Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Ο Αρβανιτιδης εχει -50% στα babylino μεχρι τελος του μηνα.

αλλα στα πιο πολλα μαγαζια δεν εχει νουμερο 1, 2 και 3. παρτε τηλεφωνο πριν πατε. οικονομικες συσκευασιες στα μεγαλα νουμερα εχουν αρκετα και παιρνουν και κουπονια.

τελευταια φορα που αγοραζω babylino.

σας αφηνω για να ετομασω το εμειλ διαμαρτηριας στην ΜΕΓΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιγουρα??μεχρι ποτε ειναι??

Μέχρι 9 Μαίου ισχύει η προσφορά, αλλά τα ράφια άδειασαν.

Την πρώτη μέρα που άρχισε η προσφορά το σούπερ δεν δέχτηκε κουπόνι σήμερα πήγα σε έναν άλλον Αρβανιτίδη και δεχτήκανε κουπόνι.Και μου βγήκε το νούμερο 3 μόνο 3 Ε, η μικρή συσκευασία!!!!!!!!!!!!!

Όσο μου στέλνανε κουπόνια από Libero έπαιρνα όταν σταμάτησαν άρχισα να πέρνω Babylino γιατί μου στέλνανε συνεχώς κουπόνια τώρα θα πέρνω όποια μάρκα με συμφέρει!!!!!Αυτοί κάνουνε τη δουλειά τους αλλά και γω κοιτάω τη τσέπη μου!!!!!!!!

Captain αυτο ειναι το mail που εστειλα για να ζητησω κουπονια και μου απαντησαν την επομενη μερα...σε αυτο θα στειλω και για να διαμαρτυρηθω για την κοροιδια τους [email protected]

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Danke schon συνπιλότισσα.:rolleyes:

Το έδιωξα το μυνηματάκι

Κύριοι,

Απορώ με την αύξηση των τιμών και την μείωση των τεμαχίων στις συσκευασίες με τις πάνες σας.

Παρόλο που τις χρησιμοποιώ και στα δύο μου παιδιά, ειλικρινά, θα το σκεφθώ πολύ σοβαρά στις μελλοντικές μου αγορές.

Πιστεύετε ότι στην περίοδο που διανύουμε, τέτοια τακτική θα περάσει απαρατήρητη από τους καταναλωτές ή θα γίνει αποδεκτή χωρίς κόστος στον τζίρο σας ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Δεν είναι για όλα τα pampers παρά μόνο για active fit & easy up.

Ναι δυστυχως ειναι μονο γι'αυτα αλλα...τα εχω παρει με το σκλαβενιτη ρε παιδια, ελεος!Οκ στη γειτονια μου εχω ενα μικρο καταστημα και ισως δε φερνει 6αρι παρα μονο βρακακια, δεν εχει πολλα νουμερα γενικα...αλλα στα Πετραλωνα που ειναι τεραστιος δικαιολογειται να μη φερνει εστω και active fit 6αρι???Κανονικα baby dry παρινουμε αλλα θα επαιρνα εστω active fit....Δε θελουμε βρακακια κυριοι!Δεν τα φοραμε!H θα φερνετε ολα τα νουμερα η μη βγαζετε προσφορες!Συγνωμη, αλλα τα πηρα λιγακι!

Επισης ετσι πως ανεβαζουν τις τιμες καλο θα ειναι να κολλανε και κανα διαφημιστικο για γιογιο μπροστα στα ραφια με τις πανες...να τις κοψουμε να ησυχασουμε!

Διαφημίσεις

Κορίτσια έφυγε και από εμένα ένα mail παραπόνων προς το [email protected] και θα το πρωοθήσω και στο παραπάνω που λέτε εσείς. Νομίζω ότι πρέπει να τους βομβαρδίσουμε με παράπονα:evil::evil:

5dyVp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω πηγα σημερα στο extra και πηρα babylino και πανω η συσκευασια ειχε κολλημενο κουπονι των 8 ευρω.

επισης ειχε κατι πανες nannys οικονομικη συσκευασια με 60 πανες αν θυμαμαι καλα με 8,99(τις εχει παρει καποια κοπελα?).

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

κοριτσια χθες αγορασα απο τον αρβανιτιδη μπειμπιλινο την παλια συσκευασια που την ειχε προσφορα -50% κ την πουλουσαν 5,01?, μας δουλευουν?

δλδ αρχικη εχει 10,02??

....δεν μας δουλεύουν, τόσο έχει η μικρή συσκευασία, εδώ και πολλούς μήνες που αγοράζω babylino!!!!!!!!

κορίτσια, μου απάντησαν από τη babylino:

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας μαζί μας.

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα τελευταία χρόνια, και ακόμη περισσότερο στο πρόσφατο παρελθόν, η εταιρία μας έχει κάνει κάθε προσπάθεια,

σε συνεργασία με τις αλυσίδες super market, να διατηρήσει τις τιμές των προϊόντων της σε χαμηλά επίπεδα.

Το νέο προϊόν Babylino Sensitive έχει προκύψει μετά από σειρά ερευνών για τις ανάγκες του δέρματος των μωρών στην Ελλάδα

και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζει όχι μόνο άμεση απορρόφηση της υγρασίας, αλλά και εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητας

προς το δέρμα του μωρού, με πιστοποιήσεις και ελέγχους σε διακεκριμένα εργαστήρια του εξωτερικού.

Πρόκειται για ένα προϊόν σαφώς ανώτερου σχεδιασμού και συνεπώς κάπως υψηλότερου κόστους, σε σχέση με το παλαιό Babylino.

Επειδή είναι οι πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του νέου προϊόντος, οι τιμές ραφιού δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη σε τελικά επίπεδα.

Σας διαβεβαιώνουμε, όμως, ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές μας

και στο νέο μας προϊόν.

Πιστεύουμε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα το διαπιστώσετε κι εσείς.

Τέλος, η εταιρία μας θα συνεχίσει να είναι κοντά σας με συχνές προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα,

καθώς και εκπτωτικά κουπόνια μέσω του Babylino Club.

Ευχαριστούμε και πάλι για την επικοινωνία σας μαζί μας.

Με εκτίμηση,

babylino club

Την ίδια απάντηση έλαβα και εγώ.

Καλά, καλά κρασιά και αυγά με ρίγανη.....

καλά όχι οτι περίμενα προσωποποιημένη απάντηση να μας δώσουν αλλά στην τελική εμείς το συμφέρον μας θα κοιτάξουμε

κοριτσια εγω πηγα σημερα στο extra και πηρα babylino και πανω η συσκευασια ειχε κολλημενο κουπονι των 8 ευρω.

επισης ειχε κατι πανες nannys οικονομικη συσκευασια με 60 πανες αν θυμαμαι καλα με 8,99(τις εχει παρει καποια κοπελα?).

εγω δεν εμεινα ευχαριστημενη. μια φορα αγορασα και με το ζορι τις καταναλωσα...

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...