Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στα αβ παντος δεν εχουν 30% σημερα

ΕΧΟΥΝ!!!!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΚΣΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ SITE.ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ BIC (ΚΑΤΙ ΚΙΤΡΙΝΑ) ΑΠΟ ΚΑΤΩ, "ΣΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ" ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 30% ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΛΙΜΠΕΡΟ, ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΑΚΙ!!!!

z4X6p2.png

Δεν ξέρω αν είμαι οφ τοπικ, αν ναι συγγνώμη, αλλά θέλω να πώ για ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα στον Πειραιά.

Βρίσκεται στην Πλατεία Πηγάδας, είναι μικρό μαγαζί και έχει παιδικά ρούχα, επώνυμα ως επί το πλείστον, μεταχειρισμένα (σε άριστη κατάσταση) και καινούρια, με τιμές από 0,50 λεπτά έως 10 ευρώ το κομμάτι. Σε μια γρήγορη ματιά είδα Benetton, Dpam, Mothercare κτλ.

Αγοράζει ρούχα από μαμάδες, είτε φορεμένα, είτε καινούρια, είδα αρκετά με τα ταμπελάκια.

Οπότε αν θέλετε, είτε πάτε εκεί για να πουλήσετε, είτε για να αγοράσετε.

Μου φάνηκε ενδιαφέρον και το γράφω για όποια την βολεύει. Αν θέλετε διεύθυνση, πείτε μου.

Θέλω και εγώ διευθυνσή, σε ευχαριστώ!

1gGKp3.png

Διαφημίσεις

ναι στο ΑΒ -30% από σήμερα μέχρι 29/1, στον μασούτη -40%, στα carrefour επίσης 21/1-22/1 -40% και στο mymarket -25% στο φυλλάδιο από χτες μέχρι 1/2. ;) stocking stocking stocking!!!!!

Είναι σίγουρο?ΣΤα φυλλάδια τους και στις σελίδες τους, δεν έχει κάτι!!!!

z4X6p2.png

στο my market εχει 30% στα libero οχι 25.

σημερα πηγα σκλαβενιτη και ειχε Libero οικονομικη -6 ευρω και ολα τα νουμερα 5 και 6 με στικερ -4 ευρω οποτε εβγαινε -10 ευρω(εβγαινε 8,45).πηρα 6 πακετα και απο 110 ευρω εδωσα 31,70 με τα κουπονια που ειχα.πηγα στης αγ παρασκευης το καταστημα.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Βγήκαν ξανά τα e-coupons. (http://www.livesmart.gr)

Προσοχή στην εκτύπωση γιατί εμένα δεν μου βγαλε σε ένα κουπόνι το barcode & δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.

Τρεχάτε να προλάβαιτε πριν εξαντληθούν πάλι !(λήγουν 28.2.11)

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχετε υπ όψιν σας ότι στα Carrefour-marinopoulos όσο και αν προσπάθησα δεν δεχόντουσαν τα κουπόνια. Αν έχετε κουπόνια συμφέρει να πάτε σε άλλο S.Market που μπορεί να έχει 30%.Μη δελεάζεστε απο το -40% του Carrefour

καλημέρα κορίτσια, χτες πήγα Σκλαβενίτη. Έχει -30% στις πάνες και στα μωρομάντηλα Pampers.. Στα μωρομάντηλα η τιμή βγαινει 4,10 περιπου και συμφερει ( 3 πακέτα).. πάνες δεν πήρα γιατι τα babylino τα έχει 15,60 - 4,00 (κουπονι) τα πήρα 11,60 και με συμφερει καλύτερα από τα Pampers.

Εχει φθηνα τα μαλακτικά supline συμπηκνωμένο με 2,00 ευρώ

1gGKp3.png

καλημερα κοριτσια..στο σαιτ με τα κουπονια πως κανουμε εγχρωμη την εκτυπωση?

Δεν έχω εκτυπώσει αλλά νομίζω πως πρέπει να ε'ιναι στην επιλογή του εκτυπωτή σου .

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...