Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διεκδικω το οσκαρ βλακειας η ηλιθια!!!!!

Μολις συνειδητοποιησα οτι παρήγγειλα τα παμπερς νο2 και χρεωθηκα και 6 λιρες μεταφορικα η χαζη!!!! Εκανα εγγραφη στην υπηρεσια για να μου τα στελνουν καθε μηνα και μολις ειδα οτι χρεωνουν μεταφορικα την ακυρωσα, ακυρωθηκε μονο ομως η μηνιαια αποστολη, η παραγγελια συνεχιστηκε κανονικα και μου χρεωσαν και τα μεταφορικα!!! Τωρα που μου ηρθε το μειλ οτι εφυγαν απο το αμαζον δεν μπορω να ακυρωσω την παραγγελια!!!!

Το φυσαω και δεν κρυωνει, πληρωσα την αξια του μισου πακετου σε μεταφορικα η χαζη!!!

sq3Zp2.png

Μέσω του αμαζον www.amazon.co.uk εκανα παραγγελια πάμπερς σε τιμή φοβερή. Δεν στέλνει ολα τα νουμερα ή όλους τους τύπους στην ελλαδα.

Αγόρασα pampers easy up +5 112τεμ (2 συσκευασιες των 56τεμ) περίπου 22 ευρω και περιμένω την Δευτέρα Pampers μωρομάντηλα 9τεμ 6,91 λίρες (8 ευρω και κατι αναλογα με την ισοτιμία). Αν δηλωσεις οτι δεν σε ενδιαφερει η γρηγορη παραδοση και η παραγγελια ειναι απο 25 λιρες και πανω δεν χρεωνει μεταφορικα.

Γυρισε στο θεμα στις 24/11 και θα βρεις όλες τις λεπτομερειες.[/quote

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΔΩ ΤΑ PAMPERS ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 19.70 ΤΑ 46 ΠΑΝΕΣ ΒΡΑΚΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 11 € Η ΕΞΑΔΑ.

ΠΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ SUBSCRIBE AND SAVE ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ .

ekotsifi, ίσως το subscribe and save να μη σε συμφέρει, γιατί θα πρέπει η μηνιαία παραγγελία σου να είναι πάνω απο 25 λίρες για να έχει δωρεάν μεταφορικά (δες το post της christy28 ), αλλά και γιατί οι τιμές στο amazon αλλάζουν από τη μία μέρα στην άλλη. π.χ. προχθές τα Active Fit είχα περίπου 15,5 λίρες, σήμερα το πρωί ανέβηκαν στις 19,5. (Μόλις είδα ότι ξαναέπεσαν στις 16!!!!!)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια μπορείτε να μου θυμίσετε το σιτε με τα κουπόνια? τα ηλεκτρονικά?

http://www.livesmart.gr είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση.

Να ξέρεις όμως πως δεν μπορείς να εκτυπώσεις πλέον άλλα.

Η προσφορά εξαντλήθηκε! Κάτι σαν "τελείωσαν τα κουπόνια".

Στην αναμονή για νέα κουπόνια. Ελπίζω τώρα μέσα στις γιορτές να βάλουν πάλι!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

τα λιντλ σήμερα έχουν παιδικές πυτζάμες και παντόφλες σε πολύ καλή τιμή,πήραμε ήδη!!

πήρα κι εγώ 2 ζευγάρια καλτσάκια με πατουσίτσες στο πέλμα και παντοφλάκια, όλα μαζί 8 ευρώ! Ευχαριστώ miamama:)

GJMap2.png

πήρα κι εγώ 2 ζευγάρια καλτσάκια με πατουσίτσες στο πέλμα και παντοφλάκια, όλα μαζί 8 ευρώ! Ευχαριστώ miamama:)

Eστειλα την μητέρα μου κ της πήρε παντοφλίτσες και ένα μπουρνουζάκι ,ανυπομονώ να τα δώ!

Διαφημίσεις

http://www.livesmart.gr είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση.

Να ξέρεις όμως πως δεν μπορείς να εκτυπώσεις πλέον άλλα.

Η προσφορά εξαντλήθηκε! Κάτι σαν "τελείωσαν τα κουπόνια".

Στην αναμονή για νέα κουπόνια. Ελπίζω τώρα μέσα στις γιορτές να βάλουν πάλι!!!

ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Μου ήρθε μήνυμα στο κινητο μου ότι αύριο .λογω ότι είναι η ημερα του παιδιου το mothercare κανει 20% εκπτωση σε βρεφικα,παιδικά και είδη εγκυμοσύνης.Επίσης στα καταστηματα alouette για τον ίδιο λόγο αύριο θα κανουν δωράκια.

YiMXp3.png

λοιπον,μολις γυρισα απο Σκλαβενιτη Ν.Χαλκηδονας..εχει κουπονι -5ευρω στα pampers για 1 συσκευασια ενω για 2 εχει κουπονι -15 ευρω..νομιζω ειναι καλη προσφορα κ απο οτι ειδα ειναι για ολα..

bV6Dp3.png

Πάντως παιδιά, σε Βασιλόπουλο, για προϊόντα u n i l e v e r δεν τα δέχτηκαν τα livesmart κουπόνια. :(

Αύριο βρήκανε να κάνουν έκπτωση τα μάδερκέαρ; Θα 'χει ΨΟΦΟ, ποιος κατεβαίνει κέντρο;

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο Μασουτης εχει προσφορα στις πανες pambers -30% και στα babylino - 40%. νομιζω ειναι για 1 μηνα αυτη η προσφορα. τον προνγουμενο μηνα ειχε -35% στις πανες pambers μονο.

Στο σαιτ στις προσφορές ημέρας λεει οτιυπάρχει εκπτωση στα pampers 30% απο Δευτέρα μεχρι Τετάρτη

http://www.masoutis.gr/swift.jsp?CMCCode=0302&extLang=

Ισχυουν κουπονια στον Μασουτη μαζι με την προσφορά??

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...