Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

να!

ειδες?

σμφωνει και η συναγωνιστρια!!!!!!!!

γεια σου σοφακι!!!!!!!!!!!!!!:D

σε χλωρο κλαρι δε θα τους αφησεις.

και αμα δεν βρεις μειλ θα βρεις τα τηλ στα κεντρικα κ θα τους σπικαρεις δυο φωνηεντα που θα σου στειλω εγω με πμ....

αν με χρειαστεις δω ειμαι γω ο καπεταν φασαριας!:P

μετά απο αυτην την εμπειρία τί λέω στα κεντρικά?

lMVOp3.png

HcIWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μετά απο αυτην την εμπειρία τί λέω στα κεντρικά?

θα πεις οτι στο κορωπι και στην κερατεα που πηγες και αγορασες πανες σου περασαν το κουπονι σαν δωροεπιταγη.να ξερεις ομως απο πριν ποσο περιπου κοστιζουν τα πραγματα που θα παρεις γιατι περνανε τις πανες,περνανε το κουπονι και βγαινει η τελικη τιμη η οποια δεν εχει περασει ουτε την εκπτωση ουτε το κουπονι γιατι δεν το δεχεται το συστημα τους.αλλα συνηθως δεν το καταλαβαινουν οι ταμιες γιατι δεν τους βγαζει μηνυμα.εγω το καταλαβα γιατι πηρα μονο πανες και κατι αλλο που εκανε ενα ευρω και αντι για 6 ευρω μου βγηκε 21 ευρω λογαριασμος.εχε το νου σου λοιπον.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

για τις pamperobies!!! παρασκευη και σαββατο 29-30/10 στa carrefour ολες οι βρεφικες πανες

PAMPERS ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ 12 ΕΥΡΩ!!!!

Eξαιρούνται τα jumbo pack!!!

http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184

πόσο εχουν δηλαδή αρχικη τιμη τα pampers; Εμεις παιρνουμε libero το Νο2 αλλά εχω κατι κουπονια για pampers... Υπάρχει οικονομικη συσκευασια σ' αυτο το μεγεθος ή ξεκιναει από το 3;

Διαφημίσεις

λετε τα καρφουρ να δεχτουν τα κουπονια??εχω ρε γμτ κουπονια παμπερσ, αυριο θα τρεξω πρωι πρωι.....

την προηγουμενη φορα που ειχε παμπερσ ποροσφορα -35% τα πηρανε τα κουπονια παντως. απλα νομιζω πας στη υποδοχη και τα εξαργυργυρωνεις αν δεν κανω λαθος.

vickoyla, νομιζω οτι στηνπισωμερια του κουπονιου λεει οτι ισχυειγιαολα τα νουμερα και συσκευασιεσ. καποια στιγμη μιακοπελα ειχε παρει τηλεφωνο στα λιμπερο και τησ ειπαν οτι δεν μπορουσαν να βαλουν ολα τα νουμερα στη φωτογραφια.:D

rYWUp3.png?PFNMbDcb

καλε πριν 3 εβδομαδες δεν ειχαν babylino 1+1 δωρο,-10 ευρω Libero και -60% libero???? μονο εγω ειμαι η τρελη που αγοραζω 7-8 πακετα για να εχω στοκ οεο?????:roll::roll:

μόνο τρελή λέει;;;;

εδώ να δεις τρελα και παράνοια..... έχω στοκάρει για τον μεγάλο, μέχρι να κόψει τη πάνα εντελώς.... μη σου πω ότι θα περισσέψουν και για τον μικρό..... ;)

Διαφημίσεις

Egw exw kati kouponia libero pou deixnoun panw tis siskeyasies 1,2,3 alla lene gia opoiadipote siskeuasia, den ta exw xrisimopoiisei pote, fadazome einai mono gia 1,2,3.?:confused:to noumero 3 mexri posa kila einai?

μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για όποια συσκευασία θες....

αρκεί να μη γράφει για οικονομική συσκευασία και εσύ να πάρεις μικρή..... μόνο τότε δεν ισχύει....

Carrefour και Μαρινοπουλος δεχονται κο0υπονια και εχουν και την επιστροφη χρηματων -15%

Μου ηρθε το πακετο 7 ευρω!!!!!!

ουαου!!μου εξηγεις λιγο την επιστροφη χρηματων . . .?το εχω στη τηλεοραση αλλα δεν εδωσα σημασια

και βασιλοπουλος σινεχιζει -30 % στα pampers μεχρη 10/11 , επισης τι ιδα σιμερα στο αβ ? τα γιαουρτακια advance delta απο 1,83 που τα επερνα σιμερα τα εχουνε βαλει 1,99!!!! μα τοσο μεγαλη αφξιση?

Διαφημίσεις

την προηγουμενη φορα που ειχε παμπερσ ποροσφορα -35% τα πηρανε τα κουπονια παντως. απλα νομιζω πας στη υποδοχη και τα εξαργυργυρωνεις αν δεν κανω λαθος.

Nαι, εγώ έτσι έκανα, περάσανε τα κουπόνια απ' το ταμείο και μας δώσανε τα λεφτά της προσφοράς στο χέρι. Ή κάπως έτσι. :mrgreen:

Πάντως τα δέχονται και τα δύο και με προσφορά.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

δλδ μαρινόπουλος και βασιλόπουλος έχει τα pampers 12 ευρω?

Ναι ο μαρινοπουλος τα έχει 12 ευρώ .

Εγώ πήρα χθες τα μοβ ,είχα και κουπόνια δηλ 9 ευρουλακια!

Αα και κάτι ακόμα έχει και την κούτα [πράσινα 68τεμ] 12 ευρώ!!

Μόνο που είχε, μόνο το νούμερο 5 :-(

Σήμερα πήραμε από Carrefour Jumbo Pack Pampers με 12? το ένα!!! Τρία πήρε ο άντρας μου! :D

Μα πως πηρες το Jumbo ΜΕ 12Ε?? αφου η προσφορα ηταν μονο για την οικονομικη συσκευασια.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...