Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν και δεν ειμαι φαν του jumbo σε αυτο το ειδος που ζητας εκει θα βρεις πιο οικονομικα. Ο Μουστακας σε ρουχακια πουλαει μονο συγκεκριμενες εταιρειες και ως εκ τουτου ειναι και πιο ακριβος.

οχι ρουχα

ελεγα για κουβερτουλες και τετοια αλλα τελικα αποφασισα να πλεξω μονη μου

τωρα θελω ψιλοπραγματα απο εκει

κορδελες, κανα κουκλακι τετοια πραγματα

Διαφημίσεις

ναι έχει 35% εκπωση στις οικονομικές συσκευασίες και ισχύει για αρκετες μέρες. όσο για τα κουπόνια που μου έστειλε δεν ξέρω πως γινεται η επιλογη (μου έχει στείλει και άλλες φορές για παιδικες κρέμες). Να τηλεφωνούσατε μήπως???;)

Ευχαριστώ για την απάντηση.Τρέχω για παμπερς συμφέρει -35% και -6Ε !!!!

χθές μου τα έστειλε... 3 κουπονια με εκπωση 6 ευρω το καθενα για aktive fit, εστειλε και για άλλα προιόντα... αν έχεις κάρτα και έχεις πάρει πανες απο έκει θα σου στείλουν!:P

Οχι μονο πανες εχω παρει αλλά ειμαι εκει σε καθημερινη βαση...και καρτουλα εχω.....ειμαι καλος χρηματοδοτης.....

......ας επλισουμε να μου στειλουν ...

μεχρι ποτε ισχυει και δεχονται κουπονια;[/quote

δεν εχω ιδέα! σήμερα ειναι σίγουρα. και επισης δεν γνωρίζω για κουπόνια. εστειλα μην στην babylino να μου στειλουν πάντως

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

μήπως ειδατε πουθενα καμια προσφορούλα για babylino?

Super market Προμηθευτικη,εκπτωση 40% σε πανες babylino ultra dry,στις μεσαιες συσκευασιες(εως τις 30-11-2010)

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΛΕΞΗ...."ΜΑΜΑ"!!!!!!!!!

Και μενα μου ηρθαν τα κουπονάκια σημερα της παμπερς απο τον Μασουτη, αρα κοριτσια εκει ειναι η προσφορα -35% ε??

είναι -35% συν -6 ευρώ. σου βγαίνει το πακέτο 6,40ευρω!!!!:D:D

Διαφημίσεις

εχεις παρουσιασει τετοιο εκτυπωμενο εκπτωτικο κουπονι σε σουπερ μαρκετ και δεν ειχες προβλημα?

Κι εγώ αυτή την απορία έχω, γιατί μου στείλανε κι εμένα απ' το livesmart, αλλά δεν έκανα εγγραφή ακόμα.

Ξέρει κανείς αν τα δέχονται στα σούπερ;;;;

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

...και έκτός απο τις "επιθύμιες" που σου στέλνουν εκπτωτικά κουπόνια υπάρχει και αυτό: http://www.livesmart.gr που σου δίνει ηλεκτρονικά κουπονάκια;)

Κατεβασε καμια απο σας τετοια κουπονια;

Δοκιμασα να μπω στη σελιδα και οταν παταω για να κατεβασω τα κουπονια το antivirus χτπαει σαν τρελο και μου απαγορευει να το κανω (ενω συνηθως απλα με προειδοποιει)

μεχρι ποτε ισχυει και δεχονται κουπονια;[/quote

δεν εχω ιδέα! σήμερα ειναι σίγουρα. και επισης δεν γνωρίζω για κουπόνια. εστειλα μην στην babylino να μου στειλουν πάντως

μου τηλεφωνησε η babylino να μου πει για τις καινουριες πανες με χαμομήλι και θα μου στειλει κουπονια

2102419843

age.png

μου τηλεφωνησε η babylino να μου πει για τις καινουριες πανες με χαμομήλι και θα μου στειλει κουπονια

2102419843

κι εμενα το ιδιο. και μετα με πηραν και απο καπου αλλου για γκαλοπ για πανες.

Τελικα επειδη μπερδευτηκα προσφορα στα babylino εχει κ ο αρβανιτιδης κ ο Βεροπουλος -40% ?

O Αρβανιτίδης σίγουρα. ο Βερόπουλος απ οτι ειπε μια κοπέλα δεν εχει. κ μενα δεν πηρτε κατι το αυτι μου για βεροπουλο

M6bap3.png

cik1p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...