Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

που περιπου μενεις?εγω μενω διπλα στο 5 δημοτικο.

Kαλημέρα Erianton, είμαι γραμμένη στην εταιρία που ανεφέρεις, έχω πάρει μέρος στην ερευνά τους για την Sanoflore, μου έστειλαν την κανονική συσκευασία κρέμας ματιών, αφρόλουτρο και αποσμητικό και μετά ετοίμασα μια αναφορά όπου ανέλυα τί μου άρεσε και τί όχι από τα προϊόντα. Αξίζει τον κόπο αφού δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Επιπλέον ειμαι γραμμένη εδω

www.polytimesgnomes.gr

όπου παίρνω μέρος σε έρευνας αγοράς μέσω ιντερνετ και όταν μαζεψω 10ευρώ μου στέλνουν ένα voucher και το εξαργυρώνω συνήθως στο Χόντος. Σίγουρα το ποσό δεν ειναι κάτι φοβερό αλλά από τη στιγμή που δεν κουράζομαι για πιο λόγο να μην το κάνω;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή Κυριακή σε όλες.

Από τη Δευτέρα 22/11 ως την Παρασκεύη 26/11 η αλυσίδα σουπερμάρκετ ALdi επειδή κλέινει :-( θα έχει όλα τα προϊόντα -50%, εχθές που πήγα στο κατάστημα στο Ρέντη ειχαν μείνει τυροκομικά, σαλάμια, κατεψυγμένα, λάδια, μακαρόνια, όσπρια, σίγουρα δεν 8α μείνει τίποτα μέχρι το τέλος της εβδομάδας οπότε όσες έχετε ένα κοντά σας καλό θα ήταν να πάτε αύριο

επίσης και ο πατάκης στο υπόγειο -50%

Καλό!!!!

Έχει από όλες τις κατηγορίες βιβλία στο υπόγειο?

Επίσης για όσες μανούλες χρησιμοποιούν pampers

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

Προσοχή όμως γιατί εξαιρεί κάποιες συσκευασίες! Και μόνο με τη χρήση κάρτας club.

Αν κάποιος δεν έχει πάντως ας ζητήσει του επόμενου πελάτη που περιμένει στη σειρά (μου την έχουν ζητήσει άπειρες φορές).

Καλή Κυριακή σε όλες.

Από τη Δευτέρα 22/11 ως την Παρασκεύη 26/11 η αλυσίδα σουπερμάρκετ ALdi επειδή κλέινει :-( θα έχει όλα τα προϊόντα -50%, εχθές που πήγα στο κατάστημα στο Ρέντη ειχαν μείνει τυροκομικά, σαλάμια, κατεψυγμένα, λάδια, μακαρόνια, όσπρια, σίγουρα δεν 8α μείνει τίποτα μέχρι το τέλος της εβδομάδας οπότε όσες έχετε ένα κοντά σας καλό θα ήταν να πάτε αύριο

εχει προσφορα και στισ πανες?? εχω ακουσει οτι ειναι καλες!!

Kαλημέρα Erianton, είμαι γραμμένη στην εταιρία που ανεφέρεις, έχω πάρει μέρος στην ερευνά τους για την Sanoflore, μου έστειλαν την κανονική συσκευασία κρέμας ματιών, αφρόλουτρο και αποσμητικό και μετά ετοίμασα μια αναφορά όπου ανέλυα τί μου άρεσε και τί όχι από τα προϊόντα. Αξίζει τον κόπο αφού δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.

Επιπλέον ειμαι γραμμένη εδω

www.polytimesgnomes.gr

όπου παίρνω μέρος σε έρευνας αγοράς μέσω ιντερνετ και όταν μαζεψω 10ευρώ μου στέλνουν ένα voucher και το εξαργυρώνω συνήθως στο Χόντος. Σίγουρα το ποσό δεν ειναι κάτι φοβερό αλλά από τη στιγμή που δεν κουράζομαι για πιο λόγο να μην το κάνω;;

ζουζου να σε ρωησω κατι. και γω γραφτηκα στο agents. ηθελα να ρωτησω... τωρα που γραφτηκα αυτοι θα μου πουνε να συμμετεχω και θα μου στειλουνε ή πρεπει να δηλωσω και κατι αλλο για να παρω μερος και να μου στειλουνε προιοντα??

ή απλα περιμενω μεχρινα μου πουν αυτοι??

Διαφημίσεις

Ειρινιτας μη σου κανει εντυπωση.....

ειναι/ηταν λιγο πιο ακριβα απο τα λιντλ σε καποια προιόντα, σε καποια αλλα αρκετα ποιο ακριβα....και απλα ήρθαν ενω ήταν ηδη παγιωμενα τα λιντλ...

Εγω πχ πηγα δυο τρεις τεσσερις φορες αλλα ανακαλυπτοντας οτι ειναι ακριβοτερα δεν ξαναπηγα.

Μπα, την έλυσα την απορία μου!

3 καταστήματα σε Αθήνα -Πειραιά μόνο, και πολλά σε άλλες πόλεις. Που να σταθούν!

Πρώτα έπρεπε να πιάσουν εντός Αθηνών και μετά να ξανοιχτούν.

Κι αν είναι και πιο ακριβα....

ζουζου να σε ρωησω κατι. και γω γραφτηκα στο agents. ηθελα να ρωτησω... τωρα που γραφτηκα αυτοι θα μου πουνε να συμμετεχω και θα μου στειλουνε ή πρεπει να δηλωσω και κατι αλλο για να παρω μερος και να μου στειλουνε προιοντα??

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ!!!

Μια απάντηση από καποια έμπειρη θα με ενδιέφερε!!!

Τα φώτα σας κοριτσάκια!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ!!!

Μια απάντηση από καποια έμπειρη θα με ενδιέφερε!!!

Τα φώτα σας κοριτσάκια!!!

Mε προλάβατε..... Και εγώ το ίδιο θελω να ρωτησω.

Επισης το αλλο το πολυτιμες γνωμες δεν με δεχεται για εγγραφη... Γιατι τι τους εκανα? :rolleyes:Γραφτηκατε?

Διαφημίσεις

Καλό!!!!

Έχει από όλες τις κατηγορίες βιβλία στο υπόγειο?

QUOTE]

απ'ότι θυμάμαι έχει παιδικά, παραμύθια, βρεφικά και άλλα. Δεν είναι όμως όλα τα βιβλία του υπογείου. Αξίζει να πας. Ολο και κατι θα βρεις (αν εχεις παιδια)

ειναι/ηταν λιγο πιο ακριβα απο τα λιντλ σε καποια προιόντα, σε καποια αλλα αρκετα ποιο ακριβα....και απλα ήρθαν ενω ήταν ηδη παγιωμενα τα λιντλ...

Εγω πχ πηγα δυο τρεις τεσσερις φορες αλλα ανακαλυπτοντας οτι ειναι ακριβοτερα δεν ξαναπηγα.

Λάθος όμως γιατί ναι μεν είναι /ήταν πιο ακριβα απο lidl αλλα αν έβλεπες απο ποιές εταιρίες είναι τα προιόντα τους ίσως θα αναθεώρουσες....π.χ. τα γιαουρτια ολα σχεδόν είναι της Μεβγάλ, τα κοτοπουλα του Μιμικου κτλ. και οι τιμές μισοτιμης.

τεσπα ακουσα οτι κλείνουνε γιατί διεθεσαν ενα Α΄μπάτζετ για να υλοποιήσουν 40 καταστήματα στην Ελλάδα, αλλα με αυτά τα χρηματα καταφεραν να γίνουν τα 38... και αυτοί δεν χαρίζουν κάστανα!!!! Αποφάσησαν να τα κλείσουν όλα.......

Λάθος όμως γιατί ναι μεν είναι /ήταν πιο ακριβα απο lidl αλλα αν έβλεπες απο ποιές εταιρίες είναι τα προιόντα τους ίσως θα αναθεώρουσες....π.χ. τα γιαουρτια ολα σχεδόν είναι της Μεβγάλ, τα κοτοπουλα του Μιμικου κτλ. και οι τιμές μισοτιμης.

τεσπα ακουσα οτι κλείνουνε γιατί διεθεσαν ενα Α΄μπάτζετ για να υλοποιήσουν 40 καταστήματα στην Ελλάδα, αλλα με αυτά τα χρηματα καταφεραν να γίνουν τα 38... και αυτοί δεν χαρίζουν κάστανα!!!! Αποφάσησαν να τα κλείσουν όλα.......

Φαντάζομαι ότι μιλάτε για τα aldi έτσι; Εμένα με βόλευαν πιο πολύ από τα λιντλ και είχαν περισσότερη ποικιλία. Μήπως ξέρει κανείς ποιος τα πήρε;

και εγώ τα εκτύπωσα κανονικά αλλά λόγω "οικογενειακης" ιωσης:-( δεν πηγα σουπερ. Ενημέρωσε μας αν τα χρησιμοποιήσεις!!!;)

Καλησπέρα.

Εγώ τα χρησιμοποίησα στον Σκλαβενίτη την Παρασκευή, η ταμίας δεν το ήξερε αλλά ρώτησε και της είπαν ότι μόλις εκείνη την ημέρα τους είχε ενημερώσει η εταιρεία, οπότε μου τα αφαίρεσε κανονικά!

Καλησπέρα.

Εγώ τα χρησιμοποίησα στον Σκλαβενίτη την Παρασκευή, η ταμίας δεν το ήξερε αλλά ρώτησε και της είπαν ότι μόλις εκείνη την ημέρα τους είχε ενημερώσει η εταιρεία, οπότε μου τα αφαίρεσε κανονικά!

Κουπόνια από livesmart.gr

Διαφημίσεις

Προσωπικά τα βολευόμουν περισσότερο από τα lidl στα οπωρολαχανικά ήταν πολύ φθηνότερα από τα Λιντλ αλλά και σε τυριά και αλλαντικά έβλεπα διαφορές

Σε ενημερώνουν μέσω e-mail ότι ξεκινά η καμπάνια και αν θες συμμετέχεις, εντός 10ημερων σου στέλνω τα προϊόντα και έχεις ένα περιθώριο μέχρι να τους στείλεις την αναφορά σου

Σε ενημερώνουν μέσω e-mail ότι ξεκινά η καμπάνια και αν θες συμμετέχεις, εντός 10ημερων σου στέλνω τα προϊόντα και έχεις ένα περιθώριο μέχρι να τους στείλεις την αναφορά σου

Να' σαι καλά βρε κοριτσάκι!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Στη Γερμανία πάντως τα aldi θεωρούνται κλάσης ανώτερα από τα lidl.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν κατάφεραν να σταθούν Ελλάδα.

Tι να πω..συμφωνώ και εγώ στα λόγια σου...μάλλον από λάθος οργάνωση αφού αλλάξαν σε μέσα σε 2 χρόνια 4 διευθυντές...

να κανω μια ερωτηση στα καρφουρ δεχονται κουπονια για παμπερς λεω να περασω μια βολτα...πως μπορω να επικοινωνησω με την εταιρια για να μου στειλουν εμαιλ,οτι δεχονται τα κουπονια?

να κανω μια ερωτηση στα καρφουρ δεχονται κουπονια για παμπερς λεω να περασω μια βολτα...πως μπορω να επικοινωνησω με την εταιρια για να μου στειλουν εμαιλ,οτι δεχονται τα κουπονια?

στειλε εδω

[email protected]

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...