Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΙ ΣΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ Η ΜΠΕΙΜΠΙΛΙΝΟ....μακραν η καλυτερη σαυτα.και στις πανες ειναι καλη,εχε χαρη που ο συζυγος θελει τα παμπρερς.στο βεροπουλο χτες ειδα ενα ταμπελακι οτι τα μπειμπιγκου εχουν χαμηλη τιμη.ειχαν και στικερ-2.το χτυπησα στο μηχανημα και το εβγαλε 5 και κατι....

Σημερα παρελαβα κουπονια libero, πηγα στον μαρινοπουλο και πηρα μια μικρη συσκευασια easy up

Αρχικη τιμη 10,35 - 2,50 το κουπονι =7,85

και παρατηρω οτι το -20% ειναι 1,57

τελικη 6,28 δηλαδη την εκπωση την δικη τους την κανουνε αφου αφαιρεθει το κουπονι

Γιατι να μη γινεται το αντιθετο???Πρωτα η εκπτωση και μετα το κουπονι???

Μου φαινεται μας μυριστηκαν και κανουν απατεωνιες!!!

ενταξει δε μπορεις να τους υποχρεωσεις με ποια σειρα θα στα αφαιρεσουν

συνηθως το ποσοστο εκπτωσης ειναι επι της τελικης τιμης οποτε και εγω θα εβγαζα πρωτα το κουπονι

τελικα δε χρειαστηκα να τσακωθω, περασα απο ενα δικο μας, κωκωσης-ηλιουπολη και ειχε και αυτος 20% και στικερ 5 ευρω στα μεγα συσκευασιες

το ρεζουμε, 88 τεμαχια------10,95!!!!!!!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

ενταξει δε μπορεις να τους υποχρεωσεις με ποια σειρα θα στα αφαιρεσουν

συνηθως το ποσοστο εκπτωσης ειναι επι της τελικης τιμης οποτε και εγω θα εβγαζα πρωτα το κουπονι

τελικα δε χρειαστηκα να τσακωθω, περασα απο ενα δικο μας, κωκωσης-ηλιουπολη και ειχε και αυτος 20% και στικερ 5 ευρω στα μεγα συσκευασιες

το ρεζουμε, 88 τεμαχια------10,95!!!!!!!

Μιλάμε για τα παμπερς συσκευασία τζάμπο? Και τα πήρες σήμερα απο τον ΚΟΚΚΩΣΗ?? Τρέχω αύριο να προλάβω, αν δεν τα πήρες όλα..Φαντάζομαι κάνουν σε όλους την έκπτωση??

4599150571.png6def44b14c.png

χαχαχα τρεχα και ελπιζω να βρεις

μη φοβασαι ειμαστε σε διαφορετικες κατηγοριες , πηρα σε 4 και 5 baby dry

τωρα για πιο μικρα δε κοιταξα καταλαβαινεις

αλλα ριξε μια ματια, κοντα εισαι

kKZUp2.png

Νομιζω πως τις συσκευασιες τζαμπο της βγαζουν απο το 4 και πανω.. Δεν θυμαμαιποτε να εχω δει μικροτερα νουμερα οσα χρονια αγοραζω.

Αυτο με τα στικερ κ το κουπονι το εχω παθει κι εγω παλιοτερα (δεν μου στελνουν πλεον απο καμια εταιρια) Μου ειπαν οτι οταν το προιον εχει ηδη εκπτωση απο την εταιρεια η ιδια η εταιρια δεν δεχεται αλλη εκπτωση για το συγκεκριμενο ειδος. Αλλα ας παρει καποια να το διευκρινησει.

Εγω παντως με τα παμπερς δεν ειχα ποτε προβλημα ενω με τα λιμπερο τη νυχτα ειδικα ειχαμε διαρροες.. Απο την αλλη στα βρακακια εχω βολευτει καλυτερα τα λιμπερο κι ας ειναιλιγο πιο χοντρομενα. Βεβαια τωρα που τα φορουσε συνεχεια (λεγαμε να κοψουμε τα τσισα) παρατηρησα οτι στην περιοχη που ειναι το λαστιχο βγαζει κοκκινιλα και ειχε φαγουρα. Πηρα τα παμπερς και παλι στην περιοχη που ειναι το λαστιχο εκανε τα ιδια.. Εχει να κανει μαλλον με το οτι δεν εφαρμοζει πολυ καλα σε εκεινο το σημειο. Πηραμε παλι τα κανονικα και ηρεμισε το παιδι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

πηγα σημερα καρφουρ κ στην μεγαλη συσκευασια των παμπερς (κουτι)

,απο το κουτι φαινοταν να εχουν ξεκολλησει κατι ......να ταν το στικερ των 4 ευρω ??????????????

οπως και να χει πηραμε πανες (για 2 )και στο συνολο γλιτωσαμε 32 ευρω ! καλα ειναι .....

βγαινοντας λεω στον αντρα μου .........αυριο τρωμε πανες κοκκινιστες !!!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

χαχαχα τρεχα και ελπιζω να βρεις

μη φοβασαι ειμαστε σε διαφορετικες κατηγοριες , πηρα σε 4 και 5 baby dry

τωρα για πιο μικρα δε κοιταξα καταλαβαινεις

αλλα ριξε μια ματια, κοντα εισαι

Νομίζεις..με τέτοια κοιλιά που έχει θα ξοδέψω ένα μεγάλο πακέτο νο3 που έχω, και αρχίζω νο4 γιατί ήδη αρχίσαν οι διαρροές απο το πλάι. Είναι επισήμως και ο πρώτος χοντρός στην οικογένεια..

4599150571.png6def44b14c.png

πήγε ο άντρας μου χθές στο μαρινόπουλο, δέχθηκαν και τα κουπόνια και την έκπτωση όλα.

μια μεγάλη συσκευασία με τίκερ -4Ε(που για να το βρει έψαχνε στο βάθος),κουπόνι -4Ε και -20%. πολύ φθηνό βγήκε.

και 2 μικρές συσκευασίες με κουπόνι -2Ε και -20%.

βάλαμε και την πρώτη συμμετοχή για τον διαγωνισμό της libero, επιτέλους.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

η libero δεχεται το κουπονι μαζι με το στικερ και την εκπτωση 20 %

το προβλημα ειναι με την pampers στο carrefour, δεν δεχεται το στικερ 5.00 ευρω μαζι με το κουπονι

μου ηρθε και sms σημερα απο παμπερς για την εκπτωση 5.00 ευρω

]

σημερα σου ηρθε εφη μου?εμας γιατι δεν μας στελνουν οι κοπανοι?καλα πες τους σχεδον τελειωσανε....εδω ηδη εξαντληθηκαν.το τελευταιο πηρα εγω προχθες....μονο ο βεροπουλος τα φερνει.αβ και ατλαντικ δεν τα εχουνε φερει.ειναι εκτος λιστας για εδω...

Διαφημίσεις

χα χα!ειναι τελειως γκαου!ας οψετε ο αντρας μου που θελει τα παμπερς αλλιως θα τους ειχα ξαποστειλει προ πολου..η μπειμπιλινο μου αρεσει εμενα.συνεπεια ακριβεια τιμη και ωραια δωρα....και ποιοτητα φυσικα...

εγω να πω την αληθεια ακολουθω παντα τις προσφορες.

αυτο που εχει εκπτωση και κουπονι παιρνω.

μου αρεσουν οι παμπερς τα μπειμπιλινο. τα λιμπερο οχι τοσο γιατι ειναι χοντροκομμενα και ειχα και καποιες διαρροες

]

χα χα!ειναι τελειως γκαου!ας οψετε ο αντρας μου που θελει τα παμπερς αλλιως θα τους ειχα ξαποστειλει προ πολου..η μπειμπιλινο μου αρεσει εμενα.συνεπεια ακριβεια τιμη και ωραια δωρα....και ποιοτητα φυσικα...

δεν καταλαβαίνω γιατί "ακούς" τον άντρα σου! πάρε κορίτσι μου αυτές που σ' αρέσουν. πιο φτηνές είναι οι babylino (να μια καλή δικαιολογία). βρες μια δικαιολογία και κάνε κουμάντο εσύ στον κ... της μικρής!!!!

έλα1 έλα! πολύ αέρα πήρανε! εμείς είμαστε το ισχυρό φύλο!!!!

age.png

αχ ισμηνακι δεν ξερεις τι εστι μπαμπας σε ρολο μαμας...ο δικος μας ειναι ετσι...ουτε στον εχθρο μου που λενε....εχει και τα θετικα του αλλα.....αν ακουσετε εγκλημα στη μυτιληνη.γυναικα σκοτωσε τον αντρα της εγω θα ειμαι...χα χα!γιατι τον ακουω?δεν καταλαβες καλο μου.οτι δεν του αρεσει περνει σακουλιτσα το ριχνει μεσα και το ξαποστελνει...

αχ ισμηνακι δεν ξερεις τι εστι μπαμπας σε ρολο μαμας...ο δικος μας ειναι ετσι...ουτε στον εχθρο μου που λενε....εχει και τα θετικα του αλλα.....αν ακουσετε εγκλημα στη μυτιληνη.γυναικα σκοτωσε τον αντρα της εγω θα ειμαι...χα χα!γιατι τον ακουω?δεν καταλαβες καλο μου.οτι δεν του αρεσει περνει σακουλιτσα το ριχνει μεσα και το ξαποστελνει...

βάλε τις πάνες babylino στη συσκευασία των pampers...

γιατί βρε παιδί μου τέτοιο κόλλημα; ξέρει πόση οικονομία θα κάνει χρησιμοποιώντας babylino; ένα πακέτο επιπλέον...

αααα δεν μπορώ εγώ έτσι... θα σου πώ κάτι που δεν ακούγεται όμορφα. (δεν το συνεριζόμαι και ουτε μου αρέσει) ποιός αγοράζει τις πάνες; αυτός θα διαλέγει τι θα φοράει το παιδί.

age.png

ισμηνακι την περασμενη κυριακη μου αφησε η παξ ενα πακετο αλλη μαρκα.δεν ηταν γνωστη.το ανοιγω και το βαζω στο ραφι.περνει σακουλα και τα ριχνει μεσα και μου λεει να τα δωσω αλλου...δεν τρωγεται σου λεω.και γω της χαρισα 2 κλιπ πιπιλας κικο.ηταν πανω στις κρεμες φαριν λακτε νουνου...ειναι εγκυος στο δευτερο οποτε θα τα χρειαστει...οσο για τον αντρα μου αστον γιατι δεν μπορω να μαλωνω...ψαχνω προσφορες και τελειωνει η υποθεση...α και δεν ειναι χαζος.τα γνωριζει και τα διαβαζει.τις προαλλες πηρε ο πεθερος μου καταλαθος και μου λεει τι πανες εδωσες στη μανα μου?του λεω ρωτα αλλους.δεν τις πηρα εγω...δεν τρωγεται με τιποτα ωρες ωρες..(1 μικρο πακετο πηρε μην φανταστεις οτι ξοδευτηκαν κιολας)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...