Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

κορίτσια εγώ τα ψώνια μου τα έκανα από το μεγάλο καρφουρ μεταξύ καρδίτσας τρικάλων,ήταν εξυπηρετικότατες οι κοπέλες,για το άλλο που λέτε στην Τρικάλων δεν το ξέρω.

gio_kx για προιοντα με 100%επιστροφή αναφέρθηκα μόνο,μόνο τέτοια αγόρασα.

SOYL21 όσο για αυτό που μου είπαν για την επόμενη μέρα και λες δεν ισχύει ,εγώ το ανέφερα γιατι ετσι μου είπαν ,χωρίς να το τσεκάρω.

ανά συναλλαγή ή ανά ημέρα ισχύει τελικά το ποσό 50 ε? ο καθε υπάλληλος οτι θελει λέει....

εγώ πάντως δεν θα το άφηνα έτσι και δεν θα λυπόμουν την υπάλληλο γιατι πολύ απλά ΟΦΕΙΛΕΙ να γνωρίζει την δουλειά της!υπάρχουν τόσες κοπέλες που ψάχνουν για δουλειά ,υπάρχει τόση ανεργία ,και εργάζονται άσχετες που λένε οτι τους κατέβει στο κεφάλι,πληρώνονται για να είναι σωστές στη δουλειά τους,συγνώμη αν φαίνομαι κακιά ,αλλλά αυτή είναι η άποψη μου.Όταν δούλευα σε εταιρεία μεγάλη μου έβγαινε το λάδι να ενημερώνομαι σωστά και να ενημερώνω τους πελάτες σωστά.ασε που τίποτα δεν θα της κάνουν,μόνο καμιά επίπληξη.

ΚΑΙ επιστροφή προιόντων παίρνουν ανετότατα τα καρφουρ,μην το αφήσεις έτσι

lMVOp3.png

HcIWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τα χω παρει στο κρανιο με τα carrefour Tρικαλων!!!

Σαν εξυπνοπουλι κ εγω πηγα να ψωνισω με το 100% επιστροφη χρηματων....μπαινω στα carrefour κ πριν παρω καλαθι ρωταω μια υπαλληλο αν το ποσο πρεπει να ειναι 50 ευρω ή μπορω να ψωνισω κ παραπανω?Η απαντηση της οτι ψωνισεις αυτο θα παρεις πισω....θα ψωνισεις 100?100 θα παρεις πισω....λεω κ εγω δεν καταλαβα καλα!!!

Αρχιζω τα ψωνια μου παιρνω απο τα επιλεγμενα προιοντα με επιστροφη χρηματων παω στο ταμειο κ ο λογαριασμος 128 ευρω οι επιταγες που μου εδωσαν 2*25 ευρω

Μα λεω ειναι κ αλλα τοσα...μου λεει η ταμιας οχι ειναι μεχρι 50 την ημερα-λεω αφου ρωτησα μια υπαλληλο

Τεσπα παω στην υπευθυνη η οποια μου εξηγει οτι ειναι οντως 50 ημερισιως της αναφερω οτι υπαλληλος του καταστηματος μου ειπε αλλα....κ αν ηξερα οτι ηταν ετσι θα χρησιμοποιουσα κ την καρτα της μαμας μου αφου ειχα κανει ψωνια κ γι'αυτην....

Ναι ετσι ειναι λεει αλλα τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα.....

Την ρωτησα αν γινεται να επιστρεψω τα ψωνια κ μου απαντησε οτι οταν αγοραζεις απο προσφορες δεν γινεται να επιστραφουν.....

Φευγω με κατι νευρα.....

Παιρνω τηλ στα κεντρικα carrefour k μου λενε οτι το μονο που μπορω να κανω αφου ηταν λαθος υπαλληλου να παω στο καταστημα που ψωνισα να καταγγειλω την υπαλληλο για να αποδωθουν ευθυνες κ ειναι υποχρεωμενοι αφου ηταν δικο τους λαθος να παρουν τα ψωνια πισω.....

Κοριτσια τετοιο πραγμα εγω δεν μπορω να κανω.....κ αν χασει η κοπελα την δουλεια της?Την λυπαμαι κιολας!!!Λυπαμαι κ την τσεπη μου βεβαια..........

merula αυτο που λες δεν ισχυει οτι αν πας την επομενη κραταει το συστημα τις επιταγες που σου χρωσταει κ σου δινει αναλογη επιταγη...

Πηγε ο αντρας μου το πρωι κ τιποτα!!!!

γιατι?αλλαξε η σεζον?:lol::lol::lol:

παντως αυτο που εγραψε η merula καταλαβα και εγω :roll:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Αφου σε αυτο το καταστημα ειναι ολες ΓΚΑΦΑΛΙΑ:shock::shock::shock:....................οι τρικαλινες καταλαβαινετε τι εννοω..............

Λοιπον εγω στη θεση σου θα ξαναπηγαινα και θα ζητουσα το ονομα της υπαλληλου και του διευθυντη για να κανω καταγγελια και καλα στα κεντρικα. Ισως βρεις μια ακρη............

litsat ξερεις κ ξενες γλωσσες βλεπω?ΓΚΑΦΑΛΙΑ!!!!:mrgreen::mrgreen:Α ρε Τρικαλα!!!!!

merula εχω την εντυπωση οτι ειναι ανα συναλλαγη!!!Τι να πω εχασα τον μπουσουλα μπορει να κανω κ λαθος!!!!Συμφωνω σε ολα οσα εγραψες τους πηρα τηλ. περιμενω να με παρει ο υπευθυνος!!!

gio_kx σ'ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο κ εψαξες να βρεις την δευσμεση του ομιλου!!!!

AGE ακριβως οπως λες μπαχαλο!!!!Πας στο ταμειο κ ενω υπαρχουν 7-8 ταμιας δεν υπαρχει ψαχνεις να τους βρεις!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Φιλιά απο την πατριδα!!!!:mrgreen::mrgreen:

sofaki1978 μαλλον αλλαξε η σεζον!!!!!:D

Ts65p3.png

Mιλησα με τον υπευθυνο ο οποιος ηταν ευγενεστατος κ εξυπηρετικοτατος,μαλλον ο μονος που ενδιαφερεται για την καλη εικονα του καταστηματος!!!!

Θα παω αυριο το πρωι να βγαλουμε ακρη!!!!μακαρι γιατι ειναι σχεδον 70 ευρω επιστροφη!!!Κριμα να πανε χαμενα δεν τα βρηκα κ στο δρομο!!!

Θα σας ενημερωσω φυσικα!!!!!

Ts65p3.png

κορίτσια σήμερα είδα στο σκλαβενίτη κουπόνι 12 ευρώ για 2 μεγάλες συσκευασίες παμπερς κ 4 ευρώ για 2 μικρές! δεν πήρα γιατί παίρνω μόνο λίμπερο πια όταν κάνει έκπτωση 50 % ;)

945076uyzon4w470.gif

"Τί ωφελείται ο άνθρωπος εάν κερδίσει τον κόσμο όλο και χάσει την ψυχή του;"

Διαφημίσεις

Στην πρωτη μου συναλλαγη στα Carrefour ξεχαστηκα και πηρα 50ευρω επιστροφη ενω ειχα παραπανω

Εχθες πηγα παλι κι ενω υπολογιζα να παρω 30 ευρω περιπου πηρα 40,60 και εγραφε προηγουμενο υπολοιπο επιστροφης

ΑΝ εγινε καποιο λαθος δεν ξερω αλλα τα τσεκαρω με τις αποδειξεις και εχω παρει γυρω στα 10 ευρω παραπανω απ οτι επρεπε,τι να πω

Αυτο με το προηγουμενο υπολοιπο το εγραφε στην αποδειξη που σου δινουν που αναφερει το υπολοιπο των ποντων σου

4

Δεν ξερω βρε Ηλιάννα μου αλλα εγω την επομενη που πηγα κ πηρα κατι με 2,50 ευρω να δω μην τυχον μου βγαλει κ τα προηγουμενα δεν εγινε τιποτα....μην τυχον ηταν δωροεπιταγη απο ποντους αυτη που εβγαλε σ'εσενα?

Λοιπον κοριτσια σας εχω νεα!!!

Πηγε ο αντρας μου το πρωι τα ψωνια αξιας 70 κ κατι ευρω για τα οποια δεν πηρα δωροεπιταγη...δυστυχως το συστημα εβγαζε πολλες δωροεπιταγες κ οχι ενιαια αξιας 25+25+20 με αποτελεσμα ο υπευθυνος να του δωσει 70 ευρω μετρητα......αλλα ηθελε να του πει ποια κοπελα το εκανε κ ο αντρας μου του ειπε!!!

Λυπηθηκα πολυ βρε κοριτσια τι φταιει ο ανθρωπος να πληρωσει απο την τσεπη του?

Ελπιζω να μην απολυσουν την κοπελα θα το'χω τυψεις.....

Ts65p3.png

Δεν ξερω βρε Ηλιάννα μου αλλα εγω την επομενη που πηγα κ πηρα κατι με 2,50 ευρω να δω μην τυχον μου βγαλει κ τα προηγουμενα δεν εγινε τιποτα....μην τυχον ηταν δωροεπιταγη απο ποντους αυτη που εβγαλε σ'εσενα?

Λοιπον κοριτσια σας εχω νεα!!!

Πηγε ο αντρας μου το πρωι τα ψωνια αξιας 70 κ κατι ευρω για τα οποια δεν πηρα δωροεπιταγη...δυστυχως το συστημα εβγαζε πολλες δωροεπιταγες κ οχι ενιαια αξιας 25+25+20 με αποτελεσμα ο υπευθυνος να του δωσει 70 ευρω μετρητα......αλλα ηθελε να του πει ποια κοπελα το εκανε κ ο αντρας μου του ειπε!!!

Λυπηθηκα πολυ βρε κοριτσια τι φταιει ο ανθρωπος να πληρωσει απο την τσεπη του?

Ελπιζω να μην απολυσουν την κοπελα θα το'χω τυψεις.....

Σιγά μην πληρώσει από την τσέπη του...θα κρατήσει τις δωροεπιταγές και θα τις εξαργυρώσει...

Όσο για την κοπέλα, κι εμείς όπου εργαζόμαστε προσπαθούμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας...απο εκεί και πέρα όταν γίνεται ένα λάθος πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθυνες μας! Ούτε κι εσύ φταις να πληρώνεις την ανευθυνότητα των υπαλλήλων και ξαφνικά να χάνεις χρήματα και να σε προσβάλουν και από πάνω! Αυτό πάει πολύ! Ας αναλάμβαναν τις ευθύνες τους κι ας έλυναν το θέμα επι τόπου...η σύγχυση που πήρες δεν μετράει;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Σιγά μην πληρώσει από την τσέπη του...θα κρατήσει τις δωροεπιταγές και θα τις εξαργυρώσει...

Όσο για την κοπέλα, κι εμείς όπου εργαζόμαστε προσπαθούμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας...απο εκεί και πέρα όταν γίνεται ένα λάθος πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθυνες μας! Ούτε κι εσύ φταις να πληρώνεις την ανευθυνότητα των υπαλλήλων και ξαφνικά να χάνεις χρήματα και να σε προσβάλουν και από πάνω! Αυτό πάει πολύ! Ας αναλάμβαναν τις ευθύνες τους κι ας έλυναν το θέμα επι τόπου...η σύγχυση που πήρες δεν μετράει;

Ετσι ειναι οπως τα λες....αν δεν γνωριζουν να μην απαντανε!!!!

Συγχυση????Μιλαμε τρελαθηκα!!!!

Μα πηγα κ ψωνισα πραγματα για δυο σπιτια κ τα περισσοτερα που πηρα για μενα δεν τα χρειαζομουν!!!Σαμπουαν ,αφρολουτρα κτλ τα ειχα ολα αυτα......λεω θα παρω να βρισκονται δεν θα πανε χαμενα θα τα χρησιμοποιησω αργοτερα.....κ παω στο ταμειο κ παθαινω το εγκεφαλικο!!!!

Ts65p3.png

ξαφνικά να χάνεις χρήματα και να σε προσβάλουν και από πάνω

Αυτο που το πας?Να σου λεει η αλλη αφου εισαι ψαγμενη επρεπε να το ψαξεις λιγο παραπανω.....

Αυτη τη ρολο βαραει εκει μεσα?Γλαστρα?

Ts65p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να είστε καλά με έχετε σώσει από τοτε που ανακάλυψα αυτό το θέμα!!! Όλο μπάινω να πώ κι εγώ καμια προσφορά να βοηθήσω και με έχετε προλάβει....χθες!!! Συγχαρητήρια!!!!

Λοιπόν.... Λόγω της προσφοράς -35% ΚΑΙ από Καρφούρ, έψαξα να βρω τι αναγραφόμενες έχει το κάθε σούπερ μαρκετ στις πάνες που παίρνω εγώ. Έχουμε και λέμε

Βασιλόπουλος: 19,20

Καρφούρ: 19,85

Βερόπουλος: 20,25

και δε θυμάμαι Σκλαβενίτη...

Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

και το ατλαντικ εχει αρχικη πανω απο 20..αυτοι ειναι για τα μπαζα..εδω στη μυτιληνη το κενρο διανομων εκλεισε και τωρα θα κλεισει και το καταστημα..

ειχαν ενα διωροφο με τα ολα του και το κλεισανε κια πηραν μια τρυπα χωρις κρεοπωλειο και χωρις τιποτα και τωρα το κλεινουνε..καλα να παθουν αφου δεν ακουν τον καταναλωτη..ασε που απολυσανε και 15 ατομα..

Τι να πω....κι εγω ισα που προλαβα να δω την αποδειξουλα τη μικρη γιατι παραλιγο να "φαω ξυλο" κι εγω και η ταμιας απο μια πελλατισσα του διπλανου ταμειου και δεν εδωσα σημασια,την αφησα εκει μονο τις δωροεπιταγες πηρα

και το ατλαντικ εχει αρχικη πανω απο 20..αυτοι ειναι για τα μπαζα..εδω στη μυτιληνη το κενρο διανομων εκλεισε και τωρα θα κλεισει και το καταστημα..

Εχω ακουσει οτι φαληρησε το Ατλαντικ

4

βρε κοριτσια στο βασιλοπουλο αλλη τιμη γραφει στο ραφι για το νεσλακ 1 και αλλη περναει στο ταμειο, σημερα πηγε ο αντρας μου και πηρε και το προσεξε!!και τι του ειπαν οτι ειναι για το νεσλακ 2 η τιμη στο ραφι, αφου και γω το εχω δει και γραφει 1,39 και στο ταμειο 1,45!!τα χω παρει πολυ μαζι τους!!τι να τους κανω???οταν παω μονη μου θα τους κανονισω!!

Διαφημίσεις

Ετσι ειναι οπως τα λες....αν δεν γνωριζουν να μην απαντανε!!!!

Συγχυση????Μιλαμε τρελαθηκα!!!!

Μα πηγα κ ψωνισα πραγματα για δυο σπιτια κ τα περισσοτερα που πηρα για μενα δεν τα χρειαζομουν!!!Σαμπουαν ,αφρολουτρα κτλ τα ειχα ολα αυτα......λεω θα παρω να βρισκονται δεν θα πανε χαμενα θα τα χρησιμοποιησω αργοτερα.....κ παω στο ταμειο κ παθαινω το εγκεφαλικο!!!!

΄Ασε που όλες αυτό κάναμε! Ψωνίσαμε πράγματα που δεν τα χρειαζόμασταν άμεσα αφού με τις δωροεπιταγές μετά θα κάναμε τα κανονικά μας ψώνια, που ούτως ή άλλως θα τα κάναμε, οπότε τα προϊοντα της προσφοράς τα παίρνουμε δωρεάν.

Γιατί μήπως αυτοί δεν το ξέρουν ότι έτσι θα έκαναν όσοι κάνουν έξυπνες αγορές; Μια χαρά το ήξεραν και προφανώς ήθελαν να μαζέψουν χρήμα άμεσα! Και μετά δεν τους χαλούσε που θα ψωνίζαμε πάλι από αυτούς με τις δωροεπιταγές....

Όχι όμως να κάνουμε τέτοιες αγορές και να μας δουλεύουν κι όλας....έλεος!

Να μάθουν την δουλειά τους και αν δεν ξέρουν να ρωτάνε και μετά να απαντάνε! Το "δεν ξέρω θα ρωτήσω" δεν είναι κακό...ίσα ίσα δείχνει υπεύθυνο άτομο..αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα όλοι ξερόλες θέλουν να το παίζουν...άντε γιατί κι εγώ τα πήρα τώρα....

Θα πιω ένα καφεδάκι να χαλαρώσω...:P

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Πήγαμε σήμερα στο Carrefour Μακεδονία, και μας είπαν ότι έχει "μπλοκάρει" το σύστημα και δεν μπορεί να βγάλει δωροεπιταγές για την 100% επιστροφή!!! Παρ'ολα αυτά το "μπλοκαρισμένο" τους σύστημα έβγαλε ένα άλλο χαρτάκι με το οποίο και μαζί με τη σημερινή απόδειξη μας είπαν ότι μετά από δύο εργάσιμες , στην "επόμενη συναλλαγή" θα μας δώσουν τις δωροεπιταγές!!! Δηλαδή με υποχρεώνουν να κάνω και "επόμενη συναλλαγή" για να πάρω τις επιταγές της προηγούμενης????

Ένα πακέτο τσίχλες θα πάω να πάρω και πολύ τους είναι! Αν δεν είχα μαζί μου το μικρό να γκρινιάζει θα πήγαινα στην υποδοχή για φασαρία!!!

Κι κάτι ακόμη , σήμερα τα πήρα και με τα Libero : Παίρνουμε το Νο 6 και ξέρω ότι έχει μέσα 52 τεμάχια. Σήμερα στο Carrefour που πήγα να πάρω είδα ότι άλλαξαν τη συσκευασία και τώρα περιέχει 48 τεμάχια!! Εννοείται ότι δεν έχει κατέβει η τιμή!!!! Τελικά μετά από ψάξιμο στα ράφια βρήκα το τελευταίο πακετο με 52 τεμάχια , αλλά μας κοροϊδεύουν βρε παιδί μου!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Να είστε καλά βρε κορίτσια!

Εμένα μου τη σπάει να με περνάνε για κορόιδο...δεν το ανέχομαι...

Στα δικά μας Carrefour παντως όλες με κοιτάνε με μισό μάτι....δεν με ενδιαφέρει καθόλου!!!

Κοιτάω το συμφέρον μου και ας είναι κιαυτές έξυπνες να κάνουν το ίδιο...δεν κατάλαβα; Τα χρήματα που κερδίζω είναι για το παιδάκι μου και δεν τους τα χαρίζω...άλλωστε τα πάντα τα πληρώνουμε πανάκριβα και με τις εκπτώσεις στην ουσία αν το σκεφτείτε δεν τα παίρνουμε φθηνά, απλά όπως θα έπρεπε να είναι οι τιμές...έλεος!!!!!!!!!:twisted:

Οπότε συνεχίστε κανονικά και μόλις έχετε πρόβλημα email στα κεντρικά!!!! Πιάνει τόπο!!!!:lol:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Να είστε καλά βρε κορίτσια!

Εμένα μου τη σπάει να με περνάνε για κορόιδο...δεν το ανέχομαι...

Στα δικά μας Carrefour παντως όλες με κοιτάνε με μισό μάτι....δεν με ενδιαφέρει καθόλου!!!

Κοιτάω το συμφέρον μου και ας είναι κιαυτές έξυπνες να κάνουν το ίδιο...δεν κατάλαβα; Τα χρήματα που κερδίζω είναι για το παιδάκι μου και δεν τους τα χαρίζω...άλλωστε τα πάντα τα πληρώνουμε πανάκριβα και με τις εκπτώσεις στην ουσία αν το σκεφτείτε δεν τα παίρνουμε φθηνά, απλά όπως θα έπρεπε να είναι οι τιμές...έλεος!!!!!!!!!:twisted:

Οπότε συνεχίστε κανονικά και μόλις έχετε πρόβλημα email στα κεντρικά!!!! Πιάνει τόπο!!!!:lol:

.............

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Λοιπον,ας ειναι καλα η Marilyn που μας ειπε πρωτη για το mail που εστειλε στα κεντρικα!

Στο Carrefour της περιοχης μου, τους εχω εκπαιδευσει αριστα!!!

Πηγα σημερα που ειχε -40% στις allways και ειχα και κουπονια απο τις "επιθυμιες".

Το συστημα περναγε μονο τη μια εκπτωση και γυριζει κατ'ευθειαν η ταμιας και μου λεει οτι θα περασει το κουπονι και μετα θα παω στην υποδοχη να παρω σε μετρητα το 40%!!!

Εμεινα αφωνη! Απο τοτε που τους ειπα οτι εστειλα mail στα κεντρικα και μου ειπαν τα καθεκαστα εχουν γινει προβατακια του θεου! Εφυγε και το τουπε και το υφακι!!!

Δυστυχως μονο με απειλες βρισκεις το δικιο σου!

Α! Soul21 ρωτησα και μου ειπαν οτι αυτο που σου ειπαν ειναι μια μεγαλη σαχλαμαρα. Επιστροφες κανουν ανεξαρτητως προσφορων ή οχι. Το μονο που μου διευκρινησαν ειναι οτι αν παρεις ενα ειδος σε προσφορα, αν πας να το αλλαξεις αφου εχει ληξει η προσφορα θα παρεις πισω μονο τα χρηματα που εδωσες.

Αυτοι που εμπλεξες ειναι για σφαλιαρες!!!

good luck ελα προς τα δω να επαιδευσεις κ τους δικους μας!!!!χαχαχα!!!

Οσο για τις προσφορες που επιστρεφονται τι να πω ο καθενας λεει τα δικα του μαλλον!!!!

Παλι καλα εγω πηρα τα 70 ευρω πισω......αλλα οτι ειναι για σφαλιαρες οι εργαζομενοι ειναι η αληθεια να λεγεται!!!

MARILYN ακολουθα πιστα το δρομο που χαραξες!!!!!Και μας ανοιξες τα ματια!!!!

Ts65p3.png

Πηγα σημερα που ειχε -40% στις allways και ειχα και κουπονια απο τις "επιθυμιες".

Το συστημα περναγε μονο τη μια εκπτωση και γυριζει κατ'ευθειαν η ταμιας και μου λεει οτι θα περασει το κουπονι και μετα θα παω στην υποδοχη να παρω σε μετρητα το 40%!!!

ποσο τις πηρες τελικα; μπορεις να δεις την αποδειξη; νομιζω αυτον το μηνα οι always συμφερουν πιο πολυ απο το Μασουτη(εκτος αν το καρφουρ στο -40% ειχε και την συσκευασια με το ενα πακετο δωρο).Δειτε ποσο τις αγορασα: πακετο μεγαλο(αυτο που ειναι σαν δυο συσκευασιες μαζι δηλ) κι ειχε δωρο αλλο ενα μονο πακετο.Ουσιαστικα 3 μονες συσκευασιες,αρχικη τιμη 4,42.Εκπτωση Μασουτη 20% που πηγαινε -88λ ,κουπονι απο 'επιθυμιες' -50 λ και τελικη τιμη....3,04 δηλ καθε μονη συσκευασια κοστισε 1 ευρω!!

Επισης ,παλι απο Μασουτη,ανδρικο ρολ-ον gilette.Αρχικη τιμη 4,13.Ειχε αυτοκολλητο της εταιρειας -1 ευρω,εκπτωση Μασουτη -20% δηλ 63λ και κουπονι απο 'επιθυμιες' -1 ευρω,τελικη τιμη.....1,50 ευρω!!

επισης,περα απο τις προσφορες σουπερ-μαρκετ,μπορειτε να κυνηγατε και τους διαδικτυακους διαγωνισμους.Τα site http://www.nethall.gr και http://www.diagonismos.gr εχουν λινκ με αλλους διαγωνισμους απο διαφορες σελιδες.Επισης οπωσδηποτε εγγραφη στο http://www.epithimies.gr για εκπτωτικα κουπονια και διαγωνισμους.Αλλες σελιδες με συχνους διαγωνισμους ειναι τα http://www.tlife.gr, http://www.infokids.gr, http://www.ohsochic.gr, http://www.beautylicious.gr, http://www.athinorama.gr/digital

ποσο τις πηρες τελικα; μπορεις να δεις την αποδειξη; νομιζω αυτον το μηνα οι always συμφερουν πιο πολυ απο το Μασουτη(εκτος αν το καρφουρ στο -40% ειχε και την συσκευασια με το ενα πακετο δωρο)...

H εκπτωση -40% αφορουσε μονο τις μεγαλες συσκευασιες που λες κι'εσυ.

Αρχικη τιμη 4.62-40%(-1.85)-0.50 λεπτα απο κουπονι=2.27 η μεγαλη συσκευασια. Ομως η εκπτωση ηταν μονο για Παρασκευη & Σαββατο.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...