Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια, μιάς και σας παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό τώρα, να σας καταθέσω την εμπειρία μου...

Χθές ψώνισα 175 ? απο τα καρφούρ, απο τα οποία περίπου 100+ ήταν με 100% επιστροφή και πήρα δωροεπιταγές σύνολο γύρω στα 100?...νομίζω ότι είναι μιά χαρά!!!!!

Λέω να πάρω άλλα τόσα (απορυπαντικά πλυντηρίου dixan, βρεφικό μαλακτικό proderm, σακούλες σκουπιδιών vileda αρωματικές, σφουγγαρίστρες vileda και απορυπαντικό σφουγγαρίσματος cif κτλ)...Με τις επιταγές θά πάρω πανες και λάδια, ξύδια που δεν χαλάνε ούτως ή άλλως...

Τι λέτε?

175? με μία μόνο κάρτα carrefour; Γιατί ανά συναλλαγή νομίζω ήταν 50? ή όχι;:confused:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

175? με μία μόνο κάρτα carrefour; Γιατί ανά συναλλαγή νομίζω ήταν 50? ή όχι;:confused:

κι εμένα ανα 50 Ε μου είπαν χθες .και τί έκανα ;););) είχαμε βάλει στο καλάθι πράγματα αξίας κατι λιγότερο από 100 Ε και λέω στον άντρα μου , θα περάσεις εσύ τα μισά στην δική σου κάρτα και τα υπόλοπα μισά εγώ στην δική μου και ετσι έγινε και πήραμε τα κουπόνια. ρωτήσαμε προηγουμένως την κοπέλα που μας εξυπήρετησε και μας είπε, είναι ανα 50 την ημέρα στην κάρτα σου.κάθε κάρτα έχει barcode μοναδικό, εγώ όμως έχω διαφορετική κάρτα και Barcode από του άντρα μου , οποτε καταλαβαίνεται .Επίσης η κοπέλα είπε αρχικά , αν κάνεις λογαριασμό πάνω από 50 Ε φαίνεται στην κάρτα σου καί τις επόμενες μέρες που ισχύει η προσφορά αν ξαναψωνίσεις τότε κόβεται το υπόλοιπο ποσό σε κουπόνι , π.χ αν είχα ψωνίσει 70 Ε έπαιρνα χθες τα 50 και σήμερα αν ξαναπήγαινα και ψώνιζα 5 Ε θα μου πρόσθετε και τα 20 παραπάνω από χθες και θα έπαιρνα σήμερα 25 Ε. Αλλά ποιός πάει κάθε μέρα καρφουρ:shock: έτσι ξεμπέρδεψα χθες!

όταν γράφω καρτα εννοώ κάρτα καρφουρ

να είστε καλά βρε κορίτσια σας παρακολουθώ συχνά τι γράφεται , να που κι εγώ ήξερα κάτι αυτή τη φορά;)

lMVOp3.png

HcIWp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα χω παρει στο κρανιο με τα carrefour Tρικαλων!!!

Σαν εξυπνοπουλι κ εγω πηγα να ψωνισω με το 100% επιστροφη χρηματων....μπαινω στα carrefour κ πριν παρω καλαθι ρωταω μια υπαλληλο αν το ποσο πρεπει να ειναι 50 ευρω ή μπορω να ψωνισω κ παραπανω?Η απαντηση της οτι ψωνισεις αυτο θα παρεις πισω....θα ψωνισεις 100?100 θα παρεις πισω....λεω κ εγω δεν καταλαβα καλα!!!

Αρχιζω τα ψωνια μου παιρνω απο τα επιλεγμενα προιοντα με επιστροφη χρηματων παω στο ταμειο κ ο λογαριασμος 128 ευρω οι επιταγες που μου εδωσαν 2*25 ευρω

Μα λεω ειναι κ αλλα τοσα...μου λεει η ταμιας οχι ειναι μεχρι 50 την ημερα-λεω αφου ρωτησα μια υπαλληλο

Τεσπα παω στην υπευθυνη η οποια μου εξηγει οτι ειναι οντως 50 ημερισιως της αναφερω οτι υπαλληλος του καταστηματος μου ειπε αλλα....κ αν ηξερα οτι ηταν ετσι θα χρησιμοποιουσα κ την καρτα της μαμας μου αφου ειχα κανει ψωνια κ γι'αυτην....

Ναι ετσι ειναι λεει αλλα τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα.....

Την ρωτησα αν γινεται να επιστρεψω τα ψωνια κ μου απαντησε οτι οταν αγοραζεις απο προσφορες δεν γινεται να επιστραφουν.....

Φευγω με κατι νευρα.....

Παιρνω τηλ στα κεντρικα carrefour k μου λενε οτι το μονο που μπορω να κανω αφου ηταν λαθος υπαλληλου να παω στο καταστημα που ψωνισα να καταγγειλω την υπαλληλο για να αποδωθουν ευθυνες κ ειναι υποχρεωμενοι αφου ηταν δικο τους λαθος να παρουν τα ψωνια πισω.....

Κοριτσια τετοιο πραγμα εγω δεν μπορω να κανω.....κ αν χασει η κοπελα την δουλεια της?Την λυπαμαι κιολας!!!Λυπαμαι κ την τσεπη μου βεβαια..........

merula αυτο που λες δεν ισχυει οτι αν πας την επομενη κραταει το συστημα τις επιταγες που σου χρωσταει κ σου δινει αναλογη επιταγη...

Πηγε ο αντρας μου το πρωι κ τιποτα!!!!

Ts65p3.png

κι εμένα ανα 50 Ε μου είπαν χθες .και τί έκανα ;););) είχαμε βάλει στο καλάθι πράγματα αξίας κατι λιγότερο από 100 Ε και λέω στον άντρα μου , θα περάσεις εσύ τα μισά στην δική σου κάρτα και τα υπόλοπα μισά εγώ στην δική μου και ετσι έγινε και πήραμε τα κουπόνια. ρωτήσαμε προηγουμένως την κοπέλα που μας εξυπήρετησε και μας είπε, είναι ανα 50 την ημέρα στην κάρτα σου.κάθε κάρτα έχει barcode μοναδικό, εγώ όμως έχω διαφορετική κάρτα και Barcode από του άντρα μου , οποτε καταλαβαίνεται .Επίσης η κοπέλα είπε αρχικά , αν κάνεις λογαριασμό πάνω από 50 Ε φαίνεται στην κάρτα σου καί τις επόμενες μέρες που ισχύει η προσφορά αν ξαναψωνίσεις τότε κόβεται το υπόλοιπο ποσό σε κουπόνι , π.χ αν είχα ψωνίσει 70 Ε έπαιρνα χθες τα 50 και σήμερα αν ξαναπήγαινα και ψώνιζα 5 Ε θα μου πρόσθετε και τα 20 παραπάνω από χθες και θα έπαιρνα σήμερα 25 Ε. Αλλά ποιός πάει κάθε μέρα καρφουρ:shock: έτσι ξεμπέρδεψα χθες!

όταν γράφω καρτα εννοώ κάρτα καρφουρ

να είστε καλά βρε κορίτσια σας παρακολουθώ συχνά τι γράφεται , να που κι εγώ ήξερα κάτι αυτή τη φορά;)

ΛΑΘΟΣ σας ενημέρωσε...είναι 50? ανα συναλλαγή προιόντων που έχουν 100% επιστροφή και όχι ανα κάρτα...μπορείς δηλαδή να αγοράσεις πχ. 130? σε μία απόδειξή αρκεί να περιέχονται σε αυτήν ΜΟΝΟ 50? προιόντων με επιστροφή!!!!.Εμείς κόψαμε 2 αποδείξεις η μία 51? που είχε αποκλειστικά προιόντα με επιστροφή και η άλλη είχε μέσα τα 46? που δίναν επιστροφή και τα υπόλοιπα περίπου 75 που δεν έιχαν επιστροφή και ήταν σε σύνολο η απόδειξη περίπου 125?!!!!

z4X6p2.png

Εγω παιδια δεν ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΩ απο εκει!!!!!

Εδω δεν ξερουν οι εργαζομενοι τι γινεται στο καταστημα που δουλευουν!!!!

Αφηστε το αλλο παω να παρω μαντηλακια septona στο ραφι δεν εγραφε οτι εχουν επιστροφη εγω ομως το'χα δει στο φυλλαδιο.....ρωταω ουτε που ξερανε!!!

Στο τμημα με τα βρεφικα ειχε τεραστιε ταμπελες που εγραφαν 70% κ 25%

Ρωταω για ποια προιοντα ειναι?

Ουτε που ξερανε....

Παιρνω 2 ζιπουνακια παω στο ταμειο λεω να τα χτυπησουν να δω την εκπτωση,εκπτωση?0000000

καμια.....λεω γιατι?Απαντανε θα'ναι καινουργια...Τι καινουργια αφου ειχα ξαναπαρει πριν 2 μηνες!!!!

ΒΟΔΙΑ

Ts65p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τα χω παρει στο κρανιο με τα carrefour Tρικαλων!!!

Σαν εξυπνοπουλι κ εγω πηγα να ψωνισω με το 100% επιστροφη χρηματων....μπαινω στα carrefour κ πριν παρω καλαθι ρωταω μια υπαλληλο αν το ποσο πρεπει να ειναι 50 ευρω ή μπορω να ψωνισω κ παραπανω?Η απαντηση της οτι ψωνισεις αυτο θα παρεις πισω....θα ψωνισεις 100?100 θα παρεις πισω....λεω κ εγω δεν καταλαβα καλα!!!

Αρχιζω τα ψωνια μου παιρνω απο τα επιλεγμενα προιοντα με επιστροφη χρηματων παω στο ταμειο κ ο λογαριασμος 128 ευρω οι επιταγες που μου εδωσαν 2*25 ευρω

Μα λεω ειναι κ αλλα τοσα...μου λεει η ταμιας οχι ειναι μεχρι 50 την ημερα-λεω αφου ρωτησα μια υπαλληλο

Τεσπα παω στην υπευθυνη η οποια μου εξηγει οτι ειναι οντως 50 ημερισιως της αναφερω οτι υπαλληλος του καταστηματος μου ειπε αλλα....κ αν ηξερα οτι ηταν ετσι θα χρησιμοποιουσα κ την καρτα της μαμας μου αφου ειχα κανει ψωνια κ γι'αυτην....

Την ρωτησα αν γινεται να επιστρεψω τα ψωνια κ μου απαντησε οτι οταν αγοραζεις απο προσφορες δεν γινεται να επιστραφουν.....

Φευγω με κατι νευρα.....

Παιρνω τηλ στα κεντρικα carrefour k μου λενε οτι το μονο που μπορω να κανω αφου ηταν λαθος υπαλληλου να παω στο καταστημα που ψωνισα να καταγγειλω την υπαλληλο για να αποδωθουν ευθυνες κ ειναι υποχρεωμενοι αφου ηταν δικο τους λαθος να παρουν τα ψωνια πισω.....

Κοριτσια τετοιο πραγμα εγω δεν μπορω να κανω.....κ αν χασει η κοπελα την δουλεια της?Την λυπαμαι κιολας!!!Λυπαμαι κ την τσεπη μου βεβαια..........

merula αυτο που λες δεν ισχυει οτι αν πας την επομενη κραταει το συστημα τις επιταγες που σου χρωσταει κ σου δινει αναλογη επιταγη...

Πηγε ο αντρας μου το πρωι κ τιποτα!!!!

Την υπάλληλο σίγουρα θα την απολύσουν και είναι κρίμα πραγματικά.

Εγώ θα σου πρότεινα να πας στο κατάστημα, να τους πεις ότι σου είπαν από τα κεντρικά να καταγγείλεις την υπάλληλο και ότι δεν θέλεις να το κάνεις, οπότε να σου επιστρέψουν τα χρήματα για να μην προβείς σε τέτοιες ενέργειες μιας και δεν ήταν δικό σου λάθος...πήγαινε όμως κατευθείαν στον διευθυντή. Αλλά ούτε σε αυτόν να πεις ποιά ήταν η υπάλληλος...Μόνο έτσι!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

παραθεση

Φευγω με κατι νευρα.....

καλημερα

μπορεις να επιστρεψεις οτι θελεις αν εχεις αποδειξη,μονο εκει μπορουν να σου το αρνηθουν.

Ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν,και δεν χρειαζεται να δωσεις ονομα υπαλληλου.

απλα θα τους πεις οτι δεν πηρες την επιστροφη που περιμενες.

επισης βγαλε και αλλη καρτα carrefour με το ονομα της μαμας,πεθερας,γειτονισσας...δεν υπαρχει προβλημα και μπορεις να σπασεις τα ψωνια σε δυο καρτες.

θα δεις οτι θα τα πεαρσουν και θα παρεις τις επιταγες

Φιλικα

Γιωτα

Επεξεργάστηκαν by panaxan
παραθεση

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Εγω παιδια δεν ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΩ απο εκει!!!!!

Εδω δεν ξερουν οι εργαζομενοι τι γινεται στο καταστημα που δουλευουν!!!!

Αφηστε το αλλο παω να παρω μαντηλακια septona στο ραφι δεν εγραφε οτι εχουν επιστροφη εγω ομως το'χα δει στο φυλλαδιο.....ρωταω ουτε που ξερανε!!!

Στο τμημα με τα βρεφικα ειχε τεραστιε ταμπελες που εγραφαν 70% κ 25%

Ρωταω για ποια προιοντα ειναι?

Ουτε που ξερανε....

Παιρνω 2 ζιπουνακια παω στο ταμειο λεω να τα χτυπησουν να δω την εκπτωση,εκπτωση?0000000

καμια.....λεω γιατι?Απαντανε θα'ναι καινουργια...Τι καινουργια αφου ειχα ξαναπαρει πριν 2 μηνες!!!!

ΒΟΔΙΑ

Σε πολλά καταστήματα δεν ξέρουν τι τους γίνεται...έχουν πολύ δουλειά και προφανώς δεν προλαβαίνουν...εμείς όμως τι φταίμε;

Στείλε ανώνυμο email στα κεντρικά και κάνε παράπονα για το κατάστημα...αλλιώς δεν πρόκειται να διορθωθεί τίποτα νομίζω...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

.πήγαινε όμως κατευθείαν στον διευθυντή. Αλλά ούτε σε αυτόν να πεις ποιά ήταν η υπάλληλος...Μόνο έτσι!

δυστυχως εκεινον δεν προκειται να τον βρει ΠΟΤΕ.Οσο και να φωναζει...

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

δυστυχως εκεινον δεν προκειται να τον βρει ΠΟΤΕ.Οσο και να φωναζει...

Εγώ σε κατάστημα άλλης πόλης που το έκανα θέμα, ο ίδιος μου τηλεφώνησε για να λυθεί το θέμα μου...όμως εξαρταται από τον διευθυντή...φοβούνται πολύ τις καταγγελίες στα κεντρικά οπότε μπορεί να τους πει ότι θα ενημερώσει τα κεντρικά πως ζήτησε να μιλήσει με τον διευθυντή και δεν εμφανίστηκε....ειδικά αν πάρει και το όνομα του υπαλλήλου που μιλάει και δεν της φωνάζει τον διευθυντή...

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

MARILYN κ εγω εστι νομιζω οτι θα την απολυσουν κ θα το'χω τυψεις......δεν μπορω να το κανω....

panaxan πηγα απευθειας κ τους ειπα οτι θελω να επιστρεψω τα ψωνια για τα οποια δεν πηρα επιστροφη κ ειπαν δεν γινεται να επιστρεψω προιοντα που ειναι σε προσφορα!!!το μονο που μπορω να κανω ειναι να επιστρψω ελλατωματικο προιον κ να μου δωσουν το ιδιο...

MARILYN στο συγκεκριμενο καταστημα το οποιο ειναι τεραστιοοοοο πραγματι δεν ξερουν τι τους γινεται......

Ασε που καρτα ειχα ηδη δευτερη της μαμας μου δεν χρειαζοταν καν να βγαλω καινουργια!!!!

Ts65p3.png

Παιδια με εχει πονεσει το κεφαλι απ'τα νευρα.....κ ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος γενικα!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Και λεει η υπευθυνη στην οποια απευθυνθηκα αφου εισαι τοσο ψαγμενη επρεπε να το ψαξεις λιγο περισσοτερο.........

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!

Ts65p3.png

Παιδια με εχει πονεσει το κεφαλι απ'τα νευρα.....κ ειμαι πολυ ηρεμος ανθρωπος γενικα!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!Και λεει η υπευθυνη στην οποια απευθυνθηκα αφου εισαι τοσο ψαγμενη επρεπε να το ψαξεις λιγο περισσοτερο.........

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!

Τι; Για τόσο αγένεια μιλάμε;

Πήγαινε ξανά και πες τους πάλι από την αρχή, και αν ακούσεις κουλά ζήτησε το όνομα αυτής που μιλάς και πες της στα ίσα ότι θα πω αυτά που μου λες στα κεντρικά με επώνυμη καταγγελία...κι ας μην το κάνεις. Κι εγώ δεν θα το έκανα...φοβούνται σου λέω...και στο τέλος θα στο κάνουν θα δεις!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Σε αυτό που είναι στο δρόμο Τρικάλων Λάρισας λες?? κοντά στο Μεγαλοχώρι ??

Ναι,ναι σ'αυτο ακριβως!!!!

Ξερεις απο Τρικαλα βλεπω AGE μου πως και ετσι?Εισαι απο τα μερη μας?

Τι; Για τόσο αγένεια μιλάμε;

Πήγαινε ξανά και πες τους πάλι από την αρχή, και αν ακούσεις κουλά ζήτησε το όνομα αυτής που μιλάς και πες της στα ίσα ότι θα πω αυτά που μου λες στα κεντρικά με επώνυμη καταγγελία...κι ας μην το κάνεις. Κι εγώ δεν θα το έκανα...φοβούνται σου λέω...και στο τέλος θα στο κάνουν θα δεις!

Για τοση αγενεια!!!!!

Ts65p3.png

Ναι,ναι σ'αυτο ακριβως!!!!

Ξερεις απο Τρικαλα βλεπω AGE μου πως και ετσι?Εισαι απο τα μερη μας?

Για τοση αγενεια!!!!!

Ναι καλή μου γεννήθηκα στα Τρίκαλα :D:D και έρχομαι 2-3 φορές τον χρόνο, συνήθως εκεί ψωνίζω, αλλά φέτος που πέρασα ήταν ένα .........χάος εκεί μέσα, δεν μπορούσες να βρεις τίποτα.

Άσε που άλλη μέρα ζήτησα από το πατέρα μου να αγοράσει πάνες για την μικρή και έψαχνε μίση ώρα να βρει μία "υπεύθυνη" που να ξέρει από .......πάνες......... για να της πω τι ακριβώς θέλω από το κινητό, αγενέστατες όλες τους ήταν τι να πω ..........(θα το χαρακτήριζα διαφορετικά αλλά θα φάω κάρτα):mrgreen::mrgreen:

ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!

Αφου σε αυτο το καταστημα ειναι ολες ΓΚΑΦΑΛΙΑ:shock::shock::shock:....................οι τρικαλινες καταλαβαινετε τι εννοω..............

Λοιπον εγω στη θεση σου θα ξαναπηγαινα και θα ζητουσα το ονομα της υπαλληλου και του διευθυντη για να κανω καταγγελια και καλα στα κεντρικα. Ισως βρεις μια ακρη............

Δες εδω την ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ και τυπωσε το να της το τρυψεις στην μούρη μαζί με τα προιόντα που δικαιούσε να επιστρέψεις

http://www.carrefour.gr/inside.aspx?a_id=313

δεν αναφέρει πουθενά για διαφορετική μεταχείρηση όταν είναι προιόντα προσφοράς!!!!

z4X6p2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...