Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Χθες κορίτσια παρέλαβα κουπόνια της babylino και μάλιστα αυτή την φορά είναι 2 των 4 ευρώ και ΄1 των 2,5 ευρώ. Είχα την εντύπωση απ' ότι λέγατε ότι δεν θα ξαναστειλουν. Και πάνω που είχα ξεμείνει από πάνες γιατί δεν μπορεσα να πάω σε carrefour να πάω τα libero της προσφοράς.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χθες κορίτσια παρέλαβα κουπόνια της babylino και μάλιστα αυτή την φορά είναι 2 των 4 ευρώ και ΄1 των 2,5 ευρώ. Είχα την εντύπωση απ' ότι λέγατε ότι δεν θα ξαναστειλουν. Και πάνω που είχα ξεμείνει από πάνες γιατί δεν μπορεσα να πάω σε carrefour να πάω τα libero της προσφοράς.

Η libero είναι που δεν θα ξαναστείλει κουπόνια. Τουλάχιστον έτσι μας είπαν.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Δεν ξέρω αν εδώ είναι η κατάλληλη ενότητα ή μήπως είναι πιο σωστό στο Αγορές μέσω Ιντερνετ. Νομίζω όμως εδώ αφού βλέπω ότι ο σκοπός είναι η εξοικονόμηση χρημάτων.

Επειδή διάβασα ότι αναφέρθηκαν τα μωρομάντηλά pampers, δεν ξέρω αν εννοείτε τα sensitive, εγώ αυτά χρησιμοποιώ, να σας πω ότι όλες αυτές οι προσφορές μαζί με τα κουπόνια και ό,τι άλλο, τα μαντήλια είναι και πάλι ακριβά..

Έχω παραγγείλει από amazon.co.uk στην τιμή των 6.99 λιρών αγγλίας (8 ευρώ) συσκευασίες των 9 πακέτων. Ουσιαστικά, δηλαδή, βγαίνει το πακέτο (με τα 63 μωρομάντηλα) με τιμή 1,12...σε κανένα σουπερμάρκετ δεν έχω δει καλύτερη τιμή ως τώρα, ούτε με κουπόνια, ούτε με τίποτα...

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα είναι στην κατηγορία super saver delivery, δηλαδή, χωρίς έξοδα μεταφοράς (δωρεάν μεταφορικά), οπότε η τιμή επάνω είναι "καθαρή". Σε μεγαλύτερη ποσότητα παραγγελίας όπως έκανα εγώ μου έρχονται και στο σπίτι το δέμα ούτε καν με ειδοποίηση απ' το ταχυδρομείο :wink:!

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B003P2UU6Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=drugstore&qid=1300091464&sr=8-1

Για όποιον ενδιαφέρεται...

Δεν ξέρω αν εδώ είναι η κατάλληλη ενότητα ή μήπως είναι πιο σωστό στο Αγορές μέσω Ιντερνετ. Νομίζω όμως εδώ αφού βλέπω ότι ο σκοπός είναι η εξοικονόμηση χρημάτων.

Επειδή διάβασα ότι αναφέρθηκαν τα μωρομάντηλά pampers, δεν ξέρω αν εννοείτε τα sensitive, εγώ αυτά χρησιμοποιώ, να σας πω ότι όλες αυτές οι προσφορές μαζί με τα κουπόνια και ό,τι άλλο, τα μαντήλια είναι και πάλι ακριβά..

Έχω παραγγείλει από amazon.co.uk στην τιμή των 6.99 λιρών αγγλίας (8 ευρώ) συσκευασίες των 9 πακέτων. Ουσιαστικά, δηλαδή, βγαίνει το πακέτο (με τα 63 μωρομάντηλα) με τιμή 1,12...σε κανένα σουπερμάρκετ δεν έχω δει καλύτερη τιμή ως τώρα, ούτε με κουπόνια, ούτε με τίποτα...

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα είναι στην κατηγορία super saver delivery, δηλαδή, χωρίς έξοδα μεταφοράς (δωρεάν μεταφορικά), οπότε η τιμή επάνω είναι "καθαρή". Σε μεγαλύτερη ποσότητα παραγγελίας όπως έκανα εγώ μου έρχονται και στο σπίτι το δέμα ούτε καν με ειδοποίηση απ' το ταχυδρομείο :wink:!

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Baby-Wipes-Packs/dp/B003P2UU6Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=drugstore&qid=1300091464&sr=8-1

Για όποιον ενδιαφέρεται...

τα μωρομαντηλα βγαινουν 0.88 το πακετο.ΑΛΛΑ πρεπει να κανεις λογαριασμο απο 25 λιρες και επανω για τα δωρεαν μεταφορικα,δεν θα σου στειλει δωρεαν μια 9αδα μωρομαντηλα.

επισης η τιμη ανεβοκατεβαινει,αλλοτε ειναι 7 λιρες αλλοτε 10 λιρες.οποτε τα εχουν 7 λιρες αγοραστε!:P

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

τα μωρομαντηλα βγαινουν 0.88 το πακετο.ΑΛΛΑ πρεπει να κανεις λογαριασμο απο 25 λιρες και επανω για τα δωρεαν μεταφορικα,δεν θα σου στειλει δωρεαν μια 9αδα μωρομαντηλα.

επισης η τιμη ανεβοκατεβαινει,αλλοτε ειναι 7 λιρες αλλοτε 10 λιρες.οποτε τα εχουν 7 λιρες αγοραστε!:P

σωστό για την τιμή έκανα λάθος.

Φυσικά, κι εγώ αγόρασα πάνω από μία 9δα, τέσσερις συγκεκριμένα, χαμένα σίγουρα δε θα πάνε....:D

Καλημέρα!Σήμερα μου έστειλε η pampers κουπόνια μετά απο ποοοοοοολύ καιρό.Έστειλαν 3 των 6e και 8 των 3e.!!!!!

Πήγα στο σουπερ αφού έχουν προσφορά της P&G τα προιόντα και μου βγήκαν 7e περίπου οι μεγάλες συσκευασίες:lol::lol:

Βέβαια στο carfour μου είπαν οτι τέλειωσαν οι προσφορές και έτσι τα πήρα απο άλλο σουπερ.Μα γιατί είπαν ψέμματα στο καρφουρ?Επίσης τα μωρομάντηλα τα πήρα κι εγώ απο amazon!!

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Καλημέρα!Σήμερα μου έστειλε η pampers κουπόνια μετά απο ποοοοοοολύ καιρό.Έστειλαν 3 των 6e και 8 των 3e.!!!!!

Πήγα στο σουπερ αφού έχουν προσφορά της P&G τα προιόντα και μου βγήκαν 7e περίπου οι μεγάλες συσκευασίες:lol::lol:

Βέβαια στο carfour μου είπαν οτι τέλειωσαν οι προσφορές και έτσι τα πήρα απο άλλο σουπερ.Μα γιατί είπαν ψέμματα στο καρφουρ?Επίσης τα μωρομάντηλα τα πήρα κι εγώ απο amazon!!

τοσα πολλα??????? και τετοια ποσα?????? :shock::shock::shock::shock::shock: ε ποτε!!!!

Kht7p2.png

3iVPp3.png

τοσα πολλα??????? και τετοια ποσα?????? :shock::shock::shock::shock::shock: ε ποτε!!!!

Κι όμως!!!!!Αφού και εγώ όταν τα είδα τρελάθηκα!!Μάλλον έκαναν λάθος και μου τα έστειλαν 2 φορές!!Δεν το περίμενα ποτέ:D

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Διαφημίσεις

Σημερα στο γαλαξια ειχε τα babylino 1+1 δωρο και περναν και κουπονια

αλλα το νουμερο μας ειχε εξαντληθη:confused::confused::confused:

Ολα τα νουμερα ολες οι πανες μικρες και μεγαλες συσκευασιες

Σημερα στο γαλαξια ειχε τα babylino 1+1 δωρο και περναν και κουπονια

αλλα το νουμερο μας ειχε εξαντληθη:confused::confused::confused:

Ολα τα νουμερα ολες τις πανες μικρες και μεγαλες συσκευασιες

μονο για σημερα ηταν???

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Σημερα με πηραν τηλεφωνο απο τα λιμπερο για να μου ζητησουν ενα κινητο και να στελνουν με SMS τις προσφορες τους. :(

Αυτο ηταν! Τερμα οριστικα τα κουπονια.

Ελεγα μηπως ηταν προσωρινο...

μονο για σημερα ηταν???

μονο στο γαλαξια εχει προσφορα babylino? κ μονο για σημερα?

Στον Γαλαξια τα babylino μονο για σημερα ηταν????? ας μας απαντησει καποιος.

κοριτσια μου ειπαν μεχρι να εξαντληθουν τα νουμερα . Χθες ηταν η πρωτη ημερα.

στην κλινικη που γεννησα η κοπελα που μας εδωσε το βαλιτσακι της pamperw μας ενημερωσε οτι σε κανενα διμηνο θα μας στειλουν κουπονια με ημερομηνια ληξεως 31/12 και θα ειναι για ολο τον χρονο. δλδ απο δω κ περα θα στελνουν μια φορα το χρονο.

τι ημ.νια ληξεως ειχαν?

Στο Γαλαξία η προσφορα για babylino 1+1 δωρο ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των εμπορευμάτων.

Ισχυει και για μικρες και για οικονομικες συσκευασιες.

Η μικρη συσκευασια κοστιζει 9.08 και η μεγαλη 17.25.

Επίσης έχει τα μωρομάντηλα Septona τα κιτρινα που αγοραζω εγω -20%.

Εμενα μου δεχτηκαν κανονικα και τα 8 κουπονακια που ειχα :-D

Τρεξε να προλαβετε γιατι ηδη στο ενα μαγαζι τα συκωσα ολα τα babylino εγω!!!:mrgreen:

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw

Καλησπερα...η προσφορα στα παμπερς υσχυει ακομα????εχω 3κουπονια που ληγουν στις 31/3 και λεω να παω να απρω......στο γαλαξια δεν βρισκω στα καρφουρ οχι,λετε να εχει στα μυ μαρκετ???

στην κλινικη που γεννησα η κοπελα που μας εδωσε το βαλιτσακι της pamperw μας ενημερωσε οτι σε κανενα διμηνο θα μας στειλουν κουπονια με ημερομηνια ληξεως 31/12 και θα ειναι για ολο τον χρονο. δλδ απο δω κ περα θα στελνουν μια φορα το χρονο.

τι ημ.νια ληξεως ειχαν?

30/9

Καλησπερα...η προσφορα στα παμπερς υσχυει ακομα????εχω 3κουπονια που ληγουν στις 31/3 και λεω να παω να απρω......στο γαλαξια δεν βρισκω στα καρφουρ οχι,λετε να εχει στα μυ μαρκετ???

Στον Βασιλόπουλο είδα που έγραφαν μέχρι 16/3 δηλ.μέχρι σήμερα

QgIJp2.png

vjwRp3.png

κοριτσια μήπως η προσφορά ειναι για τα 4αρια και τα 4+ μόνο? τελικα ειναι και γαλαξία και βερόπουλο?

Οχι τουλαχιστον στον Γαλαξια η προσφορα στα babylino ειναι για ολα τα νουμερα

images?q=tbn:ANd9GcQ_n0WymGeUhAhMIoWj19UiGiiaBXqYmXn5ttA7OLbCkcBdRUDVDw

κορίτσια εσεις που τα ξέρετε όλα.. ποια είναι η μέση τιμή ανα πάνα των pampers εδώ στην ελλάδα? ποια τιμη αν επιτύχω θα είναι καλή για αγορά απο εξωτερικό? ψάχνω το ebay αλλά δεν έχω ιδέα ποσο πάνε τώρα γιατί έχω καιρό να αγορασω απο εδώ και νομίζω ότι η τιμή τους έχει πέσει...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...