κουπονι απο την προωθητρια μεγαλη συσκευασια -4 ευρω και μικρη -2 ευρω.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

είσαι σίγουρη ότι δεν έχουν ημερομηνία λήξης??? περίεργο μου φαίνεται

Katrin δεν έχουν ημ.λήξης σίγουρα. Και μένα μου τα έδωσαν οπότε δεν ξέρω να σου πω από που τα βρήκαν και πως και δεν έχει ημερομηνια. Είναι -8 ευρω χωρίς λήξη.

Στον Γαλαξία έχει -25% στις λιμπερο Libero Up & Go ή Baby Comfort Οικονομική συσκευασι μέχρι 21/5 λέει ή εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Διαφημίσεις

πηρα τηλεφωνο στο Βασιλοπουλο αλλα δεν ισχυει η προσφορα με τα καρεκλακια.....ουδεποτε εβγαλαν τετοια προσφορα....

εισαι σιγουρη οτι ηταν Βασιλοπουλος????

:oops::oops::oops: Ωχ παιδιά χίλια συγγνώμη!!! Ο Σκλαβενίτης ήθελα να πω!!!

GJMap2.png

Στον Σκλαβενίτη στο Χολαργό έχει πολλά καρεκλάκια ακόμα, πήρα σήμερα μια μεγάλη συσκευασία με έκπτωση από το κατάστημα -2 ευρώ και μου δέχτηκαν και το κουπόνι που είχα με 1 μεγάλη συσκευασία άλλη μια μικρή δώρο. Ακόμη πήρα άλλες δυο μικρές πάνες με κουπόνια των 2 ευρώ, καθώς ήθελα δυο καρεκλάκια για τα δυο μου παιδάκια!

Μεγάλη συσκευασία ανοιχτής πάνας 50 τεμ. + μικρή συσκευασία babygo 20 τεμ. + καρεκλάκι = 17,30 - 2 (η έκπτωση)=15,30

Δύο μικρές συσκευασίες babygo 20 τεμ. η κάθε μία + καρεκλάκι - τα 2 κουπόνια των 2 ευρώ = 2 x 8,82 - 4= 13,64 ευρώ

ΥΓ: Τα κουπόνια ήταν με τις παλιές συσκευασίες πανών χωρίς ημερ. λήξης και τα πήραν κανονικά.

σιγουρα εχει 50%????????????? απο ποτε μεχρι ποτε ισχυει????????

μεχρι και αυριο ειναι η προσφορα στον Μασουτη για τα babylino, αλλα εχουνε την καινουρια συσκευασια με τα λιγα τεμαχια.

Διαφημίσεις

Βρε μαμάδες βρε μαμάδες, από που σας τα στέλνουν τα κουπόνια των babylino και των pambers.Βοηθείστε κ εμάς τις άπειρες.

για μπειμπιλινο γραφεσαι στο σαιτ τους μελος στο μπειμπιλινο κλαμπ. Σου στελνουν αμεσως σχεδον τα πρωτα κουπονια. Μετα οταν θες τους στελνεις ενα μειλ και σου ξαναστέλνουν. Εχω μαζεψει πολλα και χωρις ημερο/νια ληξης.

για παμπερς δε μου εχουν στειλει ποτε και δε ξερω. Νομιζω πρεπει να παρεις τηλ την πρωτη του μηνα σε ενα τηλ 800-. Κανε λιγο γουγλη και θα το βρεις.

για παμπερς δε μου εχουν στειλει ποτε και δε ξερω. Νομιζω πρεπει να παρεις τηλ την πρωτη του μηνα σε ενα τηλ 800-. Κανε λιγο γουγλη και θα το βρεις.

Το έχω, πάρε στο 800 1 23000 για τα πάμπερς. Γκάο λέμε........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

γεια σας...αγορασα και εγω τα babylino απο σκλαβενιτη για να παρω τα καρεκλακια, πηρα δυο συσκευασιες κιολας αλλα μας κανουν αλλεργεια και γεμισε το παιδι σπυρια...οποτε τις πουλαω οσο τις πηρα ειναι ανοιχτες πανες νουμερο 5. οποια τις θελει να μου στειλει πμ.ευχαριστω πολυ...

Διαφημίσεις

μόλις γυρισα από το συνοικιακο AB Βασιλόπουλο, ειδα στον σταντ με τις προσφορες, ολα τα νουμερα απο τις οικονομικες συσκευασιες LIBERO,

ρωτησα τη ταμια μου ειπε ακομα δε ξερει ποσο κατω αλλα τριτη μπαινει η εκπτωση, κ μαλλον ειπε θα ειναι πολυ κατω!!!

τσεκαρετε το, ξεκιναει μου ειπε το φθηνόπολις

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

αντε μακαρι! σημερα πηγα σκλαβειντη για καρεκλακια αλλα δεν

τελικα πηρα 2 5αρια οικοομικα απο τα καινουργια

τα ειχανε 17,2 -2 εκπτωση -4 κουπονι απο κοπελλα εκει, 11,2 οποτε ειπα να τα δοκιμασω

kKZUp2.png

Κορίτσια, τίποτα για ΑΡΙΕΛ υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου έχουμε ?

εχω από 23 μεζουρες και ανω,για υγρο ή τζελ ή σκονη

2*-1,00 ?

τα θελεις?

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

εχω από 23 μεζουρες και ανω,για υγρο ή τζελ ή σκονη

2*-1,00 ?

τα θελεις?

Αν θέλεις κουπόνια, έχω.

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ, έχω και εγώ δύο κουπόνια του 1 ευρώ. Εννοούσα αν έχετε ακούσει για καμμιά εκπτωτική προσφορά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κορίτσια μόλις έιδα διαφήμιση ΑΒ φθηνόπολυ... -50% Libero τελική τιμή 9,36 η μεγάλη συσκευασία νούμερο 4, έλεγε, δεν ξέρω αν ισχύει για όλα τα νούμερα. Απ' έξω θα στηθώ από τα χαράματα...

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Κορίτσια μόλις έιδα διαφήμιση ΑΒ φθηνόπολυ... -50% Libero τελική τιμή 9,36 η μεγάλη συσκευασία νούμερο 4, έλεγε, δεν ξέρω αν ισχύει για όλα τα νούμερα. Απ' έξω θα στηθώ από τα χαράματα...

α τελεια!! Θα παω πρωι πρωι πριν τη δουλεια Ευχαριστωωωωω!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...