Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

παρε τηλεφωνο στα κεντρικα και ρωτα τους αν παιρνουν κουπονια.αν σου πει ναι πηγαινε τα πισω για επιστροφη και αγορασες τες παλι μαζι με τα κουπονια αυτη την φορα.ποτε δεν ειχα προβλημα με τον βεροπουλο και τα κουπονια.ειναι που θα πεσεις.

έστειλα e-mail και έχω σκοπό να τους πάρω και αύριο τηλέφωνο. όσο για τις πάνες.... αφού είχα διαβάσει εδώ οτι έχουν δεχτεί τα κουπόνια ( δυστυχώς δεν ήξερα περιοχή για να το αναφέρω στο e-mail μου ) , μόλις μου είπαν οτι δεν δέχονται κουπόνια στις προσφορές, πολύ απλά δεν πήρα τις πάνες :lol::lol:

( οχι οτι τους έκανα τίποτα σοβαρό , αλλά οχι να νομίζουν οτι μπορούν να μας δουλέψουν τόσο εύκολα :wink: )

1zcHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

shady μολις γυρισα και εγω απο my market και μου εκαναν το ιδιο με ταμπλετες πλυντηριου.δεν επαιρναν το κουπονι.μα λεω την προηγουμενη εβδομαδα που ειχατε παλι προσφορες (ava -40%) χρησιμοποιησα κανονικα τα κουπονια μου.αα λεει θα εκανε λαθος η ταμιας και θα τα χρεωθηκε.εν τω μεταξυ εχω 3 αποδειξεις οι οποιες ειναι με προιοντα που ειχαν εκπτωση και σε ολα ειχα κουπονια και τα περασανε.απο 3 διαφορετικες ταμιες :shock:,χρεωθηκαν δηλαδη ολες αυτες???????????

δεν τελειωσα ακομα......εχω και μειλ να στειλω ........:evil::evil::evil::evil::evil:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Xθες αγορασα ταμπλετες calgonit(το πακετο ειχε μεσα 42 ταμπλετες) απο τον Βασιλοπουλο με το -40%.

Αρχικη τιμη 9,92€-40%-3€κουπονι που ειχα=2,95€!!!:lol:

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

Διαφημίσεις

shady μολις γυρισα και εγω απο my market και μου εκαναν το ιδιο με ταμπλετες πλυντηριου.δεν επαιρναν το κουπονι.μα λεω την προηγουμενη εβδομαδα που ειχατε παλι προσφορες (ava -40%) χρησιμοποιησα κανονικα τα κουπονια μου.αα λεει θα εκανε λαθος η ταμιας και θα τα χρεωθηκε.εν τω μεταξυ εχω 3 αποδειξεις οι οποιες ειναι με προιοντα που ειχαν εκπτωση και σε ολα ειχα κουπονια και τα περασανε.απο 3 διαφορετικες ταμιες :shock:,χρεωθηκαν δηλαδη ολες αυτες???????????

δεν τελειωσα ακομα......εχω και μειλ να στειλω ........:evil::evil::evil::evil::evil:

sofaki έχω τελικά την εντύπωση οτι το έχουν σύστημα και σε όποιον πιάσει έπιασε ....:evil:

και βασικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.. αφού τα χρήματα από την έκπτωση λόγω κουπονιου , τα παίρνουν πίσω από τις εταιρείες :?

και εγώ έστειλα e-mail στον βερόπουλο αλλά επειδή είμαι 100% σίγουρη οτι ΔΕΝ θα ασχοληθούν , πήγα σε άλλο κατάστημα ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στην ίδια περιοχή και μου πήραν τα κουπόνια κανονικότατα ( 1 μεγάλη συσκευασία και 2 μικρές = 13 ευρώ και κάτι ψιλά..)

1zcHp3.png

μασουτης!!!!!!!!!

ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΦΑΣΤ SOFT 1ΚΙΛ -35% MAS CARD, ΜΟΝΟ 2,18?

ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΑ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1ΚΙΛ (-0,15?) -35% MAS CARD, ΜΟΝΟ 0,88?

ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ARIEL 68/70M -35% MAS CARD, ΜΟΝΟ 12,06?

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΕΣ PAMPERS -35% MAS CARD

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/11 ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11.

μασουτης!!!!!!!!!

ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΦΑΣΤ SOFT 1ΚΙΛ -35% MAS CARD, ΜΟΝΟ 2,18?

ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΑ ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ 1ΚΙΛ (-0,15?) -35% MAS CARD, ΜΟΝΟ 0,88?

ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ARIEL 68/70M -35% MAS CARD, ΜΟΝΟ 12,06?

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΝΕΣ PAMPERS -35% MAS CARD

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/11 ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20/11.

κουπόνια δέχεται ???

ξέρουμε αν είναι και οι simple dry?

κουπόνια δέχεται ???

Επειδη πηγα , πηρα τις active fit γιατι ειχα και κουπονια και τα δεχτηκαν μια χαρα, απο 19,40 τις πηρα 6,40νομιζω

Διαφημίσεις

ειναι καποιος απο σας agent?

agent ειναι κατι σαν εθελοντης δοκιμαστης προιοντων και υπηρεσιων.βρηκα σημερα την ιστιοσελιδα και μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον.σου στελνουν δειγματα απο διαφορα προιοντα και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τους πεις την γνωμη σου.

εχει παρει μερος κανεις απο εσας σε κατι τετοιο?

να το δοκιμαζαμε?

http://www.spread-it.gr/displayITM1.asp?ITMID=24

http://agents.spread-it.gr/register.aspx

eQMGp2.png

Έχω γραφτεί πολύ πρόσφατα. Ακόμα δεν έχω πάρει μέρος σε κάποια καμπάνια. Ενδιαφέρον μου φάνηκε γι' αυτό και γράφτηκα!!! Θα σας πω εντυπώσεις μόλις έχω γνώμη!!! Άσχετο... ERIANTON είμαστε "κοντοχωριανοί" που λένε... Αργυρούπολη κι εγώ!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

κουπόνια δέχεται ???

δεχεται κουπόνια! για simply dry δεν γνορίζω αν εχουν εκπτωση αλλα εγω τα κουπονια που εχω απο αυτους για πανες εξαιρείται η simply dry. πήρα active feet -35% απο αυτους κ μου αφιρεσαν κ κουπονι. δεν θυμαμαι τελικη τιμη γιατι πήγε ο αντρας μου

M6bap3.png

cik1p3.png

Μολις γυρισα απο Ολλανδια και τα νεα που εχω να σας πω ειναι τα εξης : Μαλλον εμεις στην Ελλαδα ειμαστε πλουσιοι και δεν το ξερουμε : γαλα πρωτης βρεφικης ηλικιας (αυτο που στη Ελλαδα αγοραζουμε μονο απο φαρμακεια) στο σουπερ μαρκετ τα 900γρ.απο 8,50 μεχρι 9,99 ευρω (μαρκα γνωστη που κυκλοφορει και στην Ελλαδα). Επισης πανες γνωστης μαρκας που κυκλοφορουν και στην Ελλαδα και τις πληρωνουμε 18,5 και βαλε εκει μονο 9,50 ευρω!!!!

Μα για ποσο μ.....ς μας περνανε????????????

Αυτα!!!

Αν εχετε καμια ιδεα που μπορω να απευθυνθω ετσι για να μου λυσει καποιος την απορια γιατι υπαρχει αυτη η διακριση θα ημουν ευγνωμων!!!

.png

Διαφημίσεις

Έχω γραφτεί πολύ πρόσφατα. Ακόμα δεν έχω πάρει μέρος σε κάποια καμπάνια. Ενδιαφέρον μου φάνηκε γι' αυτό και γράφτηκα!!! Θα σας πω εντυπώσεις μόλις έχω γνώμη!!! Άσχετο... ERIANTON είμαστε "κοντοχωριανοί" που λένε... Αργυρούπολη κι εγώ!!!
που περιπου μενεις?εγω μενω διπλα στο 5 δημοτικο.

eQMGp2.png

Ίσως άσχετο αλλά δεν ξέρω που αλλού να βάλω το post.

Για βιβλία τα οποία η τελευταία τους έκδοση είναι τριετίας τουλάχιστον, ανακάλυψα το βιβλιοπωλείο πολιτεία κάτω κέντρο Αθήνας. Ενώ άλλά κάνουν την απλή έκπτωση 10%, εκείνο ξεκινά από 25-30%.

Και η πρωτοπορία έχει καλές τιμές αλλά θέλει ψάξιμο και σύγκριση, για όποιον δεν βαριέται τα πάνω κάτω στο κέντρο (δεν απέχουν και πολύ πάντως)

Ίσως άσχετο αλλά δεν ξέρω που αλλού να βάλω το post.

Για βιβλία τα οποία η τελευταία τους έκδοση είναι τριετίας τουλάχιστον, ανακάλυψα το βιβλιοπωλείο πολιτεία κάτω κέντρο Αθήνας. Ενώ άλλά κάνουν την απλή έκπτωση 10%, εκείνο ξεκινά από 25-30%.

Και η πρωτοπορία έχει καλές τιμές αλλά θέλει ψάξιμο και σύγκριση, για όποιον δεν βαριέται τα πάνω κάτω στο κέντρο (δεν απέχουν και πολύ πάντως)

πολύ ενδιαφέρον!!!!!!

και που ακριβώς είναι αυτό το βιβλιοπωλείο;;;;;;;

απο καποιο ποσο και πανω το βιβλιοπωλειο Πολιτεια στα στελνει σπιτι με δωρεαν αποστολη. Οταν ξερεις ποια βιβλια θες τους παιρνεις τηλ και στα στελνουν. Νομιζω οτι η δωρεαν αποστολη ειναι απο 25 ευρω και ανω.

εγω παρηγγειλα απο το τηλ τα βιβλια που θελανε στο σχολειο και μου τα φερανε σε δυο μερες χωρις εξοδα αποστολης

κοριτσακια μου!

Πολιτεία (πίσω από τα προπύλαια)

http://www.politeianet.gr/

Βιβλία για όλους (Στην Αιόλου, πάνω από Ομόνοια)

http://www.wiw.gr/greek/athens_center_vivlia_gia_olous_ar_kandilapths_co_sa/

Πρωτοπορία

http://www.protoporia.gr/

Στο Βιβλία για όλους έκανα για χρόνια παραγγελίες, τηλεφωνικά τους έλεγα τίτλο/εκδόσεις μου έλεγαν τιμή και αποφάσιζα.

Στην πρωτοπορία βάζει κάποια παλαιότερα βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μας έτυχε να αγοράσουμε βιβλία με μισό ευρώ!!! Βέβαια επειδή είχε ανταπόκριση τις έβγαλε τις χαμηλές τιμές (τώρα κάποια τα έχουμε δει με 5?).

Στην πολιτεία μου είπαν αυτό για την παλαιότητα. Βέβαια μόλις είδα ότι δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στο site τους,τι να πω...Πάντως κι εκεί έχω δει διαφορές σε σχέση με πρωτοπορία.

Γι αυτό είπα θέλει ψάξιμο, σε άλλα το ένα θα είναι φθηνότερο ενώ το άλλο ίσως ακριβότερο.

eirinitas

σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!!!!!!

πολύ χρήσιμα όλα!!!!!!!!!!!!

είμαι βιβλιοφάγος και ψάχνω γενικά για προσφορές.......... αγοράζω και μεταχειρισμένα βιβλιά, μιας και τα οικονομικά μου δεν είναι πολύ καλά...................

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...