Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Sofaki μιλάω για τις πορτοκαλί συσκευασίες ή της baby dry. Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια? Sorry για την κατάχρηση αλλά εμένα μου φεύγουν τα κακά του με τις pampers όπως και τις Libero, ειναι θέμα πάνας ή όλες τα ίδια?

αυτες δεν εχουν εκπτωση,η προσφορα ειναι μονο για τις active fit.

και εμενα μου φευγουν τα κακα της καποιες φορες ασχετα απο το τι πανα της φοραω αλλα αυτο εξαρταται απο την "σταση " της,εαν καθεται π.χ. στο καθισμα φαγητου ειναι στανταρ οτι θα της βγουν εαν δεν την αλλαξω αμεσα.στο δε καθισμα του αυτοκινητου δεδομενο!!!!και εχω χρησιμοποιησει ολες τις πανες κατα καιρους......

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ προχθές πήγα καρφουρ και είχε τις οικονομική συσκευασία 13,75 αν δεν κάνω λάθος. Όχι μόνο active fit και baby dry. Αλλά δεν είχε ταμπελάκι. Και η ταμίας με ρώτησε αν έχω και κουπόνι (!) γιατί είχαν περάσει πολλά εκείνη την ημέρα. Απ ότι κατάλαβα ίσως ήταν κοπέλα της εταιρίας και έδινε κουπόνια επιπλέον...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

θα διαφωνήσω μαζι σου.....

εχω παρει λιντλ, αλντι, ντια βασιλοπουλος και προσφατα μασουτη

οι ποιο μαλακες και λιγοτερο πλαστικές σε αισθηση ειναι του Μασουτη και του λιντλ

το orchestra με τα παιδικα ρουχα καποια στιγμη βγαζει σουπερ προσφορες και σουπερ τιμες. εδω μεσα το ειχα διαβασει.

ξερετε ποτε??εχετε ακουσει κατι??

Ισχύει για τα στοκ μόνο νομίζω. Βέβαια, δεν ξέρω αν κάθε στοκ κάνει τα δικά του. Το συγκεκριμένο που ξέρω εγώ, έχει τώρα τα ρουχαλάκια 1-15 ευρώ, όχι πολύ μεγάλη διαφορά από πριν τα περισσότερα, αλλά το Φεβρουάριο θα είναι μάλλον πάλι 5 ευρώ και θα βγάλουν και καλοκαιρινά. Όταν το δω θα σας πω, είπαν ότι θα στείλουν μήνυμα κιόλας.

Εχει δει καμμια προσφορα πανες babylino?

μπες στην ιστοσελίδα της babylino και γίνε μέλος στο babylino club και σου στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια, -4,5€ από την οικονομική συσκευασία και -2,5€ από το μικρότερο πακέτο.

FRV7p2.pngu9z0p3.png

μπες στην ιστοσελίδα της babylino και γίνε μέλος στο babylino club και σου στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια, -4,5€ από την οικονομική συσκευασία και -2,5€ από το μικρότερο πακέτο.

Ειδα το νεο φυλλαδιο του carrefour και απο τις 31/01 εως τις 12/02 οι πανες babylino 1+1 me 9,15 ευρω.Γενικα η λογικη του φυλλαδιου ειναι τα προιοντα 1+1.

Καλο βραδυ.

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ...."ΜΑΜΑ"!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ειδα το νεο φυλλαδιο του carrefour και απο τις 31/01 εως τις 12/02 οι πανες babylino 1+1 me 9,15 ευρω.Γενικα η λογικη του φυλλαδιου ειναι τα προιοντα 1+1.

Καλο βραδυ.

Τις μεγαλες συσκευασιες η τις μικρες?

Μαριλού του λιντλ οι πάνες ειναι παρα πολύ καλες σε ποιότητα , τις φτιάχνει η ΩΜΕΓΑ που φτιάχνει τις Babylino.

λαθος τουρκια τις φτιαχνουν και ειναι μαπα!

το τσεκαρα στο λιντλ

;)μπλες

Το θέμα με τις προσφορές στα carefour είναι ένα μυστήριο. Έχουν 30% έκπτωση στις οικονομικές συσκευασίες activefit, EasyUp, Baby Dry. Και μάλιστα στα carefour με αγορές προιόντων 30? (που έχει σε διαφημιστικό πανό με τον "ευρούλη" ) σου δίνει δωροεπιταγή 10?. Στα ράφια με τις πάνες δεν υπήρχε ειδική σήμανση αλλά στα ταμπελάκια (τα ηλεκτρονικά) αναβόσβηνε η ένδειξη "PROMO" και είχε ήδη αφαιρεθεί η έκπτωση. Εγώ αγόρασα babyDry 74 τεμάχια 12,7?. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της προσφοράς.

Διαφημίσεις

Και πέρασα σημερα απο βερόπουλο εχει προσφορά της πάνες παμπερς -30% αν δεν κανω λαθος τις ακτιβ φιτ και εχει απειρες αλλες προσφορες σε πολλά προιόντα.

Το θέμα με τις προσφορές στα carefour είναι ένα μυστήριο. Έχουν 30% έκπτωση στις οικονομικές συσκευασίες activefit, EasyUp, Baby Dry. Και μάλιστα στα carefour με αγορές προιόντων 30? (που έχει σε διαφημιστικό πανό με τον "ευρούλη" ) σου δίνει δωροεπιταγή 10?. Στα ράφια με τις πάνες δεν υπήρχε ειδική σήμανση αλλά στα ταμπελάκια (τα ηλεκτρονικά) αναβόσβηνε η ένδειξη "PROMO" και είχε ήδη αφαιρεθεί η έκπτωση. Εγώ αγόρασα babyDry 74 τεμάχια 12,7?. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της προσφοράς.

αυτη η τιμη ειναι χωρις κουπονι σωστα???σε ποιο καρφουρ πηγες?

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Αυτή η τιμή είναι χωρίς κουπόνι. Ψώνισα από το carrefour στον Ρέντη. Και πήρα δωροεπιταγή 10? για αγορές στα carrefour μέχρι 5/2. (Με αγορές 30? συγκεκριμένων προιόντων)

oκ σε ευχαριστω!!!!:P

Kht7p2.png

3iVPp3.png

λαθος τουρκια τις φτιαχνουν και ειναι μαπα!

το τσεκαρα στο λιντλ

οι toujours του Lidl όντως φτιάχνονται στην Τουρκία, αλλά είναι ίδιες ακριβώς όπως οι Libero. καθόλου μάπα! άσε που οι 50 στο νούμερο 4 έχουν 9,65 ευρώ....!!!

εγώ όταν δεν βγάζουν προσφορές τα libero Και δεν έχω κουπόνια παίρνω αυτές!!

οι toujours του Lidl όντως φτιάχνονται στην Τουρκία, αλλά είναι ίδιες ακριβώς όπως οι Libero. καθόλου μάπα! άσε που οι 50 στο νούμερο 4 έχουν 9,65 ευρώ....!!!

Εγώ πάλι καμία σχέση δεν βλέπω ανάμεσα στις πάνες του lidl και τις libero.

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

εγω μια φορα εβαλα στον μπεμπη πανες του λιντλ και ειχα προβλημα

;)μπλες

εγω μια φορα εβαλα στον μπεμπη πανες του λιντλ και ειχα προβλημα

αυτό είναι θέμα δέρματος και ευαισθησίας. Εμένα συγκαίγεται όταν του βάζω pampers, και σαν πάνες είναι απο τις χειρότερες, πάντα έχουμε διαρροές... οπότε επιλέγω Libero και lidl.. Και ναι αν τις βάλεις δίπλα δίπλα θα δεις πως έχουν πολλές ομοιότητες στο υλικό:rolleyes:

εγώ πάλι βάζω μόνο libero και έχω δοκιμάσει τα πάντα. Είναι οι μόνες που δε μου μυρίζουν και που το παιδί δεν έχει ούτε καν κοκκινίσει ποτέ ενώ με τις pampers είχα πρόβλημα. Είναι και lotion free. Από εταιρία μου είπανε πως όταν πάνω στις πάνες αναγράφονται συστατικά αυτά είναι τα χημικά που χρησιμοποιούνται οπότε και είναι υποχρεωμένη η εταιρία να τα αναγράφει.

Δείτε τώρα ποιες έχετε πάνες μεγάλης μάρκας στα χέρια σας και γράφουν συστατικά....Πάντως τα libero δεν αναγράφουν τίποτα απολύτως. Με του lidl πάλι εμένα έβγαλε κόκκινα σπυράκια στην 4η πάνα οπότε και τις αποχαιρέτησα κατευθείαν.

Η libero με το 40% που κάνει συνήθως βγαίνει 11 ευρώ η μεγάλη συσκευασία με τις 54 πάνες (Νο5) οπότε είναι ακριβώς τα ίδια με lidl. Όσο για τις διαρροές που είχα 2 φορές (γιατί το ακούω συχνά εδώ μέσα για τις libero και θορυβήθηκα και εγώ) τις φόρεσα το 5άρι και ας είναι μόνο 9 κιλά και σώθηκα. Και την πάνα που εμπιστεύομαι της φοράω και έχω 0 διαρροές. Sorry για το off topic..

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...