Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για πάνες/βρεφικά, σε σούπερμάρκετ (ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ)

Recommended Posts

Πήγα Βασιλόπουλο σήμερα και εκτός από 3 οικονομικές συσκευασίες pampers με -35% (δηλαδή περίπου -6-6.30 ευρώ η συσκευασία) πήρα και 3 λιτρο ελαιόλαδο Αλτις με 9.60

Επίσης και η τριάδα τα μωρομάντηλα pampers ήταν στη χαμηλότερη τιμή που έχω δει ποτέ. Κάτω από 6 που τα πήρα σήμερα δεν τα χω βρει ποτέ.

Για τα carrefour που χάρηκα αρχικά, μόλις είδα το φυλλάδιο απογοητεύτηκα. Τίποτα απ αυτά δε χρησιμοποιώ!

Τέλος πάντων μου αρκεί που πήρα 3 pampers και στην ουσία πλήρωσα τα 2.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δοκιμάστε πάνες απ΄τα lidl να σωθήτε!! Οχι μόνο οικονομία.. η μισή τιμή, αλλά και ποιότητα! Εμένα ο μικρός μου λερωνότανε κάθε φορά που έκανε κακά με τα pampers.κόντά ένα μήνα που χρησιμοποιώ lidl δεν λερωθήκαμε ούτε μια φορά!!

τι ειδαν τα υπεροχα ματακια μου στον μαρινοπουλο??????????

λιμπερο οικονομικη καινουργια συσκευασια με 4 τεμαχια ΛΙΓΟΤΕΡΑ????????

με την ιδια εξωφρενικη τιμη?????????????

ε ρε βουρδουλας που τους χρειαζεται!!!!!!!:evil:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

στο ab vasilopoulos έχει -50% σε όλα τα ζυμαρικά primo gusto

Ναι ισχυει αλλα εγω πηρα τη συσκευασια 2+1 δωρο και δεν ηταν στην προσφορα - 50%. Το γραφω για να μην την πατησουν κι αλλες.

Πηρα κι εγω παμπερς με κουπονι -3 ευρω 9.40 χαχαχχαχχα

Επεισης στο Γαλαξια το ΑΡΙΕΛ 88 μεζουρες δηλαδη 7 κιλα μονο 12.90.

εγω αγορασα απο το my market -50% λιμπερο και πηραν και το κουπονι.το κουπονι δεν περνουσε αλλα το περασανε σαν δωροεπιταγη και μαλιστα χωρις να τους πω τιποτα!:roll:βελτιωνονται!:wink:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

Εγω πηγα σημερα Carrefour και πηρα δυο επιταγες ων 25 ευρω η καθε μια αλλα ξεχαστηκα με το ανωτατο οριο ανα συναλλαγη(50 ευρω)και αν εσπαγα στα δυο τη συναλλαγη θα ειχα παρει μερικα ευρω ακομα

Ευτυχως δεν πηρα τιποτε παραπανω απο αυτα που χρειαζομουν ακτος απο δυο αφρολουτρα που μυριζαν υπεροχα

4

Εγώ πήγα στα Carrefour και δεν είχε τίποτα στα ράφια από τα προϊόντα που ήθελα να πάρω.

Το θέμα είναι ότι δεν εξαντλήθηκαν προφανώς γιατί πολύ απλά τα ράφια ήταν γεμάτα αλλά όχι με τα προϊόντα της προσφοράς...αφού δεν υπήρχαν ούτε καν τα καρτελάκια με την έκπτωση!

Γιατί άραγε; Μήπως τα μάζεψαν και άφησαν ενδεικτικά μερικά προϊόντα μόνο;

Τα πήρα και θα φταίω εγώ να τους στείλω ένα email και να τους ξεχε...;

Εννοείται ότι δεν υπήρχαν ούτε πάνες ούτε μωρομάντηλα ούτε σαμπουάν ούτε αφροί ξυρίσματος...μόνο οι ξυριστικές μηχανές και τα τρόφιμα....έλεος!!!!

Ίσα ίσα για να πάμε και να ψωνίσουμε άλλα πράγματα μου φαίνεται...:twisted:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Εγώ πήγα στα Carrefour και δεν είχε τίποτα στα ράφια από τα προϊόντα που ήθελα να πάρω.

Το θέμα είναι ότι δεν εξαντλήθηκαν προφανώς γιατί πολύ απλά τα ράφια ήταν γεμάτα αλλά όχι με τα προϊόντα της προσφοράς...αφού δεν υπήρχαν ούτε καν τα καρτελάκια με την έκπτωση!

Γιατί άραγε; Μήπως τα μάζεψαν και άφησαν ενδεικτικά μερικά προϊόντα μόνο;

Τα πήρα και θα φταίω εγώ να τους στείλω ένα email και να τους ξεχε...;

Εννοείται ότι δεν υπήρχαν ούτε πάνες ούτε μωρομάντηλα ούτε σαμπουάν ούτε αφροί ξυρίσματος...μόνο οι ξυριστικές μηχανές και τα τρόφιμα....έλεος!!!!

Ίσα ίσα για να πάμε και να ψωνίσουμε άλλα πράγματα μου φαίνεται...:twisted:

Κι'εγω δεν βρηκα τους αφρους ξυρισματος και ενα προϊον για απολυμανση των ρουχων που δεν προλαβαν να το φερουν μου ειπαν, αλλα ολα τα υπολοιπα υπηρχαν κανονικα...

Διάβασα πιο πάνω για σκόνη πλυντηρίου Αριέλ στο Γαλαξία σε πολύ καλή τιμή. Υπάρχει ακόμη -μήπως γνωρίζετε- η προσφορά με τα πιατα στα Μαρινόπουλος ή άλλες προσφορές για σκόνη;

Κι εγώ πήγα καρφούρ, βέβαια οι τιμές στο φυλλάδιο είναι κατά πολύ ακριβότερες σε σχέση με άλλα σούπερ αλλά λες τα θα πάρω πίσω.

Πάντως, ελαιόλαδο θα πάρω απο ΑΒ.

Γενικώς, όλα τα σούπερ έχουν κράχτες για να τραβήξουν κόσμο. Ποιος όμως έχει χρόνο να εκμεταλλεύεται αυτά τα προιόντα προσφορών ανά σούπερ μάρκετ?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

Melita σκέψου πως εγώ θα ξαναπάω να πάρω κ άλλα 3λιτρα να χω να βγάλω χειμώνα. Συμφέρει μιας κ το 5λιτρο κοστίζει 21.45 ενώ το 3λιτρο 9.60. Με 28,80 -δηλαδή με 7,30 ευρώ παραπάνω- παίρνεις 9 λιτρα. Κουράστηκα να παίρνω τενεκέδες λάδι από γνωστούς, να το πληρώνω χρυσάφι και να μου βγαίνει πικρό, τόσο που για ωμό να χρησιμοποιώ εμπορίου, άρα να ξαναπληρώνω...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Επίσης στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ έχει έκπτωση στο ΑΡΙΕΛ.Πήρα την μεγάλη συσκευασία 70 μεζούρες + 20 μεζούρες δώρο, 16,90 τελική τιμή. Μέχρι 25/09/10 μου είπαν στο ταμείο και μέχρι 15/09/10 τα PAMPERS.

Επίσης έχουν -3,00 στις ταμπλέτες FAIRY, που είναι 24+12 δώρο.

Επίσης στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ έχει έκπτωση στο ΑΡΙΕΛ.Πήρα την μεγάλη συσκευασία 70 μεζούρες + 20 μεζούρες δώρο, 16,90 τελική τιμή. Μέχρι 25/09/10 μου είπαν στο ταμείο και μέχρι 15/09/10 τα PAMPERS.

Επίσης έχουν -3,00 στις ταμπλέτες FAIRY, που είναι 24+12 δώρο.

την ιδια αυτη συσκευασια αριελ 70+20 την ειχε ο μαρινοπουλος με 13,86 το Σ/κ που περασε

Πήγα ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.Η προσφορα για τα pampers 35% είναι για την οικονομική συσκευαυσία που είχε αρχική τιμή 19,20, δηλαδή μόνο για τις Νο 3,4 και 5.Για εμάς με τα πολύ μικρά μωράκια δεν έχει.:?Είναι πάντως πολύ καλή προσφορά και πήρα μερικα κομμάτια για στόκ!!!

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Πήγα ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.Η προσφορα για τα pampers 35% είναι για την οικονομική συσκευαυσία που είχε αρχική τιμή 19,20, δηλαδή μόνο για τις Νο 3,4 και 5.Για εμάς με τα πολύ μικρά μωράκια δεν έχει.:?Είναι πάντως πολύ καλή προσφορά και πήρα μερικα κομμάτια για στόκ!!!

Μαζι με ενα κουπονι των 4 ευρω μου βγηκε στα 8 και κατι ψιλα!!! Καλα εκανες και στοκαρες! :D

Λάθος κάνεις, εγώ είδα οικονομική συσκευασία newborn στο σταντ της προσφοράς....

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Στο Βασιλοπουλο που πήγα τα μικρα νουμερα 1+2 ήταν πιο δίπλα και δενφαινόταν αν είναι στην προσφορα.Οταν ρωτησα την υπαλληλο μου είπε οτι είναι μόνο τα πιο μεγαλα.....:mad::x:x:x

Θα στειλω καποιον να παρει....

QqmLp3.png

Και εγώ πήρα χτες οικονομική συσκευασία νούμερο 2 αλλά δεν πήρα τα new baby αλλά το baby dry με 35% έκπτωση.

Και είχε και αυτή την ίδια αρχική τιμή αλλά 74 πάνες αντί για 80 που είχε μέχρι τώρα. Δηλαδή αντί να ανεβάσουν την τιμή αφήνουν την ίδια τιμή και μειώνουν τις πάνες. Έλεος!!!!

yQPJp2.png N5FJp2.png

καπου διαβασα οτι τα μυ μαρκετ εχουν -50 στα λιμπερο..υσχυει??και αν ναι μεχρι ποτε??κουπονια παιρνουν/??

αννια χτες πηγα και ειχαν -50%.προχτες μου το πηραν το κουπονι χωρις προβλημα,χτες που πηγα σε αλλο καταστημα μου ειπε στην αρχη η εκπτωση η κουπονι.και της ειπα οτι στο ταδε καταστημα μου πηραν το κουπονια σαν δωροεπιταγη.και ω του θαυματος!!!εκαναν το ιδιο και περασαν και το κουπονι!:wink:

Kht7p2.png

3iVPp3.png

σημερα στο σκλαβενιτη καλλιθεας εχει παμπερς προσφορα σουπερ αν παρεις ενα πακετο απο 16 και κατι που ειναι η συσκευασια σου δινουν κουπονι 3 ευρω κ παει 13 ευρω και αν παρεις δυο πακετα ειναι 16 ευρω η καθε συσκευασια δηλαδη τα δυο πακετα 32 ευρω και σου δινουν κουπονι 12 ευρω εκπτωση και πανε τα δυο οικονομικα πακετα 20 ευρω εγω τα πηρα το πρωι και μια χαρα μου ηρθε...ισχυει μονο σημερα αποτι μου ειπε η κοπελα ξερω μονο καλλιθεα δεν ξερω αν ισχυει και στα υπολοιπα...

Λοιπόν κορίτσια, μιάς και σας παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό τώρα, να σας καταθέσω την εμπειρία μου...

Χθές ψώνισα 175 ? απο τα καρφούρ, απο τα οποία περίπου 100+ ήταν με 100% επιστροφή και πήρα δωροεπιταγές σύνολο γύρω στα 100?...νομίζω ότι είναι μιά χαρά!!!!!

Λέω να πάρω άλλα τόσα (απορυπαντικά πλυντηρίου dixan, βρεφικό μαλακτικό proderm, σακούλες σκουπιδιών vileda αρωματικές, σφουγγαρίστρες vileda και απορυπαντικό σφουγγαρίσματος cif κτλ)...Με τις επιταγές θά πάρω πανες και λάδια, ξύδια που δεν χαλάνε ούτως ή άλλως...

Τι λέτε?

z4X6p2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...