Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θελεις να πεις οτι οι 6 οικονομικες συσκευασιες που αγορασα προσφατα με στικερ+εκπτωση+κουπονι και εδωσα 31 ευρω η λιμπερο δεν εβγαλε κανενα κερδος? :shock::shock::shock::shock:και οτι δεν την νοιαζει κιολας?????:roll::roll::roll:

Μιλουσα γενικα..τωρα ειδικα για την περιπτωση σου αν θες να το δουμε:

Απο τα 31 ευρω ειναι ζητημα αν φτανουν τελικα τα 20 ευρω στον κατασκευαστη,γιατι οπως ξερεις υπαρχουν οι φοροι (23% ειναι μονο το ΦΠΑ) και το κερδος του καταστηματος.

Δεν την πειραζει την libero να πουλησει στο κοστος για λιγο καιρο,αλλα το λαθος τους γενικα σε αυτη την ιστορια ειναι οτι -οπως αποδεικνυεται περιτρανα απο το forum εδω-εχουν "εθίσει" καποιους να αγοραζουν σε τιμες κοστους και οτιδηποτε αλλο τους κακοφαινεται.

Παραλληλα τα περιβοητα κουπονια αντιμετωπιζονται διαφορετικα σχεδον σε καθε καταστημα και supermarket,δημιουργώντας εντάσεις χωρίς λογο.

Πήγα χθες Benneton στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και γινόταν χαμός. Στη Μητροπόλεως είχε ελάχιστα πράγματα για αγόρι L που έψαχνα. Στα άλλα δύο κάτι λίγα πρόλαβα. Καλές αγορές!!

Τα Carrefour.

Τις Jumbo συσκευασιες τις εχουν απο 26 ευρω στα 18,20.

Εγω που ειχα ενα κουπονι των 5 ευρω μου το δεχτηκαν κανονικα και πηγαν οι 68 πανες 13,20 ευρω. :cool:

Επισης νομιζω οτι ειναι πολυ καλη και η προσφορα τους στα τηγανια green pan που τα ζαχαρωνω εδω και 2 χρονια!!!:(

Kai εσύ active fit πήρες ? Γιατί εγώ θέλω baby dry ?

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Εγώ πήγα χθες στο carfour της πόλης μου και δεν έχουν προσφορά στα pampers.Μόνο στα υπερμάρκετ έχουν την προσφορά μου είπαν.......

Γιατί?Δεν είναι η ίδια εταιρία?:confused::confused:

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Καλημέρα!Εγώ πήγα χθες στο carfour της πόλης μου και δεν έχουν προσφορά στα pampers.Μόνο στα υπερμάρκετ έχουν την προσφορά μου είπαν.......

καποιες φορες(σπανια βεβαια) δεν εχουν ακριβως τις ιδιες προσφορες τα καρφουρ με τα καρφουρ μαρινοπουλος.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

σιγουρα θα έχουν στα ακτιβ φιτ ... γιατί δεν είχαν ??

jHgFp3.png

Σε τίποτα δεν είχαν προσφορά:evil::evil:

Είπαν οτι είχαν την προηγούμενη εβδομάδα το -35% και αυτή η προσφορά που είδα στο ιντερνετ είναι μόνο για τα υπερμαρκετ:evil:Ήθελα τα μωρομάντηλα και 1 πακέτο παμπερσ αλλά.........:(:(

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Τα Carrefour.

Τις Jumbo συσκευασιες τις εχουν απο 26 ευρω στα 18,20.

Εγω που ειχα ενα κουπονι των 5 ευρω μου το δεχτηκαν κανονικα και πηγαν οι 68 πανες 13,20 ευρω. :cool:

Επισης νομιζω οτι ειναι πολυ καλη και η προσφορα τους στα τηγανια green pan που τα ζαχαρωνω εδω και 2 χρονια!!!:(

green pan τι προσφορα εχουν??? γιατι και εμενα η μενεγακη με κολλησε....

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα στο λιντλ ειχε εχθες της 50 πανες toujours mono 10 ευρω

Αυτες οι πανες toujours τι νουμερα εχουν?? εχουν και 2 και 3?? μεχρι ποτε ειναι αυτη η προσφορα??

Αυτες οι πανες toujours τι νουμερα εχουν?? εχουν και 2 και 3?? μεχρι ποτε ειναι αυτη η προσφορα??

Δεν είναι προσφορά ρε παιδιά. 9,65? έχει πάντα η μεγάλη συσκευασία πάνες στο Lidl. Νούμερα έχει μέχρι 6.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

green pan τι προσφορα εχουν??? γιατι και εμενα η μενεγακη με κολλησε....

Eλενα καλησπερα,

εχει την εξης προσφορα:

2 τηγανια (ενα μεσαιο και ενα μεγαλο)

1 κατσαρολακι (μικρο, σαν μεγαλη γαλατιερα φαντασου)

ενα ταψι

και ενα ειδικο γαντι και μια ποδια (το γαντι φουρνου ειναι τελειο)

στα 69 ευρω. Σου δινουν και 5 τυχερα κουπονια που μπορει να κερδισεις ολη την αξια του καροτσιου σου ή 5 ευρω (ή τιποτα βεβαια!!! :( )

Στο δικο μου καρφουρ ειχαν φερει μονο 2 κομματια και εφυγαν μεχρι να το σκεφτω... :cry:

Διαφημίσεις

Πάντως αν θέλετε τα συγκεκριμένα σκεύη σαν αντικολλητικά, προσέξτε. Η μητέρα μου πήρε ένα τηγάνι και ενώ στην αρχή, για 2-3 μήνες έψηνε τέλεια, μετά άρχισε να κολλάει πολύ. Τελικά το έχει βγάλει σε αχρηστία.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Πάντως αν θέλετε τα συγκεκριμένα σκεύη σαν αντικολλητικά, προσέξτε. Η μητέρα μου πήρε ένα τηγάνι και ενώ στην αρχή, για 2-3 μήνες έψηνε τέλεια, μετά άρχισε να κολλάει πολύ. Τελικά το έχει βγάλει σε αχρηστία.

Εγώ έχω δύο green pans, τα έχω δυόμισυ χρόνια και είναι μια χαρά. Θέλουν όμως πολύ προσοχή. Μήπως η μητέρα σου τα έβαζε στο πλυντήριο πιάτων; θέλουν στο χέρι και μόνο με ξύλινα κουτάλια κτλ.

GJMap2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες και όλους!!! Λοιπόν, μέχρι τις 19/02 θα'χει ο Βασιλόπουλος τις libero -45%, βγαίνουν 10,15?. Κοιτάξτε εδώ: http://www.ab.gr/2_products/index.php?ID=prosfores#thumb

Να είσαι καλά! Θα παω μετά την δουλειά, τους πήρα ήδη τηλέφωνο κ μου κράτησαν 5 κουτιά χε χε

Συμφωνώ!!!!

Νομίζω ότι θα πρέπει να βομβαρδίσουμε το Libero Club με παράπονα για τα κουπόνια και να τους δηλώσουμε ακριβώς αυτό ότι δεν θα ξαναπάρουμε εάν δεν επαναφέρουν τα κουπόνια.

Εγώ σήμερα αγόρασα Libero από τον ΑΒ προσφορά με -45%. Να σας πω την αλήθεια, προτιμώ να βρίσκω πιο συχνά εκπτώσεις στα Σούπερ Μάρκετ παρά να έχω τα κουπόνια που και τελειώνουν και ξεχνάω να τα έχω μαζί μου. Βέβαια τα Libero δεν τα αλλάζω γιατί και καλή εφαρμογή έχουν και δεν έχουν κάνει ερεθισμούς στο μωρό μου. Πήρα και στη γραμμή εξυπηρέτησης και μου λένε για το που μπορώ να βρω προσφορές, οπότε μια χαρά βολεύομαι! :D;)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...