Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα μου σαλεψει! Αποκλειεται! Πηρα τηλ. στα ΑΒ Πειραια κ μου ειπε οτι δν εχουν προσφορα κ αναγασα την γυναικα να παει να το χτυπηση στο ταμειο κ παλι ιδια τιμη της εβγαινε κ μου λεει αποκλειεται μαλλον ψεμματα σας λενε γιατι τετοια προσφορα θα ηταν κ στο φυλλαδιο κ στην τηλεοραση! Λοιπον σας παρακαλω πεστε μου κανενα καταστημα να παω να αγορασω πανες στα σιγουρα! Μενω Κερατσινι. Σας ευχαριστω

Υ.Σ Μου εστειλαν σημερα κουπονια τα babylino 2.50 κ 2 φορες 4 ευρω

Πήγα χθες στο ΑΒ κορυδαλλού και πήρα οικονομική συσκευασία + κουπόνι ,τελική τιμή 4,90

Και στον ΑΒ στα VILLAGE στο Ρέντη έχουν 50% έκπτωση σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες babylino (εχθές τουλάχιστον είχαν).

:o Θα τους παρω τηλ. να ρωτησω ειναι αυτο το μαγαζι Θηβών 226 & Παρνασσού 1 ?:rolleyes:

Διαφημίσεις

στο κατηστημα της ηλιουπολης ισχυει η προσφορα στα babylino

στο καταστημα στο ελληνικο δεν ισχυει.

εννοεις το mega AB στο ελληνικο?η αλλο?γιατι απο το mega ψωνισα το σαββατο μιση τιμη.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Καλημέρα, όπως το περίμενα και δεν ξέρω γιατί δεν ανακοινώνουν τις προσφορές στα babylino. Πήγα χτες ψωνισα στον μασούτη (περαία - θεσ/νικης) και περνώντας από το ράφι βλέπω ενα μικρό χαρτάκι 1+1 στα babylino :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Μεγάλες συσκευασίες είχε μονο 2 και μικρές αρκετές. Εγω πηρα μικρές. Η ταμίας δεν ηξερε αν ισχυει και στις μεγάλες (λογικά ναι μου είπε) και μεχρι ποτε δεν θυμαμαι να εγραφε κάτι.

Γιατί τόση μυστικότητα δεν καταλαβαίνω. Θέλουν να φυγει το απόθεμα σιγα σιγά μην ξεμείνουν? Τι να πω.

Απλά οι μανούλες του Βορρά αν ψωνίζετε μασούτη τσεκάρετε και εκεί για προσφορά στις πάνες

Πηγα στο μασουτη κ οντως ετσι οπως ειπες εινα.Δεν ελεγε πουθενα οτι ειναι 1+1 δωρο,παρολα αυτα ειχε μονο 2πακετα κ τα πηρα.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Διαφημίσεις

εννοεις το mega AB στο ελληνικο?η αλλο?γιατι απο το mega ψωνισα το σαββατο μιση τιμη.

ναι αυτο εννοω.τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι δεν εχουν τετοια προσφορα.τους ειπα οτι στην ηλιουπολη εχει και μου ειπε μονο στα παμπερ 30%.τις λεω ειστε σιγουρη? και μου λεει ναι σιγουρα.τι να πω?μαλλον το εχουν καψει Η βαριουνται να κουνησουν και να πανε να τσεκαρουν

eQMGp2.png

ναι αυτο εννοω.τηλεφωνησα και μου ειπαν οτι δεν εχουν τετοια προσφορα.τους ειπα οτι στην ηλιουπολη εχει και μου ειπε μονο στα παμπερ 30%.τις λεω ειστε σιγουρη? και μου λεει ναι σιγουρα.τι να πω?μαλλον το εχουν καψει Η βαριουνται να κουνησουν και να πανε να τσεκαρουν

καλε και την δευτερα που πηγα ακομα την ειχαν την προσφορα με ταμπελακι μπροστα στο ραφι!!!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

εγώ πήρα από ΑΒ 4 μεγάλες babylino και 2 μικρές με κουπόνια για όλες και έδωσα 20 ευρώ!!!!

δηλαδή όσο θα έδινα για 1 συσκευασία περίπου pampers!!!!!!!!!!!!

ποιο καταστημα????

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

σοφακι ξανατηλεφωνησα τωρα στου ελληνικου.το σηκωνει μια κυρια μου λεει οτι δεν εχουν προσφορα.τις λεω ειστε σιγουρη?μου λεει μισο λεπτο να σας συνδεσω και μου ειπε η δευτερη που το σηκωσε οτι εχει μονο τις μεγαλες.της ειπα οτι στην ηλιουπολη εχουν και τις μικρες και μου λεει και ααααα ναι και εδω εχουμε αλλα ειναι σε ελλειψη οποτε δεν το αναφερω καθολου.και αφου με ακουσε καπως μου λεει θελετε να σας κρατησουμε?γιατι μαλλον θα εξαντληθουν και αυτες!

eQMGp2.png

Να σας πω κι εγω τη δικη μου εμπειρια. Παω σημερα στο Μασουτη κ εχει καρτελακι 1+1 δωρο στις μεγαλες συσκευασιες babylino μεχρι 26/3. Παιρνω 4 πακετα υποτιθεται θα πληρωσω τα 2 κ εχω 2 κουπονια - 4 ευρω. Παω στο ταμειο δινω κανονικα την καρτα τις πανες κ τα κουπονια κ ρωταει η ταμιας τον διευθυντη τα κουπονια τα περναω κανονικα αρχισε τοτε αυτος τα "μα μου" κ λεει οτι αφου εχει 1+1 τα κουπονια δε τα δεχομαστε κ τοτε τους λεω καλα τοτε δεν τα παιρνω, αμεσως φωναζει μια αλλη ταμια τη ρωταει κι αυτην κ προσπαθουν να συνεννοηθουν 3 ατομα για το αν πρεπει να δεχτουν τα κουπονια. Τους λεω οτι στον αλλο το μασουτη τα δεχονται κανονικα τα κουπονια εσεις γιατι οχι κ απανταει ο διευθυντης οτι εχουν αλλες ταμειακες μηχανες εκει (μπουρδες!!!!). Τελικα λεει ο διευθυντης για χτυπα τα κουπονια τα δεχεται η μηχανη τα χτυπαει κ αμεσως βγαζει -4 ευρω εκπτωση κ αναγκαστηκαν να τα παρουν ετσι πηρα 4 μεγαλες συσκευασιες 29 ευρω που κανονικα θα εδινα 72 ευρω

Αυτο που καταλαβα κοριτσια ειναι οτι αν δε μιλαμε τελικα δε κερδιζουμε τιποτα μ αρεσε που μολις τους ειπα οτι δε τα θελω αμεσως κοιταξαν να με εξυπηρετησουν..

Ο Βασιλοπουλος τα εχει -50% ενω εγω πηρα 1+1 δηλαδη εχει διαφορα νομιζω.

Πηρα 4 μεγαλα πακετα κ πληρωσα τα 2 στην κανονικη τους τιμη 18.5+18.5=37-8 (2 κουπονια των 4 ευρω)=29

Εσυ πηρες μεγαλα πακετα αλλα ειχε -50% σε καθε συσκευασια ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις τη διαφορα

Το Tricoteen στην Κύπρου (Αργυρούπολη) έχει 70% έκπτωση σε χειμωνιάτικα και 50% σε καλοκαιρινά. Και πάλι κοστίζουν, αλλά μπορεί κάποια μανούλα να ενδιαφέρεται. Τα χειμωνιάτικα (για κορίτσια κοίταξα) ήταν κυρίως καλά φορεματάκια. Τα καλοκαιρινά και καθημερινά. Η κυρία μου είπε ότι το απόγευμα περιμένει καινούργια παραλαβή.

Ο Βασιλοπουλος τα εχει -50% ενω εγω πηρα 1+1 δηλαδη εχει διαφορα νομιζω.

Πηρα 4 μεγαλα πακετα κ πληρωσα τα 2 στην κανονικη τους τιμη 18.5+18.5=37-8 (2 κουπονια των 4 ευρω)=29

Εσυ πηρες μεγαλα πακετα αλλα ειχε -50% σε καθε συσκευασια ελπιζω να σου εδωσα να καταλαβεις τη διαφορα

εχω καταλαβει εξ αρχης.δεν εχεις κοντα σου βασιλοπουλο?

eQMGp2.png

Βρε κορίτσια να ρωτήσω πάλι κάτι; Πήγα στο βασιλόπουλο στην Ηλιούπολη και είχε τις babylino όντως με 50% έκπτωση. Αλλά επειδή δε φοράμε αυτές δεν ήξερα ότι δεν έχει 6 νούμερο. Ή μήπως δεν είχε σε προσφορά; Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε πώς είναι το 5 της babylino (11;-26 κιλά) σε σχέση με το 6 της libero (13-20 κιλά), γιατί στα κιλά δεν έχουν μεγάλη διαφορά.

εχω καταλαβει εξ αρχης.δεν εχεις κοντα σου βασιλοπουλο?

Δυστυχως οχι αλλα δε με χαλασε καθολου αυτη η προσφορα

Στον βασιλοπουλο εχει μονο τις μεγαλες συσκευασιες ή κ τις μικρες

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...