Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

δεν ξέρω εάν έχετε Μασούτη σε Λήμνο και Βόλο αλλά τώρα αποκτήσατε...!!!

Ατλάντικ: Πώλησε καταστήματα σε Λήμνο και Βόλο

Οι πωλήσεις των καταστημάτων γίνονται στο πλαίσιο του εν εξελίξει προγράμματος αναδιάρθρωσης του δικτύου της εταιρείας και με γνώμονα τη μείωση των υποχρεώσεών της και την ενίσχυση της ρευστότητάς της.

Στην πώληση του πάγιου εξοπλισμού δύο καταστημάτων στην επιχείρηση Διαμαντής Μασούτη - Σούπερ Μάρκετ, προχώρησε η εταιρεία Ατλάντικ στο πλαίσιο του εν εξελίξει προγράμματος αναδιάρθρωσης του δικτύου της και με γνώμονα τη μείωση των υποχρεώσεών της και την ενίσχυση της ρευστότητάς της.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=93787173

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου για τον βασιλαγα στη θεσσαλονικη(δεν γνωριζω αν εχει και στην υπολοιπη ελλαδα) τη γνωμη εχετε??

στα σαμπουαν και στα αφρολουτρα εχει μεγαλη διαφορα, το ιδιο και σε καποια απορρυπαντικα.. για επωνυμα παντα μιλαω..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Είστε τέλειες, ευχαριστώ! Ξέρετε αν κάποια στιγμή η Benetton τα κάνει 70%, σαν να είχε πάρει το μάτι μου κάτι στις προηγούμενες εκπτώσεις, αλλά δεν πρόλαβα...

Τη Δευτέρα είχαν 40%, μάλλον την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων θα κάνουν το 70%.

Τη Δευτέρα είχαν 40%, μάλλον την τελευταία εβδομάδα των εκπτώσεων θα κάνουν το 70%.

η κουνιάδα μου δουλεύει σε ένα κατάστημα benetton και μου είπε ότι αν θα βάλει, θα βάλει το Φλεβάρη όπως και πέρυσι

Διαφημίσεις

o βεροπουλος στο φυλαδιο εχει πολυ καλες προσφορες..το essex το μεγαλο κουτι θα το παρω 5,05(εχω κουπονι 3 ευρω)

κανονικα εχει 8,05

ταμπλετες fairy-40% θα τις παρω 2,60 τα 31η 39τμχ(εχω κουπονι)

και πολλα αλλα.

με ενα πακετο everyday δωρο κασκολ

αν αναφέρεσαι στα beneton έχει ήδη -50% με αγορές άνω των 100? αλλά στην αργυρούπολη. Κέντρο νομίζω πως είναι από 200? και πάνω. Επειδή είναι franchise από κατάσστημα σε κατάστημα υπάρχουν διαφορές.

Στα carrefour έχει 30% στα pampers, οικονομικές συσκευασίες .

Πήγα σήμερα να πάρω 3 κουτιά των 56 και μου είπαν πως αυτά δεν θεωρούνται οικονομικές συσκευασίες, είναι Δυνατόν αυτό?? Τα 56 δεν είναι και τα 42 είναι??

Στο site του Βεροπουλου βλεπω πανες μαρκας Daipers Air σε καλες τιμες,ειδικα στο 4-10Kgr βγαινει 0.17 η πάνα.

Δεν ξερω καθολου την μαρκα,ειναι ελληνικές ή κατι τετοιο;

Για να απαντησω στην ερωτηση μου :-P, ναι τελικά τα Daipers ειναι ελληνικα.Ειναι η ιδια εταιρεια που βγαζει τα babylino,τα μαντηλακια babycare κτλ.Υπαρχουν και μαντηλάκια Daipers πολυ φτηνα,μονο αυτα απο amazon ειναι φτηνότερα νομιζω και δεν χρειαζεται να παρεις μεγαλες ποσοτητες για να βγει καλη τιμη.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LIBERO 40% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ MAS CARD

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟ 27/01 ΕΩΣ 29/01/11 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣΟΥΤΗ

Ευχαριστωωωω! Σε διάβασα το πρωί αλλα επειδη ήμουν σχολειο εστειλα τον μπαμπάκα μου και μου πήρε 5 κουτάκια :mrgreen:

Στα carrefour έχει 30% στα pampers, οικονομικές συσκευασίες .

Πήγα σήμερα να πάρω 3 κουτιά των 56 και μου είπαν πως αυτά δεν θεωρούνται οικονομικές συσκευασίες, είναι Δυνατόν αυτό?? Τα 56 δεν είναι και τα 42 είναι??

Στειλε κανενα μαιλ στα κεντρικα.

Αν ειναι δυνατον.:confused::confused::confused:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...