Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια πηγα χθες και εκανα καποιες ορμονολογικες εξετασεις στην Βιοιατρικη και μου ειπαν οτι κοστιζουν 400ευρω.Τις εκανα αλλα γυρνωντας στο σπιτι σκεφτομουν οτι ηταν πολυ ακριβες,και λεω δε παω να ρωτησω ετσι απο περιεργεια εδω στη γειτονια μου ποσο κανουν?Και ποσο λετε οτι μου ειπανε? 145ευρω!!!!!!Τοσο μεγαλη διαφορα? εννοειται πως τους πηρα πισω(Βιοιατρικη) και τις ακυρωσα και τις εκανα στο δευτερο!Αλλα επειδη παραλιγο να την πατησω εγω,σας λεω μακρυα απο την Βιοιατρικη η καντε παντα ελεγχο αγορας!

nokolm σου εχω στειλει πμ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Κοριτσια πηγα χθες και εκανα καποιες ορμονολογικες εξετασεις στην Βιοιατρικη και μου ειπαν οτι κοστιζουν 400ευρω.Τις εκανα αλλα γυρνωντας στο σπιτι σκεφτομουν οτι ηταν πολυ ακριβες,και λεω δε παω να ρωτησω ετσι απο περιεργεια εδω στη γειτονια μου ποσο κανουν?Και ποσο λετε οτι μου ειπανε? 145ευρω!!!!!!Τοσο μεγαλη διαφορα? εννοειται πως τους πηρα πισω(Βιοιατρικη) και τις ακυρωσα και τις εκανα στο δευτερο!Αλλα επειδη παραλιγο να την πατησω εγω,σας λεω μακρυα απο την Βιοιατρικη η καντε παντα ελεγχο αγορας!

Εγω για μαγιερ κοπρανων της μικρης το Σεπτεμβρη πληρωσα εξω 5 σε ενα μικροβιολογικο, 10 σε αλλο και 35 στη βιοιατρικη!

Διαφημίσεις

εγω εψαχνα για κοιλιοκακη τη μικρη και δε μου τα εγραφε αυτα το ΤΕΒΕ

Ππαιρνω ευρομεντικα.....350...φιλικα ....250!!!!!

Της εκανα Παιδων...τιμη...17!!!!

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

οχι καλε! πηγα το περασμενο σαββατο και αν προλαβω την αλλη βδομαδα αν πετυχω τιποτα χωρις κουτσουβελα...μνμ ηταν δεν ελεγε περισσοτερα, αλλα κριμα γιατι μετα το ΝΕΧΤ στο πρεναταλ πηγαινα και αυτο ελαχιστες φορες

καλες 7 φτανω σπιτι μου...σνιφφφφφ

kKZUp2.png

Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγάλουν τα Benetton 70% έκπτωση; Περιμένω πως και πως!!!

εγω παλι απορω εαν εχουν καθολου εκπτωση.πηγα πριν 5 μερες στο mall και δεν ειχε καμια σημανση οτι εχουν εκπτωσεις και τα ρουχα ηταν με τα καρτελακια τους με μια τιμη επανω.και σχεδον αδειο το μαγαζι απο κοσμο.και μου φαινεται λιγο κουλο να ξεπουλησαν μεσα σε 15 μερες οοοοοοοοοοοοοολο το εμπορευμα :roll::roll:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά με ενημέρωσαν απο την libero πως σταματάνε να στέλνουν κουπόνια στρους καταναλωτές. Αντ αυτού θα υπάρχουν όπως είπαν συχνότερες προσφορές 30 ή 40%. Δε θα έλεγα πως είναι καλή εξέλιξη, μιας και εγώ χρησιμοποιουσα και κουπόνια και την έκπτωση.Και μείωσαν και τον αριθμό των πανών στις συσκευασίες κρατώντας την ίδια τιμή...:-(

Διαφημίσεις

εγω παλι απορω εαν εχουν καθολου εκπτωση.πηγα πριν 5 μερες στο mall και δεν ειχε καμια σημανση οτι εχουν εκπτωσεις και τα ρουχα ηταν με τα καρτελακια τους με μια τιμη επανω.και σχεδον αδειο το μαγαζι απο κοσμο.και μου φαινεται λιγο κουλο να ξεπουλησαν μεσα σε 15 μερες οοοοοοοοοοοοοολο το εμπορευμα :roll::roll:

Εννοείς σε αυτό στο μετρό του Αγίου Δημητρίου; Πήγα κι εγώ και τους ρώτησα και είχαν σε κάποια 40% χωρίς καμία σήμανση, τους ρώτησα αν επτρέπεται να μην επισημαίνουν σε ποια προϊόντα έχουν έκπτωση και μου απάντησαν ότι δεν ήξεραν....

Κατάφερα να πάω και στο Prenatal στη Γλυφάδα, αλλά μόλις σήμερα μετά τη δουλειά, λίγο πριν κλείσουν το απόγευμα. Δεν είχε μείνει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ για τα νούμερα πάνω από δύο. Το κατάστημα σαν λεηλατημένο! (Για όποιαν ενδιαφέρεται είχαν μείνει πολλά μέχρι 24 μηνών και επίσης πολλά φορμάκια για μικρότερα μωρά). Αν ως δια μαγείας τη Δευτέρα το πρωί εμφανιστούν και άλλα από μαγικές αποθήκες, σφυρίξτε κλέφτικα. Εμ, τα χάνουν κάτι τέτοια οι έξυπνες μαμάδες; Καλά να πάθω. Παρηγορήθηκα με δυο παντελονάκια... Άλλη φορά θα παρατάω τα μικρά στην πεθερά μου και θα ορμάω!

Εννοείς σε αυτό στο μετρό του Αγίου Δημητρίου; Πήγα κι εγώ και τους ρώτησα και είχαν σε κάποια 40% χωρίς καμία σήμανση, τους ρώτησα αν επτρέπεται να μην επισημαίνουν σε ποια προϊόντα έχουν έκπτωση και μου απάντησαν ότι δεν ήξεραν....

οχι στο mall στο μαρουσι πηγα.εαν ειχαν μιση τιμη παντως δεν θα ηταν αδειο το καταστημα.μαλλον εχει διαφορα στο αν ειναι εταιρικα καταστηματα η franchise.τι να πω!δεν πειραζει,ψωνισα απο αλλου πιο οικονομικα!:mrgreen:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Πρόλαβα κι εγώ στο πρενατλαλ και βρήκα....πολύ ωραίες κρεμάστρες!

Βανδαλισμό θα το έλεγα, το λεηλασία είναι ήπιο.

Θα ξαναπροσπαθήσω αύριο με την ελπίδα ότι θα έχει μείνει κάτι στην αποθήκη να βγάλουν...

Η ουρα στο ταμείο θύμιζε λαϊκό προσκύνημα...

Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα βγάλουν τα Benetton 70% έκπτωση; Περιμένω πως και πως!!!

Συνήθως το 70% το βγάζουν την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων.

Επεξεργάστηκαν by katrin
διόρθωση

τελικα οντως κλεινουν? ρωτησες????

Ναι, μου είπαν ότι κλείνουν, γιατί θέλουν να κάνουν κάτι όπως στην Πειραιώς (Ξέρεις τί υπάρχει εκεί; Κοίταξα από περιέργεια, αλλά δε βρήκα εκεί κατάστημα). Δηλ. είπαν ότι αν βρουν στη Γλυφάδα κατάλληλο χώρο, θα το ξανανοίξουν. Τί να πω... Πάντως αν δείτε ότι βγάζουν κι άλλα πράγματα, ειδοποιήστε!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...